עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by LazyBoy,

הי, קיבלתי סטיק זהה לזה שבקישור http://cgrempire.com/2010/01/asciiware-fighting-stick-for-ps1/ יש לי מתאם לUSB אבל אני לא מצליח לגרום למחשב לזהות את הסטיק. הוא כן מזהה חיבור של גויסטיק אבל הוא לא מופיע במסך set up USB game controllers אני עובד עם win7 64bit אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  2. Started by yotam.m,

אהלן ח'ברה, הקליק השמאלי של ה-MX518 שלי החליט למות והגיע הזמן להחליף אותו (בערך בן 5). ראיתי אותו ב-130 ש"ח ב-KSP (לא גיימר אך מעל למרוצה מהעכבר הזה) האם יש משהו מומלץ יותר בסביבות התקציב הזה? אם יש משהו עדיף בכמה עשרות שקלים יותר אין לי בעיה להתגמש אך מעל 180-200 ש"ח נשמע לי מיותר להוציא על עכבר בייחוד שיש את ה-518 במחיר כזה והשימושים שלו אומנם ממושכים אך סטנדרטיים. תודה

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by A.Z.P,

היי, המקלדת A4TECH KL-7MU שלי מתחילה להראות סימנים של ניוון (בכל זאת כבר איזה 4 שנים של שימוש) אז חשבתי להתחדש במקלדת חדשה. התקציב די צנוע ואין לי דרישות גבוהות, רק שתהיה נוחה, בתצורה סטנדרטית, מקשי קיצורים (ווליום,HOME) ואם אפשר שתהייה גם שקטה דהיינו. הדרישות הן כמובן בהשוואה למקלדות אחרות בתקציב כזה ואני לא מצפה למקלדת מושלמת, אלא הכי טוב שאפשר במסגרת. ראיתי את הLOGITECH MEDIA KEYBOARD 600, יש משהו יותר טוב ממנה? השימוש הוא להקלדה ולגיימינג. אם יש מקלדת שבאמת שווה את זה וחורגת מהתקציב תציעו לי אני אשמח לבדוק גם אותן (כמובן לא ב250 ש"ח אלא יותר באזור עד 150). תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by izhakizhaki,

במדפסת l7590 האם ניתן לבטל הדפסת דף דווח בכל הפעלתה? האם ניתן לשלוח פקס באמצעותה מתוך קובץ מהמחשב? האם ניתן למצוא חוברת הסבר לפעולתה ?

5. Started by steelmanx,

ההורים שלי מעוניינים להמיר את אוסף קלטות הvhs-c שלנו לפורמט דיגיטאלי. אני צריך עבוד מטרה זאת כרטיס עריכת וידאו. מה מומלץ לקנות? מה ההפרש במחיר בין כרטיס שתומך בHD לכרטיס רגיל?

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  6. Started by bneli,

יש לי פד ישן שכבר מתפורר ואני מחפש פד חדש הפאד שיש לי הוא עשוי ממין בד כזה מלמלה ומתחת זה פלטה של ספוג עבה (4מ"מ בערך) אני מחפש משהו בסיגנון הזה..עבה כזה...לא כמו הפלסטיקים הדקיקים ראיתי שלSteelSeries יש פאדים שנחשבים טובים אבל יש המון סוגים.. הייתי רוצה שתכוונו אותו לסוג שיש לו תתכונות האלה פחות או יותר עדיף שיהיה לו צבע מעניין לא סתם שחור חלק..! עדכון:עוד התלבטות שיש לי..אם כדאי אולי פאד עם כרית אחיזה ליד(לא הפשוטים המגעילים) כמו Razer Vespula Dual Sided Gaming Mouse Mat? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=10501 אם זה באמת נוח הכרית הזאת? תודה רבה זה הפאד הנוכחי שיש לי

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by SPIDERRRMAN,

צריך המלצה לכרטיס קול עד 1000 שח.. היה לי Creative X-Fi Fatality אבל הוא כנראה מת, צריך כרטיס קול שיהיה לו יציאת 5 ערוצים בחוט אחד נדמה לי שזה נקרא COXIAL או איך שלא קוראים לזה... וכמובן לאוזניות אבל זה בטוח יש בכולם תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  8. מחפש מדפסת לייזר משולבת סוקר ופקס מומלצת. מחיר עד 1000 ש"ח. עלות הדפסה סבירה. לא גדולה מידי. לא מדפיס הרבה....אבל זקוק למשרד הביתי. תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, אני מחפש מקלדת לשימוש ממושך יחסית לצורך תכנות ושימושים משרדיים (אופיס, אינטרנט וכו). התעניינתי בK350 של לוגיטק, אך לצערי אין להשיגה כעת. יש המלצות למקלדות אחרות? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. בהמשך לדיונים (המרתקים) האלה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=525162.20 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=525886.msg4491204#msg4491204 אני מחפש מחליפים ל-MX518 וה-MX1000 האלמותיים שלי. מעדיף אלחוטי ללא עריסה אבל אם ממש ממש כדאי אני מוכן להחליף אחד מהם בעכבר חוטי בלית ברירה. השימושים לעבודת הנדסה, תכנות, מסמכים וגלישה אינטנסיביים וגיימינג מזדמן (מה לעשות, לא נשאר זמן). אני בעל ידיים גדולות ומעדיף בהרבה Palm Grip כשכל היד מונחת על העכבר במלואה. שני הדגמים הנ"ל מצויינים אבל כבר מקרטעים בגלל גילם המתקדם. בגודל הם בסדר גמור ונוחים אבל אני מחפש משהו מעט גדול ומאסיבי יותר. מצאתי את זה: http://www.squidoo.com/palm-grip-mouse מחיר גמיש אבל לא לה…

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. היי חברים, אני מחפש מקלדת אלחוטית איכותית לשימוש כולל של ענייני עיצוב, כתיבה, משחקים. אני לא משתמש בתכנות של מקשים וכדומה שאני משחק כך שפונקציות שכאלה פחות חשובות לי. חשובה לי הארגונומיה (אני שעות על המחשב) והכתיבה הנוחה. היתה לי את המיקרוסופט wireless entertainment keyboard 7000. שהיתה סבירה לשימושי למרות שהתבאסתי שאין לה את את ה num pad . (לא שמתי לב שקניתי) והתבאסתי מאוד מהלחצני פונקציות הרגישים מידי שנלחצו כל הזמן כשעבדתי עם המספרים. המקלדת התחילה להתפרק והגיע הזמן לשדרג. התקציב כעקרון לא מוגבל אבל לא בא לי לשים אלפייה על מקלדת עם כל הכבוד. ממתין להמלצות. אם יש משהו שאפשר מקי אס פי זה יהיה סבבה כי יש לי סניף מתחת לבית אבל אם יש משהו הרבה יותר טוב אני מוכן להשקיע ולקנ…

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by nbav,

שלום, רציתי לשאול כמה עולה סורק שאפשר לשים בו דפים והוא מריץ אותם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 8.9k צפיות
  13. שלום, אני חדש בשוק הזה, אז ככה שאני לא הכי מבין בדיוק מה אני צריך ואנסה לקבל את עזרתכם. אני צריך מדפסת לייזר שחור לבן משולבת פקס וסורק ומכונת צילום המדפסת היא למשרד ביתי חשוב לי שהיא תהיה חזקה, אמינה וכמות גדולה של הדפסות בטיונר. תקציב עד 1000 ש"ח. אשמח לקבל המלצות ולהתעדכן על דברים חדשים בנושא. תודה ליאור

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  14. Started by Jenia24,

אהלן, אני מחפש אוזניות למוזיקה עד 300 ש''ח. האוזניות יתחברו ל-Nokia 5800 ואני שומע בעיקר מטאל-קור. אני ישתמש בהם בעיקר בעבודה (ליווי טיולים) אז אני צריך אוזניות in-ear ואם אפשרי שיתלבשו גם על האוזן ע'מ שיחזיקו יותר טוב.

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  15. שלום לכם. אני מחפש כרטיס קול שמשתווה באיכותו לזה המצוי בלוח אם (המעולה, בעל כרטיס הסאונד המובנה) הזה: שם מצויין שכרטיס הקול הינו SupremeFX X-Fi 2 אשמח אם תפנו אותי (באתר newegg, שכן אני מתגורר בארה"ב) לכרטיס מסך הדומה לו באיכות הסאונד. אציין שמצאתי את הכרטיס הזה במחיר מבצע (אם כי הוא Refurbished, והביקורות לא משהו - במיוחד בגלל הדרייבר מסתבר): http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=29-102-043&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Keywords=%28keywords%29#scrollFullInfo אבל מכיוון שאני לא מבין בתחום, אין לי יכולת לדעת מה אני מחפש והאם הכרטיס ה…

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  16. שלום אני מחפש מקלדת שתשמש אותי לשימושים רגילים בלבד קצת פייסבוק גלישה באינטרנט חיפוש בגוגל לא משהו מיוחד הכי חשוב לי ומאוד חשוב לי שהמקלדת תהיה נוחה..שאני יוכל להניח את הידיים שלי בכיף עליה ולכתוב.. שיהיה מחיר של מקלדת ועכבר בין 80 ל180 , גג 200 אם יש משהו שעפתם עליו מבחינת נוחות, אני מעדיף גם שיהיה למקלדת כפתורים של פליי וסטופ למוזיקה במדיה פלייר שאני שומע. תודה רבה לכם.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Vissor,

מחפש המלצה לאוזניות איכותיות לשמיעת מוזיקה בעיקרון שיתחברו למחשב.תקציב עד 600 שקל. כמו כן המלצה לכרטיס קול חיצוני עד 1000 שח.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  18. אני מעוניין לקנות מקלדת באיזור ב250 שקל. חשבתי על הMicrosoft Sidewinder X6 אבל תוך כדי חיפוש באינטרנט נתקלתי בכמה תלונות וטענות לגבי המקלדת הזאת. אז אם יש פה מישהו שיש ברשותו את המקלדת/התנסה עם המקלדת ויכול לענות על השאלות הבאות: מתי קנית את המקלדת? (השאלה היא קריטית מפני שלפי מה שהבנתי קיים הבדל בין גרסאות שונות של המקלדת שיצאו בתקופות שונות). האותיות העבריות על המקלדת חרוטות או שהאור עובר דרכן? אם לא חרוטות - שמעתי על בעיית התקלפות של אותיות במקלדת הזאת, יצא לך להיפגש עם בעיה כזאת? עוד בעיה שנתקלתי בה בזמן החיפושים באינטרנט היא בעיית Ghosting - כלומר, כאשר אתה לוחץ על צירוף מסויים של כפתורים ביחד - חלק מהכפתורים לא נקלטים (כותבים פה ושם שזה מפריע בעיקר בצירופי מקל…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. יש לי מדפסת קצת ישנה Laserjet 1020 שמחוברת למחשב XP. מדפיסה בסדר גמור מכל התוכנות. היום שלחו להדפסה מייל מאאוטלוק אקספרס שמכיל גם עברית וגם אנגלית. המדפסת הדפיסה את העברית בג'יבריש. אני מנחש שזה איזה עניין של פונטים, אבל מה בדיוק? במדפסת? במחשב? המייל נראה לי בפונט רגיל בסך הכל, לא משהו מיוחד. מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 8 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. Started by matan007,

אני מתכנן לרכוש אוזניות גיימינג סראונד למשחקים וסרטים וקצת מוזיקה (בלי דגש על מוזיקה). יש לי כמה שאלות כלליות: 1)עברתי על כמה דגמים שונים וראיתי שיש שני הבחנות עיקריות: 5.1 ווירטואלי ו- 5.1 אמיתי. האם ההבדל מורגש בכלל? זה משנה לי איך נוצר הסראונד? 2)באוזניות הוורטואליות יש גם 7.1, זה שימושי בכלל? 3)אין לי כרטיס קול חיצוני אלא מובנה בלוח (אבל אחד סביר), לכן עדיף חיבור USB או או חיבור אחר? בגדול התקציב שלי דחוק ולא אכפת לי לרכוש גם יד-2. כרגע אני מתלבט בין G35 של לוגיטק לבין Roccat Kave. הלוגיטק ווירטואלי והרוקט אמיתי. את שניהם אני יכול להשיג במחיר טוב יד שנייה, מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by AMD 64,

שלום, אחרי שהמדפסת הישנה של ברדר נהרסה, הגיע הזמן להתחדש קצת. דרישות:לא הרבה- רק שתהיה שילוב של מדפסת, סורק ופקס. אפשר לחרוג במעט אם ישנם הבדלים משמעותיים. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  22. Started by zvi0005,

שלום אני רוצה לקנות עכבר כמו Microsoft Mouse 5000 שלא שומעים בו את הקליקים של הלחצנים אבל עכבר גדול יותר בממדים(יד גדולה), אתם יכולים לייעץ דגם מסויים?

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  23. Started by jackhammer,

יש לנו במשרד מדפסת טושיבה מדגם e-studio 355SE הבוקר הופיע אייקון מוזר ליד המגש הראשון (במסך כמובן) אני מצרף תמונה. מאז שהופיע האייקון, כל מי ששולח הדפסה צריך ללכת למדפסת ולבחור ידנית את המגש הבעיה שזה אמור להיות לצאת אוטומטית דרך המגש הראשון. בקיצור אני מנסה לפתור את הבעיה אבל יש לי הרגשה שהאייקון המוזר הזה הוא הגורם לבעיה. רק שאני לא יודע מה זה אומר. יש למישהו מושג? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by A.Z.P,

היי לכולם, יש לי את המדפסת הנ"ל ורציתי לדעת האם ניתן להגדיר משהו כך שיהיה ניתן להשתמש בה בלי שמוכנסת מחסנית צבעונית? כרגע המצב הוא שנורת הINFO מהבהבת באדום וטוענת שחסרה מחסנית ולכן לא ניתן להשתמש בה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני רוצה לקנות מקלדת מכנית למטרות הקלדה מרובה... ראיתי שיש בKSP את Razer BlackWidow ובאייבורי את CELERITAS של ZOWIE. האם אתה מכירים עוד דגמים שמוכרים באייבורי/KSP? איזה מקלדת עדיפה עבור עבודה משרדית של שעות?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים