ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
GYRO ATX-500 כתוב 500 וואט אבל הוא ג'נרי אז אני די בטוח שזה פחות. השאלה אם שווה לי להחליף אליו כי קניתי מארז חדש וקיבלתי איתו את הספק הנל. הספק הקודם שלי הוא CODEGEN 300W. תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
איך המארז הזה (במגבלות תקציב של 160 שקל) עם ספק כח של TSUNAMI? http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=CA014
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי כולם, קיבלתי עכשיו NOKIA 6100 ואני רוצה לעביר אליו נתונים מהמחשב ולעשות עוד כל מיני דברים שדורשים תקשורת עם המחשב... הכבל עולה דרך אורנג' 260 שקל (!!!!) שזה ממש ממש מוגזם אז רציתי לשאול אם אני קונה כזה IRDA שנכנס לUSB זה ייתן לי רמת תקשורת טובה.... כמה מגה-בייט אינפרא-אדופ כזה שמחבור ישירות לחיבור USB מעביר בשנייה?? אינפרא-אדום כזה עולה 140 שקל שווה לקנות?? תדוה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לא ממש הבנתי עד עכשיו איך הכרטיס הזה נכנס לפעולה במשחקים שלא תומכים בו. כלומר מי מחליט מתי ולמה לשלוח ולהשתמש במידע מהכרטיס ולא מהמעבד. הרי אין עדיין משחקים שתומכים בו. והאם ממשקים כמו DX10 אמורים לספק API לגישה ל Physx??
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
ראיתי בכל מיני ביקורות פה (כמו של הmx1000 ) שאפשר לעשות OC לחריץ הUSB ובכך לשפר את ביצועי העכבר רציתי שמישהו יסביר לי מזה ואיך עושים זאת
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נשבר לי הרסיבר של הMX Revolution, וקיבלתי רסיבר חדש במקומו. עכשיו, המחשב מזהה את הMX Revolution כשאני מחבר את הרסיבר לUSB. אבל, העכבר לא מגיב (הוא טעון עד הסוף, ונמצא במצב On). בד"כ יש איזשהו לחצן קטן בגודל של עט סטילוס שאפשר לעשות איתו pairing. אבל, אני לא מוצא שום דבר כזה. למישהו יש מושג? :s05:
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
ברצוני לעשות מוד כלשהו ואני לא מצליח לפתוח את הסידוינדר הזה. הברגתי החוצה שני ברגים וזה לא נפתח. יש בתחתית הג'ויסטיק חמישה פדים כאלה שנתפסים כדי שהג'ויסטיק לא יחליק, האם גם במוצר זה מיקרוסופט בחרו לשים את הברגים התחת לפדים? בתודה, Manbot
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
נUSB הקידמיים שלי הלכו. ראיתי מקרה באתר של KSP את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=6971 רציתי לשאול איך הוא? והאם לקנות אותו בלי לדאוג? ואיך זה מתחבר? ישירות ללוח? תודה, אריאל
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
עם פרסום כתבה על האתר שלנו ב"עסקים און-ליין" של מעריב - אני רוצה להזמין אתכם לבקר. PCאון היא חברת מחקר וייעוץ המפרסמת תחקיר שבועי בתחום המחשבים. אתר PCאון נועד לתת מידע שימושי, בין השאר בנושאי רכש מחשבים וחומרה. תוכלו למצוא שם את "עשרת הדברות לרכש מחשב חדש" - http://pcon.co.il/smartmanager/10com.asp מחשבון והמלצות רכש, ועוד. כתובת האתר הראשי היא: www.pcon.co.il אשמח אם תבקרו ותחוו את דעתכם!
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
ברצוני לחבר שני מחשבים למסך אחד.....האם קיים מתג שיכול להעביר תצוגת מסך ממחשב אחד למשניהו? אם כן - איך קוראים לזה?....
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
איך קוראים לכאבל שמחברים לכ.מסך מובנה בלוח האם? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש כבל כזה ואני לא מוצא. אשמח אם משהו יעזור לי לחפש באיביי.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לחבר את המודם שלי לספק של המחשב כדי שהאל-פסק יחזיק גם אותו בעת הפסקת החשמל, אני הולך לחנות אלקטרוניקה ולא יודע מה לבקש, אמרתם לי שיש כזה מתאם, יש לזה שם? מה אני אמור לבקש?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מתאם מחיבור כזה לUSB.
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
איך המארז הזה? ובא איתו ספק של 300W של GIGABYTE הוא נורמלי? יספיק ל-D805 וכרטיס מסך X1600PRO? ואם הוא לא טוב יש משהו באיזור ה-300 ש"ח?(מארז+ספק). תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
1.אני צריך ספק חדש .. אבל חייב שיהיה כמה דברים.. סליבים-היה לי את ההאק בלי עכשיו יש לי עם אני לא מוכן לוותר על זה ואני לא מיתכוון לחזור על התהליך שוב ;D ספק שיראה טוב אם איכות גימור טוב. אם אפשר מודולארי אז למה לא .. וכמובן שיהיה יציב ואיכותי גם בביצועים אם כי לא חייב הטוב ביותר מעל 400W יש לי 300W.. לא מספיק כבר ועוד יבוא כרטיס מסך אחר מקרוב . אז מה האפשרויות שלי ? חשבתי על ה OCZ 450W .. יש משהו דומה בפחות כסף ? 2 אל פסק . אני לא צריך שעה של מחשב עובד ... אלא רק לימנוע את השניה שיש קפיצה . ואני צרי להחזיק מערכת כבדה יחסית .. A64 754 2000@2500 גיגה זיכרון כניראה 6800GT HDD 160 גיגה הספק שיבחר . CTR 17 XJ770 של מאג וזהו בערך אז איכות או כמות ?! או…
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב מצלמה דיגיטלית ואני מעוניין לדעת מה ההבדל בין 3MP ל-4MP האם הוא כזה משמעותי והאם כדי לי להוסיף עוד כסף ולקנות מצמה עם 4MP במקום 3MP תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום אני צריך לסרוק תמונות10/15 עבור עריכה לקליפ שיוצג ע"ג מקרן איזו רזולוציה /עומק מתאימה לסריקה כזו ?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום! אבא שלי קנה מדפסת brother 250c היא פועלת מצויין והכל היא מדפיסה בצבע שחור באיכות טובה אפילו מצויינת אבל הבעיה היא שאני מדפיס משהוא ציבעוני,במחשב נניח הציור ניראה בהיר וצבעים חדים וטובים ושאני מדפיס הצבעע כהה ודהוי יש לציין כי אני משתמש בראשי דיו מקוריים (זה הדיו שהגיע עם המדפסת) יש שיטה לעלות את הגדרות הצבע? הינה ציור שהדפסתי סתם לקחתי מהדבר הזה של ה word הדפסתי וסרקתי הינה לינק
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לקנות מדפסת. ובנתוני המדפסת במקרה הזה, קנון LBP623cdw) אני רואה: רזולוציית הדפסה: עד 600*600 dpi איכות הדפסה: עד 1200*1200 dpi זה לא אמור להיות אותו דבר? תודה
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אז המכשיר הזה נקרא PHONE CONNECTOR הוא מתחבר במקום השפורפרת של הטלפון ומצד שני הוא נכנס למקום של הכרטיס קול במחשב. אז היכן ניתן לרכוש את המכשיר הזה בצפון? תודה מראש!! נ.ב אם משהו יודע איך לבנות אותו שיודיע לי!
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מתלבט בין קניה של hp3570 לcanon lide30. לפי חיפושים שעשיתי באינטרנט הקנון הוא הטוב ביותר מבחינת איכות הסריקה, אבל, דיברתי עם ספק שאני מכיר טוב והוא אמר שהוא לא מתעסק עם מוצרים של קנון בגלל שגם היבואן "קרט" וגם החברה עצמה הן, ואני מצטט: "חרא". יש למישהו ניסיון עם השירות של "קרט" או של קנון עצמה, שיכול לאשש או להפריך את זה?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
Corsair Vengeance 1300 Razer Kraken Pro Siberia V2
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
Platronics Gamecom 780 Corsair Vengeance 1300 Steelseries Siberia V2 בגרסת הבננות. לשימושי גיימינג ומוסיקה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מכל הבחינות... וגם- במילה אחת איזה עדיף? ושאלה שניה- איזה חיסרון יש דווקא בשימוש ב1600DPI, עובדה שקיימת האופציה להשתמש בעכבר בנמוך יותר.. עד 400, ה1600 מכביד על משהו?
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-