ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי אומר לי שרשום לו על העכבר 1500 DPI על ...הוא עושה לי שזה יותר טוב microsoft wheel mouse optical 1.1a usb
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום, לאחר נסיון מאוד לא טוב עם מדפסת HP מדגם M2727NF, אני צריך להחליף את המדפסת באחת חדשה. שמתי לב שיש המון דגמים חדשים של מדפסות, אשמח לקבל המלצה לפי הפרמטרים הבאים: • מדפסת לייזר שחור-לבן • הכוללת הדפסה, פקס, העתקה, וסורק (צבעוני כמובן). • בעלת חיבור לרשת הביתית (אלחוטי או ע"י כבל לראוטר-לא משנה) •בתקציב של עד 1000 שקלים • טונרים כמה שיותר זולים • מוצר אמין עם אחריות יבואן רשמי מינימום שנה. • ידידותי למשתמש תודה רבה לכל העוזרים, אלון
-
- 7 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
מחפש מארז זול עד 200 ש"ח עם מקום ללוח בגודל ATX ומקום ל 2-4מאוורים עם יציאות USB2 מקדימת למודינג... בבקשה המלצות
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מדפסת משולבת עם פקס עצמאי ומכונת צילום. אני מודע לכך שלא חסרות אופציות בשוק, אך אני מחפש משהו ספיציפי, מדפסת שלא צריך להחליף את מיכל דיו שלם , שחור לדוגמא בכדי שיהיה ניתן להמשיך להשתמש בה ולהשתמש בשאר הצבעים, מבלי להיות מוגבל למעשה. שמתי לב שהרבה מדפסות היום פועלות בשיטה זאת ואינני מעוניין בזה. לתשובתכם אודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש משהו זול ופשוט ללימודים. רציתי משהו עם פקס אבל אין בזול אז אנסה את התוכנה שמשלבת את המכשיר הזה עם המודם של המחשב. מה אתם אומרים <?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת עכבר לגיימר מתחיל,לילד בן 8 ככה שכף היד שלו לא גדולה........חשבתי על mx518 של לוגיטק......אפשר המלצה ?משהו עד 160 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי עכבר Logitech כבר שלוש שנים, עכשיו שחור בצורה סטנדרטית עם סמל של Logitech עליו, לא משהו מפואר מדי, עלה בסביבות ה- 50 שקלים. עכשיו, הבעיה שלי היא כזו: מדי פעם הסמן של העכבר קופץ למקום כלשהו במסך במהירות גבוהה מאוד, ככה סתם פתאום... זה התחיל כבר לפני כמה שבועות ועכשיו נשבר לי כבר מזה... במשחקים זה הכי מעצבן, כשהכוונת קופצת פתאום לטיזינאמו... אז מה, הלך העכבר או שיש לזה תיקון כלשהו? אני לא יודע מה דגם העכבר וגם במדבקה שמתחת לעכשיו לא מצאתי דגם מפורט, אבל אם זה ממש הכרחי אוכל לצלם ולהעלות זאת...
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחפש עכבר לגיימר עד מ100 עד 200 שקל שהיה יפה
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
ברשותי המדפסת הזו ועד עכשיו קניתי מחסניות מקוריות של HP שעולות כ-45 ש"ח x4. למדפסת הזו קיים דיו חלופי באתרים שונים של חברות בארץ והוא הרבה יותר זול כמובן. השאלה אם המדפסת תאפשר להשתמש במחסניות חלופיות? והאם ההדפסה תהיה טובה כמו במקוריות? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, מה שלומכם? אני תלמיד ישיבה, ועומד להתגייס באוגוסט הקרוב, רציתי להתייעץ איתכם בקשר לקניית אוזניות- ON EAR OVER EAR IN EAR ואם יש עוד דגם שפספתי אני בדרך כלל נמצא בתוך מקומות עם רעש, חדר אוכל מלא, בית המדרש, וגם עכשיו לאור הצבא השכיחות שלי בתוך האוטובוסים יעלה. אני מחפש אוזניות שיתנו לי את האפשרות לשמוע שיעורים, וכל מיני דיונים ביו טיוב, באיכות סבירה במקומות כאלו רועשים, אני לא בדיוק מכיר את ההבדלים בין סוגי האוזניות השונות ומה מהן עונה יותר לדרישות שלי. יש לי חריגה קטנה של 50 שקל, ויש לי אפשרות להזמין מחו"ל אם ההפרש באיכות המוצר הוא ניכר. החשוב ביותר הוא האטימה, גם אם זה בא על חשבון איכות השמיעה בפועל, כי אם אני במקום רועש, לא יעזור שאיכות ה…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
היי, מישהו מכיר כונן אופטי/צורב חיצוני איכותי במחיר סביר? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, מאחר ורכישת עכברים תמיד הייתה בגדר חתול בשק, יש לי שאלה: ניסיתי אצל חבר את הG500 ומאוד אהבתי את הצורה שבה הוא בנוי - מאוד מותאם לצורת האחיזה שלי. העניין הוא שהפיצ'רים בהם הוא מתהדר הם overkill עבורי והייתי מעדיף 'להתפשר' על הG400. האם אני יכול להניח בעיוורון מוחלט שהG400 יהיה מושלם מבחינתי לאור העובדות הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
[TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD=width: 100%] היי העלתי לכם תמונה של המקלדת שאני רוצה לקנות ומתלבט מישהו מכיר? Roccat Isku FX Multicolor Gaming Keyboard תמונה זה מ KSP בסך של 395 מה דעתכם?מכירים משהו יותר טוב?יותר זול? שבת שלום [/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום סוךף סוף קיבלתי את המסך החדש שלי samsung 955df רציתי לדעת מה הרזולוציה המומלצת לעבודה איתו ויותר חשוב מה התדירות ואיך אני משנה אותה יש לי כרטיס מסך של הרקולס ti200
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל אני לא יודע למה נעלו לי את הנושא הקודם אבל הנה השאלות עוד פעם 1) לפי דעתכם זה שווה לקנות GEEFORCE 3 DDR ואם יש לי GEEFORCE 2 64 זה יספיק לי לעוד הרבה זמן או רק לשנה שניתיים? 2) מה יותר שווה לקנות 256 DDR או 256 RDRAM? ומה יותר מהיר? ומה יספיק לי ליותר זמן?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1006596961&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני חושב על הכרטיס מסך ASUS V7700Deluxe 32 נשמע נחמד... שמעתי שיש ל ATI כרטיס חדש מומלץ אבל אני לא מוצא אותו יש לכם להמליץ לי על משהו אחר?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש במסך 19 vision master pro 451+voodoo3 3000 ולא יכול להעלות את זה ליותר מ-75 בכל הרזולוציות מה הפיתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מכיר את המערכת הפורומים כאן, אבל אם יש לכם אפשרות גם להגיב אז תגיבו למה בחרתם דווקא בזה,תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאני משחק ובכלל שאני על המחשב, אני אוהב לשבת בחושך וקצת קשה לראות את המקשים, זה לא משהו היסטרי אבל אני מעדיף מקלדת מוארת, מה גם שזה נראה יותר טוב. ;D התקציב הוא 350 עם חריגה במידה וצריך. כמובן שאפשר גם בפחות. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה... לפני כשבעה חודשים נרשמתי לפורום החומרה הראשון שלי בכדי ללמוד על המחשב וכשבבוא העת אדע מהי המערכת הטובה ביותר לקנייה. הזמן הלך ועבר לו, והמחשב שלי עדיין לא נראה באופק. התחלתי ממש להכנס ולהתעמק בקטע של החומרה, התאהבתי בזה וכבר נהניתי להכנס לפורומים. אבל... המחשב עדיין לא נראה באופק... לפני כחודש וחצי-חודשיים ראיתי פתאום שמה שחיכיתי לו מכל, ה-TI500 של הרקולס הגיע למצב הזמנה מוקדמת אצל זיגזג. רצתי מיד לחנות והזמנתי את המחשב כולו. לצערי, לכרטיס לקח כ"כ הרבה זמן להגיע, שאני פשוט כמעט השתגעתי! אני יושב וחולם על המחשב שלי חצי שנה, ואז, כשהגיע הזמן ואני סוף-סוף מזמין אותו, הוא מתעכב. אני לא יכולתי לחכות יותר!!! לפני כשלושה שבועות, החלטתי פתאום להחליף את לוח האם שלי ל…
-
- 31 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
*ניסיון אחרון פה בפורום... מה דעתכם על Kraken 7.1 והאם כדאי להוסיף 150 ש"ח לMegalodon 7.1 חשוב לי העמידות, נוחות, ואיכות השמע וכן היכולת לשנות את עוצמת הערוצים בנפרד... האם זה אפשרי בקראקן ?ובקראקן יש תוכנה לעומת המגלדון, חשוב ?
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-