ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות את הרמקולים - Divoom XForce 1H 5.1 רציתי לשאול: 1. איך הם? (מזייפים). 2. הם שווים את המחיר?(400 ש"ח). 3. אפשר לתלות אותם על הקיר? 4. החוטים של הרמקולים האחוריים ארוכים? 5. הם טובים למשחקים, מוזיקה וסרטים? 6. יש להם שלט? **בבקשה אל תגידו לי חרא חברה, לך לחברה אחרת. כי אין לי הרבה תקציב ואני רוצה 5.1** תודה רבה ויום נעים.
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אלהן לכולם. נתקלתי לאחרונה במצב מוזר, שאני לא מוצא חנות שמוכרת את הפד. חנויות שמכרו אותו, הוא נעלם להם מהאתר. אצל חנויות אחרות שניסיתי אין אותו במלאי. אני מפספס פה משהו? יש מחליף לדגם? הפסיקו לייצר את הדגם? בקיצור אני מחפש איפה ניתן לקנות את הפד באזור המרכז רצוי גוש דן. נ.ב הוא גם נעלם מזאפ.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מקלדות של IBM/לנובו לא נפוצות בשוק ולא ממש מוכרות (כשקניתי את שלי הייתי צריך לעשות זאת דרך המעבדה של IBM), אך לטעמי הן מוצלחות למדי. בדרך כלל כשאני אומר שמקלדת לא חייבת להיות מכאנית כדי להיות איכותית ולספק חוויית הקלדה נוחה, אני חושב על המקלדות האלה. לאחרונה יצא לי להציץ פנימה - שפכתי בירה על המקלדת, שטפתי עם מים ולא התחשק לי לחכות עד שתתייבש, אז פתחתי כדי לנגב ולייבש יותר מהר. התרשמתי לטובה. קבלו כמה תמונות. כך נראית המקלדת כשהיא שלמה: http://content.etilize.com/900/10225819.jpg בתמונות המצורפות אפשר לראות את המקלדת ללא כל המקשים (חוץ ממקשי המולטימדיה/קיצורים, שגם הם נשלפים, אך לא הרגשתי צורך), וכן מלמטה אחרי הסרת הפלסטיק האחורי. הרשימו אותי שני דברים - משטח גומי (…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר התקציב שלי זה 450 שקל עם משטח וחריגה עד 500 זה מה שאני חשבתי לקנות ROCCAT KONE + ומשטח אני לא יודע משהו קשיח שיתאים לחיישן שלו הכי טוב.. עכשיו אמרו לי גם הg500 הוא טוב אז מה עדיף לי לקנות ואולי יש גם הצעות אחרות ? תודה רבה זה ממש חשוב ודחוף ! עריכה :שחכתי להגיד העכבר מיועד לגיימניג במשחק bf3 ..
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
תהיתי אם קיימת חנות שמחזיקה תצוגה, שאוכל לבדוק את המכשיר ולבחון אותו מקרוב.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך להשתמש בעכבר ובמקלדת בעיקר לגיימינג לכן עדיף חוטיים. אני ישתמש בו למשחקים כמו skyrim ו bf3 ולגלישה באינטרנט. אני חושב שהיד שלי גדולה לכן עדיף גודל גדול או בינוני. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש USB HUB עם חיבור חשמל שיוכל להתמודד עם הארד-דיסק חיצוני וישאף לאפס תקלות. אם למישהו יש ניסיון עם אחד כזה אני אשמח להמלצה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
לפני 3 שבועות קניתי את האוזניות האלו באיבורי: http://www.roccat.org/Products/Gaming-Sound/ROCCAT-Kave-5-1/ נהנתי מהם ממש אבל תמיד היה ברקע רעש סטטי מעצבן שבקע מהסנטר שלהם (אלו אוזניות 5.1), בקיצור הלכתי היום לאיבורי והסתבר שזה פגם. הביאו לי אחד אחר באריזה והתעקשתי לבדוק אותו במקום. הסתבר שגם לו יש את הרעש הסטטי הזה! קיצר אחרי וויכוח הסתבר שלא ניתן להחזיר לי כסף למרות ששילמתי במזומן מהסיבה שעברו יותר שבועיים. קבלתי זיכוי ואני מסונדל לקנות אצלם. אז איזו אוזניות הכי טובות ממה שיש להם לגיימינג וסרטים? צריך עזרה מהר: http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2644&filters%5B1806%5D%5B%5D=1815
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה המצב אנשים? ביררתי עוד פעם לגבי מדפסות, נראה שהמחיר יורד לעט לעט, לייזר צבע אני לא יכך כי זה 1000+ לטונרים עצמם (כמוון עד שיגמור את מה שאני מקבל אם המכשיר, מה גם שהם יותר גדולים משחור לבן), בינתיים מצעתי רק M1212nf של HP, טונר שחור של 1600 עולה כ270 שקל שזה כלום כסף, ואני מקבל את המכשיר אם גליל של 700 דפים שגם אותו יכך לי הרבה זמן לגמור, יש בכלל מכשירים כאלו שהם קטנים יחסית? אבל כוללים גם פקס? צבע לא משנה לי כי בכל מקרה אנחנו מדפיסים פעם ב, אבל צריך שיהיה בבית, מה גם ששוב לייזר צבע לא משתלם לי כלכלית, אני לא מכיר יצרנים אחרים גם, אבל HP..טוב הם פשוט עובדים , היו לי מוצרים של lexmark , xerox, אבל לרוב הרבה HP, הבעיה היא שאחרי שנגמר צבע לא היה משתלם כלכלית לקנ…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מקלדת סיליקון מתקפלת עם חיבור בלוטוס. איך אני מוסיף לה עברית? מדבקות? אני מאמין שיתקלפו חריטה? יש חריטה על גומי? עט? יש עט שלא נמחק על גומי? אשמח לרעיונות דרך אגב המקלדת בצבע שחור תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה, התחילו בעיות במדפסת שלי HP 8500.(האמת שבחודש הראשון כשקניתי אותה החליפו לי אותה פעמיים כי איכשהו קיבלתי פעמיים מדפסת "חדשה" מקולקלת) ללא כל סיבה נראית לעין המדפסת מחליטה שמחסניות הדיו חסרות ואו פגומות.(התחיל בדיו השחור, וכיום כל המחסניות מצהירות על אותה בעיה) יש לציין שהמחסניות מקוריות מלאות, ולא חסר דיו. אם אני מנתק את המדפסת מהחשמל ומחזיר לאחר כחצי שעה אז אני יכול להדפיס לרגע קט, אבל זה חוזר שוב לאחר זמן קצר ולא נותן להדפיס יותר. בחיפוש בפורום של HP מסתבר שזו בעיה מוכרת וידועה בדגם הנ"ל. http://h30434.www3.hp.com/t5/Ink-Toner-Cartridge-Printhead/Officejet-Pro-8500-A909g-Ink-Cartridge-damaged-or-missing-NOT/td-p/839499 http://h30434.www3.hp.c…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שמאלי, אבל בכל שנותיי השתמשתי ביד ימין בכל מה שקשור לעכברים ומשחקים. אני רוצה להתנסות קצת עם היד החזקה יותר.. ואם לא יהיה נוח, אוכל פשוט לחזור לימין. אני מחפש עכבר גיימינג (קאונטר סטרייק, RTS, וכו') סימטרי עם כפתורי שליטה בDPI באיזור הגלגלת, ורצוי שיהיו כפתורים נוספים בצדדים למען binds במשחקים. כרגע יש לי logitech mx518, שאומנם העיצוב שלו נוח מאוד.. לעתים אחרי תקופה שאיני משחק, בחזרה ההתרגלות אליו קשה, והוא נהיה כבד או טיפה גדול (למרות שויזואלית היד מכסה את כולו ויושבת בצורה מושלמת). בכל מקרה, לא יודע להגדיר לכם אם היד שלי גדולה/בינונית/קטנה.. ופד tt ladon.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם חברי היקרים עוד סרטון מאיתנו אחיכם לציוד ההיקפי ולגיימינג !!!! ElectronicCamper !!!! בקרוב טקס "אוסקר" של EC שבו תיבחר המקלדת האהובה ביותר על חברי הצ'אנל בהשתתפות הדוגמנית\פרזנטורית חדשה שלנו-דשה! (שווה לחכות!!!!) ועוד דבר אחד לפני ,התחדשנו לנו גם ב Intro חדש וקול מאוד! קרדיט לולד (EvillsHere) שהוא גם הצלם המוכשר שלנו!!!! כמו שהבטחנו (לFLAC) שנבצע סרטון לאוזניות steelseries siberia v2 7.1 כך גם קיימנו ולפניכם הסרטון! (watch on 1080P) האוזניות נקנו במחיר מבצע ממש ממש ממש ממש שווה!!!! לאחר 5 ימי שימוש בהם אני יכול לומר שהם fucking awesome!!! LIKE & SUB PEOPLE וזכרו לא עולה כסף לפרגן!!!!!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד עכשיו הייתה לי בBROTHER HL2030 שאני סה"כ מרוצה ממנה. אני לא מדפיס הרבה מדיי אבל בכל זאת מעוניין בלייזר. שלא תזלוז יותר מדיי אבקה, שחורה לבנה ואיכות פחות חשובה לי כי אני מדפיס בעיקר טקסט. עוד דבר חשוב שהיא תהיה במידות כמה שיותר קטנות, 40CMX 40CM (הבסיס שעומד על השולחן) - לכל היותר. אם אפשר בפחות מ500 אני אשמח ,אני לא כלך בקיא בעולם המדפסות היום והתקציב שנתתי הוא חצי שרירותי. תודה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם אני מחפש עכבר ומקלדת(סט או לא) אחלוטיים (או BT), לא משהו fancy, אני צריך לשימושים פשוטים..מה שאני צריך זה- עכבר גדול. יש לי יד גדולה, ואני לא מצאתי עדיין עכברק שיהיה מספיק גדול כדי שכל היד תשב עליו, ולא רק קצות הצבעות. לגבי המקלדת רצוי כזו עם מקשים "רכים" כמו של לפטופ. אם אין עכברים כאלה בארץ(כי בחנויות שחפשתי לא מצאתי) אז גם מחול אפשרי. לגבי התקציב- אני לא יודע כמה המחירים אמורים להגיע, אז בוא נגיד שאני גמיש, אבל מחפש את המינימום שיענה על מה שבקשתי. תודות
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
המלצה למקלדת ועכבר ניידים בסביבות ה300 שח ואפילו פחות השימוש הוא גיימינג בעיקר. ראיתי את הלוג'יטק 260MK ראיתי את המוצר בסביבות ה140 שקל 120 שקל עכבר ומקלדת בעייה שישר הסתכלתי עלייה היא שאין כפתור כיבוי. אשמח להמלצות למקלדות נורמליות ועכבר שיהיה מצויין לנייד בקרוב אני ארכוש גם ציוד לא נייד. אחרי שאני יסיים לבנות את הספרייה בחדר שלי אז מה שצריך עכשיו זה מקלדת ועכבר גימינג אלחוטי. יש לי בעייה עם לשמוע את המקלדת כאילו צריך ממש שקט אפשר טיפה רק שלא יהיה מציק מידי שישמעו אותה בקטנה וגם את העכבר. למשל היה לי עכבר היתי לוחץ עליו כלכך הרבה היו שומעים אותו למטה במטבח חחחחחחח. תודה מראש לעוזרים עם שחכתי משהוא אז תגידו.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש היכן אני יכול להשיג כבל צד אחד USB קטן וצד שני USB גדול ויציאת AUDIO JACK אשמח ללינק לEBAY או אתר בארץ. מצרף תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני חצי שנה פינקתי את עצמי עם DELL XPS L702X. מאחר שזה מחשב די כבד אני לא ממש סוחב אותו לכל מקום (אבל לפעמים יוצא לו לטייל איתי). לאחר שקניתי אותו השגתי על הדרך מאי.בי. אוזניות roccat vire שהיו זולות והספיקו לאותו הזמן. מאחר שאני משחק די הרבה וגם רואה סרטים על המחשב החלטתי לשדרג את החווית השימוש בו שלב קדימה. מחפש אוזניות גיימינג עם איכות בניה טובה+, שיהיו נוחות, עם חיבור USB או 2.1 כמו שיש לי במחשב. עוד לא הבנתי מכל הפורום פה העם באמת שווה 5.1/7.1 באוזניות כדי לשפר את חווית השימוש (אני משחק הרבה FPS). מעדיף לקנות בKSP, איבורי או במקרה הרע בבאג. עם זה יוצא ממש משתלם אפשר באיביי אבל אני די מודאג בגלל האחריות. כל הנושאים בפורום היו מאוד אינפורמטיביים, אבל עיבדת…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש סט רמקולים חדש (משום מה הסט לוג'יטק הנוכחי שלי עושה בעיות. הבאס מפסיק לעבוד, ואז חוזר, ואז מפסיק. בנוסף, נגיע בווסת הבאס, ודחיפתו למעלה ולמטה גורמים לבאס לעבוד או לא לעבוד. מוזר. אולי בעיה של מגעים... בכל מקרה....) מצאתי את הסטים הללו: http://goo.gl/eOtSt וגם: http://goo.gl/ewZ9q אולי יש אחרים (אני לא ממש מבין משהו בתחום הזה). מה דעתכם? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות עכבר גיימרים. במיוחד למשחק battlefield. מה אתם אומרים g500 שווה את ההשקעה? או פשוט ללכת על G300?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לפרוס תשתית של מס' כבלים מאריכים לUSB. לפני הפריסה, אני מעוניין לבדוק האם הכבלים המאריכים עלולים לגרום להפרעות בהעברת המידע, אובדן נתונים העוברים בהם וכ"ו. האם יש תוכנה מסוימת שאוכל להפעיל כך שתיתן לי נתונים סטטיסטיים לגבי אחוזי אובדן המידע ומהירות ההעברה תוך שימוש בכבל, על מנת שאוכל להשוות למצב הנוכחי?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מדפסת HP דגם OFFICE JET PRO L7590 לא השתמשתי בה זמן רב והשבוע נתקלתי בהודעה בצג המכשיר על תפוגת תוקף של מחסן הדיו. תוקף הדיו הינו שנה וחצי מיום היצור. אך במחסן הדיו שברשותי מעל לחצי מיכל =\ לא חבל? הקטע הוא שהמדפסת מדפיסה אבל הדיו שפג תוקפו (השחור) פשוט מדפיס כתמים בצורה מוזרה כאילו זה נעשה בכוונה עלידי מנגנון. היו לי הרבה מדפסות בחיים ורוקנתי יותר ממחסנית או 2 (דוקה בנוכחית לא יצא לי) ככה לא נראית תמונה שיצאה ממחסנית ריקה. דיו שפג תוקפו לא אמור להצטופף לגוש אחד תוך 18חודשים כששומרים עליו בתנאים טובים (בתוך מחסן הדיו לדוגמה?) ומעניין מאוד מעין המכשיר עצמו יודע לקרוא את הדפוס שעל גבי האריזה המעיד על תוקף הדיו ועוד לדווח לי על כך.. אני חושב שקיים מנגנון הפוגע בפעולת…
-
- 7 תגובות
- 7k צפיות
-
-
מה מומלץ במחיר הזה? ראיתי את הTEAC MX7 אצל מישהו שעובד איתי והיא נותנת תמונה מרשימה למדי. איך הMX10 שלהם? יש משהו אחר שמומלץ בטווח הזה?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות אוזניות סטריאו בשביל להשתמש בהן בגיימינג ולשמוע גם מוזיקה. האיכות סאונד מאוד חשובה ובנוסף מאוד חשוב שיהיו נוחות כי לפעמים אני יושב מספר שעות ברצף עם אוזניות ואני לא רוצה שיכאבו האוזניים. התקציב בערך 400 ש"ח. תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אחי מחפש לקנות אוזניות אבל הוא רוצה אוזניות טובות ועמידות במחיר סביר. כשהוא שאל אותי על דגם מסוים אמרתי לו שישנן אוזניות שמיוצרות משנות ה80(עד היום כמובן) והן אמינות בצורה בלתי יאמנת וגם האחריות שלהן מאוד טובה , אך מכיוון שהזיכרון שלי מעולם לא היה משהו שחכתי את שמן ואיני יכול להיזכר בהן כעת. בעיקרון זה אוזניות קשת שאם אני זוכר נכון יש להן ציור תכלת כחול כזה בצד וצורה מוזרה מעט . הן ידועות מאוד והן נמכרות באזור ה200-300 ש"ח , זה כל מה שאני יכול לזכור עליהן . אה גם השם שלהם זה PORTAL או משהו כזה. אשמח לתשובה
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-