עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by eyal,

האם זה לא טוב לשים 128 אחד ו64 אחד?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by SMSM,

את שתיהן אפשר להשיג ב 2000 ש"ח +- , ה HP היא 4MP , ל NIKON יש 3.2 , ה NIKON מקבלת את הציונים הכי גבוהים בקטגוריה של ה 3.2 וה HP לעומתה מקבלת ציונים ממוצעים + בקטגוריה של ה 4MP . לגבי השירות של HP שנכתב פה 2-3 תרדים למטה - אני לא מודאג. מה אתם אומרים ?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by ORrrr,

אהלן, כרגע יש לי Logitech 518 הידוע לטובה, אך הוא ישן ולחיצה על הכפתורים שלו נהייתה לא נעימה וקצת רופפת ובכללי הוא כבר שחוק. הייתי רוצה המלצה לעכבר שיהיה נוח לא פחות ממנו ושלא יהיה עכבר גיימינג מטורף, אך כן שיהיה מדוייק (אם אני לא טועה המהירות המירבית שלו היא 1600 DPI). התקציב כרגע לא מוגדר וכל הצעה בין 100 ל 200 שח תשקל. אין לי העדפה לחוטי או אל חוטי. דרישה נוספת (אם קיימת אופציה) שהלחיצה על העכבר תהיה שקטה מהרגיל ולא יהיה את הרעש של הקליק החזק. אם קיימת אופציה אופציה כזאת אני אמתח את התקציב גם מעל 200 שח. תודה, אור.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by iakovl,

1. איך הם עובדים? 2. אני רוצה לקנות UPS בשביל הגנה מנפילות מתח וכו' מה כדאי לי לקנות? המחשב יעבוד על ANTEC TRUEPOWER 380 ומסך CRT 17 MAG 786FD

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by zabal,

שלום, אני מחפש מקלדת אורגונומית במחיר סביר של עד 350 ש״ח. המקלדת תשמש לעבודה עם mac. לא משנה לי אם היא אל חוטית או חוטית. חשוב לי שיהיו מקשי מדיה.ניתן לזמין מחול או לקנות בארץ לא חשוב לי שיהיה עברית במקלדת אשמח לקבל המלצות בייחוד עם למקלדות עם כרית לכף היד. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. המאמר המוצלח הנ"ל הופיע בקפטן אינטרנט, אני לא יודע לגביכם, אבל לפחות מניסיוני האישי זהו התהליך שאני עברתי מהחלטתי הראשונית לקנות פנטיום 4 להחלטה היום לקנות אתלון. http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=78690&contrassID=2&subContrassID=18&sbSubContrassID=0&listSrc=Y

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by iveco,

יש 3 אפשרויות : Logitech Wireless Desktop MK270 HP C2710 לבן GENIUS SMART KM-8200 מה כדאי לקחת ?

8. Started by Haflo,

יש לי מסך MAG XJ810 19 והמסך ממש כהה!!! :'( יש איזושהיא דרך להבהיר אותו בצורה הגיונית? [יש לי ASUS V7700 Deluxe 64Mb GeForce 2 GTS] המסך ממש מחורבן והContrast על MAX!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by skylink,

שלום, יכול לקבל לחג שובר החלפה של 1700 ש"ח לדר' גב וחשבתי לקחת לעצמי כיסא לגיימינג. משחק כמה שעות בשבוע ויותר בסופ"ש. אני יודע שיש להם כיסאות גיימינג עכשיו אבל אני לא מאמין שהם כאלה טובים, ב1700 ש"ח אני יכול להסתכל על הכיסאות היותר רציניים שלהם כך שאשמח לדעת אם הם שווים\נוחים וכו' וכו'. תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by approx,

רכשתי עכשיו את הגויסטיק הזה התקנתי את הדריור הגדרתי במישחק (BF2) את כל הכפתורים והצירים הכל עובד חוץ מהצירים X Y והשלישי אבל בדריור הכל עובד כל הצירים וכל הכפתורים מגיבים מה אני יכול לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום לכולם.... אני קונה מחשב חדש. בהתחלה חשבתי לקנות את המארז Raidmax Scorpio כי הוא נראה יפה ודי מאוורר.... ואז פתאום ראיתי את הSoprano של ThermalTake ומיד התאהבתי בו כי הוא נראה ממש מיוחד!!! הריידמקס מגיע עם ספק והסופרנו בלי ולמרות זאת הסופרנו עולה עוד איזה 80 ש"ח יותר. בכל אופן אני לא מתכוון להשתמש בספק הג'נרי שיש בפנים. לסופרנו יש יתרון שכולו קליפסים בפנים ואין בורג לשום דבר ובכלל הוא יותר יפה, השאלה האם הריידמקס לא יותר טוב? ובכלל למישהו יש פה את הסופרנו? איך הוא??? (אני מדבר על הכסוף) לינק לריידמקס: http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=1224 לינק לסופרו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2890 אני אשמח לקבל תגובות!!!! בתודה, דניאל

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by RS4,

יש לי מדפסת אלחוטית של HP דגם OFFICEJET 6500 אני מתקין את הדרייבר והוא רושם לי שלא נמצאו מדפסות מוגדרות הוא מחפש מדפסות רשת ולא מוצא... ואם אני ממשיך בהתקנה הוא מבקש ממני לחבר את הכבל USB רק כדי להבעיר הגדרות ואז הוא רושם שהמדפסת לא תומכת ברשת ואז הוא נתקע באמצע ההתקנה אני צריך לעשות משהו בהגדרות לפני כן? יש לי WINDOWS XP PRO עם ראוטר של ROTAL של בזק

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אהלן. המדפסת שלנו, HP940 התקלקלה לא מזמן, ותיקון יכול לעלות כבר יותר ממדפסת חדשה. עכשיו, לקנות מדפסת חדשה בלבד זה כבר לא כדאי, עדיף מכשיר משולב שכולל גם מכונת צילום, סורק ופקס. ( Dahhh) ראיתי את המכשיר - LEXMARK X6150 http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=25950&ref=12#description שקיבל המון ביקורות מצוינות גם בזאפ ואתרים אחרים. ונראה מצוין. עולה סה"כ 700 ש"ח. מה שטוב בו שלא חובה לחבר אותו למחשב על מנת לשלוח פקס. כל האחרים שראיתי בזאפ או יקרים יותר או מאיזה חברות לא ידועות. האם הוא כדאי?? מישהו יכול להמליץ לי על מדפסת משולבת טובה יותר עד 800 ש"ח?

14. שלום, אני מחפש לקנות מדפסת וניתנה לי את האפשרות לבחור בין מוצר קומבו שהוא פקס, סורק ומדפסת דיו צבעונית או מדפסת לייזר במחיר של 500-600 ש''ח אני נוטה למדפסת הלייזר כי אף פעם לא הייתה לי אחת כזאת ובגלל שאין לי צורך בפקס ובסורק, ונראה לי שעם מדפסת לייזר אחסוך יותר בדיו, אז האם יש מדפסת לייזר שכדאי לקנות בטווח המחירים הנ''ל? תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אני צריך מקלדת אלחוטית קטנה(פיזית) שתשמש שלט למחשב, אני לא רוצה שלט אלא מקלדת שאוכל להגדיר קיצורי דרך לשימוש בנגן הסרטים שלי (MV2PLAYER) משהו בסגנון הזה: http://www.jr.com/Templates/HiRes/JR_HiRes.tem?HRIPath=FKBFREEMINI%2EPNG&HRTitle=FREEDOM+KEYBOARD+Mini+Bluetooth+Keyboard

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by RedHat_Lover,

ראיתי היום באתר שאפשר להזמין את ה-GeForce 4 Ti 4400 של VisionTek במחיר די מצחיק לעומת המחירים בארץ. אז רציתי לשאול אם VisionTek היא חברה טובה, ואם שווה להזמין את הכרטיס? אפשר לקנות את ה-Thermaltake CRYSTAL ORB ולעשות לו Overclocking למיהרות כמו של ה-Ti 4600 זה סה"כ 50 Mhz .

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Akutz,

שלום לכולם נמאס לי מה 733 p3 ומה g2 gts אני מתכוון לקנות שלד חדש (לוח מעבד זיכרון וכ. מסך) למטרה עיקרית: מחשב משחקים. מה דעתכם על זה: מעבד amd xp 1900 לוח asus a7v333 זיכרון 512mb pc2700 Mushkin or OCZ כ. מסך asus V8460 G4 Ti 4600 בעלות של 6000 ש"ח שזה בדיוק מה שיש לי להשקיע. באותו סכום אין מצב למשהו יותר טוב נכון? כרטיס מסך של MSI עולה 500 ש"ח פחות, כדאי? תגובות והצעות יתקבלו בשמחה, תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by maCr0T,

יש לכם הצעות ללוח סוקט A (דיורון 1000) שכולל כרטיס רשת ומסך? אני צריך לוח DDR, מינימום 3 סלוטים של זכרון ו4 PCI אם אפשר אז גם מחיר.... maC

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Eksh,

שלום לכולם יש לי בעיה עם המקלדת והעכבר [העכבר בעיקר] שאין לי מושג מה מקור הבעיה בדיוק. זה כבר כמה חודשים ככה, בהתחלה העכבר היה סתם נתקע במקום ]היה מגיב לקליק ימני/שמאלי] אחרי כמה מכות/לבד היה משתחרר ועובד רגיל. עכשיו הבעיה היא שהעכבר נתקע כבר כמה פעמים בלי אפשרות לזוז או ללחוץ, המקלדת לרוב עבדה אבל היו מקרים שגם היא לא [שום כפתור לא הגיב אפילו שלחצתי על אחד הכפתורי הLOCK הנורית לא האירה. לרוב זה קורה שאני משחק בסטים HL/OF ואז זה נדפק ממש מהר, אבל לפעמים גם קורה בלי זה [לרוב אחרי יותר זמן אבל] כמו כן אני חושב שכל פעם שזה קרה, לפני זה העכבר/מקלדת נתקעו לבערך 5-10 שניות, ואז שמעתי את הצליל הזה מהלוח אם. אחרי בערך חצי דקה - דקה היה נתקע לכל הזמן מה שמוזר בכל הסיפור, זה שריסט …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by com,

מזל טוב קיבלתי יס! (עם כל הערוצים בחינם ;D) אני רוצה להקליט מהממיר סאונד... יש לי פאל והצלחתי לחבר את הכבלים מאחורה וחיברתי לכניסה של המיקרופון א. לחבר את זה למקרופון או ללין אין?? ב. האם להשתמש ברשמקול הפשוט והטוב? (אני לא צריך אקולזרים ושטוית כאלה רק הקלטה נטו בלי לחטוך קטעים) ג. אני מחבר את הפאל לכרטיס און בורד שמבוסס על קראיטיב 128. האם האיכות תהיה גבוהה יחסית??? (לא רוצה פיאצרים של 5.1 וכאלה שטיות רק איכות טובה בסטראיו..) נ.ב. אין סקס בחינם... תפילו את האתר של ש"ס... ש"ס :AR15: דוקא יכלתי להוציא אחלה פסי קול משם... 8)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. קניתי לאחרונה מחשב די חזק אבל מצד שני אני עדיין תקוע עם Logitech K200 בתור המקלדת שלי. לא שזו מקלדת רעה אבל אני מחפש אחת חדשה. אני רוצה להוציא במקסימום 200-300 ש"ח ומעדיף לקנות בארץ באיזור הקריות. לגבי כל מני פיצ'רים אני די תלוי הרבה במקשי מדיה, וזה משהו שאני די מחפש במקלדת, גם אם הם יהיו בילד אין באיזור של המקשי insert page up וכל אלה או על הF Keys (כמו למשל בCM Storm Trigger). חוץ מזה אני אעדיף מקלדת מוארת (אם מוארת אז אם אפשר בכחול אם היא לא RGB Back-lit), אם אפשר שיהיו מקשי macro (עד עכשיו הSidewinder X4 הייתה אצלי על הכוונת אבל אני לא מוצא אותה בארץ ולהזמין מאיביי זה סיבוך כי באלו שמצאתי מחיר המשלוח לבד יותר יקר מהמחיר של המקלדת), אבל שני אלה לא ממש חובה בשבילי ואני…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. מה המצב אנשים? ביררתי עוד פעם לגבי מדפסות, נראה שהמחיר יורד לעט לעט, לייזר צבע אני לא יכך כי זה 1000+ לטונרים עצמם (כמוון עד שיגמור את מה שאני מקבל אם המכשיר, מה גם שהם יותר גדולים משחור לבן), בינתיים מצעתי רק M1212nf של HP, טונר שחור של 1600 עולה כ270 שקל שזה כלום כסף, ואני מקבל את המכשיר אם גליל של 700 דפים שגם אותו יכך לי הרבה זמן לגמור, יש בכלל מכשירים כאלו שהם קטנים יחסית? אבל כוללים גם פקס? צבע לא משנה לי כי בכל מקרה אנחנו מדפיסים פעם ב, אבל צריך שיהיה בבית, מה גם ששוב לייזר צבע לא משתלם לי כלכלית, אני לא מכיר יצרנים אחרים גם, אבל HP..טוב הם פשוט עובדים , היו לי מוצרים של lexmark , xerox, אבל לרוב הרבה HP, הבעיה היא שאחרי שנגמר צבע לא היה משתלם כלכלית לקנ…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by X-_PLOSIVE,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב התקציב שלו זה 5000 ש"ח תציעו לי מחשב טוב לא כולל מסך מבוסס amd תודה מראש אלירן

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אהלן, יש לי מחשב יחסית חזק לעריכת וידאו ואנימציה, לא חושב שהמפרט משמעותי כאן. העניין הוא שאני עובד עם עכבר עתיק ובקושי לחיץ (ובטח שלא מדויק), ואני מעונין בעכבר לצורכי עריכת וידאו, עיצוב גרפי, אנימציה וכו'. קנו לי את העכבר של לוג'יטק MX518 , הבעיה היא שרשום שהוא מיועד לגיימינג ובעיקרון אין לי כוח לשטויות של גיימינג אלא חשובה לי נוחות, דיוק ואמינות. האם העכבר הזה יכול לשרת אותי, או שכדאי להחזיר לחנות (עוד לא פתחתי) ולבחור עכבר אחר? יש המלצות אחרות? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by amd950,

מה לפי דעתכם מסך טוב יותר ולמה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.