עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by oriori5,

אהלן, אני מחפש עכבר אלחוטי ללפטופ, וההתלבטות שלי היא האם כדאי לקנות עכבר בגודל רגיל של מחשב או עכבר מיני כזה שהרבה קונים אותו כי הוא קומפקטי וכל זה.. מה שחשוב לי לשאול זה האם העכברי מיני של המחשבים הניידים באמת נוחים? היתרון שלהם הוא שהם קומפקטים ועובדים על משטחים קטנים ואפשר לשים בתיק וכו'.. אבל מבחינת נוחות, האם זה נוח? אשמח לשמוע מאנשים שהתנסו בזה. חשוב לי הנוחות יותר מאשר הקומפקטיות. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכולם צריך חוות דעת למי שיש את המקלדת קיבלתי מקלדת חלופית במסגרת אחריות. של חברת cooler master sk651 מקלדת מכנית בלוטוס איך היא בתור מקלדת למשחקים ועבודה חוץ מהעובדה שהיא נראת קטנה ונמוכה דבר שלי יפריע ושאין לה מקשים לשליטה בבוליום או כל מדייה שיש במקלדות ואם שווה להתעקש שיתנו לי משהוא אחר או להוסיף כסף לקחת מקלדת של קרוסייר הבדל של 100 שקל . המקלדת הקודמת שהיה לי של חברת roccat vulcan 100 שהיא גם מכנית

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by greenzg,

:cistinebiggrinA: אני צריך סורק לבית שהוא קצת מעבר לסטנדרטי (אישתי עובדת כגרפיקאית וחושבת לבצע גם עבודות פרטיות) זכיתי במכרז באולסייל בסורק של HP דגם 4400C במחיר של 520 ש"ח כולל הובלה. הסורק הוא ברזלוציה של 1200X1200 אני יודע שקיבלתי מחיר טוב שזול בכ-100 ש"ח מהמקום הכי זול שאלתי היא האם כדאי להשלים את הקנייה סופית והאם דגם זה מספיק טוב או שכדאי לקנות סורק של UMAX ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by roeingg,

שלום לכולם כיום אני משתמש בעכבר CoolerMaster CM Storm [h=1]Sentinel Advance[/h] הגירסא הראשונה,הוא התקלקל והתגובה של העבר דפוקה מה הייתם ממליצים עד 350 שקל עם העדפה לחנות KSP (שישי היום והם פתוחים עד 2 וחצי)? שימושים - אני משחק רק ב battlefield והרבה תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by WereBunny,

היי, שאלה קצת מוזרה - האם ציוד היקפי יכול לקצר את המחשב? לאחר זמן לא מבוטל בו נאבקתי עם המחשב עקב תקיעות/ריסטרטים/BSOD נשנים שלא הצלחתי לתקן, נשברתי ולקחתי את המחשב למעבדה. אצלם הוא עבד יום שלם והטכנאי ביקש שאביא גם את הציוד ההיקפי לבדיקה (עכבר, מקלדת, מסך). שם לאחר שעתיים המחשב אתחל, ואחרי שרק המסך נשאר מחובר הוא אתחל אחרי יום. האם יכול להיות שהמקלדת/העכבר מקצרים את המחשב וגורמים לאיתחולים? מפרט: מעבד: AMD Phenom II X4 965 black edition קירור: Arctic Freezer 13 לוח: Gigabyte GA_MA790UD4P זכרון: Crucial Ballistic Sport 2*8GB kit כ. מסך: Radeon HD 7870XT קשיח: WD 1TB SSD: Samsung Evo…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by ariel007,

ברשותי המדפסת הזו ועד עכשיו קניתי מחסניות מקוריות של HP שעולות כ-45 ש"ח x4. למדפסת הזו קיים דיו חלופי באתרים שונים של חברות בארץ והוא הרבה יותר זול כמובן. השאלה אם המדפסת תאפשר להשתמש במחסניות חלופיות? והאם ההדפסה תהיה טובה כמו במקוריות? תודה לעונים

7. המפרט נקנה מt.m.s אז אשמח אם יש משו טוב טוב שם. אם לא אז לא קריטי. שלא יהיה יקר מדי כמובן ושיהיה איכותי. המחשב הוא לא למשחקים. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Regev,

CPU: AMD Athlon XP 1800+ (OEM) 90$ Mother Board: Soltek SL-75DRV4 (Purple Ray Version) 75$ Hard Disk: Seagate 80GB 7200RPM ATA-100 100$ Graphic Card: ATI Radeon 8500LE 128MB + TV + DVI-I + CRT 115$ Memory: OCZ 256MB DDR PC-2100 300Mhz 56$ CDRW: Liteon 40x12x48 69$ DVD-ROM: Microtek 16x48 36$ Mouse: Pine Optical Mouse 7$ Floppy: Mitsumi 1.44 9$ Thermical Greese: Arctic Silver III 6$ Heatsink & Fan: Cooler Master 9$ Case Fan: ANTEC TWO Ball Bearing 3Pin 7.5$

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Haflo,

יש לי מסך MAG XJ810 19 והמסך ממש כהה!!! :'( יש איזושהיא דרך להבהיר אותו בצורה הגיונית? [יש לי ASUS V7700 Deluxe 64Mb GeForce 2 GTS] המסך ממש מחורבן והContrast על MAX!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. יש לי תקלה במרכזית טלפון ביתי ל 2 קוום ,שאחד הופסק (שווקה..אחרי 18 שנות שרות.) -המליצו לחבר את קו כניסת טלפון של בזק בצורה ישירה אבקשכם לעזור לי באיתור החוטים וחיבורם לשקע אחד סטנדרטי של בזק עם 6 חיבורים מ 1 עד 6 -שקע אחד לחבור מרכזיה: צבעי החוטים שהיו בכניסה למרכזיה: לבן , כתום (עם מתח של 40 וולט) , כחול-לבן ,כחול -שקע שני: שחור , אדום (ללא מתח) יש לי אפשרות להתחבר ישירות ללא מרכזיה איך לחבר את החוטים לשקע של בזק ? בתודה מראש: יעקב ק.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by spooky,

קודם כל סליחה אם זה לא הפורום הנכון, אם טעיתי בפורום נא להעביר. התחלתי לשחק ב NEED FOR SPEED אז אני רוצה להגביר את החוויה ולהנות כמה שיותר. חבר המליץ לי לקנות מחברה בשם Thrustmaster כי הם טובים וזולים. ראיתי שיש להם שני סוגים האחד: Thrustmaster Universal Challenge 5 in 1 Racing Wheel שעולה 155 ש"ח השני: Thrustmaster Ferrari GT Experience Racing Wheel שעולה 290 ש"ח מישהו יודע מה ההבדל בינם והאם כדאי להוסיף את ההפרש לטובת ההגה היקר יותר? (כדאי= יחס עלות / תועלת) או שיש סט הגה+ פדלים טוב יותר בטווח מחירים עד 300 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. מישהו סיפר לי שהוא ראה איפשהו באינטרנט נורת לד שיכולה לעבוד גם על בטריה ואם יש לך מחשב אז היא עובדת עם חיבור ל USB. נשמע משהו קטלני לנסיעות בערב\לילה עם ספר או מחשב... מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להפנות אותי למקום שאני יכול לקנות מכשיר כזה? תודה רבה וסופ"ש לפנים!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. מחפש מדפסת שאני מדפיס דף עם תמונות ואחרי זה אני מדביק אותם למגנט ושהתמונות יצאו באיכות אני לא יודע דגמים סוגים וכו.. וזה על דף מיוחד לא רגיל ואני לאיודע איזה דף זה...זה לא דף זה מיוחד זה העניין..

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. היי חברים יקרים, אני מעוניין לחבר את אוזניות ה- BOSE Quiet Comfort 35 II למחשב הביתי. כאמור האוזניות הינם אוזניות בלוטוס ולמחשב עצמו אין בלוטוס ולכן חשבתי לחבר אותו עם מתאם בלוטס של TP-LINK, כזה: https://ksp.co.il/?uin=62004&select=&txt_search=מתאם bluetooth שאלתי היא האם הדבר באמת אפשרי ולא יניב כל מיני בעיות תאימות? האם אני ייהנה מכלל היכולות של האוזניות (סינון רעשים אקטיבי)? האם הם יעבדו גם בשימוש במשחקים? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by ^DaRk-MiNd^,

אתם יודעים מה חבר שלי סיפר לי היום ? שאינטל הוציאה פנטיום 6 ג'יגה אני הגבתי עם הכותרת

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by שחר26,

שלום לכולם לפני שבוע קניתי עכבר אלחוטי של rapoo. בהתחלה העכבר עבד בסדר, ואז הפסיק לעבוד אחרי כמה שעות. הלכתי לחנות והחלפתי אותו בעכבר מאותו דגם (לא היו הרבה דגמים ואני גם שמאלי, ומשום מה היו לו כמעט רק עכברים לימניים) ושוב אותו סיפור. ניסיתי להכניס ולהוציא את התקן ה-USB, לאתחל את המחשב, להוציא סוללות ולהחזיר אותן. נאדה. ניסיתי גם עכבר אחר והוא עבד בסדר גמור. אבל נראה לי שזה חוסר מזל בלתי סביר ליפול פעמיים רצוף על עכבר דפוק. יש למישהו פתרון? אה, ויש לי מערכת הפעלה win 7 של 64 סיביות, אם זה משנה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אני צריך המלצה למקלדת גיימינג עד 300 שקל וגם זה יקר בשבילי. את האמת אני קונה מקלדת גיימינג רק בגלל התאורה של המקשים בעיקר. האם יש במחיר הזה מקלדת מומלצת שיש לה חיבור פיאל לאוזניות? חשבתי על שני מקלדות למרות שאני נוטה יותר ל-TT במחינת העיצוב ועוד 20 אחוז הנחה באייבורי, מה אתם אומרים? שני המקלדות: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5269 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5280 מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by shimon23,

שלום אבא של חבר שלי טס בקרוב להונג קונג, ואני רוצה שיביא משם כמה דברים. מישהו יכול למצוא לי אתר של חנות שם באנגלית(אני לא מצאתי וחיפשתי קשות). או מישהו יודע מה רמת המחירים שם נמוכה/גבוהה מיפן?

19. האם זה הכרטיס האמיתי או שיש catch ? איך השירות והאחריות של אקסלנט ומה דעתכם על המחיר http://www.exlmarket.co.il/ מתי יגיע ה all in wonder ומה עדיף מקורי של ati או של חברות אחרות ? הרקולס נניח ? זה לינק לפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=273_97&products_id=731 איך יכול להיות כזה הפרש מחירים ?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. המדפסת HP M1212NF שהייתה לי התקלקלה לאחר 5 שנים. אז אני צריך מדפסת עד 700 שקל ואלו הדרישות: 1.שמדפיסה כמה שיותר דפים לראש דיו או טונר. 2.שחור לבן בלבד ללא צבעוני. 3.שהראש דיו לא יקר. ושאפשר לקנות חלופי. 4.עם רשת אלחוטית או קווית. 5. חברה ודגם אמינים עם שירות טוב ועם אחריות כמה שיותר זמן. מה עדיף מדפסת לייזר או הזרקת דיו? תודה ומחכה להמלצות, יפת.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. המאמר המוצלח הנ"ל הופיע בקפטן אינטרנט, אני לא יודע לגביכם, אבל לפחות מניסיוני האישי זהו התהליך שאני עברתי מהחלטתי הראשונית לקנות פנטיום 4 להחלטה היום לקנות אתלון. http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=78690&contrassID=2&subContrassID=18&sbSubContrassID=0&listSrc=Y

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Haflo,

אין אפשרות לעשות על כזה דבר סקר עקב ריבוי ההיצע של האתרים והדעות..... מה לדעתכם האתר חומרה הטוב ביותר? ואני מתכוון לאתר מעניין, שאתם זורמים איתו ונהנים לגלוש בו (משהו כמו HWzone ;D ), שוב אין קריטריונים מדוייקים, מה שאתם מרגישים..... (וערנב תואיל בטובך לא לקפוץ על ה Thread הזה....!)

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היי אני מבקשת לקבל המלצה לעכבר איכותי אבל לא יקר שלא לומר זול דרישות: 1. נוח טוב ואיכותי אבל לא יקר. תקציב: פחות מ- 100. עדיף הרבה (הרבה?) פחות 2. מדוייק ברמה המשרדית (ומיועד למשרד). כלומר אין כל דרישה למשהו המיועד למשחקים. 3. האחיזה שלי היא אחיזת Palm. יש לי יד עדינה של בחורה אבל עכברים קטנים חמודים ועדינים אינם נוחים לי. דוגמה למשהו שכן היה מאוד נוח הוא למשל העכבר מהסט של לוג'טק MX3200 . לכן אני מעריכה שיתאים לי יותר עכבר המיועד (כנראה) ליד בינונית (אני צודקת?) 4. אני מעדיפה עכבר שיהיה ארגונומי ככל שניתן, אם אפשר ארגונומי ימני עוד יותר טוב. 5. עדיפות ל-USB (כמעט כולם כאלה היום, לא?) אבל מקסימום נארגן מתאם. 6. שלל כפתורים יתקבלו בשמחה אבל מעבר לשניים וגלגלת אני…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by alon sh,

היי, אני מחפש רמקולים למחשב בעיקר לסרטים. גם למוזיקה ולמשחקים אבל לא לגיימרים. משהו בסיסי וטוב, בערך בתקציב של 200-300 שקלים. אחרי שחיפשתי, מצאתי את הדגמים האלו: MicroLab FC330, Logitech Z337, Logitech Z333, Logitech Z313 מישהו מכיר את הדגמים האלו? אשמח להמלצה. ואם יש לכם דגם אחר מומלץ, אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by iveco,

יש 3 אפשרויות : Logitech Wireless Desktop MK270 HP C2710 לבן GENIUS SMART KM-8200 מה כדאי לקחת ?

דיונים חדשים בפורומים