עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אז אני קונה את ה- Plextor 10x24x40 IDE. וכרגע יש לי את ה-ASUS 50x ב-Secondary IDE Slave ואת הIBM 60GXP על Primary IDE Master. היכן לחבר את הצורב? עם הכבל של הCD או עם הכבל של הHD?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. איזה עכבר חדש לגיימינג לשימוש רב ביום יום(אינטרנט וכו) מומלץ לקנות ?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. יש לי את העכבר Razer Ouroboros ואת המקלדת Razer BlackWidow Ultimate וכשאני פותח את התוכנה Razer Synapse יש לי טאב של העכבר ועוד אחד שנקרא Macros שאין בו כלום. עכשיו לכבל שבא עם המקלדת יש 2 יציאות של USB וחיברתי אחד מהם (אני עובד עם KVM אז חיברתי את זה אליו) והמקלדת עובדת אבל לא מזוהה בתוכנה, מה זו היציאה השנייה ? והאם בגלל זה שאני עובד עם KVM תהיה לי אפשרות לחבר אותה ישירות לאחד המחשבים ומשם היא תזוהה ? עידכון: אז ככה, למקלדת יש 2 חיבורי USB כאמור, הראשון הוא זה של המקלדת והשני של הפורט. אם אני מחבר את זה של המקלדת ל-KVM ואת זה של הפורט ישירות למחשב שעליו אני עובד (השני של האישה והיא לא צריכה את האופציות שיש במקלדת...) אז התוכנה לא מזהה את המקלדת אבל אם אני מחבר את 2 החיב…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. כשאני נכנס למשחק ורוצה להגדיר את הכפתור נניח ל-RELOAD זה פשוט לא מגיב. תושב

5. Started by The Ball,

אני מחפש מארז חדש מאלומניום שיהיה כמה שיותר קטן (בטוח שלא full tower) וקל. שיהיה לו מראה סולידי ורגיל ולא עם כל השטויות שיש למארזים החדשים עם הדלתות השקופות והיציאות בקדמת המארז. המחשב הולך לעמוד בסלון ולכן צריך שהוא יראה בהתאם. דגש על שיהיה קטן וקל כמה שאפשר. תודה לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. יש לי מקלדת ארגונומית של GOLDTOUCH המיוחדת שנפתחת ל-2. http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378008 שימו לב למחיר שלה. בקיצור נמאס לי ממנה. רוצה חדשה. בהתחלה התעניינתי באלחוטית אבל הבנתי שצריך להטעין להם את הסוללות ע"י פירוק ואני לא רוצה. אין מקלדת עם תחנת עגינה שמטעינה את הסוללות שלה? וראיתי את המקלדת של סמסונג : http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378008 אומרים שהיא ממש יפה והיא מולטימדיה ויש לך חיבורי USB.\(סתם נחמד). יש המלצות למינהם? יש למישהו ניסיון עם מקלדות ג'נריות במחירים מצחיקים? אמינות או לא? תודה.

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Bah_gots_pIII_450,

הרגע ראיתי שיש אותם בחנות מסוימת, W00t! אבל הם תופסים הרבה מזמן עבודה של המעבד לא?

8. Started by titan,

כמה נראה לכם תעלה מערכת קולנוע ביתית עם רמקולים טובים טלביזיה 43"-41" וDVD בן זונה עם הכל ?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by yotamoo,

שלום וחג שמח! מישהו בבקשה יכול להגיד לי מתי יצא ה-ר300 של ati ובאיזו מהירות (גם של הזיכרון אם אפשר)?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by tombcatz,

שלום.... אני,בתור גיימר זקוק לעכבר יותר רציני ממה שיש לי עכשיו אני משחק בעיקר במשחקי מולטי אונליין,והעכבר הנוכחי שלי לא מספק אותי. כרגע יש לי Samsung CyberBeetle...העכבר שירת אותי 3 שנים בנאמנות,אבל זמנו תם...משום מה זמני התגובה שלו ירדו פחד,ועכשיו כל תזוזה מהירה שלה גורמת לסמן להשתולל על כל המסך [כי העכבר לא קולט את התנועה],דבר קריטי במשחקי פעולה,בייחוד כשאתה רוצה לעשות סיבוב של 180 מעלות,אבל במקום להסתובב העכבר יקפיץ לך את המבט כלפי מעלה ו30 מעלות לכיוון הנגדי ממה שרצית... בהחלט כבר תם זמנו.... בכל מקרה,לאחר בדיקה קצרה במספר אתרים [KSP פנד'ס ושאר חברים],מצאתי כי בוואלה!שופס הMX510 עולה רק 230 ש"ח...מחיר מגוכח לעומת מה שהוא עלה פעם... http://www.wallashops.co.il/shopmind…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. היה לי MX performance. אבל גם יש לי חתולה, אז הוא כבר לא עובד. החלפתי ל- G700 והוא עובד, הן בחיבור אלחוטי והן בחיבור חוטי, אבל הדרייבר מתעקש שאני עדיין משתמש ב- MX! כך שאני לא יכול להשתמש באף אחת מההגדרות של ה- 700. הסרתי את הדרייבר, הורדתי מהאתר של לוג'יטק את התוכנה ל- G700 עבור Win7 x64, התקנתי, קיבלתי בדיוק את אותה התוכנה שהיתה לי קודם והעכבר עדיין מזוהה כ- MX... הסרתי את ההתקן, ניתקתי וחיברתי את העכבר, עדיין MX. רעיונות יתקבלו בברכה.

12. Started by jawis,

הזמנתי תמקלדת הזאת מאליאקספרס מה אתם חושבים עליה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by zoyaniv,

שלום סוךף סוף קיבלתי את המסך החדש שלי samsung 955df רציתי לדעת מה הרזולוציה המומלצת לעבודה איתו ויותר חשוב מה התדירות ואיך אני משנה אותה יש לי כרטיס מסך של הרקולס ti200

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Ibrow-Now,

בלינק הזה אפשר לראות מי הוא: http://www.abit.com.tw/eng/buy/list.htm#18 מה מונע מהיבואן להביא לוחות בקצב סדיר, מה הוא לא חושב שהוא ירוויח מזה ? ברגע שאביט יגיעו לארץ ASUS יהיו בשפל. מה בדיוק מונע ממנו להביא לוחות _נורמלים_ שלהם ולכל החנויות ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. היי, אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה איכותי (לא של FLYVIDEO : ) לפי הכתבה במנטור ה Hauppauge הוא מעולה, האם הוא יותר טוב מה PINNACLE שבארץ ? תודה.

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. בעיקרון אני מחפש המלצות לגבי מדפסת לייזר צבעונית, רשת עם דופלקס - לשימוש משרדי: הדפסת מאמרים עבור כ4 סטונדנטים. ניתן להעריך בפחות מ200 עמודים ליום. מהנסיון שלי יחידות הדופלקס אינן אמינות. אני מחפש מדפסת שתשרת אותי ארבע שנים ללא תקלות. תקציב - עד 1000$ נשמע סביר. אם מישהו יודע להמילץ גם על ספק באזור באר שבע אני אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Harbi,

התקציב הוא כ300 ש"ח לאחר המבצע(ז"א כל האוזניות שבסביבות ה550 ש"ח פלוס מינוס ברגיל) השימוש העיקרי הוא מוזיקה אבל גם משחקים וקצת סרטים למחשב וקצת לפלאפון לא INEAR או כפתור, אוזניות שמכסות את כל האוזן סטייל AKG כאלה: שמתי עין גם על הדגם הזה שבתמונה(AKG K181) אבל רציתי לשמוע המלצות ממי שמבין תודה!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שיהיה תואם למשחקי PS בשביל המחשב בעירק כדורגל עדיפות לרטט ואופציות נוספות עם יש כי אני לא מבין בזה כלום ראיתי את הבקרים האלו שנראו לי הכי נחמדים אשמח לדיעה של מבינים יותר 1.http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1254 2.http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1266 3.http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1257 אשמח גם להסבר מה ההבדלים בנייהם בכלל מה ההבדל בין רטט רגיל לכפול מצב טורבו וכדומה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by primo,

ברצוני לרכוש מדפסת משולבת שתכלול בנוסף להיותה מדפסת גם מכונת צילום, סורק (אם יש פקס אז סבבה אם לא לא צריך) תקציבי הוא 500-700 שקל משהו כזה.. תודה מראש

20. מישהו סיפר לי שהוא ראה איפשהו באינטרנט נורת לד שיכולה לעבוד גם על בטריה ואם יש לך מחשב אז היא עובדת עם חיבור ל USB. נשמע משהו קטלני לנסיעות בערב\לילה עם ספר או מחשב... מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להפנות אותי למקום שאני יכול לקנות מכשיר כזה? תודה רבה וסופ"ש לפנים!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. היי, יש לי Dell latitude e6410 ואני רוצה תחנת עגינה, כזו שתאפשר לי לבוא למשרד, לשים את הלפטופ והכל יתחבר למסך, מדפסת, מקלדת, עכבר וכו' על מה אתם ממליצים? תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by rony1880,

היי ראיתי באתר שהוא מומלץ , האם יש אפשרות לכיוון אישי של הDPI? ראיתי שיש לו 450-1150-2300 DPI , מה דעתכם האישית עליו?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Shmoolik,

ב-BIOS יש אפשרות של "AGP Aperture Size" ואפשרות לשנות ל - 2,4,8,16,32,64,128MB ולי היה ה DEFAULT על 64MB ויש לי 128 MB זיכרון ... זה קשור לזיכרון בכלל? זה אומר שאם זה על 64 אז המחשב משתמש רק ב 64 MB זיכרון?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by greenzg,

:cistinebiggrinA: אני צריך סורק לבית שהוא קצת מעבר לסטנדרטי (אישתי עובדת כגרפיקאית וחושבת לבצע גם עבודות פרטיות) זכיתי במכרז באולסייל בסורק של HP דגם 4400C במחיר של 520 ש"ח כולל הובלה. הסורק הוא ברזלוציה של 1200X1200 אני יודע שקיבלתי מחיר טוב שזול בכ-100 ש"ח מהמקום הכי זול שאלתי היא האם כדאי להשלים את הקנייה סופית והאם דגם זה מספיק טוב או שכדאי לקנות סורק של UMAX ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Ran.Mash,

היי לכולם.. קניתי היום באייבורי את העכבר "MX518 Gaming Grade" עלה לי 155 שח... מדובר על הגרסה של ה - 1800DPI בעכבר שקניתי הרגליות הן כמו בעכבר G5, גדולות כאלה אבל בכל התמונות שראיתי על העכבר Mx518 ראיתי שכל העכברים באים עם כמה רגליות קטנות. גם הקופסה של העכבר שקניתי שונה מכל קופסה שאני רואה בתמונות... אין לי קופסה כזאת: http://www.techpowerup.com/reviews/Logitech/MX518/images/packaging3.jpg אני לא מוצא בשום מקום קופסה כמו שאני קניתי.. על הדיסק שקיבלתי עם העכבר רשום REV.001 רציתי לדעת למה יש את ההבדלים האלה.. ואם זה הדגם הכי חדש שיש..(גירסה)

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.