ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז אני צריך להחליט על המפרט כמה שיותר מהר, עדיף בפחות משעה. לפי מה שעיתי "על רגל אחת" זה יוצא קצת ויתר מ3000 ש"ח. אז מהר... בזיגזג יש בנדל של athlon xp 1600+ Gigabyte GA-7VTX-H 256MB DDR MICRON ב$320 עכשיו הHD, אני צריך שתענו לי כבר איזה פה כונן תקליטורים-ACTIMA X 52 זה 33$ דולר בזיגזג. כ. מסך-HERCULES 3D Prophet III Titanium 200 בזיגזג-229$ מארז-TASK TK-3003 בזיגזג כמובן-48$ מקלדת,כ. רשת, עכבר, וכונן דיסקטים אני יעביר מהמחשב הישן, כרטיס קול מובנה בלוח אם. סה"כ 630$, אבל צריך להוסיף גם את הHD שעוד לא עניתם לי, והוא יהיה 160-200$. ו... אופס, זה יוצא כמעט 4000, אבל לא נורא. אז מה אתם חושבים על המפרט? לשנות? להוסיף? להוריד? עריכה-שיניתי את הטופיק, שמח?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה איכותי (לא של FLYVIDEO : ) לפי הכתבה במנטור ה Hauppauge הוא מעולה, האם הוא יותר טוב מה PINNACLE שבארץ ? תודה.
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לייזר משולבת (לא חייב פקס, אבל עדיף שיהיה כלול) חסכונית ואמינה. אין יותר מדי דרישות מלבד העובדה שתהיה מספיק פופולארית כך שאוכל להשיג טונרים תואמים ולא מקוריים יקרים. לכן, תקנו אותי אם אני טועה, מעדיף HP. ראיתי את ה*127FN באילת בכ-590 ש"ח והיא נראת לי עונה על כל הדרישות. מה דעתכם? לגבי העכבר, אולי למישהו יש ניסיון איתו במקרה? ראיתי ביקורת ביוטיוב שם אומרים שהוא לא רע בכלל ביחס ל-G700 (לשימוש משרדי) ואחרי שנה הוא עדיין עבד כמו שצריך. אני מעוניין להזמין מאיביי שם המיר כ-140 ש"ח. http://www.ebay.com/itm/Rapoo-7800P-Laser-Mouse-for-Wireless-Gaming-2-4-GHz-1600dpi-6-Key-Black-/311111660663?pt=Mice&hash=item486fb33477
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לייזר לא יקרה ושתהיה חסכונית. שמעתי שניתן למלא אותם באבקה...מה אתם ממליצים? איזה חברות? איזה דגמים?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ובכן, רציתי לדעת איך המקלדת הזאת, האם היא נוחה, האם הפיצ'רים שלה מעולים ואיזה בדיוק פיצ'רים יש לה? ובכלליות, איך המקלדת הזאת בשבילכם, כי אני הזמנתי ואני מקווה שמחר היא תגיע לחנות ואני אוכל לאסוף. תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היה לי עד היום כבר חמש שנים עכבר טוב בלוטוס של מייקרוסופט החזיק מצוין והייתי מאוד מרוצה. אני מעדיף בלוטוס כי אני משתמש ביציאות היו אס בי של הלפטופ שלי רוב הזמן. רצוי אחיזה נוחה ודיוק סביר. שיהיה לפחות כפתור אחד נוסף (של עמוד אחורה לדוגמא) בצד. אני שוקל לקנות את אותו עכבר בדיוק אך כיוון שהוא נכנס לזאפ ב-2010 אני חושב והתקן בלוטוס ישן אני משער שעדיף להתחדש. מחכה להמלצה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מחשב חדש לשימוש משרדי (לא ממש גיימינג, אולי חודש אחד בשנה בתקופת בחינות). לגבי העכבר: אני מחפש עכבר ארגונומי נוח עד 2000 ש״ח. אני מתלבט בין Microsoft Comfort 3000 לבין Microsoft Comfort 4500. שניהם פחות או יותר באותו מחיר. אשמח לשמוע הצעה הגיונית אחרת במידה ויש לכם. אגב, שימו לב שיש 2 דגמים של Microsoft Comfort 3000: http://microkool.com/wp-content/uploads/2011/08/microsoft-laser-mouse-3000.jpg http://www.techfresh.net/wp-content/uploads/2011/05/Microsoft-Comfort-Mouse-3000-And-6000_02.jpg תקציב: עד 200 ש״ח. לגבי רמקולים: אני מחפש רמקולים סטנדרטיים (לא כולל סאבוופר או משהו כזה) ששומעים בהם טוב. הבקשה היחידה: חיבור אוזניות ישירות לרמקולים (זה ממש נוח לדעתי)…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מקלדת חדשה לאחר שהX6 שלי חדלה לפעול בפתאומיות אני מחפש מקלדת גיימינג טובה אני מטלבט מה לקנות וראיתי את שתי המקלדות האלה מה ההבדל בינהם?מי מומלצת יותר?והאם יש מקלדת אחרת שמומלצת יותר מהמקלדות האלה ? תודה מראש לעונים
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי תמקלדת הזאת מאליאקספרס מה אתם חושבים עליה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. בחופש אני עומד לקנות מחשב חדש, עם עכבר MX518 בעקרון למשחק הספציפי הזה...[Counter-Strike ] עכשיו אני רוצה גם פד לעכבר, הכי איכותי שאפשר למצוא למשחק הזה בתקציב של עד 24$ מ- Newegg . תודה מראש , אביאל.
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מקלדת אלחוטית של מיקוסופט ואני מחפש את הדריברים שלה ולא מוצא יש לכם במקרה קישור להורדה???
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי Logitech Harmony 525. מישהו מכיר עינית אינפרא אדום כדי לאפשר לי לשלוט בעזרת השלט במחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לרכוש מדפסת ביתית משולבת, לצרכי הדפסה וסריקה ופקס, במחיר של עד 700. היתה לי עד עכשיו canon mx455 אבל משום מה הפסיקה לקחת את הדפים מהמגש וזה מעצבן. אני מחפש מדפסת שראשי הדיו שלה יהיו במחירים יחסית נורמאליים, ושלא בהכרח חייב לקנות ראש מקורי אלא אפשר לעבוד עם חלופי. עוד אני מחפש שיהיה למדפסת אפשרות להכניס דפים למגש ולא מגש שבולט החוצה. בנוסף, אם אפשר הדפסה דו צדדית אשמח. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! התחדשתי לאחרונה בעכבר של לוג'יטק g700s, ורציתי לדעת איזה פד מומלץ לעכבר מהסוג הזה...ראיתי שישנם כמה סוגים כמו Qck , Goliathus וכאלה שיש הבדלים בין גרסאות ה- Speed וה-Control, משטח בד או משטח קשיח...עשיתי חיפושים שונים ולא הגעתי למסקנה מה הכי מומלץ ובטווח מחירים סביר ,אודה לכם אם תעזרו לי..=]
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
שאלה בקשר לספקי כוח: מה קורה במצב שמחברים ספק כוח בעוצמה לא מספקת ללוח אם? האם יתכן נזק ללוח? למעבד? קניתי לפני 6-8 חודשים בערך מארז מאקסלנט. על הספק כוח כתוב 300w max אבל רואים עליו שהוא בלי שם. ערכתי חיפוש על שם הדגם ועכשיו אני לא כל כך בטוח שהספק באמת מסוגל ל300w. שם הדגם הוא mps-8831 אבל הוא נמצא על המדבקה של אקסלנט... אני אמור לקבל לוח kt266a ואתלון xp בימים הקרובים. האם אני יכול לנסות לחבר אותם לספק הזה ללא חשש מנזק ללוח??
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עכבר חוטי ליד גדולה (וימנית) שהלחיצה על הגלגלת לא תהיה קשה (משתמש בכפתור האמצעי המון) במחיר של עד 100 ש"ח. יש לכם רעיונות על דגמים כאלו שמכילים לפחות 5 לחצנים? אין לי בעיה שזה יהיה גנרי אבל שיענה על הדרישות.. תודה מראש, Zinger777.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל רציתי לדעת אם מישהו מכיר את העבר והתנסה איתו באופן אישי, והאם הוא שווה את הכסף או שבחצי מהסכום אפשר לרכוש עכבר לא פחות טוב. מכל הביקורות שקראתי עד עכשיו מאוד התרשמתי, מאוד נדיר למצוא מילה רעה על העבר הזה. אני משחק בעיקר משחקי יריות, אבל חשוב לי שיהיה לי נוח באופן כללי לכל סוגי המשחקים והשימושים השונים. שאלה נוספת, מה ההבדל בין שני הגרסאות האלה: Logitech G900 Chaos Spectrum Wireless Gaming Mouse - Black Logitech G900 Chaos Spectrum 910-004607 RADIO+CABLE, PC Mouse, PC / Mac, 4-ways לא מצאתי לזה תשובה חד משמעית עדיין. המחיר הכי זול שהצלחתי למצוא זה באמאזון UK ב600 שקלים עד הבית. אם מישהו מכיר דרך זולה יותר להשיג את העכב…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש איזשהו מכשיר, דגם מומלץ? אין דרישות מיוחדות. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם.. קניתי היום באייבורי את העכבר "MX518 Gaming Grade" עלה לי 155 שח... מדובר על הגרסה של ה - 1800DPI בעכבר שקניתי הרגליות הן כמו בעכבר G5, גדולות כאלה אבל בכל התמונות שראיתי על העכבר Mx518 ראיתי שכל העכברים באים עם כמה רגליות קטנות. גם הקופסה של העכבר שקניתי שונה מכל קופסה שאני רואה בתמונות... אין לי קופסה כזאת: http://www.techpowerup.com/reviews/Logitech/MX518/images/packaging3.jpg אני לא מוצא בשום מקום קופסה כמו שאני קניתי.. על הדיסק שקיבלתי עם העכבר רשום REV.001 רציתי לדעת למה יש את ההבדלים האלה.. ואם זה הדגם הכי חדש שיש..(גירסה)
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק ורוצה להגדיר את הכפתור נניח ל-RELOAD זה פשוט לא מגיב. תושב
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות טונר בזול? יש לי זירוקס 3120 שעשתה עד עכשיו 1450 דפים בשנתיים האחרונות. לחילופין (אם יהיה יקר מידי) אני שוקל לקנות זירוקס 3117 שעולה עכשיו 449 באופיס דיפו. אני זוכר שביררתי בקניה של המדפסת ואז טונר עלה 550 ש"ח באופיס דיפו, אני מקווה למצוא משהו תחליפי.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה הזו צצה מכיוון שהכונן הנוכחי יישאר במחשב הנוכחי ואלו בחדש שיגיע לא מותקן אחד. השאלה אם אפשר להסתדר בלעדיו ואם הוא לא נחוץ במיוחד במקרי חרום. למשל, לפני כמה חודשים הדיסק שלי נפל ושחזרתי את החומר עם תוכנית שהותקנה על תקליטונים. אז אולי אני עונה לשאלה של עצמי שלא לדבר שמחיר כונן בטל בשישים לעומת כל המחשב אבל מעניין אותי לדעת מה דעתכם.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לי מדפסת של Hp שקיבלתי ממשהו שעבד פעם ב-hp הדגם הוא: hp 895 cse מדפסת הזרקת דיו כמובן אני צריך דיו למדפסת רציתי לשאול אתכם מהן האופציות העומדות לרשותי חוץ ממחסנית מקורית של hp כי זה עולה מלא כסף ניסיתי לקנות מחסנית משומשת מ dmo נדפקתי ראש המחסנית מלוכלך מאוד (מדיו כמובן) צריך לנקות אותו אך הניקיון דורש דיו מן המדפסת מה שממש לא יעיל ונראה לי שהדיו נגמר במהירות מפתיעה 20 דפים וזהו אין צבעים חוץ מורוד וורוד יש המון אני לא מבין כנראה תקלה במילוי המחסנית אבל זה מעצבן זה קרה לי פעמים רבות רבות מדי עכשו אני מגיע לעצם השאלה מה אני יכול לעשות יש עוד אפשרויות חוץ מדיו מקורי ומשומש אולי ערכה למילוי עצמי או משהו ואם לא תוכלו לייעץ לי בעניין הדיו המשומש האם זה משתלם יות…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-