ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה איכותי (לא של FLYVIDEO : ) לפי הכתבה במנטור ה Hauppauge הוא מעולה, האם הוא יותר טוב מה PINNACLE שבארץ ? תודה.
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל רציתי לדעת אם מישהו מכיר את העבר והתנסה איתו באופן אישי, והאם הוא שווה את הכסף או שבחצי מהסכום אפשר לרכוש עכבר לא פחות טוב. מכל הביקורות שקראתי עד עכשיו מאוד התרשמתי, מאוד נדיר למצוא מילה רעה על העבר הזה. אני משחק בעיקר משחקי יריות, אבל חשוב לי שיהיה לי נוח באופן כללי לכל סוגי המשחקים והשימושים השונים. שאלה נוספת, מה ההבדל בין שני הגרסאות האלה: Logitech G900 Chaos Spectrum Wireless Gaming Mouse - Black Logitech G900 Chaos Spectrum 910-004607 RADIO+CABLE, PC Mouse, PC / Mac, 4-ways לא מצאתי לזה תשובה חד משמעית עדיין. המחיר הכי זול שהצלחתי למצוא זה באמאזון UK ב600 שקלים עד הבית. אם מישהו מכיר דרך זולה יותר להשיג את העכב…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שיהיה תואם למשחקי PS בשביל המחשב בעירק כדורגל עדיפות לרטט ואופציות נוספות עם יש כי אני לא מבין בזה כלום ראיתי את הבקרים האלו שנראו לי הכי נחמדים אשמח לדיעה של מבינים יותר 1.http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1254 2.http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1266 3.http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1257 אשמח גם להסבר מה ההבדלים בנייהם בכלל מה ההבדל בין רטט רגיל לכפול מצב טורבו וכדומה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק ורוצה להגדיר את הכפתור נניח ל-RELOAD זה פשוט לא מגיב. תושב
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, נפרדתי היום מרייזר BLACKWIDOW ULTIMATE שלי. אני מחפש מקלדת חדשה, דרישות: אלחוטית/חוטית - לא חשוב כל כך עם עדיפות לאלחוטי מכנית - הייתה ממש נוחה אבל רועשת כך שזה לא קריטי אם כן או לא. מחיר: לכל היותר 410 ומוגבל רק לאייבורי (זיכוי על הרייזר לאחר שמתו כמה לדים). אני אוהב להרגיש שאני לוחץ על מקש אז משהו מאסיבי קצת. פיצ'רים ומקשי מאקרו - לא רלוונטי מעולם לא השתמשתי בהם. לא גיימר אלא רק סטודנט שמתכנת הרבה. ההתלבטות כרגע: לוגיטק 520 מייקרוסופט 2000/3000/X4 THERMALTEC MEKA G1 ואולי לחזור ל-רייזר שוב אני אשמח להמלצות
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל, עלי לשבח את חברי הצוות על האתר החדש ועל שצירפו עוד אתר חומרה לחגיגה, אחד מיני רבים בעולם. כן ירבו... ולענינינו: האם הייתם קונים את הלוח הנ"ל? קראתי ביקורות, שאלתי משתמשים לדעותיהם, ורובם הגדול לא יכול היה להפסיק לשבח אותו. מה דעתכם על הלוח? הוא זול, יציב, מהיר, יש בו את הצ'יפסט SiS 735 החדש... האם הוא עדיף על AMD 760,בלי קשר למחיר? אם הייתם חייבים לקנות השבוע לוח אם חדש ל Athlon 1.4GHz שלכם, האם הייתם קונים אותו, בהנחה שהיה ניתן להשיגו במקום מגוריכם? הוא גם נותן לעשות שימוש בSDRAM ו DDR (לא בו זמנית)... הוא גם נורא יפה, אגב...
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לייזר ביתית משולבת, כוללת פקס וסורק, יש חיה כזאת? התקציב הוא גג 1000 ש"ח. תוד רבה ושבוע טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האיי בי אמ שלי עומד להתפגר בקרוב, ואני קונה הארדיסק חדש, יש לי עד הבוקר להחליט, סיגייט בארקודה 4 או מאקסטור 133, שניהם נפח 40 ג'יגה בייט, מה לבחור ?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזו חברה עדיפה ולאיזו לא להתקרב? משולבת פקס+סורק חשוב שלא תהיה איטית- מהירות הדפסה שחור לבן של 17 ומעלה איכות הדפסה סבירה + האם יש פרמטרים שחשוב לבדוק לפני הקניה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש מחשב כף יד לשימוש מישרדי, אני לא מחפש Palm שיריץ HL 2 או Far Cry או משהו בסיגנון.. השימוש העיקרי שלו יהיה לשימוש מישרדי, מעין "יומן חשבונות" / "יומן לקוחות" שבו אוכל להכניס מידע בכמות גדולה של לקוחות ופרטים אודותם (בסביבות ה-300 +) וכמו כן אוכל לנהל את חשבונותי באופן מסודר וקל לשימוש, בכדי שאוכל לעקוב אחר כל הנעשה עם הלקוחות שלי ובאותו הזמן לעקוב אחר החשבון שלי (אשר תלוי בלקוחות..) תחום הPalm אינו מוכר לי לכן אשמח לעזרתכם בנושא. אם תוכלו לפרט קצת על איך בידיוק כל עיניין ה Palm עובד זה יהיה נהדר (אפשר לכתוב שם עם עט אלקטרוני ממש כמו שכותבים על דף נייר עם עט רגיל נכון?) תודה מראש לעזרתכם ** אני מאד מצטער שפירסמתי את זה בפורום כללי, לא ידעתי אי…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי תמקלדת הזאת מאליאקספרס מה אתם חושבים עליה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם למשל ניקח את העכבר שיש לי בבית, הדגם הכי פשוט של לוג'יטק אני חושב. לעומתו עכבר שעולה 500 שקל ומעלה, מה ההבדל מבחינת ביצועים. (עזבו אל חוטי ושטויות כאלה, מעניין אותי רק ביצועים). תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יכול לקנות אותו בזול.. ויש בו גם יציאה למיני-דיסק כדאי? עכשיו יש לי ויברה 128 מקרטע מאוד.. ???
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאור ירידת המחירים אני בטוח קונה את הX1800GTO של ATI הבאים עלי לטובה. שאר המפרט הוא: Intel D 2.66mhz dual core 805 ac freezer 7 pro gigabyte 8i945pg 512X2 DDR 2 667MHZ כמו שאמרתי הX1800GTO 200GB sataII כונן אופטי אחד ופלופי כל זה בתוכנית אמור לשבת בHEC 6A19 והכרטיס מסך הקודם שהיה ברשימה, ה7600GS היה אמור להסתפק בספק HEC 400W TRT שמגיע עם המארז ועכשיו אני לא כל כך בטוח אם אני צריך\יכול להשאר עם הספק הנ"ל. יש לציין שהמערכת לא תהיה בOC, אולי בעוד מספר חודשים. אודה לכולם על תשובות, אבל בכל מקרה המארז 6A19 נשאר. אז אם ההמלצה היא להחליף אני אודה למי שיציע לי חלופות. תודה רבה קובי. :hi:
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ובכן, רציתי לדעת איך המקלדת הזאת, האם היא נוחה, האם הפיצ'רים שלה מעולים ואיזה בדיוק פיצ'רים יש לה? ובכלליות, איך המקלדת הזאת בשבילכם, כי אני הזמנתי ואני מקווה שמחר היא תגיע לחנות ואני אוכל לאסוף. תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה הזו צצה מכיוון שהכונן הנוכחי יישאר במחשב הנוכחי ואלו בחדש שיגיע לא מותקן אחד. השאלה אם אפשר להסתדר בלעדיו ואם הוא לא נחוץ במיוחד במקרי חרום. למשל, לפני כמה חודשים הדיסק שלי נפל ושחזרתי את החומר עם תוכנית שהותקנה על תקליטונים. אז אולי אני עונה לשאלה של עצמי שלא לדבר שמחיר כונן בטל בשישים לעומת כל המחשב אבל מעניין אותי לדעת מה דעתכם.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם.. קניתי היום באייבורי את העכבר "MX518 Gaming Grade" עלה לי 155 שח... מדובר על הגרסה של ה - 1800DPI בעכבר שקניתי הרגליות הן כמו בעכבר G5, גדולות כאלה אבל בכל התמונות שראיתי על העכבר Mx518 ראיתי שכל העכברים באים עם כמה רגליות קטנות. גם הקופסה של העכבר שקניתי שונה מכל קופסה שאני רואה בתמונות... אין לי קופסה כזאת: http://www.techpowerup.com/reviews/Logitech/MX518/images/packaging3.jpg אני לא מוצא בשום מקום קופסה כמו שאני קניתי.. על הדיסק שקיבלתי עם העכבר רשום REV.001 רציתי לדעת למה יש את ההבדלים האלה.. ואם זה הדגם הכי חדש שיש..(גירסה)
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היה לי MX performance. אבל גם יש לי חתולה, אז הוא כבר לא עובד. החלפתי ל- G700 והוא עובד, הן בחיבור אלחוטי והן בחיבור חוטי, אבל הדרייבר מתעקש שאני עדיין משתמש ב- MX! כך שאני לא יכול להשתמש באף אחת מההגדרות של ה- 700. הסרתי את הדרייבר, הורדתי מהאתר של לוג'יטק את התוכנה ל- G700 עבור Win7 x64, התקנתי, קיבלתי בדיוק את אותה התוכנה שהיתה לי קודם והעכבר עדיין מזוהה כ- MX... הסרתי את ההתקן, ניתקתי וחיברתי את העכבר, עדיין MX. רעיונות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מחפש ציוד של חברה אמינה מעדיף אלחוטי תקציב עד 350 שח מקלדת ועכבר...
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. בחופש אני עומד לקנות מחשב חדש, עם עכבר MX518 בעקרון למשחק הספציפי הזה...[Counter-Strike ] עכשיו אני רוצה גם פד לעכבר, הכי איכותי שאפשר למצוא למשחק הזה בתקציב של עד 24$ מ- Newegg . תודה מראש , אביאל.
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בשביל ישיבות ארוכות, שלא יכאב בכלל (במרפקים, בגב התחתון) מישהו מכיר (וישב) ויכול להמליץ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך לחבר בין מחשב למחשב הנייד האם אני יכול לחבר בינהם דרך קו טלפון (ישיר מודם אל מודם או שאני יכול לחבר בינהם דרך כבל lpt ל lpt אם קיים אחד כזה ומה עדיף
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
הכותרת אומרת הכל אני מחפש הגה אחד אפילו בסביבות ה800 ש"ח או יותר וצריך המלצה לאחד טוב אבל שלא יהיה יקר בכלל בסביביות 300 או יותר אם צריך
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-