ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אמ.. אז ככה.. אני כרגע לפני קניית כרטיס מסך חדש )כנראה 6800GT( וממה שהבנתי הכרטיסים האלו זוללים חשמל.. הקטע זה שאני לא בטוח אם כדאי לקנות ספק חדש או שהנוכחי שלי יספיק.. כרגע יש לי ספק 400W כנראה ג'נרי ..אני לא ממש בטוח ואני לא יהיה בבית עד מחר, אבל ממה שאני זוכר כתוב על הספק שהוא מותאם לP4 ואם אני לא טועה כתוב שם שהוא של LG tech.. LG בכלל מייצרים ספקים?.. אם לא אז כנראה שהוא ג'נרי בכל מקרה גם ככה אני לא יודע אם 400W יספיק לי.. כי כרגע יש לי Intel P4 3.0 MOBO: Intel 865PERL HD: WD 80G SATA HD2: WD 40G ATA HD3: WD 30G ATA CD 52X צורב DVD של NEC 4 מאווררי 80מ"מ.. 3 במארז+המאוורר של המעבד )סטוק של אינטל( מאוורר 120מ"מ ופלופי וכמובן שבעתיד יש מצב לעוד מאווררים…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ללא חריגות שיהיו מתאימים לי למשחקים לרוב משחקים... מקלדת ועכבר טובים שיחזיקו מעמד לפחות שנה שנתיים... עם יש משהו טוב בפחות מהתקציב הנ"ל זה יהיה מצויין חוטיים!!
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יכול לקנות אותו בזול.. ויש בו גם יציאה למיני-דיסק כדאי? עכשיו יש לי ויברה 128 מקרטע מאוד.. ???
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש מחשב כף יד לשימוש מישרדי, אני לא מחפש Palm שיריץ HL 2 או Far Cry או משהו בסיגנון.. השימוש העיקרי שלו יהיה לשימוש מישרדי, מעין "יומן חשבונות" / "יומן לקוחות" שבו אוכל להכניס מידע בכמות גדולה של לקוחות ופרטים אודותם (בסביבות ה-300 +) וכמו כן אוכל לנהל את חשבונותי באופן מסודר וקל לשימוש, בכדי שאוכל לעקוב אחר כל הנעשה עם הלקוחות שלי ובאותו הזמן לעקוב אחר החשבון שלי (אשר תלוי בלקוחות..) תחום הPalm אינו מוכר לי לכן אשמח לעזרתכם בנושא. אם תוכלו לפרט קצת על איך בידיוק כל עיניין ה Palm עובד זה יהיה נהדר (אפשר לכתוב שם עם עט אלקטרוני ממש כמו שכותבים על דף נייר עם עט רגיל נכון?) תודה מראש לעזרתכם ** אני מאד מצטער שפירסמתי את זה בפורום כללי, לא ידעתי אי…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וחג שמח! מישהו בבקשה יכול להגיד לי מתי יצא ה-ר300 של ati ובאיזו מהירות (גם של הזיכרון אם אפשר)?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את העכבר G700, לפני כן היה לי G500 שהתפגר אחרי כמה שנים טובות. בכל מקרה, בימים של G500 השתמשתי בדרייבר של לוג'יטק שנקרה Setpoint ויכולתי להגדיר את כל הכפתורים בלוח הבקרה שמוצג בדף הזה: http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/18287/section/troubleshoot/crid/411/lt_product_id/7244/tabs/1,3,2,4,5/cl/gb,en הבעיה שלי עכשיו היא שהחלפתי דיסקים קשיחים במחשב ולכן התקנתי את המערכת הפעלה מחדש, וכשאני מתקין את Setpoint אני מקבל תוכנה בסיסית ועלובה שלא מאפשרת לי לשלוט בשום כפתור או לשנות את הDPI. מישהו יודע איך לעזאזל אני מוצא את הדרייבר האמיתי שאני צריך?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החלפתי לפני חודש את כל ראשי הדיו ואחרי שבוע שלא הדפסתי רק ראש אחד עובד (3EBK) שאר המיכלים מלאים אבל לא עובדים. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי לכולם, אני חדש פה, ואני יודע שהשאלה בטח נשאלה הרבה פעמים, אבל הפעם עם דרישות יותר ספציפיות : אני צריך מקלדת לגיימינג, מכנית, לא יקרה מדי, שתשמש בעיקר ל-FPS כפתורי מאקרו - לא חשוב, אבל אם יהיו 3-4 אני לא אכעס תאורת מקשים - לא חובה עברית על המקלדת - רצוי, אבל לא חובה nkro טוב ו-anti-ghosting שקטה, מקשים שלא נלחצים בטעות בקלות צגים למיניהם - לא ממש מעניין אותי למישהו יש המלצה על משהו שעונה לדרישות ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה עכבר חדש לגיימינג לשימוש רב ביום יום(אינטרנט וכו) מומלץ לקנות ?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ב-BIOS יש אפשרות של "AGP Aperture Size" ואפשרות לשנות ל - 2,4,8,16,32,64,128MB ולי היה ה DEFAULT על 64MB ויש לי 128 MB זיכרון ... זה קשור לזיכרון בכלל? זה אומר שאם זה על 64 אז המחשב משתמש רק ב 64 MB זיכרון?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אלהן לכולם. נתקלתי לאחרונה במצב מוזר, שאני לא מוצא חנות שמוכרת את הפד. חנויות שמכרו אותו, הוא נעלם להם מהאתר. אצל חנויות אחרות שניסיתי אין אותו במלאי. אני מפספס פה משהו? יש מחליף לדגם? הפסיקו לייצר את הדגם? בקיצור אני מחפש איפה ניתן לקנות את הפד באזור המרכז רצוי גוש דן. נ.ב הוא גם נעלם מזאפ.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל, עלי לשבח את חברי הצוות על האתר החדש ועל שצירפו עוד אתר חומרה לחגיגה, אחד מיני רבים בעולם. כן ירבו... ולענינינו: האם הייתם קונים את הלוח הנ"ל? קראתי ביקורות, שאלתי משתמשים לדעותיהם, ורובם הגדול לא יכול היה להפסיק לשבח אותו. מה דעתכם על הלוח? הוא זול, יציב, מהיר, יש בו את הצ'יפסט SiS 735 החדש... האם הוא עדיף על AMD 760,בלי קשר למחיר? אם הייתם חייבים לקנות השבוע לוח אם חדש ל Athlon 1.4GHz שלכם, האם הייתם קונים אותו, בהנחה שהיה ניתן להשיגו במקום מגוריכם? הוא גם נותן לעשות שימוש בSDRAM ו DDR (לא בו זמנית)... הוא גם נורא יפה, אגב...
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה איכותי (לא של FLYVIDEO : ) לפי הכתבה במנטור ה Hauppauge הוא מעולה, האם הוא יותר טוב מה PINNACLE שבארץ ? תודה.
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, הרמקולים אצלי אחרי 13 שנה התחילו לעשות בעיות .. אני מחפש רמקולים למחשב בתצורה 2.1 או 5.1 בתקציב של עד 1000 שקל - אפשר חריגה של עד 1200 שקל אם הדגם ממש שווה את זה. אני משחק משחקים + שומע מוזיקה - אני מאוד אוהב שהצלילים מאוזנים(יצא לי לשמוע רמקולים שהבאס היה מוגזם בטירוף או לא היה בכלל באס) אני גם מעדיף מאוד שברמקולים יהיה דרך להנמיך ולהעלות את ה באס / טרבל / רמקול אמצעי האם יש חיה כזאת בתקציב הנ"ל?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיהיה תואם למשחקי PS בשביל המחשב בעירק כדורגל עדיפות לרטט ואופציות נוספות עם יש כי אני לא מבין בזה כלום ראיתי את הבקרים האלו שנראו לי הכי נחמדים אשמח לדיעה של מבינים יותר 1.http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1254 2.http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1266 3.http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1257 אשמח גם להסבר מה ההבדלים בנייהם בכלל מה ההבדל בין רטט רגיל לכפול מצב טורבו וכדומה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בבחירת מדפסת משולבת טובה (גם ללא פקס) עד 300 ש"ח. חשוב לי שהיא תיהיה חסכונית בראשי דיו ושהם לא יקרים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כמה אפשרויות. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, כולל ציוד היקפי, רציתי להתייעץ איתכם, מישהו מכיר את המקלדת הזאת? מצאתי אותה ב-ZAP http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=378016 מה דעתכם עליה? האם שמעתם המלצות עליה? אודה לכם מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז אני קונה את ה- Plextor 10x24x40 IDE. וכרגע יש לי את ה-ASUS 50x ב-Secondary IDE Slave ואת הIBM 60GXP על Primary IDE Master. היכן לחבר את הצורב? עם הכבל של הCD או עם הכבל של הHD?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום סוךף סוף קיבלתי את המסך החדש שלי samsung 955df רציתי לדעת מה הרזולוציה המומלצת לעבודה איתו ויותר חשוב מה התדירות ואיך אני משנה אותה יש לי כרטיס מסך של הרקולס ti200
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרגע ראיתי שיש אותם בחנות מסוימת, W00t! אבל הם תופסים הרבה מזמן עבודה של המעבד לא?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
היי, יש לי טלויזיה של brother קצת ישנה ואני לא מוצאת לה שלט. יש לי שלט אוניברסלי global 4. איך אני מסנכרנת ביניהם? ניסיתי ללחוץ על ה-code ולכוון לכיוון הטלויזיה ולא עובד. איך אני יכולה להשיג קוד או משהו כזה? תודה :-\
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אכן, השתמשתי בראשי דיו לא מקוריים ויש לי חשד שזו הסיבה, השאלה האם אפשר עכשיו להתקין ראשי דיו מקוריים או שזה כבר אבוד? בעיני זה נראה מאוד לא הוגן להשבית מדפסת באופן פתאומי
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-