עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מדובר במדפסת לבית של ההורים שלי הם ידפיסו/יסרקו/יקבל פקס פעם בחודש במקרה הטוב בהתאם לכך אני גם רוצה להשקיע , כמובן שעדיין אני לא מעוניין לקנות זבל אלא משהו נורמלי שיעשה את העבודה כמו שצריך

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by spitzi,

שלום, אני חושב לקנות מדפסת MFC-J825DW של ברדר: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804703 סה"כ הביקורות בזאפ טובות, אך יש לי עוד כמה שאלות: זה נראה סביר שרק 4 חנויות מוכרות את הדגם הזה? אם אני משאיר את המדפסת כמה חודשים בלי להדפיס, האם הדיו יתייבש ? האם קשה להשיג דיו למדפסות ברדר ? ליתר דיוק, אם אני צריך לקנות דיו עכשיו ומייד, האם אני אצליח למצוא אותו בחנויות הרשת הגדולות דוגמת KSP ואייבורי? כי בקטלוג אונליין שלהן אין בכלל או כמעט ראשי דיו של ברדר. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by ArielElia95,

שלום, קודם כל אני מצטער שאני כותב את זה פה, אבל בפורום אוזניות לא עונים, ואוזניות זה גם ציוד היקפי. יש לי את האוזניות Shock One כרגע. ראיתי שיש בבאג מבצע על SS Siberia V2 בגרסת USB (כלומר 7.1 וירטואלי) ב-350 ש"ח. השימושים שלי הם 90% גיימינג (אולי אפילו יותר), סקייפ יחד עם המשחקים, והשאר זה דברים שונים, עבודה משרדית. רציתי לדעת את הדברים הבאים: 1. האם כדאי לי למכור את ה-Shock One ולקנות Siberia V2 USB ? 2. במידה וכן, בכמה למכור את ה-Shock One? הן במצב של ממש כמו חדש, אריזה מקורית, כל האביזרים והדברים. 3. מה דעתכם על ה-Siberia V2 לשימושים שציינתי (בעיקר משחקים)? משתלם ב-350 ש"ח? אם יש לכם הערות נוספות אני אשמח לקבל. תודה. ואם אתם לא יודעים א…

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  4. אני מתכוון לעבוד על 2 מערכות מחשב במקביל שתיהן עם 2 מסכים ויציאות DVI רזולוציה מקסימלית - 1920X1200 עכבר ומקלדת USB אין צורך ביציאת אודיו או משהו אשמח להמלצה על דגם, אם זה לא משהו שניתן להשיג בארץ, אז קישור לאתר בחו"ל שעושה משלוחים לארץ תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, יש ברשותי מצלמה בעלת יציאת BNC , ברצוני לראות את הוידאו במחשב, על מנת ללכוד וידאו במסך ולהקליט בעצם את הוידאו שלה. רציתי לדעת איזה אפשרויות עומדות ברשותי על מנת לחברה, כמובן שככל שיותר זול יותר טוב .. המחשב הוא מחשב רגיל.. HDMI,VGA תודה מראש, ניר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ronik56,

אני מחפש אוזניות חדשות. כרגע אני ממש חם על ה-Siberia V2 USB. יש משהו עדיף בתקציב מ-TMS/KSP? אם לא- מה המחיר של אוזניות משתלמות + עדיפות באחת מהחנויות הללו על ה-V2 USB? ושאלה קטנה- יש חיבור USB וחיבור רגיל (פלאפון)?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by HuGeMouTh,

אח שלי רצח לי בדם קר את ה SS QCK MINI :'( מחפש משהו בערך באותו הגודל וכמה שיותר זול, מצאתי את אלה: ה QCK האהוב: http://www.tms.co.il/product/6379 ה Zowie N-CM שקטן יותר וזול יותר אבל העובי שלו הוא רק 1MM שזה נחמד: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6560 ה Mionix Sargas 260 שלא כל כך זמין במלאי אבל הצורה שלו יפה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14451 גם ל Roccat יש משהו בגודל הזה אבל הכי זול שמצאתי זה 55 שקל וזה מעט מוגזם ל MINI...

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  8. שלום, אני מחפש עכבר אלחוטי עד 100 שקלים, בKSP, אני משתמש בו פעמיים בשבוע כשאני עם המחשב הנייד, כרגע יש לי עכבר אלחוטי של איזה חברת שקר "Delux" והרבה פעמים המחשב לא קולט את התנועות של העכבר. השימוש בעכבר הוא בעיקר אינטרנט ומשרדי... אני בזמנו נתקלתי ב Microsoft Wireless Mobile Mouse 1000 , מה אתם אומרים עליו? נ.ב אני שמאלי, אז העכבר צריך להיות סימטרי :]

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  9. Started by ozzur,

שלום לכולם. אני מחפש מקלדת עם תאורה אחורית הכוללת אותיות בעברית על גבי המקשים (המקלדת מיועדת למבוגרים עם בעיות ראייה). אין בעייה עם המלצות גם למקלדות גיימרים, בעיקר שהמקשים יהיו מוארים ובעברית. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. מבקש המלצה לבקר משחקים / Gaming Controller - למחשב - מחיר של 200~ שקל. חשבתי על זה: Razer Onza Controller‎ http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=nesher מה דעתכם? הצעות נוספות יתקבלו בברכה תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Mpro,

אני מחפש מקלדת לגיימרים עם תאורה אדומה בעיקר ראיתי את המקלדות של מייקרוסופט X4 ו X6 מה ההבדל המשמעותי ביניהם?

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by ovadiadn,

צריך מדפסת שתחליף את הHP 4014n הנהדרת, שעשתה עבודה נאמנה כמה וכמה שנים טובות. מחפש משהו באותה רמה או יותר טובה, במחיר של עד 4,000 ש"ח. מעדיף עם אפשרות לטונר תחליפי כמה שיותר גדול. מדפיסים המון, שחור/לבן. עבודה ברשת.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אחרי שהעכבר מהסט הנ"ל http://www.logitech.com/en-roeu/433/2997?selectedcrid=433&selectedcid=2997&osid=&bit= הלך לעולמו, אני מחפש עכבר (או סט) חדש. אני רוצה עכבר אלחוטי מתאים לכף יד ימנית (פאלם גריפ), עם גלילה הצידה. אני לא משחק בעכבר בכלל, ככה שאין צורך בעכבר עם פיצ'רים נוספים, אבל חשוב שיהיה בנוי טוב.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי לכולם עושה רושם שאני אזדקק למקלדת + עכבר חדשים אלחוטיים חדשים לעבודה כללית. ייתכן בהחלט שאוכל לקנותם בארה"ב ולכן התקציב עומד על עד כ- 100$ . רצוי לחסוך ובכללאשמח אם תעזרו לי למצא דילים טובים אבל אם יש משהו טוב בהרבה ותמצאו לי דיל טוב בלא הרבה יותר מהסכום בחנות אמינה בארה"ב זו אופציה. עד כה עבדתי עם סט ה- Logitech MX 3200 Laser הכולל בו את עכבר ה- Logitech MX 600 Laser - עכבר - מאוד נהנתי מהעיצוב הארגונומי של ה- Logitech MX 600 Laser והייתי רוצה שגם בסט הבא העכבר יהיה נוח לפחות כמוהו. גם מאוד אהבתי שיש בעכבר מספר מקשי פונקציות - הדבר הועיל לי עד מאוד בעבודה ועליהם הייתי מעדיפה שלא לוותר. גודל העכבר - לפני שקניתי את הסט הוא יצא לי "למדוד" בבאג מבעד לפלסטיק את…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אחרי שקניתי השבוע את העכבר DA של RAZER אני צריך משטח עכשבר נורמלי. מנסה לחסוך כמה שיותר (ממש נראה לי הזוי המחירים על המשטחים..כולה חתחת בד מסקנה ). ובנוסף יש לי ממש מעט מקום על מגירת עכבר/מקלדת. היום אני עובד עם משטח שיש לו כרית סיליקון וזה ממש נוח..אז לא יודע אבל נראה לי שמשטח שתוך לחלוטין קצת יפריע לי..ראיתי כאלו עם בליטה בחלק התחתון..זה כאילו תחליף לכרית הזו? שמתי עין על שני אלו..איזה עדיף: SteelSeries QcK Mini http://steelseries.com/products/surfaces/steelseries-qck-mini Mionix Sargas 260 http://www.mionix.net/page.php?al=sargas260

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שבוע טוב! אני מעוניין לרכוש את אחת המקלדות האלו : Thermaltake eSports Challenger PRO או CYBORG V.7 KEYBOARD רציתי להתייעץ אתכם מי מהמקלדות טובה יותר ? ממה שבדקתי הם די דומות בתכונות שלהם מבחינת בחירת צבעים למקשים החיוניים למשחקים. ולכן אני בדילמה מי מהם טובה יותר?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי חברים, אני צריך לקנות מצלמה להורים שלי שעובדים עם XP וגם בשבילי אך חשוב שתהיה תמיכה מלאה בוינדוס 7 64 ביט שמותקנת אצלי.מדובר על המצלמה הכי פשוטה לשימוש בסקייפ ושתהיה גם הכי זולה מצידי. יש המלצות? תודה מראש גל

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אשמח לקבל המלצה מפורטת למדפסת ליזר+ סורק לשימוש ביתי ברמת מחיר סביר. עלות קסטת אבקת דיו?

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by eyal00,

שלום, יש לי את העכבר הנ"ל שנתיים בערך ולאחרונה התחילה בעיה מעצבנת,כל לחיצה על הלחצן השמאלי של העכבר עושה לי דאבל קליק

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אז ככה - היה לי Mx518 במשך 9 שנים (!!!) והוא היה פשוט מושלם , לעצרי לפני שבועיים הוא הלך לעולמו אז קניתי עכבר חדש קניתי Logitech G9x ואני ממש לא מסתדר איתו , לא שהוא לא טוב , הוא מדהים ומדוייק ואיכותי ביותר , אבל הוא קטן מידי בשבילי ולא חשבתי על זה כשקניתי אותו , אז עכשיו אני מוכר אותו (אם מישהו מעוניין אפשר הודעה פרטית) ובמקומו אני מחפש לקנות עכבר חדש , לאחר כל הבדיקות שלי הגעתי להחלטה שאני קונה אחד מהשלושה הבאים Logitech G400 כי הוא היורש של הmx518 שכ"כ אהבתי , הG500 נראה לי מדהים כי הוא נראה עוד יותר גדול וזה טוב אני כי יש לי יד גדול - וDeathadder הוא עכבר מומלץ מכל האנשים שיש להם אותו וגם כי הוא אותו גודל בערך כמו ה518 , אני נורא אשמח להצעות , טענות , תשובות . תודה

• 31 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by avinin1,

שלום לכולם, במסגרת שאר הביקורות שאני כותב ומפרסם בפורומים בעברית העוסקים בציוד היקפי, היום אבקר את הSteelSeries Ikari בגירסאת הלייזר. מה מיוחד בלייזר, למה דווקא אותו ושאר ירקות - אענה בהמשך הביקורת, מאחל לכם קריאה מהנה. כמו בכל שאר הביקורות שאני מפרסם, גם כאן יהיה חילוק לקטגוריות שבכל אחת מהם אתמקד בנושא מסוים למרות שבביקורת הזאת יהיו שינויים קטנים בסדר: אריזת המוצר מבנה העכבר מידע כללי על המוצר - איכות בניה וחומרים,מערכת הלחצנים,משקל, רגליות העכבר LCD - אופן השימוש חיישן (בוחן ביצועים/"על הנייר" וביצועים בשטח על מגוון משטחים). הדרייבר של העכבר. יתרונות וחסרונות. סיכום ודעה אישית. השוואות גודל 1.אריזת המוצר: אריזה טיפוסית של …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by etaiso,

מחפש מקלדת פשוטה ונוחה (עדיף חוטית) ושתהיה שקטה ... עד 120 ש"ח.. איך ה-K300 של Logitech?? (עם התאורת מקשים)..?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי ! קניתי אתמול עכבר LOGITECH דגם M185 -אלחוטיזה פעם ראשונה שאני קונה עכבר אלחוטי ואני ממש מבואס ממנו, הוא גם הולך איטי , וגם לפעמים יש לו תקיעות כאלה..זה אמור להיות בכזה עכבר ?מה אפשר לעשות? בתודה.. תומר.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by malikl,

היי יש לי רמקולים של Logitech 5.1 ערוצים. כאשר אני מריץ סרט במחשב הוא לא משמיע לי את המילים, לפעמים הוא משמיע קולות רקע אבל לא את המילים. ניסיתי להוריד את התוכנה ffdshow וניסיתי לשחק שם עם ההגדרות אבל ללא הצלחה. משהוא מכיר את התופעה ויכול לעזור לי? תודה רבה, ליאור

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני מעדיף אוזניות על פני רמקולים, אבל יש בעיה קטנה: החוט של האוזניות כל פעם נדרס ע"י הכסא או נתפס ברגל. היות ואני לפעמים צופה בסרטים מהמיטה אני חייב חוט ארוך (3 מטר), אבל בישיבה רגילה רובו יהיה על הרצפה... אני מודע לכך שיש אוזניות אלחוטיות, אבל הן יקרות ודורשות סוללות \ טעינה כל פעם. האם קיים דגם מומלץ של אוזניות עם חוט בעל ליפוף קפיצי, כמו לעכברי מיני ללפטופים, או איזשהו פטנט אחר? כבר שברתי לא מעט אוזניות בכך שהעפתי אותם בטעות על הרצפה.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים