עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ומה האחריות של AMD מקיפה? לפי מה שהבנתי האחריות של אינטל יותר טובה כי היא לכל החיים (למרות שמי יבוא להחליף 486) אבל מה היא מקיפה? נגיד, אני עושה אוברקלוק למעבד והורס אותו, האחריות עדיין בתוקף?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Cyron,

Raidmax Storm 847 Blue 420 Watt - 375 nis הוא כולל ספק 420 וואט, חלון ו-4 מאווררים. או שמישהו יכול להמליץ על משהו אחר בתחום המחיר הזה ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ybe,

הכרטיס הנ"ל נמכר בישראל(בחנות האסורה למי ששאל) במחיר של 812 ש"ח.מישהו ראה ב'נצמרקים או משהו דומה של הכרטיס הנ"ל?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by godisme171,

צריך מייד אתרים בעברית שמלמדים אותך חומרה וכל השאר PLEASE

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by godisme171,

שהתקנתי את הצורב אז הוצאתי את המגשר שלו זה משנה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by KoM,

[attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by MORIDIN,

נאמר לי ע"י מישהו קרוב שג'יפורס 3 ניתן לתכנות וכך היתרון הטכנולוגי של ה-Radeon8500 נמחק. יש ביסוס לדברים האלה?

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  8. שלום לכולם אני חדש בפורום יש לי שאלה כרגע הנתונים של המחשב שלי הם: אינטל פנטיום 3 100 מגה-הרץ 256 mb ram maxtor 40 gb עוד דיסק קשיח יותר קטן של wd בתוך מגירה נשלפת כרטיס קול רגיל כרטיס מסך voodoo 4 4500 וזה כל מה שרלוונטי לדעתי מי כאן החוליה החלשה? :AR15: כדאי שאציין שהמחשב שלי לא ממש למשחקים (יש לי מותקן אולי איזה משחק אחד או שניים לא יותר)

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by M_G_N_U_M,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב במחיר של עד 650 ש''ח וחשבתי על הרידאון 7500 או רידאון 8500le מה עדיף ומחירים למי שיש בבקשה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. כדי לא להציף יותר מדי את הפורום בהודעות יש לי שתי שאלות, בנושאים שונים לגמרי (שקשורים לחומרה) אבל בדיון אחד: 1) קיבלתי מגירה ישנה רצח, בכל מקרה בחוברת שלה כתוב שהיא אוניברסלית (מתאימה לSCSI לIDE לMFM), והחיבור שלה, אמור להיות 50 פינים, ולחיבורים קטנים יותר אתה מחבר את הפלאג וזה יעבוד. בכל מקרה, לחלק החיצוני אני מצליח להתחבר, אבל לחבר את ההארדיסק לחלק הנשלף זה דבר בלתי אפשרי כי זה גדול מדי, בקיצר יש איזה פלאג או ממיר או משהו אחר, או שהמגירה לא תעבוד וזהו... 2) בחנות חשמל לידי החליטו להרחיב את העסק, ולהוסיף גם עסק של תיקון ושיפוץ מחשבים, ואני בגלל שאני מכיר את הבנאדם עוזר לו. בכל מקרה בגלל שראיתי פה בפורום שמישהו כתב יבואן של חברה מסויימת (שכחתי מי), אז בכל מקרה חשבתי בטח א…

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  11. Started by ofird,

יש לי לוח MICRO ATX האם אני צריך מארז MICRO ATX גם, למרות שהגודל לא מפריע לי? נראה לי פשוט קר יותר לחומרה במארז גדול מאשר קטן, אני צודק?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  12. שלום לכולם צריך חוות דעת למי שיש את המקלדת קיבלתי מקלדת חלופית במסגרת אחריות. של חברת cooler master sk651 מקלדת מכנית בלוטוס איך היא בתור מקלדת למשחקים ועבודה חוץ מהעובדה שהיא נראת קטנה ונמוכה דבר שלי יפריע ושאין לה מקשים לשליטה בבוליום או כל מדייה שיש במקלדות ואם שווה להתעקש שיתנו לי משהוא אחר או להוסיף כסף לקחת מקלדת של קרוסייר הבדל של 100 שקל . המקלדת הקודמת שהיה לי של חברת roccat vulcan 100 שהיא גם מכנית

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by lipa,

מישהו מכיר את הדגם החדש? ומה ההבדלים בינו לדגמים האחרים כמו 940 או 960?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by maor18,

אהלן חברים יש לי בעיה עם הגלגלת, היא עובדת אבל עובדת לא טוב. כשאני גולל למטה זה יכול או לגלול לי למעלה או לגלול ברעידות כאלה(לעלות ולרדת). זה כבר תקופה ככה אבל היום זה ממש התחיל לעצבן. החלפתי סוללה, הסרתי את ההתקן ממנהל ההתקנים וחיברתי מחדש את הUSB אבל שום דבר מזה לא עזר. מה לדעתכם אפשר לעשות כדי לתקן חוץ מלקנות עכבר חדש?

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  15. בואו ניכתוב כל אחד את כל המחשבים שהיו לו אי פעם אני אתחיל: 386 P1 90 P166 MMX P2350 P41500 אני די צעיר רק בן 15 ( בעוד 21 יום ) ולכן ההיסטוריה שלי קצרה אני מת לראות משהו באמת ארוך ומפורט.

• 90 תגובות
    • 11.4k צפיות
  16. Started by mardona,

שלום חברי לפורום! אני צריך המלצות למדפסת הזרקת דיו טובה בסביבות המחיר של 400 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by Zeev86,

אהלן. קניתי לפני כשנה אוזניות Steelseries Siberia V2 מאייבורי. לאחרונה יש לי בעיה בווליום, שלא שומעים טוב באחת האוזניות (זה יכול להיות בשמאלית או ימנית) ואני צריך כל הזמן לשחק עם הווליום עד שאני מסדר את זה. האם האחריות מכסה את זה? הם יכולים לבוא אלי בטענה שיכולתי לדרוך על החוט וזה בעצם מה שיכול לגרום לבעיה? (לא דרכתי)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. עם אפשרות להוסיף במקרה הצורך, MSI KT3-ARU AMD XP 1800 MUSHKIN 256MB DDR 3000 Maxtor 40GB 7200RPM D740X Retail SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB ASUS CD X 52 TASK CASE - TK3003 Screwless ARCTIC SILVER 3 Mitsumi floppy 1.44 FLATRON 17 795 FT יצא לי בפנד'ס 5,372 ¤... הרבה מתחת לתקציב, אבל זה לא בשבילי, זה בשביל ילד צעיר שקונים לו מחשב למשחקים, לא בשביל איזה תותח, אז חבל להוציא הרבה כסף סתם, במסגרת המחיר הזה, פלוס מינוס 500 שקל, מה אתם אומרים ? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by marking,

למה נגן DVD לTV עולה בערך איזה 4000 שח (איכותי כמובן) ונגן DVD למחשב עולה 200 שקל... ואיך זה שהנגן DVD לTV יותר גדול?

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  20. Started by base,

האם ה-MX Revolution יכול להתאים למשחקים ברור לי שלא כמו ה- G7 השאלה שלי עם באופן כללי מנסיון של משתמשים ב-MX איך הוא עונה על הדרישות תודה מראש

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  21. יש לי מחשב... כמו כל מחשב וכמו כל אדם גם אני רוצה שהוא יעבוד יותר טוב בא חברי משכבר הימים ido9 ואמר לי שיש לו 256 micron ראם לתת לי, מצויין אמרתי, לי היה במחשב באותם ימים (לפני שבוע) עם 128 של micron ועוד 128 של LD בקיצור הוא המליץ לי ובצדק להוציא את הLD ולשי את הmicron כי 512 לא יתן לי פשוט כלום והLD יעט את הביצועים של הmicron מה שיגרום למערכת לפעול אפילו פחות טוב ממקודם או לפחות בכמעט 0 אחוז שיפור... כמובן שהסכמתי! החלפנו... בדקנו 3dmark לפני ואחרי ופשוט לא היה הבדל!!!!!! (30 נקודות פחות אחרי ההעברה אבל לא משנה) עכשיו אני מניח שזה נותן לי גם תוספת של 0 fps במשחקים... ואז זה הלקא בי!!!!! מה יקרה אם אני יחליף הראד דיסק... יהיה ההבדל בביצועים במשחקים... ברור שיהיה הבדל בזמ…

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by Genom_g,

כמו שאתם יודעים לאחותי יש FX5200 חרא של כרטיס והוא כבר לא מעלה לה את המשחקים שהיא משחקת עכשיו אין לה הרבה כסף להשקיע יש לה רק 200 שקל עכשיו זה סכום זעום ובמקרה יש לי חבר שקנה כרטיס חדש למחשב ואת הישן הוא אמר שהוא יוכל להביא לי ב 100 שקל דרך אגב הישן שלו הוא Gefirce Ti 4200 עכשיו לפי מה שאני יודע הוא לא כרטיס חזק מאוד אבל הוא יותר מוצלח בהרבה מהFX5200 אז מה אתם אומרים כדי לה ב 100 שקל שאני יביא לה אותו ממנו ?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  23. Started by itaysk,

האם יש משמעות לצבע בו הכרטי\לוח צבוע? (למשל האדום ב RADEON9700 או השחור בלוחות EPOX\ABIT)

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  24. Started by liransho,

אני רוצה להפוך את המצלמה המעפנה שלי למצלמת ריגול. האם יש למישהו תוכנה שיכולה לצלם תמונה כול זמן קצוב, עדיף שתיהיה חבויה ותיסגר רק על פי פקודה שלי... הסרטה רגילה תופסת לי מלא מקום כי אני מפעיל את המצלמה ל10 שעות כול יום....

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  25. הכותרת נונתת את רב המידע. אני מחפש מדפסת שתעשה הכל, גם סריקה וגם פקס (אשמח לקבל גם אלטרנטיבות בלי פקס) לא חושב שצריך מדפסת לייזר משום שלא מדובר על כמות ענקים של הדפסות, אני מניח שמשהו כמו בערך 5 דפים בממוצע ביום משהו כזה. לא משהו מאוד דרמטי. אבל אני מחפש מדפסת שתתפיס באיכות טובה, כולל בצבע, שלא תהיה זללנית יותר מדי, שתהיה מהירה יחסית חסכונית שקטה וכד... נראה לי שאני לא מחפש משהו מיוחד מדי, ואני יודע שמדפסות היום זה עסק דיי זול, אני פשוט רוצה לבחור בחירה חכמה. אז אשמח לשמוע הצעות באזור ה 500-600 שקל, של מדפסת משולבת (פעם רק עם סורק ופעם גם עם פקס) אהה תכונה ספציפית קצת לא שגרתית שבהחלט תחשב כבונוס (אבל לא חובה) היא אלחוטית. שלא צריכה חיבור למחשב (אם יש חייה כזאת, וא…

• 17 תגובות
    • 6.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.