עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by nattyk212,

היי אשמח לקבל המלצות לעכברים לגימינג התקציב הוא עד 1000 שקל אבל אני לא באמת רוצה להשקיע כל כך הרבה סתם רוצה להבעיר שאני מוכן להשקיע בעכבר טוב שאני אהנה מימנו

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש וכרגע אני בחיפושי מקלדת אלחוטית שתתאים לצרכיי. 1. אני מפתח תוכנה במקצועי ויושב שעות רבות על המחשב, כך שאני צריך מקלדת עם מקשים נעימים לעבודה מאומצת. כמו כן אני די בקיא בהקלדה עיוורת, לכן אני חייב את ה-layout האורגינלי עם שטח הפרדה בין האותיות ל-num pad ובו יש בתחתית את ארבעת החיצים, ומעליהם את שתי השורות הבאות: Insert | Home | PgUp Delete | End | PgDn 2. המחשב יתפקד גם בתור מדיה סנטר, אז אני צריך שטווח הקליטה יהיה לפחות 3-4 מטרים. (*) פתרון של מקלדת עם Track Ball יכול בהחלט לבוא בחשבון. (*) אני לא גיימר אז האפשרות ללחוץ על 9 מקשי מקלדת + 5 לחצני עכבר בו זמנית לא קריטית לי אשמח ללמוד מנסיונכם, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום לכולם, אז ככה: יש לי ממיר YES HD בבית שמחובר כרגע בחיבור HDMI לטלוויזיה. אני מעוניין לחבר את הממיר גם לטלוויזיה בחיבור HDMI וגם למחשב בחיבור HDMI (חשבתי לקנות קופסא מפצלת HDMI ולפצל את הכבל HDMI שיוצא מהממיר). הממיר אמור להתחבר למחשב דרך חיבור HDMI לכרטיס הקלטה שיודע לעקוף את הגנת ה HDCP של הממיר כדי שאני אוכל להקליט ב 1080I. השאלה היא כזאת: איזה כרטיס (פנימי/חיצוני) איכותי יכול לבצע הקלטה ב HD מממיר של YES ? נ.ב (קראתי בפורום שיש כאלו שמעדיפים להקליט דרך קומפוננט כי זו אותה איכות אבל בקומפוננט הבנתי שאפשר להקליט רק ב 720P ואם אני אחבר את הממיר בקומפוננט זה לא יבטל את השידור לטלוויזיה דרך הכבל HDMI שאני רוצה שהיא תהיה מחוברת גם?) תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. בדקתי מארזים ובלה בלה בלה, ומצאתי את ה-Lian-Li PC65 ב-935ש"ח כולל חלון, אני חשבתי בכיוון שלו מכוון שבתמונות שלו שראיתי הוא דיי מרוחב מבפנים, יש לו 4 מאוררים של Lian-Li שמגיעים איתו ו-USB קדמי. מה אתם אומרים, שווה את הכסף? קישור לדף המוצר: Lian-Li PC-65 Aluminum Case תודה מראש, DINO.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. ואיך אני יודע איזה רכיב מתחבר לאיזה סוג מבין שניהם? כי יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט Intellimouse משהו כזה.... ואני רונה בקרוב מחשב חדש... איך אני אדע לאיפה לחבר אותו (אם זה משנה בכלל). נ.ב. אם אפשר לדעת גם מה ההבדל בין AGP4 והסוג השני (לא זוכר איזה... ???) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. ניסית לחבר למחשב את ההגה אבל הוא לא זיהה את החיבור... אני מריץ על המחשב VISTA. ההגה הוא של Ti. הדגם שרשום מאחוריו- HY-822 version 3.1

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Zakash,

שלום חברים, אז אני רוצה להתחדש במקלדת ואני חושב שאם כבר מתחדשים אז לטכנולוגיה חדשהס (לפחות בשבילי). אז הבנתי שיש עכשיו מקלדות מכאניות חדשות, קראתי קצת בפורום אך השאלה שלי היא האם זה באמת שווה את ההבדל בכסף? מניסיון אישי שלכם כמובן. בכל מקרה אשמח לקבל המלצות על מקלדת עד 500 ש״ח. השימושים שלי במחשב הם בעיקר עריכת וידיאו, סטרימינג (לכן חשוב השקט), תכנות וטיפה משחקים. תודה מראש, אלכס.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. זה קישור למארז כאן מראים אותו מהרבה זויות, יש אותו גם בצבע שחור ואדום במקום אפור וכחול http://www.incotrade.ru/obzor/case/foxconn_chimera הוא עולה בסביבות 300 ש"ח בארץ. רציתי לשאול איזה יתרונות\חסרונות ודברים מעניינים יש בו חוץ מהיופי שלו? (הכל שם רשום ברוסית ואני לא מבין כלום) לגבי הספק שהוא מכיל זה לא משנה לי אני אעביר אליו את הספק האנרמקס שיש לי

9. יש חיה כזאת? לא מוגבל לחנות/מדינה מסויימת, כל עכבר קיים שעונה על הדרישות של שקט וגיימינג יתאים לי (: btw, עכברי nexus לא מתאימים למשחקים :<

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by roipow,

טופס המלצה לעכבר: תקציבכם: 320 חריגה: אין מה השימושים שלכם בעכבר? גיימינג אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? FPS נטו. מהי האחיזה הרצויה בשבילכם? אחיזת Claw אחיזת FingerTip כל עכבר אני משהו אחר אבל 2 אלה עם סגנונות שנוחים לי במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: אין בקשות מיוחדות: אני ימני מחו"ל או מהארץ? KSP הערות: ולא חשוב לי כל הפונקציות האלה של העלאת DPI ושטויות כאלה של מאקרו אם אני רוצה אני משנה מהירות עכבר במשחק וזהו. מוצר א' להשוואה: http://ksp.co.il/?select=.1043..221..1295..343.&list=1&sort=2&glist=0&uin=23403&txt_sea rch=&bu…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

חבר שלי קנה מחשב ב PC2GO: (כחלק ממכרז שכביכול הוא "זכה" בו) P4 1.6 . . . . החבר שלי אומר שהמחשב שלו מצויין (למרות שיש לו מאיץ גרפי "מעולה" מובנה על הלוח) עכשיו אני מתווכח איתו די הרבה זמן לגבי המחשב אז אולי תוכלו להסביר לו מדוע ולמה אני לא מביא לו משחקי מחשב? (=למה הם לא יעבדו אצלו?)

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by RedHat_Lover,

לפי דעתי הוא פשוט מלך ה-Overclocking.... אנשים בקלות מגיעים איתו ל-2.2 עם המאוורר שמגיע בקופסא. המעבד עולה בארץ 973 ש"ח(כולל מע"מ) בזיגזאג, שווה לקנות בשביל ההמהרה? הוא כמו הסלרון 300A הבא. אני מתכנן ל-2.5, שזה בהחלט מעבד לא חלש, בשביל כזה מחיר.

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by nadavkr3,

אני רוצה לקנות מקלדת גיימינג בתקציב של 200 ש''ח, מקסימום 300, לא חייבת להיות מכנית אבל עדיף שכן ,ורצוי שתהיה גם בעברית. יש לכם המלצות?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by L.I.C,

שלום, מה דעתכם על המפרט הבא? עצות תגובות ובעיות לפני שאני קונה את המחשב. AMD ATHLON XP 1800=1530Mhz Gigabyte 7VTX DDR+ כרטיס קול Nvidia GE-FORCE MX400 64Mb+TV out IBM 40GB 7200 Samsung 512Mb DDR LF FLATRON 775 17" 0.24 SONY x52 מודם, מקלדת ועכבר פשוטים.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by noise,

בצרה צרורה נשפך כוס מים של חצי ליטר על המקלדת המסכנה הזו - באמצע הלילה!!! שלושה ימים ישבתי כמו מפגר עם פאן ויבשתי אותה.. כמה פעמים אמרתי לעצמי לא להניח כוס מים על שולחן המחשב - כמה פעמים אמרתי ולא הקשבתי בקיצור לאחר סימני התאוששות קלים המקדלת חזרה לעבוד בהתחלה כמה כפתורים אחר כך עוד כמה באמצע מ היה יוצא ר וק היה יוצא ע אבל בסדר. עכשיו הכל טוב והמקלדת עובדת כמו חדש... בקיצור S510 עמידה גם במים.... או לפחות במקרה שלי שחצי ליטר מים פשוט עפו להם על המקשים... שבוע טוב לכולם

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Alexkmr,

קניתי היום את השלט הזה למחשב. רציתי לדעת מה מספור הכפתורים? אני משחק עכשיו בAssassin's Creed וכתוב לי שPAUSE זה מספר 9 בשלט. אך אני לא מבין איזה כפתור זה.

17. חשבתי ללכת על זה של ANTEC: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2394 אבל רציתי לשאול אותכם על הספק שלו, אני לא כל-כך מבין שמעתי כל מיני חיבורי 24PIN SATA ATX 2 בקיצצור הוא דור חדש או ישן ? המחשב המתוכנן אמור להיות AMD 3800X2 H.D 1 1 צורב וכרטיס מסך עוד לא בטוח או X800 GTO או 6800GT. עריכה: אלו הנתונים מהחברה (סינית בשבילי) http://www.antec.com/specs/sl400_spe.html

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Forest14,

מבקש המלצה למדפסת לייזר משולבת צבעונית עד 2000 ש"ח. תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אני רוצה להחליף את המעבד מארז לוח אם וזיכרון הדברים החשובים בקיצור אני לא בטוח מה לקנות ??? אני רוצה מעבד AMD לוח אם ASUS זיכרון לא בטוח אם לקנות DDR או לא ומארז זה לא ממש חשוב אז אם יש למישהו הצעות בבקשה שירשום אותן פה תודה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by OrianVhadi,

אני כבר מעל 10 שנים מזמין מאיביי אליאקספרס וכל האתרים האלה בחיים לא הזמנתי מאמזון ועכשיו זה הפעם הראשונה, אני רוצה להזמין משם את העכבר Logitech G502 יש 3 גרסאות 2 מביניהם זה ה Hero ו Proteus Spectrum -ש-ה HERO הטובה מביניהם, אבל לפי מה שאני רואה ההירו זולה מביניהם בקישורים הבאים: זה Hero ב42.99$ https://www.amazon.com/Logitech-G502...gateway&sr=8-2 זה ה Proteus Spectrum ב 51.99$ https://www.amazon.com/Logitech-Spec...gateway&sr=8-3 אם זה משנה יש לי גם את הפריים. מה הקאץ' פה שהדגם היותר טוב יותר זול מהדגם הפחות טוב? והאם יש עוד דברים שמשלמים לאמזון חוץ מהמחירים האלה? תודה! עריכה: עכשיו אני רואה שרשום ב HERO B…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by tombcatz,

שלום.... אני,בתור גיימר זקוק לעכבר יותר רציני ממה שיש לי עכשיו אני משחק בעיקר במשחקי מולטי אונליין,והעכבר הנוכחי שלי לא מספק אותי. כרגע יש לי Samsung CyberBeetle...העכבר שירת אותי 3 שנים בנאמנות,אבל זמנו תם...משום מה זמני התגובה שלו ירדו פחד,ועכשיו כל תזוזה מהירה שלה גורמת לסמן להשתולל על כל המסך [כי העכבר לא קולט את התנועה],דבר קריטי במשחקי פעולה,בייחוד כשאתה רוצה לעשות סיבוב של 180 מעלות,אבל במקום להסתובב העכבר יקפיץ לך את המבט כלפי מעלה ו30 מעלות לכיוון הנגדי ממה שרצית... בהחלט כבר תם זמנו.... בכל מקרה,לאחר בדיקה קצרה במספר אתרים [KSP פנד'ס ושאר חברים],מצאתי כי בוואלה!שופס הMX510 עולה רק 230 ש"ח...מחיר מגוכח לעומת מה שהוא עלה פעם... http://www.wallashops.co.il/shopmind…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. היי מאחר ואין HP 8500 עם הכפתורים ( לא רוצה טאץ' ) בחנויות , ראיתי את המדפסת הזאת למי יש אותה והאם היא כדאית ? ןתןדה לעוזרים http://www.colors-il.com/product2.asp?codeproduct=2764

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. אני רוצה לקנות מדפסת משולבת עם פקס 5610 של HP איך היא?

24. שלום, רכשתי מחשב נייד שלא הגיע עם תיק, ואני רוצה לדעת כמה דברים: איפה אני יכול לקנות תיק ואיזה תיק לקנות? דבר שני איזה עכבר נוח ועמיד ממולץ לקנות ואיפה כדאי לקנות אותו? תודה מראש, אור. תיק למחשב hp: חשבתי על זה http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=8566

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים