עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

חבר שלי קנה מחשב ב PC2GO: (כחלק ממכרז שכביכול הוא "זכה" בו) P4 1.6 . . . . החבר שלי אומר שהמחשב שלו מצויין (למרות שיש לו מאיץ גרפי "מעולה" מובנה על הלוח) עכשיו אני מתווכח איתו די הרבה זמן לגבי המחשב אז אולי תוכלו להסביר לו מדוע ולמה אני לא מביא לו משחקי מחשב? (=למה הם לא יעבדו אצלו?)

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Forest14,

מבקש המלצה למדפסת לייזר משולבת צבעונית עד 2000 ש"ח. תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ys1,

האם מישהו התנסה בשימוש ב- logitech מדגמים C210, C310 או C510 ברזולוציית HD לשיחות וידאו באמצעות Skype ויכול לאשר ש- skype מסוגל לשדר ברזולוציית HD עם מצלמות אינטרנט אלו? מעוניין לרכוש מצלמה מדגמים אלו - והנקודה הנ"ל חשובה אך לא ברורה. במפרטים כתוב שזה עובד עם skype אך לא ברור האם ברזולוציית HD. תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. OK.. אז עוד משהו כמו 25 דקות אני אקבל את הראדון 8500 החדש והנחשק כלכך.. כמה נקודות אתם אומרים אני הולך לקבל ב-3DMark2001 SE עם המערכת שנמצאת בחתימה?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by XDude,

שווה לקנות אל-פסק? הוא באמת מגן מפני הפסקות חשמל? עם אין אל פסק וקרה משהו למחשב מהפסקת חשמל- חברת חשמל מפצה בטוח? (אני שואל את אלה אם ניסיון?)

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by lusman,

שלום, אני סטודנט ואני רוצה לקנות מדפסת. יש לי התלבטות בין 2 דגמים ורציתי לשמוע חוות דעת שלכם ומה אתם חושבים לנכון: 1. HP LaserJet P1005/6 מדפסת לייזר שחור לבן בלבד עם טונר שעולה 250-300 ש"ח מקורי ועד 1500 דף חיים. שלא מתייבש כמו ההזרקת דיו ומדפיס ברזולוציה dpi 1200, בפועל 600x600 DPI. לבין 2. HP OfficeJet 4680J מדפסת הזרקת דיו תרמית(מזה תרמית?) צבעונית עם 2 מחסניות דיו-שחור וצבעוני. משולבת פקס,סורק,מכונת צילום ו- wifi. מדפיסה בשחור גם ברזולוציה מיטבית של 600x600 dpi כשבצבע הרזולוציה גבוהה יותר. יש לה 2 מחסניות שחורות: ה"סטנדרט" שעולה בערך 74 ש"ח ומספיקה ל-200 ע"מ שחור לבן והשחורה "תמורה" שעולה 143 שח בערך ומספיקה -700 דף וצבעוני שעולה 100 שח בערך ל-340 דף-שפחות מעניין או…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by 1_Nike_1,

I want to install the laser lens cleaner, but I don't know whatever I should do so considering my terrible CD drive (BTC x24). My problem is that my CD refuses to play audio CD disks, and it starts to stammer after a few minutes of playing. If I try to play the CD manually, by pressing the play button, it works well, but if I try to play it automatically - via some audio software - the stammering continues. What do you suggest?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. היי כיום יש לי את ה-wireless comfort keyboard 1.0a http://1.bp.blogspot.com/_NeZyK_g96U4/TFyAkk0EiFI/AAAAAAAAAMQ/rfPTpMwUVvM/s1600/00094443.jpg הבעיה היא שהטווח שלה הוא בערך 3 מטרים ואני צריך טווח של כ-6 מטרים.. האם יש המלצה? מנצל את השרשור כדי לשאול על גודל של עכברים יש לי כבר 10 שנים כמעט את ה-Cordless Click! plus Mouse http://www.hardwarecentral.com/reviews/article.php/3069331/Logitech-Cordless-Click-Plus-Review.htm ונראה לי שהגיע הזמן להחליף אני מתלבט בין ה-Logitech Performance Mouse MX ל-M705 יש לכם מושג איזה מבין השניים יותר דומה מבחינת גודל ותצורה לעכבר שיש לי עכשיו? תודה על העזרה !

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by 3DTECH,

כי אני לא מכיר את החברה בכלל מה אתם אומרים..? שווה לקנות זכרונות שלהם? 256MB DDR 2700 שווה ?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום! רכשתי מדפסת חדשה- hp 4615, עם פקס.. יש לי מודם של hotbox, ואין לי מושג איך אני מפעיל את הפקס.. במודם עצמו יש 2 חיבורים- אחד לקו הטלפון, השני לפקס. אני מחבר את הפקס לכניסה tel1 בהוטבוקס, אבל הפקס לא פועל (יש בדיקה עצמית של הפקס שהוא מבצע והוא כותב "לא זוהה קו טלפון פעיל"אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by waizman,

מחפש מקלדת שתחליף את המקלדת המזדקנת שיש לי (למרות שאני מאוד אוהב אותה). דרישות: בלי F LOCK הטפשי הזה כפתור למחשבון כפתור למחשב שלי כפתורי ווליום + מיוט כל השאר זניח עדיפות למקלדת חוטית תודה!

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. לאחרונה רכשתי עכבר אלחוטי של LOGITECH מדגם M705. עד כמה באמת חשוב לכבות אותו בסיום העבודה מבחינת חיי סוללה?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. בדקתי מארזים ובלה בלה בלה, ומצאתי את ה-Lian-Li PC65 ב-935ש"ח כולל חלון, אני חשבתי בכיוון שלו מכוון שבתמונות שלו שראיתי הוא דיי מרוחב מבפנים, יש לו 4 מאוררים של Lian-Li שמגיעים איתו ו-USB קדמי. מה אתם אומרים, שווה את הכסף? קישור לדף המוצר: Lian-Li PC-65 Aluminum Case תודה מראש, DINO.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by itzik_now,

היי , אני קונה מחשב מבוסס 1500 Athlon XP (לא יודע אם זה קשור , אבל שיהיה .. :-) המליצו לי בפורום על DVD Asus X 12 , האם זהו ה DVD המומלץ ? אם כן איזה דגם ? אם לא ... ? מה כן ? בנוסף , אני צריך החלטה : מסך "19 : של איזה חברה ? (LG , סמסונג , ימאאהה , אחר ? ) תודה אנשים !

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by tom123p,

היי, בעבודה יש לי את SAMSUNG-SCX-6345N שאני מאוד מרוצה ממנו. הבעיה שהוא מעט יקר לכיס שלי. חשוב לי שהפידר של המדפסת יהיה מספיק חזק לא להתקע על כל שטות ולהצליח להריץ 20-30 דפים בלי בעיה. יש הצעות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. Started by deluxe,

אני מחפש משטח לאחד העכברים האופטיים המומלצים בפורום (ואולי גם לייזר).לאחר חיפוש בפורום ראיתי שיש המלצות רבות על משטחים של SteelSeries ובמיוחד QCK. בשל העדפתי למשטח עבה וגדול יותר מה-QCK הסטנדרטי מצאתי מס' משטחים שיכולים להתאים. SteelSeries QCK+ heavy SteelSeries NP+ כמו כן, ראיתי מס' דגמים שרציתי לדעת מה מיוחד בהם: 4HD ו-9HD. אשמח אם למישהו יש חו"ד על המשטחים הללו ויוכל לעזור לי לבחור את המתאים ביותר עבורי. תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by simon_hr,

שלום יש לי מדפסת דגם Brother MFC-215C ואתמול קניתי צבע חדש כי הישן נגמר לי,קניתי תואם למקורי והיא פשוט מדפיסה לי דף ריק,אני חייב להדפיס איתה אני לא מבין מה הבעיה,אני ישמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... יש ברשותי עכבר מדגם g700, אני זוכר שעד לפני כמה חודשים היו בעיות עם הדרייברים של לוג׳יטק ועם איזו תוכנה שלא תמכה בg700. ממש לאחר שקניתי את העכבר לוג׳יטק שיחררו תמיכה גם לו, קבעתי פרופילים וכאלו והיה ממש טוב. לפני כמה זמן רציתי לקבוע עוד פרופיל אך כשאני נכנס לתוכנה היא קורסת, הורדתי את העדכנית וגם היא קורסת. ידוע לי על עוד בחור פה בפורום שפנה אלי בקשר לבעיה. מישהו יכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Zakash,

שלום חברים, אז אני רוצה להתחדש במקלדת ואני חושב שאם כבר מתחדשים אז לטכנולוגיה חדשהס (לפחות בשבילי). אז הבנתי שיש עכשיו מקלדות מכאניות חדשות, קראתי קצת בפורום אך השאלה שלי היא האם זה באמת שווה את ההבדל בכסף? מניסיון אישי שלכם כמובן. בכל מקרה אשמח לקבל המלצות על מקלדת עד 500 ש״ח. השימושים שלי במחשב הם בעיקר עריכת וידיאו, סטרימינג (לכן חשוב השקט), תכנות וטיפה משחקים. תודה מראש, אלכס.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. איך אפשר לשנות מקשים לשלט של XBOX במחשב

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. WTF?? בערך חצי שנה אחרי שכולם התלהבו וקנו את ה-MX1000 הם משחררים את ה- MX610 ?!?!?אין לי בעיה שיעשו מלא עכברים אבל הם בכוונה שמרו בסוד את היציאה של העכבר הזה בכדי שכולם ייקנו את ה-MX1000 במחיר הכי יקר בגלל שזה יחסית בהתחלה ואז גם את החדש יקנו כולם במחיר חדש וייקר... :pissed: לא קצת חוצפה? הם מזלזלים בלקוחות! :s05: :-[ :-X

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by OrianVhadi,

אני כבר מעל 10 שנים מזמין מאיביי אליאקספרס וכל האתרים האלה בחיים לא הזמנתי מאמזון ועכשיו זה הפעם הראשונה, אני רוצה להזמין משם את העכבר Logitech G502 יש 3 גרסאות 2 מביניהם זה ה Hero ו Proteus Spectrum -ש-ה HERO הטובה מביניהם, אבל לפי מה שאני רואה ההירו זולה מביניהם בקישורים הבאים: זה Hero ב42.99$ https://www.amazon.com/Logitech-G502...gateway&sr=8-2 זה ה Proteus Spectrum ב 51.99$ https://www.amazon.com/Logitech-Spec...gateway&sr=8-3 אם זה משנה יש לי גם את הפריים. מה הקאץ' פה שהדגם היותר טוב יותר זול מהדגם הפחות טוב? והאם יש עוד דברים שמשלמים לאמזון חוץ מהמחירים האלה? תודה! עריכה: עכשיו אני רואה שרשום ב HERO B…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Aviram,

אני הזמנתי את הטרנספורמר והוא הגיע אליי... עוד לא חיברתי את הלוח אם, משמע שלפי החוק מותר לי להחזיר את זה לחנות ולקבל את ה360 שקל בחזרה (מזכים את הכרטיס אשראי) בקיצור ראיתי שלושה מארזים אחרים. עכשיו אני מתלבט בין כולם... Chieftec Mesh Silver מKSP ?Supertalent CA-601UFK Black? מKSP כולם באותו מחיר.... אהה וכמובן הSunbeam Transformer לטרנספורמר יש 2X120MM, 3X80MM צ'פטק יש 1X120MM 5X92MM סופרטאלנט 4X80MM מה עדיף?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Dr-XP,

Athlon XP 1600 Or: Athlon MP 1500 ????

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום, הייתי רוצה להתיעץ לגבי 3 עכברים שאני מתלבט איזה מהם לקנות. אני צריך עכבר נוח ויחסית גדול (ידיים גדולות\אצבעות ארוכות) לצורכי עבודה. מתלבט בין העכברים הבאים: SteelSeries Rival 300 Logitech MX Master Wireless Mouse Razer DeathAdder Elite אשמח לשמוע את דעתכם ואם יש עכברים מומלצים אחרים אשמח גם לקבל עליהם דעה והמלצה. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים