ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש ספק כח שקט לחלוטין למחשב סלון שלי. מישהו מכיר את הספקים של Coolmax? המחירים שלהם סבבה ביחס לאחרים, למרות שיש רק שנה אחת של אחריות. כרגע אני מתלבט בין שני דגמים, אחד של 350W ואחד של 480W. הם מוציאים זרם של 15A ו-18A ל-12V, בהתאמה. האם הספק הקטן יותר יספיק? מפרט של המערכת: מעבד sempron 2600 socket a, עם גוף קירור ומאוור של arctic cooling. זיכרון 256mb שני הרדיסקים ide כרטיס מסך 9250, ללא מאוורר אני מניח שאני ארצה (או אצטרך...) להוסיף מאוורר מארז קטן בשביל לשמור על הטמפ'. ההפרש במחיר לא גדול (110 ש"ח), אבל חבל לי לקנות ספק "חזק מדי" שרק יחמם יותר את המערכת, אם אני לא זקוק לו. תודה, עוגי.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה להתיעץ לגבי 3 עכברים שאני מתלבט איזה מהם לקנות. אני צריך עכבר נוח ויחסית גדול (ידיים גדולות\אצבעות ארוכות) לצורכי עבודה. מתלבט בין העכברים הבאים: SteelSeries Rival 300 Logitech MX Master Wireless Mouse Razer DeathAdder Elite אשמח לשמוע את דעתכם ואם יש עכברים מומלצים אחרים אשמח גם לקבל עליהם דעה והמלצה. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
העכבר שלי התחיל בפתאומיות לבצע דאבל קליקים לפעמים שלוחצים על הקליק השמאלי, אני למשל לוחץ ספרות במחשבון והן מוכפלות 11 22 וכו' העכבר לא באחריות כבר אבל מה זה חבל לי עליו. הצלחתי לפתוח את העכבר ולנקות את המיקרו סוויצ' עם מטלית וחומר לניקוי עדשות. וזה עדיין לא פתר את הבעיה. יש רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש מקלדת שתחליף את המקלדת המזדקנת שיש לי (למרות שאני מאוד אוהב אותה). דרישות: בלי F LOCK הטפשי הזה כפתור למחשבון כפתור למחשב שלי כפתורי ווליום + מיוט כל השאר זניח עדיפות למקלדת חוטית תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שווה לקנות אל-פסק? הוא באמת מגן מפני הפסקות חשמל? עם אין אל פסק וקרה משהו למחשב מהפסקת חשמל- חברת חשמל מפצה בטוח? (אני שואל את אלה אם ניסיון?)
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אנשים אני מחליף MOBO וכרטיס מסך (אתם ממש לא רוצים לדעת איזה זבל יש לי כרגע.... זה פשוט עצוב ... מקרה רווחה ... ) הקיצר שמתי עיין על ה TUSL-C עם הכרטיס קול המובנה (6 ערוצים) נראה לי שזה יספר את הסחוה אפילו בתור כרטיס קול שזה מאוד חביב מה שכן רציתי להבין יותר טוב מה אנשים אחרים חושבים עליו אולי קצת OC אפילו הרבה ... בקשר לכרטיס מסך העניין קצת מסובך יותר בהתחלה ראיתי את ה GF 2 MX400 אח"כ עברתי בדרמתיות אל ה GF2 PRO *inoviosion (סליחה על כל הגיה לא נכונה ...לא טרחתי לבדוק ...) ועכשיו בכלל מדברים איתי (KOM) של ה GTS של ASUS ... מישהו רוצה להוציא אותי מהסיבוך הזה ? תודה מראש
-
עברתי הרגע על החדשות באתר האהוב עליי וגיליתי לשמחתי לראות עכבר חדש מבית לוג'יטק המצויינת. עכבר לגיימרים מקצועיים בעל 1600DPI וכי ניתן לשנות בו את ה-DPI לנוחיותנו, בין 400, 600, 800, 1200 ו- 1600!!! כמובן מי שמשחק CS מקצועי יודע ש DPI 400 הכי טוב למשחק. וכן, החברה הוציאה גם סט דריוורים מותאם לעכבר, שקולט איזה משחק רץ ומפעיל עליו את ה-DPI שבחרתם. תמונה קטנה להמחשה לסיקור המקורי ולתמונות באתר techgage.com http://www.techgage.com/reviews.php?id=327&page=1
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני אמור לעבור לחו"ל מטעם מקום העבודה שלי ואני רוצה לקחת איתי את ה- PC, אבל יש בעיה של עלויות משלוח כמובן. אני צריך מארז קטן ככל האפשר כדי שאוכל לקחת אותו עליי בלי להזדקק למשלוח. הבעיה היא שהמארז החדש צריך לתמוך ב: ATX, P4 2.6 2 כוננים אופטים 5.25 3 כוננים פנימיים 3.5 1 כונן חיצוני 3.5 3 כרטיסי הרחבה PCI 1 כרטיס AGP USB, Audio, Firewire, LAN ושאר אמצעי קירור למישהו יש המלצה? תודה, איתי
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מקלדת פשוטה עם מקשים שקטים, כמו שיש במחשב נייד בדרך כלל. אין צורך במשטח touchpad, אני מעדיף בלי אני צריך מקלדת עם עברית. השימוש העיקרי הוא תכנות, גלישה וטקסט. אני לא גיימר ולא משתמש של מולטימדיה, כך שאין צורך ממשי במקשים מאוד מיוחדים במקרה שלי. בברכה דן
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה מהם יותר טוב? נשווה בין T-BIRD במהירות שעון 1400 ובאס של 266 וAMD ATHLON XP1600עם באס של 266 ?
-
יתרון לאלחוטית, לא חובה פקס. אמינות, דיו זול ולא מסובכת בהתקנה, וכמובן סריקה מאלחוטי. מהמדפסות שמומלצות בהודעה הדביקה יש מדפסת שמומלצת? הקנון או הברדר? ואני מבין שהHP פחות מומלצת? תודה מקרב לב.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי רמקולים למחשב הנייח שלי, רמקולים ממש ישני שבפועל אני משתמש בהם רק כדי לחבר אליהם את האוזניות שלי. הבעיה שלי היא ככה, כשאני מחבר את האוזניות לרמקולים, יש רעש סטטי מעצבן, כשאני מחבר את האוזניות למחשב הרעש נעלם והכול טוב, העניין הוא שדרך המחשב העוצמה של הקול היא לא חזקה כמו שהיא כשאני מחבר את האוזניות לרמקולים, ברמקולים יש לי גלגל שאני יכול לסבוב וככה ולהגביר או להנמיך את העוצמה, ואני אוהב לשמוע מוזיקה בעוצמה חזקה מאוד, דרך המחשב אין לי את זה, אפילו שאני מעלה לעוצמה הכי חזקה דרך ההגדרות של המחשב, זה עדיין לא מספיק חזק לטעמי האישי האם אני צריך לקנות רמקולים חדשים ואיכותיים יותר ואז לחבר אליהם את האוזניות זה יפתור את הרעש הסטטי או שזה לא משנה? אני לא צרי…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים, מבקש את עזרתכם לפתור את התעלומה המוזרה שנתקלתי בה: ברשותי שני מחשבים - האחד נייח והשני נייד מדגם lenovo 3000 c200. לפני מספר ימים ניסיתי להתקין מצלמת אינטרנט של לוג'יטק במחשב הנייד אך הוא לא זיהה אותה (התקן לא מוכר). ניסיתי להתקין על הנייח והמחשב זיהה את המצלמה והתקין את הדרייברים עצמאית והכל תקין. לציין כי בנייח ישנה מערכת הפעלה win 7 אולטימייט ובנייד win 7 הום פרימיום. מישהו יכול להאיר את עיניי בנושא? ניסיתי להתקין את הדרייברים של המצלמה מהאתר הרשמי של לוג'יטק אך גם לא עזר. גם באתר היצרן לנובו ביקרתי אך לא מצאתי מענה. תודה לעוזרים וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
OK.. אז עוד משהו כמו 25 דקות אני אקבל את הראדון 8500 החדש והנחשק כלכך.. כמה נקודות אתם אומרים אני הולך לקבל ב-3DMark2001 SE עם המערכת שנמצאת בחתימה?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אז אני רוצה להתחדש במקלדת ואני חושב שאם כבר מתחדשים אז לטכנולוגיה חדשהס (לפחות בשבילי). אז הבנתי שיש עכשיו מקלדות מכאניות חדשות, קראתי קצת בפורום אך השאלה שלי היא האם זה באמת שווה את ההבדל בכסף? מניסיון אישי שלכם כמובן. בכל מקרה אשמח לקבל המלצות על מקלדת עד 500 ש״ח. השימושים שלי במחשב הם בעיקר עריכת וידיאו, סטרימינג (לכן חשוב השקט), תכנות וטיפה משחקים. תודה מראש, אלכס.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
היי לא יודע אם הפורום הנכון...אבל מנסה . הבנתי שיש אפשרות לחבר את הפלאפון לTV עם כבל ייעודי . מישהו יודע איזה סוג כבל צריך ? האם זה משהו ייעודי של סמסונג או אוניברסלי ? רוצה להציג את היוטיוב מהפון בTV . אם אפשרי , האם רק להעביר את הטיוי למצב HDMI וזהו (כמו שמחבר מחשב נייד) ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת מה ההבדל בין RAT 7 ל- RAT 9. כי הסתכלתי באתר הרשמי וראיתי שהמפרט הטכני של השניים זהה לחלוטין, למעשה ההבדל היחיד שראיתי הוא שה- RAT 9 הוא אלחוטי, אבל זה נראה מוזר שעכבר זהה לחלוטין יעלה 230 שקל יותר רק בגלל שהוא אלחוטי. אז האם יש הבדלים בין שני העכברים חוץ מהעובדה ש- RAT 9 הוא אלחוטי? דבר נוסף לפי תגובות שראיתי כאן באתר הבנתי שרובכם מעדיפים את Razer Mamba 4G 2012 על פני RAT 9, האם תוכלו לפרט מדוע? מכיוון שאני מתלבט אם לבחור ב- Mamba או ב- RAT (אני נוטה לצד ה- RAT בגלל הפונקציונליות שלו - יותר פקודות אפשריות + כפתור Precision Aim + משקולות). תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאשר אני מתקין את הדרייברים של העכבר, הוא פשוט לא מגיב. ראיתי שבמנהל ההתקנים כתוב על ההתקן של העכבר שהוא לא מותקן כראוי (קוד 37). ניסתי להתקין אותו מחדש דרך מנהל ההתקנים וקיבלתי את אותה שגיאה. ניסתי להוריד דרייבר מעודכן מהאינטרנט וזה גם לא עזר. כאשר אני בוחר במנהל ההתקנים "עכבר תואם HID" במקום הדרייבר של הMX518, העכבר עובד כראוי. עוד אציין שמדובר בWINDOWS XP SP2 ושהדרייברים של הUSB מעודכנים. יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
WTF?? בערך חצי שנה אחרי שכולם התלהבו וקנו את ה-MX1000 הם משחררים את ה- MX610 ?!?!?אין לי בעיה שיעשו מלא עכברים אבל הם בכוונה שמרו בסוד את היציאה של העכבר הזה בכדי שכולם ייקנו את ה-MX1000 במחיר הכי יקר בגלל שזה יחסית בהתחלה ואז גם את החדש יקנו כולם במחיר חדש וייקר... :pissed: לא קצת חוצפה? הם מזלזלים בלקוחות! :s05: :-[ :-X
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צריך מצלמה לשידור און ליין, לא רק צילום והעלאה, אבל מה עושה מי שלוגיטק 920/922 לא מספיק איכותית עבורו וסטאפ של כרטיס לכידה וDSLR יקר מדיי ? עדיפות ל720P חלק וברור על פני "1080P" כמו של ה 920. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כבר מעל 10 שנים מזמין מאיביי אליאקספרס וכל האתרים האלה בחיים לא הזמנתי מאמזון ועכשיו זה הפעם הראשונה, אני רוצה להזמין משם את העכבר Logitech G502 יש 3 גרסאות 2 מביניהם זה ה Hero ו Proteus Spectrum -ש-ה HERO הטובה מביניהם, אבל לפי מה שאני רואה ההירו זולה מביניהם בקישורים הבאים: זה Hero ב42.99$ https://www.amazon.com/Logitech-G502...gateway&sr=8-2 זה ה Proteus Spectrum ב 51.99$ https://www.amazon.com/Logitech-Spec...gateway&sr=8-3 אם זה משנה יש לי גם את הפריים. מה הקאץ' פה שהדגם היותר טוב יותר זול מהדגם הפחות טוב? והאם יש עוד דברים שמשלמים לאמזון חוץ מהמחירים האלה? תודה! עריכה: עכשיו אני רואה שרשום ב HERO B…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אהלן, לאחרונה יש לי כאבים ביד בעת שימוש בעכבר של לוג'יטק (אחד פשוט, לדעתי מדגמי M). אני מחפש המלצה על עכבר שבנוי בצורה אחרת ולא יעשה לי כאבים כאלה. מה מומלץ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי עכבר אלחוטי של LOGITECH מדגם M705. עד כמה באמת חשוב לכבות אותו בסיום העבודה מבחינת חיי סוללה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-