ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב למחירים שונים בכבלים HDMI והרי זה לא כבל שמעביר אות אנלוגי אשר מושפע מרעשים זה כבל שמעביר אות דיגיטלי לכן או שהוא מעביר או שלא מעביר אות אם הוא ארוך מדי יתכן כי לא יצליח להעביר אות אז למה מוכרים לנו כבלים מזהב יהלומים ושאר ירקות עובדים עלינו או לא ???????
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, חיפשתי קצת באייביי אחר כמה עכברים של razer.. האם כדאי להזמין משם או שיש זיופים ? התקציב הוא עד 200 ש"ח ואין עדיפות לעכבר אלחוטי.. גם חוטי יתאים. חשבתי על זה: http://www.ebay.com/itm/Razer-RZ01-00360100-R3G1-Abyssus-3500DPI-Gaming-Mouse-/150664887364?pt=UK_Computing_ComputerComponents_KeyboardsMice&hash=item231453bc44 http://www.ebay.com/itm/Razer-DeathAdder-Pro-Gaming-Lazer-Mouse-3-5Ghz-3500dpi-/120756925474?pt=UK_Computing_ComputerComponents_KeyboardsMice&hash=item1c1dac7422 יש אלטרנטיבות אחרות ? נ.ב עד היום השתמשתי עם עכבר ג'נרי פשוט..
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מספר התלבטויות בנושאי חומרה חדשה למחשב שלי... לאחר בחינות רבות של הנושא, הצטמצמתי למספר סופי של התלבטויות: התלבטות ראשונה - לוח פלוס מעבד: 1. אינטל 1.6 החדש (512k) פלוס לוח גיגה בייט GA-8IXRP 2. אתלון 1700XP, פלוס לוח גיגה בייט GA-7VXRP. החלופה השניה זולה ב70-80 $, אבל: זה לא אינטל, והבורד של ה-7x מגיע עם כרטיס ריאלטק במקום אינטל, ועם יו אס בי 1.1 במקום 2 שאלה שניה - כרטיס מסך. הצרכים שלי הם בעיקר עיבוד תמונות ברזולוציות גבוהות (4100x2700) בפוטושופ, ומדי פעם גם משחקים. קיימות שתי אפשרויות 1. ATI Radeon VE 64MB DDR - שהוא כנראה מצוין ב-2D, אבל לא להיט ב-3D. 2. Hercules GeForce 2 TI 64MB - שהוא כנראה כרטיס מצוין בצורה יוצאת דופן בתלת מימד ובכלל.. הבעיה היא שהראשון עו…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש מקלדת שתחליף את המקלדת המזדקנת שיש לי (למרות שאני מאוד אוהב אותה). דרישות: בלי F LOCK הטפשי הזה כפתור למחשבון כפתור למחשב שלי כפתורי ווליום + מיוט כל השאר זניח עדיפות למקלדת חוטית תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום היום יש לי את הTT SVIKING : יש לי אפשרות להחליף מארז. אני יכול לקנות מארז חרטא ב150 ולהשאיר אצלי את הSVIKING או שאני יכול לקנות לעצמי משהו מרשים ויפה וטוב יותר בסכום של 500~ אהבתי מאוד את האורורוה של ג'יגה בייט, אבל התבאסתי שאין לו חלון אני רוצה להכניס שם גם מערכת קירור מים וכדומה בעתיד הרחוק, ככה שצריך חלון כדי להתלהב :-) חן עריכה : http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/gig-3d-aurora_11.html משום מה אומרים שהSHARK יותר קר לGPU וCPU... הייתכן ?
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך כבל למדפסת עכשיו יש באותו מחיר או USB 2 או USB 3 המדפסת שלי לפני 5 שנים אבל המחשב חדש לפני כמה שבועות יש 4 כניסות USB 3 ושתי כניסות USB 2 יהיה מיותר לקנות USB 3 למדפסת ? או שאם זה אותו מחיר ללכת על זה? http://ksp.co.il/?uin=13591 http://ksp.co.il/?uin=13589 פשוט נציג של HP אמר לי שהמדפסת לא יודעת לתמוך ב USB 3 ואם אני אחבר אותה למחשב ב USB 3 היא לא תזהה אותו. לא משנה אם אמרתי לו ש USB 3 צריך לתמוך גם בדורות שלו אחורה כלומר USB 2 הוא אמר לי שחבל סתם לנסות. את האמת יש עוד סיבה למה אני מתלבט כשאני מדפיס כמות גדולה של עמודים חשבתי אם המידע יעבור בכבל USB 3 זה יהיה יותר מהיר מאשר USB 2 זו ג…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לא יודע אם הפורום הנכון...אבל מנסה . הבנתי שיש אפשרות לחבר את הפלאפון לTV עם כבל ייעודי . מישהו יודע איזה סוג כבל צריך ? האם זה משהו ייעודי של סמסונג או אוניברסלי ? רוצה להציג את היוטיוב מהפון בTV . אם אפשרי , האם רק להעביר את הטיוי למצב HDMI וזהו (כמו שמחבר מחשב נייד) ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מקלדת פשוטה עם מקשים שקטים, כמו שיש במחשב נייד בדרך כלל. אין צורך במשטח touchpad, אני מעדיף בלי אני צריך מקלדת עם עברית. השימוש העיקרי הוא תכנות, גלישה וטקסט. אני לא גיימר ולא משתמש של מולטימדיה, כך שאין צורך ממשי במקשים מאוד מיוחדים במקרה שלי. בברכה דן
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אוכל לקבל כאן המלצה למדפסת משולבת? מדפסת , סורק , מכונת צילום , פקס. אם אפשר אשמח לראות גם דגמים בלי פקס. הדרישות: חיסכון בדיו-עדיפות למדפסת שבא הדיו מחזיק יותר זמן. צילום ספרים-שהמכונה תדע לצלם דף מספר. מכונה משובלת-דגם שידוע שהוא טוב , מוכר כטוב שיש עליו ביקורות וחוות דעת טובות. שלא אצטרך לתקן אותו כמו שמתקנים מוצר לא מוצלח. פחות או יותר אלו הדברים החשובים ואשמח לראות כמה דגמים. תודה לכולם וחג שמח
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר שהוחלף לי במעבדה לוח אם חדש (דגם שונה ממה שהיה לי), המערכת לא מזהה את העכבר שלי המחובר בעזרת חיבור PS2. כאשר אני מחבר אותו אז נשמע צפצוף קצר והאור שבעכבר נדלק ומהבהב, אך אין תזוזה. מה יכולה להיות הבעיה? האם קשור ללוח אם? (כאשר לקחתי את העכבר הנ"ל למעבדה , הוא כן עבד! בבית-לא !) נ.ב. בבקשה לא להגיד לי להחליף לעכבר USB - יש לי סיבה למה אני עובד דווקא עם העכבר הספציפי הזה.הוא נוח מאוד ועובד הכי טוב מכל העכברים שבדקתי עם תוכנה שאני עובד איתה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי טוב, ושיהיה לייזר . התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה לכיוון ה250. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הטונר המקורי הנ"ל למדפסת לייזר של ברדר . באתר השוואת מחירים המחיר נע מ- 155 ועד 250 שח האם יכול להיות מצב שלא מדובר באותו טונר מקורי ? דגם הטונר TN - 2010
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש שולחן למחשב גיימינג שלי שיהיה יחסית גדול אורך בסביבות 1.50 ורוחב 75 שולחן שחור יפה שיהיה מעוצב יפה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מקלדת אלחוטית של מיקוסופט ואני מחפש את הדריברים שלה ולא מוצא יש לכם במקרה קישור להורדה???
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לייזר לא יקרה ושתהיה חסכונית. שמעתי שניתן למלא אותם באבקה...מה אתם ממליצים? איזה חברות? איזה דגמים?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Gigabyte GA-7VTXE 5PCI 3DDR - CREATIVE SOUND - ATA100 - AMD DDR266 - VIA KT266A chipset שנה אחריות הערות 0 591/ $116 591 ש"ח (באתר פלונטר). זה באמת המחיר שלו ? או שיש כאן משהו שונה?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דפדפתי באתר של הדובים ופתאום ראיתי את המפלצת הזאת: Foxconn Diabolic Gaming Case שם הדגם: TH-202d ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי כלום... ממש מוזר... גם המחיר מופקע 993 ש"ח ולדעתי הוא ממש אבל ממש מכוער... מישהו יכול להוסיף משהו?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב חזק ורציתי ובעקבות זה רציתי לשדרג גם את הציוד. אז ככה עוד מאט יש לי יום הולדת והאח הקטן שלי יכל לקנות MX518 אבל...... בסוף החופש אני מקבל 400 שקל ככה שאני יוכל לקנות G9 + QcK. מה יותר כדאי? שאח שלי יקנה לי את ה MX518 או להמתין עד סוף החופש ולקנות G9. (את ה QcK אני קונה בכל מקרה) וב340 שקל האלה( אחרי שקניתי את הפאד) לקנות מקלדת. אם זה עוזר יש לי ידיים דיי קטנות. כל החיים הישתמשתי במקלדת ובעכבר האלה: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={6D5340ED-4508-4E9E-8245-17D282044FB2}&details_type=1&itemid={22622E08-B317-4CF8-8C83-96A5A5503270} אז זה שווה את הכסף להחליף מקלדת עכבר ופאד או שלא יהיה שינוי גדול. ושוב מה מבין הדילים המומלץ ביותר? אם יש לכם דילים…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מקלדת גיימינג ואוזניות גיימינג לגבי עכבר כבר בחרתי את DEATHADDER כי הוא טוב לידיים קטנות יחסית. באוזניות אני יודע שיש את STEELSERIES ו-PLANTRONICS RAZER וגם במקלדות יש את לוג'יטק כמובן ו RAZER על מה אתם ממליצים לי? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי מבקש בבקשה המלצה עדיף מבעלי ניסיון בתחום בין מיקלדות : [h=1]Razer BlackWidow Tournament Edition 2014[/h]http://ksp.co.il/?uin=23951 [h=1]Roccat Ryos MK Advanced Mechanical[/h]http://ksp.co.il/?select=.1042..218..1286..343..2022.&list=1&sort=2&glist=1&uin=21148&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 חושש מה ROCCAT לחצנים שחורים, הלחיצה צורכת מאמץ רב יותר, 60 מילגרם מול לחיצנים ירוקים של RAZER שהם 50 מילגרם. השמח לאמלצות נוספות ...
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת (רצוי עם פקס) שהולכת להדפיס כ-30-40 דפים ביום (שחור לבן). כדאי במקרה כזה ללכת על לייזר? כיום יש מדפסת שמחסניות הדיו שלה נגמרות מהר מדי... התקציב לא ברור כרגע, אשמח לקבל כמה דוגמאות.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך המלצה לעכבר טוב עם שיתאים לכל שימושי המחשב אינטרנט/משחקים הכל. וגם מקלדת שתהיה נוחה לאותו שימוש . ששניהם יהיו אלחוטיים ועדיפות לאלחוטיים שיש להם מטען שלא כל שני וחמישי אני אצטרך להתעסק עם סוללות תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
OK.. אז עוד משהו כמו 25 דקות אני אקבל את הראדון 8500 החדש והנחשק כלכך.. כמה נקודות אתם אומרים אני הולך לקבל ב-3DMark2001 SE עם המערכת שנמצאת בחתימה?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי את ה-ASUS A7V-333EA עם מעבד AMD ATHLON XP 2000 . את הזכרונות אני אזמין בעוד שבועיים שלושה. שאלתי היא: האם אני יכול בינתיים לשים את הזכרונות SDRAM 133 שיש לי עכשיו, עד שיהיו לי זכרונות DDR333?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שווה לקנות אל-פסק? הוא באמת מגן מפני הפסקות חשמל? עם אין אל פסק וקרה משהו למחשב מהפסקת חשמל- חברת חשמל מפצה בטוח? (אני שואל את אלה אם ניסיון?)
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-