עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי מחשב בסלון ואני מעוניין לשחק בו ולכן, אני מחפש מקלדת ועכבר אלחטיים עם טווח גדול (10+ מטר) יש כאלה חיות? מה לגבי ג'ויסטיק אלחוטי, יש חיה כזו? אין ממש הגבלת תקציב כיוון שאני מעוניין לראות את מצב השוק וכמה אני אאלץ להשקיע. מה שכתוב בכותרת זה רק כיסוי תחת

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני מחפש מקלדת ועכבר בערך עד 500 ש"ח .. אני הרבה משחק (כולל משחקי FPS) וחדשים שיוצאים,רואה הרבה סרטים ומוזיקה בעיקר (אני אוהב את לחצני המדיה פלייר במקלדת.) חשבתי לקחת את המקלדת Logitech Wave (בלי העכבר ) ועכבר Logitech G5 הגירסא החדשה (הכחולה הזאת) יש לכם הצעה אחרת יותר טובה בסביבות 500 ש"ח ? תודה..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם אני מחפש פד לעכבר שבהתחלה יעבוד עם העכבר של EX110 ולא מכן עם MX REVATION . יש לציין שאני לא גיימר אני מחפש נוחות. תודה...

• 11 תגובות
    • 981 צפיות
  4. Started by EAD,

היי אני מתלבט בין ה5L היקר לבין ה QCK HEAVY מה דעתכם? מחפש משהו מאוד נוח וטוב

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  5. Started by psychuil,

הדרישות שלי זה שהוא יוכל לתת לי רזולוציה של 1600x1050 על מסך אחד ו1280x1024 על השני, שאני אוכל לחבר עכבר USB ומקלדת USB, ושזה לא יפריע לי בכל הנוגע לגיימינג. בזאפ יש יותר מדי קריטריונים ואני לא מבין כלום. תקציב, כמה שפחות, כל עוד המוצר טוב אהה, וגם סאונד יהיה נחמד.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Animor,

אני רוצה לקנות עכבר לגיימינג, בעיקר עבור משחקי FPS. דרישות: 1. אלחוטי. 2. עם סוללה פנימית נטענת, או לפחות לא עכבר מעיק שצריכים להחליף לו סוללות כל יום. 3. עם יותר כפתורים מה-3 שיש בכל עכבר רגיל. 4. משקולות - לא חושב שזה משמעותי עבורי, למרות שמעולם לא ניסיתי. 5. נוח. 6. תקציב: עד 300 ש"ח. אשמח לקבל המלצות!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by cohentw,

טוב אז ככה.. קניתי לפני איזה 4 חודשים עכבר MX518והוא התחיל לעשות לי בעיות מוזרות לפני איזה חודש הוא זז לי במהירות ענקית ופותח לי את כל החלונות במחשב ולפעמיים נתקע ואי אפשר להוזיז אותו, יש מצב שזה וירוס כי התקנתי איזה משהו ואחרי איזה חצי שעה כל הבלאגן התחיל ולא נראה לי שזה בעכבר.. עוד משהו.. אני עכשיו במחשב של אבא שלי ואני עם העכבר עכשיו והוא עובד פיקס (למרות שאני איתו רק 3 דקות ככה) קיצור תעזרו לי בבקשה =\

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by jackhammer,

בגלל שהמחשב שלי הוא המהיר בבית (של אחותי לא משהו ) אז ההורים שלי כל הזמן יושבים לקרוא מיילים וכל מיני שטויות כאלה על המחשב שלי עכשיו אני מעוניין לקנות עכבר איכותי (RAZER או לוג'טק, בדיון השני עוזרים לי) ומקלדת איכותית ללא עברית אני מעוניין לחבר את 2 הסטים (עכבר-מקלדת) למחשב ופשוט להזיז איזה סוויצ' או כפתור כדי לבחור כל סט ככה שאני יושב אני מפעיל את הסט שלי ושאני קם מהמחשב אני מפעיל את הסט השני KVM זה גם למסך ויש לי מסך אחד אז מתי שאני יחליף לסט שלא מחובר לו מסך אני לא יראה כלום מה אני אמור לקנות? קיים איזה מפצל למסך? קצה אחד מתחבר למסך ובקצה השני מתפצל לשני כניסות ואז אני יוכל לחבר כל קצה לסט אחר ובעצם זה יהיה אותו מסך קיים דבר כזה?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אני רוצה לקנות סט אלחוטי של מקלדת ועכבר נטען. אני לא צריך עכבר לגיימינג או משהו כזה, סט רגיל, רק שיעבוד כמו שצריך ויהיה אמין- אני לא בטוח מה המחירים, כמה שיותר זול עדיף, בכל מקרה פחות מ-400 ש"ח. (בבקשה אל תמליצו על הדגם הכי טוב שעולה כ-400 ש"ח אלא כמה שיותר זול כל עוד הוא בסדר) חוץ מזה, מה בערך ההפרש במחיר בין סט עם עכבר נטען לעומת לא נטען ? ועבור עכבר לא נטען תוך כמה זמן נגמרות הסוללות בעכבר בממוצע? תודה

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. השימושים הם ביתיים ולא משרדיים או מאסיביים מידיי. דרושה מדפסת שתשמש כמדפסת, מכונת צילום, וסורק. פקס לא בגדר חובה. המדפסת צריכה להיות אמינה ואיכותית מחברה טובה. התקציב הוא עד 1000 ש"ח אך כמובן שאם לא נחוץ כל התקציב לשימושים הללו אז עדיף לנצל כמה שפחות (אך אם צריך אפשר אף לחרוג במעט). תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by OSTM,

טוב, אני שמאלי. מודה. ואני לא מתכוון לדבר המכוער הזה של לוג'יטק שאמור להתאים לשתי הידיים ( כי משתמשים בו עם האצבע ולא עם האגודל ) ? עריכה: ותעשו לי טובה, תגובות רציניות, ללא כל מיני "אז תעבור ליד ימין/תתרגל... וכדומה"

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. (מצטער אם זה נראה כאילו אני דורש מכם, אבל לא מצאתי דרך אחרת לנסח את זה) חובה שיהיה במקלדת כפתורי : Play, Pause, Next, Prev וגלגלת ווליום (לא לחצני ווליום, ההדגשה היא על הגלגלת). בתודה מראש אלעד עריכה: ראיתי שני מקלדות שהתלהבתי מהם, שניהם של לוג'יטק: LX 700 - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6360 MX 3000 - http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1242 מה אתם אומרים על כל אחד מהם, ומה עדיף? עקרונית, אני לא צריך עכבר, אבל לא מצאתי רק מקלדת. אני אשמח מאוד מאוד אם תמצאו לי מקלדת איכותית ללא עכבר בתקציב.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. כאילו זה זול פי שתיים.. אבל רציתי לדעת אם זה פשוט משהו זול ולא טוב.. או שזה אחלה של דיו.. ועדיף לקנות אותו בגלל ששל HP המחיר סתם מנופח.. הבנתם?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני ממש הייתי מבסוט מהעכבר שיש לי עכשיו עד שהוא התחיל לעשות בעיות, פתאום הוא מחליט שלא לזוז או סתם לקפוץ לאנשו במסך בלי קשר. עכשיו לכל אלה שחושבים שפרצו לי למחשב, אז לא. כי כשאני הופך אותו ומזיז את האצבע מעל הלד הוא פשוט לא מגיב ודורש כמה מכות מכל הלב כדי שיגיב. אז החלטתי לקנות חדש, כל הקטע שאין לי מושג על מה ללכת, חשבתי לקנות עוד סתם עכבר שוק ולהיות מרוצה ממנו ואז פתאום נזכרתי בטראק-בול של לוג'יטק ואז חשבתי שאולי כדאי לי להשקיע. בקיצור אני ממש לא יודע. ממש אשמח לקבל תגובות בנושא הטראק בול. וגם לגבי עכברים אחרים. אה, וכן התקציב בערך 250 ש"ח. תודה לכם מראש.

• 11 תגובות
    • 957 צפיות
  15. Started by subarel,

מצאתי את זה http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=AC1&affiliate=zap האם יש דרך לחבר את השלט הזה ולא לסיריאל? לעשות איזה מתאם ליציאת מדפסת הישנה..?אין לי סיריאל כזה במחשב.. יש איזה שלט לUSB שמומלץ? או לכל החיבור אחר? בראל.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by navk2,

אני הולך לקנות את ה- G5 ואני לא רוצה לקנות פד כי גם ככה יש לי חריגה מהתקציב... איך ה G5 עובד עם דף לבן ? איך הוא עובד עם משטח עץ ? (מן דמוי עץ כזה , כמו שיש בכל השולחנות...) איך הוא עובד עם פד ממש זול ? (מין חתיכת פלסטית עבה ורכה טיפה) איזה מהם הכי טוב ? ואיזה פד טוב אפשר לאלתר ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. רוצה להדפיס כמויות בצבעוני, אבל בלי להוציא הרבה כסף על דיו. אם אפשר להמליץ על מדפסת וגם לרשום כמה היא מסוגלת להדפיס וכמה עולה הדיו שלה

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Xilver,

קניתי אוזניות+מיקרופון ב45 ש"ח של ovann. שם הדגם: oV039MV הבעיה היא שהמיקרופון לא עובד... הכנסתי אותו לשקע הנכון (יש שני חיבורים- ירוק וורוד. הירוק לאוזניות והורוד למיקרופון). האוזניות עובדות מצויין, אבל המיקרופון לא עובד. יש משהו שאני מפספס?

• 11 תגובות
    • 756 צפיות
  19. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אהלן, היה לי בעבר מין מנשא פלסטיק בצורת X מתכוונן עם גלגלי פלסטיק , שעליו היה מונח המארז הישן של ה P3 שלי. (והייתי יכול לגלגל את המארז על הרצפה, כשהייתי צריך להזיז אותו) ככה הוא נראה במחשב הישן-ישן שלי : כיום יש לי מארז כבד של אנטק, 14 ק"ג רק הברזלים בלי החלקים בפנים, וכשניסיתי לפני שנה וחצי (כשקניתי את המחשב הנוכחי) לשים אותו על המנשא הישן, המנשא נשבר... ומאז המארז שלי לא "נייד" - בלי גלגלים. אני מחפש "סקייטבורד" או כל סוג של מנשא עם גלגלים למארז, שיחזיק מארז כבד, שגם ייראה טוב או לא ייראה בכלל. אני יודע שזה כנראה יהיה קל לבנות כזה בעצמי, אבל אני לא "מודר" אני אשמח אם מישהו מכם שמכיר מוצר שעונה על הדרישות האלה, יוכל לתת לי כיוון. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Pierot,

כותרת^ זה קרה לא מזמן, שיום אחד הגלגלת פשוט הפסיקה לעבוד, ומה שמוזר זה שהיא לא עובדת בגילגול, אבל אם לוחצים עליה אז מקבלים את הסמן שאמורים לקבל, הסמן איתו אתה יכול לנוע בדף למעלה, למטה, ולצדדים. חשבתי על להתקין מחדש דרייבר לעכבר [אם יש] וחיפשתי דיסק התקנה בבית ולא מצאתי.. יש אולי באינטרנט? יש לי את העבר הפשוט והבסיסי של microsoft, שזה שעולה 50 ש"ח אם אני לא טועה.. אם יש איזשהו פתרון, לאו דווקא התקנה מחדש [אם צריך בכלל? אני לא מבין גדול..] אני ישמח לשמוע. תודה רבה לעוזר

• 11 תגובות
    • 12.8k צפיות
  22. לי יש את המקלדת הזאת : https://ssl11.chi.us.securedata.net/miccomputers.com/merchantmanager/v4/images/microsoft-keyboard.jpg של מיקרוסופט הרגילה מאוד (נוחה) יש לי אותה כבר הרבה זמן ואני הייתי רוצה לדעת עם יש איזשהו דרך לנקות את המקלדת מבפנים.... (נכנס לי בין המקשים מלא דברים מלא אבק וכו....) אז עם יש דרך בבקשה שמישהו יעזור לי =] ועם אני יכול להוציא את הכפתואים זה יהיה הכי טוב (רק עם אפשר) תודה לעוזרים =]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. ממה שראיתי פה בפורום המשולבת הזו היא מומלצת ביותר. רציתי לשאול כמה שאלות אחרונות לפני הקנייה: 1. לפי מה שהבנתי הראשי דיו שלה מופרדים, ז"א אם רק מחסנית אחת נגמרה אפשר להחליף רק אותה,נכון? 2.כרגע אין לי רשת אלחוטית(אבל בעתיד מתוכננת) ואני יודע שהמדפסת היא אלחוטית, אז יש מצב שהיא לא תעבוד אצלי? 3. יש מדפסת משולבת יותר מומלצת ממנה? 4.האם מישהו שמע על איזה פאק שיש לה? כמו כן, אם אפשר בבקשה המלצה על מדפסת פשוטה בשביל תלמיד כיתה ו', כמה שיותר זולה אבל שתהיה אמינה. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by borisd9,

חיפשתי את גרסת ה 2007 החדשה ל G5 בכל חנות ולא מצאתי כלום ... האם הוא בכלל קיים בארץ באיזה חנות ? או שהוא רק בדרך ארצה ? אם כן , מישהו יודע מתי הוא יגיע ?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. נראה לי שזה לא היה ככה שקניתי אותו לפני הרבה זמן זה לא איזה משהו מקצועי אבל אחד טוב,עם ג'יל אבל לא מהפשוטים אולי הוא צבר ליכלוך עם הזמן,וזה בגלל זה ? ???

• 11 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים