עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ההורים שלי נוסעים לארה"ב עוד שבוע ובקשו ממני שאני אמליץ להם על מצלמה בסכום הנ"ל לי אין שמץ במצלמות סטילס. אני חושב ש3-4 מגה-פיקסל יהיה טוב אז אם תוכלו להמליץ לי בבקשה אני אודה מאוד נ.ב. קובי, ראיתי תמונות מהמצלמה שלך בביקרות, והיא נראת לי איכותית. איזה מצלמה זאת?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי ... אני מתלבט בין כמה מצלמות מבחינת חיישן התמונה שלהם ... לפי מה שהבנתי חיישן CCD עולה באיכותו על CMOS שיותר זול וחוסך מקום בלוח אבל רציתי לדעת מה באמת ירידת האיכות של הCMOS בתמונה ... עד עכשיו ראיתי תמונות שצולמו בCCD והאיכות שלהן הייתה מדהימה אבל עוד לא תמונה אחת ברזולוציה גבוהה בCMOS ... 1. אם למישהו יש מצלמת CMOS וצילם תמונה טובה - שים אתה בפורום ... 2. מה באמת ירידת האיכות נגיד בין מצלמות 3MP עם חיישני CCD וCMOS אני מתכוון זה משהו נראה לעין שרק המקצוענים יבדילו ... אם מישהו יוכל להסביר לי את העסק ... זה יהיה נחמד ... 3. בחלק מהמצלמות מצויין "אינטרפולציית חומרה" בחיישן, לדוגמא במצלמות 3MP רבות כתוב שהחיישן הוא של 2MP וב"אינטרפולציית חומרה" מגיע ל3MP ...…

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. המוצר עוד לא הגיע לחנויות וכבר ביקורת!!! הביקורת הוא על הסט החדש שכולל תעכבר ותמקלדת החדשים של Logitech. http://reviews.pimprig.com/input_devices/logitech_cordless_desktop_mx_3000.php פשוט נהדר! תהנווו.... Logitech Cordless Desktop® MX 3000 Laser

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ybe,

אחד המכשולים בפני המעונין לקנות מעבד athlon הוא- חום.הסיפורים על בעית החום ומעבדי athlon שנשרפו הם לא מעטים.הגיע הזמן לברר סוף סוף, האם מעבדי athlon מתחממים בצורה חריגה כאשר משתמשים בהם במהירות הרישמית(ללא אוברקלוקינג) או שמדובר בסתם סיפורים: [poll] [opt] המעבדים מתחממים בצורה נוראית ואף נשרפו לי בעבר מעבדים. [/opt] [opt] המעבדים מתחממים מאוד אבל בזכות המארז המאורר שלי(שנראה כמו מסננת) ובעזרת מערכת האיורור שלי המפיקה רוח בעוצמה של הוריקן ,המעבד לא נשרף. [/opt] [opt] המעבד מתחמם לטמפרטורת עבודה נורמלית, האיוורור הסטנדרטי בהחלט מספיק. [/opt] [opt] על מה אתם מדברים?המעבד שלי בקושי מתחמם.[/opt] [/poll]

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. ולא משנה איזה מודם של USR פנימי כאילו PCI או שכן משנה? כי אמרו לי שמודם חיצוני יותר מתחבר מהר ויותר גולש ומוריד מהר מאשר מודם פנימי PCI : : : אז האם זה נכון???? הנה התמונה של המודם החיצוני המודם הוא V92 חדש ;D ;D והנה הדגם של המודם 56K* V.92 External Faxmodem USR ואני יודע שכולם יגידו לי ADSL לי יש ADSL בבית זה בשביל חבר שלי שההורים שלו לא מסכימים להוציא מהפה שלהם את המילה ADSL . ותודה למי שיעזור :saint: :saint:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הגיע הזמן להחליף ספק! יש התלבטות דיי קשה בין כמה ספקים מחברות איכותיות הדרישות: 1) יציבות גבוהה ככל האפשר 2) כח כמה שיותר, יותר טוב 3) לא משנה לי עם הספק הוא שקט או לא, אני לא רוצה להשקיע בשביל זה יותר כשהמחשב שלי ממילא עושה רעש ששומעים גם מהמסדרון בבניין וזה לא מפריע לי. אלה הספקים שאני מתלבט ביניהם 1: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=1572 2: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=7353 3: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=4367 אני נוטה יותר לכיוון אנטק בגלל הוותק שלהם בשוק. בקשר לאפשרות השניה שנתתי, האם הספק הזה הוא ה butterfly או שזאת טעות בתמונה של פנדס…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Peri228,

לפני כמה שבועות הזמנתי מחו'ל את ה Enermax Aurora למחשב של אבא שלי, ומיד התאהבתי. עכשיו אני מחפש להשיג אחת נוספת בשביל המחשב שלי .. מישהו ראה אותה בארץ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by se7en,

אני רוצה להזמין עכשיו זיכרונות מהאינטרנט ויש לי כמה שאלות. האם עם מעבד XP1900 יש צורך בזכרונות 2700? האם צריך לקנות אותם בזוגות?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי, חבר ביקש ממני לברר למענו איזה פאלם נחשב לטוב ביותר כיום, כלומר מציע את התמורה הטובה ביותר לכסף, עד 1400 ~ 1500 ש"ח. האם יש כאן כאלה שמתעניינים ? מבינים בנושא ? בהתחשב בעובדה שאני לא מבין כלום בנושא זה, כל מידע יעזור...ואנא פרטו ככל שניתן. הוא כמובן מתעתד לרכוש אותו כאן בארץ תודה HF

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  10. יש לי ספק 500 וואט שנותן נטו 400 אם הוא מחזיק תמערכת הזאת תכנסו ותראו? תודה מעבד 3500 AMD כרטיס מסך 6800 הרגיל של XFX והשאר רגיל הספק לא ממותג יש סיכון במערכת הזאת תודה

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  11. זה המצב, במשרד של אבא שלי יש מספדת עם נייר רציף, כבר אין כאלה הרבה בשוק והן מאוד מאוד נוחות לעבודה וגם המדפסת שיש לו שם היא סופר איכותית ומקצועית ואין תקציב או מקום לאיזה מפלצת לייזר של HP וזה לא בא בחשבון. Houston Instrument JetPro V100 זה הדגם. החברה היא חלק מ- Summagrapihcs corporation התאגיד הזה כנראה פשט את הרגל, בכל מקרה אי אפשר למצוא הרבה מידע לגבי החברה HI או בכלל כל התאגיד הזה. מה שכרגע קורה זה שיש דרייבר לDOS אבל לא לWINDOWS וכשעובדים עם תוכנה X בWINDOWS ושומרים את הקבצים בWINDOWS פשוט אי אפשר להדפיס מDOS. מה שאני מבקש ממכם זה אם אתם יכולים, למצוא דרייבר למדפסת הזאת, אם יש לכם מידע על החברה או כל דבר שיכול לעזור, אם מישהו פה יודע איך יוצרים דרייבר ומה דרוש בשביל…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Or ei,

ASUS TUV4X-E (VIA 694T) ????

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אז ככה - הוא עלה בדיוק 600 דולר ו-50 סנט מ-[glow=Green, 2, 300]NEWEGG [/glow] כולל דמי משלוח: [glow=Red, 2, 300]CPU: AMD Athlon XP 1800+ (OEM) 90$[/glow] [glow=Red, 2, 300]Mother Board: Soltek SL-75DRV4 (Purple Ray Version) 75$[/glow] [glow=Red, 2, 300]Hard Disk: Seagate 80GB 7200RPM ATA-100 100$[/glow] [glow=Red, 2, 300]Graphic Card: ATI Radeon 8500LE 128MB + TV + DVI-I + CRT 115$[/glow] [glow=Red, 2, 300]Memory: OCZ 256MB DDR PC-2100 300Mhz 56$[/glow] [glow=Red, 2, 300]CDRW: Liteon 40x12x48 69$[/glow] [glow=Red, 2, 300]DVD-ROM: Microtek 16x48[/glow] [glow=Red, 2, 300]Mouse: Pine Optical Mouse 7$[/glow] [glo…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Ice_m@n,

שלום אני חדש פה ואני לא מבין ממש בסורקים אבל אני צריך המלצה על אחד שיסרוק ממש מהר... האיכות לא ממש חשובה (כי אני סורק מסמכים) והמחיר גם... אז אם למישהו יש רעיון אני אשמח לקבל! תודה!!! ??? ??? ???

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Crash5,

קניתי צורב חדש של YAMAHA מדגם CRW2200E 40x 20x 10x התקנתי אותו במחשב, התקנתי גם את ה Firmware העדכני ביותר, גירסא 1.0D. אני עובד על WINDOWS XP עם תוכנת צריבה NERO 5.5.5.1. מאז שקיבלתי את הצורב הצלחתי לצרוב איתו רק פעמיים או שלוש ומאז לא הצלחתי לצרוב יותר כלום, פשוט כלום! אני לא יודע איך בדיוק לתאר את הבעיה לכן צירפתי שתי תמונות מסך שבהם צילמתי את הבעיה. מקווה שתוכלו לעזור לי, אני ממש מאוכזב שקניתי צורב חדש ובתמורה קיבלתי רק בעיות ועצבים תודה רבה מראש לכולם נ.ב העלתי את התמונות בקובץ זיפ.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. כרגע מת לי האקספלורר 1.0A ה3 בתוך שנתיים. כל פעם באותה נקודה - החיבור בין החוט לעכבר. אבא שלי כבר ממש מתוסכל, כל פעם אני שולח אותו לחיון בנתניה להחליף את העכבר. מזל שיש 3 שנים אחריות. אחרת ממזמן ההיתי עובר ללוג'יטק עוד מישהו סבל/סובל בכמויות כאלה מהאקספלורר הדפוק הזה?

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  17. Started by afik567,

שלום, ברשותי מדפסת3520 hp ואני מדפיס די הרבה(מחליף דיו פעם בחודש-חודשיים). הדיו למדפסת (655) מאוד יקר - 40*4 ש"ח. אני יודע שמדפסות של hp מזהות כאשר הדיו לא מקורי, ורציתי לשאול האם בחברה אחר כמו canon המצב שונה? ראיתי לדוגמה דיו למדפסת Canon PIXMA IP7250 בEBAY ב30 ש"ח: http://www.ebay.com/itm/550-551XL-Ink-6-Placement-Compatible-for-Canon-PIXMA-iP7250-MG5450-MX725-MG5550-/152459026375?hash=item237f441fc7:g:FV4AAOSwgY9XfINd תודה

• 11 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. Started by Svensk.il,

היי, תוכלו להמליץ לי על מקלדת דקה עם מקשים כמו של לפטופ (למחשב נייח). רצוי כזאת שמתלכלכת כמה שפחות. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by TNT,

ראיתי כל מיני הצהרות ופרסומות של הצורב הזה, שאומרים שהוא מסוגל לצרוב דיסק שלם בפחות מדקה וחצי במהירות של 32X. מישהו בדק את זה? או ראה איזה מאמר שבוחן את הביצועים של הכונן?

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  20. Started by scorpions,

יש בעיה עם xp הוא לא מוכן לזהות את הסורק שלי (ליפני כ- 5 ימים הוא עבד מצוין) ו-xp החליט יום בהיר אחד שהוא לא מוכן להכיר בו ביכלל וכן הוא הוריד לי את המצלמה שמישום מה לא עובדת גם ב 98 (לא היו לי איתה בעיות מעולם עד xp :AR15: )שדפק לי גם את 98 (אם זה אפשרי בעצם זה windows אז זה בטח אפשרי)עזרה בבקשה :s05: :s05: :s05: ושנה אזרחית טובה לכולם !!!!!!!!!!

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Necessary_Evil,

שבת שלום אנשים, אני צריכה את עזרתכם... לקחתי מחשב, פנטיום 1 משהו, והוצאתי את הHD, CD, כונן דיסקטים, כרטיס מסך וכרטיס קול והעברתי אותם למחשב פנטיום 1 משהו יותר טוב (ככה אבא אומר...). הפעלתי את המחשב ואחרי הבדיקת זיכרון הוא כותב floppy disk(s) fail (40) על ההארד דיסק מותקן WIN98SE. גם בביוס הוא לא מזהה את הדיסק והוא מג'ומפר כמו שצריך. החזרתי את הדיסק למחשב הקודם אבל עם כרטיס מסך אחר וגם שם הוא לא מזהה את הדיסק...ולא שיניתי שום דבר בביוס... עזרה תתקבל בברכה תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלומות! קיניתי מKSP את הספק הגנרי שלהם המתח של 400W ואת מארז הסופרטאלנט...עם 5 מאוורים ואחד זוהר.... אני רוצה לדעת אם הספק יוכל להחזיק את המערכת שלי... מעבד: INTEL PENTIUM 4 1.6 עם גוף קירור ומאוורר של טרמלטק כרטיס מסך: RADEON 9500 PRO עם הסילנסר 3 לוח אם:GIGABYTE 8IEXP הארד דיסק אחד בנפח 40 גיגה שני זיכרונות DDR 256 מגה צורב 1 של LITEON כנון דיסקים 1 כונן דיסקטים הסיבה שאני שואל פה זה בגלל במקום שהעבירו(KSP לא יכולו כי המחשב לא ניקנה אצלם...) לי את המחשב אמרו שהספק לא יוכל להחזיק את המערכת אם כול המאוורים כי אחרת הלוח אם יתפוצץ....=\ אבל מישהוא אחר אמר לי שבלי בעיה הוא יחזיק לי את המחשב...אם אפשר דעה פה זה יעזור.......

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  23. Started by theman miki,

תבחרו בלי להתייחס לזה שלפעמים צריך להוסיף לוח אם וכ&quotו

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by haim855,

מישהו יכול להסביר לי בקשה לאן נעלמו להם 10 גיגה (משמעותי בssd שכולה 120 גיגה )

25. Started by y_i_c,

מישהו פה יודע אם גריז טרמי מוליך!!! כי כנראה שמתי יותר מדאי כשהרכבתי את המחשב!! המחשב בהתחלה עבד והכל סבבה...ואז התחיל עם הבעיות !! משהו שכאילו אין לו NVM פעם שהביוס שלו לא תקין!!! עכשיו כשפירקתי את הלוח ואת המעבד גיליתי שהגריז נמרח על כל חלקו העליון של המעבד! וכמו שאתם יודעים יש שם על מיני מוליכים שבולטים החוצה!!!! עכשיו אם הוא מוליך אז כנראה שהוא דפק את המעבד!!! (למרות שזה לא נראה לי כי בדקתי קצר עם רב מודד ולא היתה מוליכות) עכשיו או שהלוח אם דפוק!!!! מישהו?:?????????

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.