עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מעבר לזה הדרישות הן: 1. שקטה! 2. שיהיה מגש למרפק 3. תאורה אחורית רצוי כחולה. (לא אדומה!) 4. שלא תהיה אל חוטית. תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. היי, אני מתכוון לקנות את המארז של sunbeam ה-transformer ולהוסיף לו בקר תאורה, ככל הנראה את ה-chameleon שהוא גם של sunbeam, כך שבעזרתו אני יכול כל פעם לבחור למארז תאורה בצבע שונה ואני אוכל להתאים את הצבעים למארז. אז באיזה צבע כדאי לקנות את המארז? בכחול או בשחור? בשביל תמונות של המארז כנסו ל: http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Transformer/transformer.htm בשביל תמונות של הבקר תאורה שסביר להניח שאקנה: http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Chameleon/Chameleon%20Model%2001A/Chameleon%20Info%20Model%2001A2.htm אני יודע שהשאלה טפשית ומה שלא אבחר לא ישנה, אבל זה לא יזיק לשאול או לענות תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by CraZy,

איזה צורך מומלץ כיום? אני רוצה זקזי. אני יודע שכיום זה כבר לא כל כך משמעותי בהשוואה ל IDE פשוט כל המערכת אצלי היא סקזי. הייתי הולך על הפלקסטור רק שלא ראיתי שיש לו סקזי X24

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. חבר שלי רוצה לקנות צורב, והוא אמר לי שהוא ישקיע על זה סכום של עד 500 ש"ח.. איזה צורב הכי טוב אפשר לקנות בסכום כזה? תודה בן-אור

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Neo2002,

היי, אני חדש פה, ובכלל בענייני צורבים, לא מבין הרבה. אני מתכוון לקנות צורב בקרוב, ורציתי לדעת מה כדאי לקנות, ולא איזה סתם חרא של צורב שיהרוס לי דיסק אחד מתוך כל 2 דיסקים שאצרוב. ומהירות טובה. תייעצו לי בבקשה, תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by InspectorGadget,

איזה צורב כדאי לקנות ?? של איזה חברה ?? איזה מהירות כדאי ?? לא משנה כסף עכשיו... אלא יותר איזה חברה כדאי... תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by JCohen,

שלום לכולם. חבר שלי מעוניין בצורב. המחשב שלו הוא Pentium 4 1.4GHz, 128MB RD-RAM, ASUS P4T. ההתלבטות היא בין: Yamaha 10 x 16 x 40 SCSI Yamaha 10 x 20 x 40 SCSI (מתאם SCSI) AOpen 10 x 20 x 40 IDE בקשר ל-Yamaha 10 x 20 x 40: זה הרי מתאם SCSI,לכן השאלה שלי היא האם העובדה הזו אומרת שאני לא יכול לקבל את היתרונות של SCSI, או שזה בדיוק כמו צורב SCSI רגיל? האם ה-AOpen, על אף היותו צורב IDE, יהיה יציב יותר מה-Yamaha 10 x 16 x 40 SCSI? תודה מראש, JCohen.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. איזה צורב מחזיק שנים ועדיין מצליח לצרוב את רוב הדיסקים בהצלחה? :jump:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by huber,

איזה צורב תומך בדיסקים של 800MB/90 MIN? אני מעוניין לקנות צורב וזה מאוד חשוב לי מכיוון שאני צורב המון סרטים וחלקם מעל 700MB אנא- ענו רק אם אתם בטוחים כי אני אקנה לפי ההמלצות תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ntl,

האם כדאי YAMAHA KVE0023WRC (X24) או ריקו (X20) או פלקסטור....? בקיצור תגידו איזה צורב הכי כדאי וטוב לקנות.....

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. הספק שלי נותן 35A למסילה של ה3.3V, נותן 36A למסילה של ה5V, ונותן 15A למסילה של ה12V. רציתי לדעת איזה רכיבים במחשב משתמשים בכל מסילה, והאם זה מספיק למערכת שבחתימה?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  12. יש לי תקציב של 2000 שקל טיפה יותר איזה רמקולים כדי לי לקחת?? השימוש בעיקר למוזיקה, משחקים וקצת לסרטים מה אני יקח?? שווה להשקיע כזה מחיר ברמקולים למחשב?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום, איזה רמקולים כדאי יותר יותר למוזיקה ומשחקים מהמבחר הזה: 1. Microlab M-700U 2. Microlab M-940 3. altec lancing

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  14. איזה רמקולים לא יקרים למחשב תוכלו להמליץ לי לקנות? http://zap.co.il/models.asp?sog=C-Speakers אפשר כמה המלצות? נגיד בטווח מחירים בין 150-300 ש"ח. (אם מומלץ משהו יותר יקר אז אשמח להמלצות נוספות) אבא שלי רוצה לקנות רמקולים למחשב הנייד.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום אני מחפש רמקולים למחשב שישמעו טוב שלא יהיו צורמניים שיהיה סאונד טוב עד 300 שקל מה ההמלצה? תודה

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by idan100,

Logitech X230 או Logitech X240?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by NeptuneMB,

יש לי כרגע SIDEWINDER הישן של מייקרוספט, כל כך נהנתי ממנו וכל מי ששיחק איתו עד אשר רכשתי את המחשב החדש שלי לפני כשנה, וגיליתי לצערי שאין לו חיבור מתאים בלוח אם! :'( :'( :'( דבר ראשון: האם יש מתאם כזה שאני יוכל לחברו למחשב?(לדגם הזה אין USB!) ודבר שני: איזה שלט אתם הכי ממליצים לקנות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  18. Started by Madmonator,

אני רוצה לשחק משחקי מכות / ספורט על המחשב שלי שמחובר גם לטלויזיה ואני מחפש שלט שיעבוד לי טוב דרך המחשב.. מה הכי מומלץ? עד בערך 200 שקל. ואם אפשר לדעת מה הדרך הכי טובה לחבר את השלט? אם זה רלוונטי זה הפירוט מחשב שלי: מעבד :intel i5 4670K 3.40Ghz מאוורר למעבד: NUGEN 4 SCMG-4000 SCYTHE כרטיס מסך: GEFORCE GTX 770 SC 2GB-5 EVGA לוח אם: Z87M-G43 SATA3 USB HASWELL 1150 msi ספק כוח: A PFC VS650 650 W CORSAIR כרטיס SSD: ד samsung 840 2.5'' SATA3 120GB דיסק קשיח: 2TB S2/S3 7200 64MB TOSHIBA זיכרון RAM: ד CRUCIAL 4GB DDR3 1600MHZ

19. היי, יש לי Dell latitude e6410 ואני רוצה תחנת עגינה, כזו שתאפשר לי לבוא למשרד, לשים את הלפטופ והכל יתחבר למסך, מדפסת, מקלדת, עכבר וכו' על מה אתם ממליצים? תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by רקיע,

אני צריך לקנות מודם או ראוטר (הקופסא שמתחברת בין הקיר למחשב) הכי זול שיש מצידי אפילו בלי אנטנות רק קווי (חוטי) מה אני צריך לרשום באתרים אליאקספרס אייבי וכו ?

21. Started by deluxe,

אני חושב על שדרוג לעכבר שלי. כיום יש לי comfort 6000 של מייקרוסופט. כשאני אוחז בו, האחיזה נראית יותר כמו CLAW מאשר PALM. אבל לפעמים אני משנה את האחיזה במהלך השימוש, לפי הנוחות. איזו אחיזה בריאה יותר? האם עכבר CLAW מתאים גם לאחיזת PALM (כלומר להניח עליו את החלק הקדמי של היד בלי ליצור "גשר" עם האצבעות? תודה.

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום לכולם, בחודש האחרון הגיעו לרשותי כל מיני אביזרי ציוד היקפי אז חשבתי לכתוב עליהם ביקורות לפורום ביקורות. מכיוון שאין לי זמן לכתוב ביקורות להכל אני שואל אתכם מה תרצו לקרוא. הביקורות יהיו יותר בסגנון של קצר ולעניין מאשר ממש לעומק אלא אם אמצא זמן להאריך. אני פותח פה להצבעה בתקווה שביום שבת הבא אשב לכתוב את הביקורת שתרצו. הביקורות שחשבתי להציע בשלב זה (יש עוד) הן: * עכבר: 1. SteelSeries Xai http://steelseries.com/products/mice/steelseries-xai-laser * מקלדת: 2. Razer BlackWidow http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.211324200 3. התרשמות: המעבר מ logitech wave ל logitech G110 ולבסוף למה נשארתי עם ה Razer Black Widow ** אודיו: 4. ביקורת על סט של אזניות …

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by רקיע,

אני בסכ"ה צריך אותו למשחקים פשוטים של מרוצי מכוניות איגרוף וכוליי... איזו ג'ויסטיק הכי מומלץ לקנות ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, ברשותי מדפסת HP1100 ומדפסת HP5510. רציתי לדעת בהדפסת מסמכים בשחור לבן איזה דיו יותר חסכוני. תודה מראש, חג שמח ושבוע טוב - יונתן

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  25. Started by gchw,

אני צריך להדפיס בלייזר באיכות גבוהה ובמהירות, ועם דופלקס אוטומטי התקציב שלי באזור 2000 ש"ח ראיתי שיש מדפסת של זירוקס מדגם 3428DN שמדפיסה ב 1200*1200 ויש מדפסת של קנון דגם LBP3600 שמדפיסה ב 600*2400 אני מדפיס טקסט עם קצת ציורים בשחור לבן מה אתם אומרים, מה עדיף? אם יש לכם המלצות נוספות אשמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים