ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מארז וספק באחד המפרט הוא amd 3700 , ngf7600 , western digital 200gb , מאוררים AC frezer 64 , zalman vga cooler vf700 cu עוד שני מאוררים למארז של AC אני לא בן אדם של אובר קלוקינג אז אני מעדיף לא לבזבז יותר מידי על ספק ומערז משהוא בסביבות 600 לשניהם
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
3R SYSTEM NEON Light Silver + Big Window כולל יציאות USB ו FIRE WIRE מהצד. צג טמפרטורה כולל חיישן חכם. נורות בקרה - ניאון כחול + אדום כפתור לקביעת שני מצבים למאווררים 80 מ"מ כלולים. חריצי אויר בצדדים לזרימת אויר מושלמת חלון גדול מקורי בצד הדלת ללא ספק כלומר עם אני יקנה ספק טוב... ובכול זאת עדיין יכנסו הכרטיסים וכו'... למארז? ותודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום חברים! אני קונה מחשב חדש בזמן הקרוב: החלקים פחות או יותר: מעבד- +AMD Athlon 64 3000 לוח אם- Gigabyte GA- K8N Ultra כרטיס מסך- Leadtek 6600GT 128 MB 1 ג'יגה זיכרון דיסק קשיח- 80GB התקציב שלי לספק+מארז זה עד 650 שקל בערך. ספק- 350 ש"ח מארז- עד 300 שקל. מה שחשוב זה שהמארז יבוא עם שני מאווררי 120MM, וכמה שיותר יציאות USB, והכי חשוב שיהיה יפה!! צבע לבן משולב עם עוד משהו... מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על ספק ומארז (לא חייב שיבואו ביחד) ?? תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף למהנדסים שלי את הציוד ההיקפי - הם עובדים איתו שעות ומגיע להם משהו איכותי ונוח. דרישות למקלדת: 1. נוחה לעבודה ממושכת והקלדה. דגש על ארגונומיה ויכולת התאמה (הגבהה, משטח מנוחה לידיים, וכדומה). 2. עדיף חוטית. 3. מקשי קיצור ומקרו זה נחמד אבל לא חובה. 4. חייב עברית על המקלדת. 5. עדיף משהו עם מקש ENTER גדול וסידור סטנדרטי של מקשי END-HOME-DELETE וכדומה. 6. איכות בניה טובה. 7. לא רועשת! דרישות לעכבר: 1. גדול ככל האפשר. משהו בגודל של MX518 ומעלה - PALM GRIP. 2. לא חייב להיות סימטרי אבל יש לנו שמאליים אז צריך גם חלופה להם. 3. עדיף עם כמה כפתורים אבל לא להתפרע. 4. בניה איכותית לשימוש ממושך - בינתיים קנינו G400 לניסיון והוא מעט קטן ומרגיש לא הכי עמיד. התקציב גמיש אבל …
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי מקלדת BTC 5199 והחוטים שמחברים בין המעגל החשמלי שבתוכה ובין המחשב התנתקו מהמעגל החשמלי. החוטים הם אדום, ירוק, לבן וצהוב. עכשיו כדי שהמקלדת תעבוד אני רוצה להלחים אותם מחדש אבל הבעייה היא שאני לא יודע איזה חוט מתחבר לכל אחת מ-4 הנקודות. אולי מישהו יודע או יודע איפה אני יכול למצוא תשובה? (ובבקשה אל תגידו לי לקנות חדשה כי זה לא עוזר) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר אלחוטי, בעיקר למשחקים, שיהיה איכותי, מדוייק, נח ושלא יזלול בטריות. אני מוכן לשלם עד 300 שקל לעכבר שבאמת שווה את המחיר. * ראיתי שה- MX1100 של לוג'יטק קיבל ביקורות טובות. למישהו יש ניסיון איתו?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש מהאינטרנט את המקלדת Corsair Vengeance K65השאלה באיזה אתר אני יכול לקנות? חפשתי בebaby ובAmazon אבל לא מבצעים משלוח..
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאחר ואני עומד להתחיל את לימודי באוניברסיטה - אני חייב מדפסת שלא תקרע את הקיס וגם תהיה אמינה - אני מחפש דעות מתוך ניסיון אישי אם אפשר. נ.ב. אם יש למישהו שם של מקום שעושה טרייד אין למדפסות - אפשר לשלוח לי בפרטי בלבד או ICQ
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי יותר טוב ? בהתחשב בזב שלו מעניין אותי המחיר שלהם, אבל אל תציעו לי דגמים אחרים ! אני מדבר על הדגם החוטי של 360 , ד"א זה נכון שלדגם האלחוטי שלו יש קרינה כמו של פלאפון סלולרי ? ועד כמה היא עלולה להזיק אחרי 2-3 שעות ביום ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לת'ראד שלי מפורום מפרטי מחשב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=194992.0 האם ספק Liberty 400w יספיק כדי להחזיק את המערכת שלי עם השדרוגים המתוכננים: ATI RADEON X1900XT 512MB AMD Athalon64 X2 4200+ ומעלה... WD 160gb WD1600JS (תוספת ל-HD הקיים) +שדרוג זיכרון עתידי בעוד 6-8 חודשים ל- 2G. אני יודע שבפורום כאן ממש סוגדים ל- Liberty, אבל מכיוון שאני כבר משקיע בשדרוג, אני לא רוצה למצוא את עצמי עוד חודשיים בעומס יתר "לא צפוי"... בתודה מראש !!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברוב הסטים שאני רואה בתקציבים האלה הטווח המירבי קצר מדי, כ-2 מטר. אני מחפש מוצר שיספק טווח של לפחות 5 מטר ושלא ידרוש קשר ישיר (כלומר יעקוף קירות). זה אומר ש-IR הוא לא אופציה, אבל ברוב המקרים גם מוצרים שעובדים עם RF לא מגיעים לטווח שאני מחפש. הסטים של לוג'יטק ומיקרוסופט שמבוססים על Bluetooth עולים מעל 900 ש"ח. אני לא מתכוון להוציא סכום כזה, במיוחד כשברור לי שהמחירים האלה לא-מוצדקים לחלוטין ויתחילו לצנוח מתישהו (מתי זאת שאלה טובה). מצאתי סט של Epox שמבוסס על Bluetooth ונמכר בקצת יותר מ-500 ש"ח. הבעיה שלו היא שסידור המקשים לא סטנדרטי. יש משהו דומה במחיר הזה עם סידור מקשים יותר נורמלי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 כבלים של mini usb להטענה שאני רוצה לחבר למטען במצת ברכב, אחד אורגינל ואחד מ ebayיותר ארוך ונועד להטענה מהירה.איזה מבין שלושת הכניסות אני צריך להתאים לשני הכבלים? או שזה לא באמת משנה....
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי לוח אם micro atx ,ואני רוצה להכניס אותו למארז קטן ככל האפשר,לאיזה מארז הוא יכול להתאים? ואיך קוראים למארזים הממש ממש קטנים? thx
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
אני מחפש מקלדת משולבת עם משטח מגע לסטרימר בסלון. **חשוב - אני רוצה שתהיה במקלדת גלגלת (Scroll Wheel). מעדיף שיהיו לחצני עכבר נוספים בצד השמאלי של המקלדת. המחיר פחות מעניין אותי כרגע כל עוד הוא בגדר השפוי (עד 500-600 ש"ח). אני כמעט בטוח שלא אוכל למצוא דבר כזה בארץ, לכן גם מוצר שמצריך הזמנה מחו"ל יתקבל בברכה למרות שאצטרך לעשות חריטה בעברית על המקלדת בתוספת תשלום. האמת שמצאתי מקלדת כזאת אבל לא הצלחתי להזמין אתה כיוון שהיא אזלה במלאי בכל חנות/אתר שאני מכיר ששולח לארץ: https://www.iogear.com/product/GKM561R/ https://www.amazon.com/Multimedia-Keyboard-Trackball-Wireless-GKM561R/dp/B002H0BOBA אשמח לגלות שאני טועה ואוכל להזמין אותה (לא מוכן…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
הייתי צריך מקלדת אינטגרלית עם עכבר עבור ה- HTPC. הופתעתי לנוכח מיעוט האופציות המוצעות ע"י החברות הגדולות (תקנו אותי אם אני טועה, אבל המוצר היחיד בסקטור הזה הוא ה- dinovo המתפלצן) ולכן ניגשתי לחברות ה- nonames בידיעה שיש פה פוטנציאל ג'אנק רציני. אסייג ואומר שמה שיש לי לומר מתמקד רק במעטפת כי המקלדת שקיבלתי פשוט לא עבדה (לא זוהתה ב- XP, 7 ואובונטו). בלי קשר, הכפתורים מרגישים זולים, הטראקבול מרגיש מאוד לא איכותי ותא הבטריות אינו גדול מספיק כדי לאפשר הכנסה של הבטריות (כן, כן. מדובר ממש במאבק). בקיצור - ג'אנק. בכל זאת מדובר במקלדת שעולה 400 ש"ח והציפייה היא ליותר. ניגשתי ל- KSP להחזיר את המוצר ולהפתעתי קיבלתי זיכוי מלא, למרות שזה בניגוד לנהלים
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות למחשב הנייד אנטנה שקולטת את השידורים החינמיים (11,10,22,33) במעונות שלי אם אני מחבר טלביזיה לשקע של HOT אני יכול לראות את השידורים האנלוגיים יש אפשרות לחבר לאנטנה שאני רוצה לקנות לנייד אל השקע של HOT ולקלות את הערוצים שלהם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת רק של Microsoft שתקלוט לטווח של 3-3.5 מטרים. קיים דבר כזה ובמחיר סביר ? ובסביר אני מדבר בסכום של 100-150 שקלים עם חריגה גג 200. אני מחפש לא סט עם עכבר כי קניתי שבוע שעבר את ה-Microsoft Explorer ואני מרוצה ממנו ממש. תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי, בקרוב אקבל את המחשב החדש שלי ובו: Athlon 64 3000+ venice, DFI Lanparty NF4 Ultra-D, OCZ EL PC3200 Platinum Rev 2, Leadtek Geforce 7800GT ורציתי לשאול אם הספק שיש לי כרגע ( Thermaltake 420W) יספיק למערכת (אני מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד ולזכרונות) חוץ מזה, איזה מארז (וספק אם צריך) הייתם ממליצים עבור המערכת הזאת, במחיר של 700-800 שקל תודה
-
- 10 תגובות
- 715 צפיות
-
-
חיברתי את הmotorola c380 שלי עם כבל והמחשב זיהה אותו כmotorola phone c380 אבל הוא לא מצליח להתקין אותו כי אין לי דרייברים יש איזה דרייבר שיעשה שאני יוכל להעביר אליו קבצים ? ואם זה לא הפורום הנכון תגידו באיזה פורום לפרסם האיסיקיו שלי 297722372 אם אתם צריכים..
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
לא ידעתי איפו לשים את הנושא הזה.. משהו קרוב טס לארצות הברית והוא הזמין אותי למחשב נייד.. המחשב יהיה בעיקר לסרטים,ועבודות משרדיות או אייסיקיו מידי פעם.. בקיצור תנו לי איזה דגם מומלץ עד 10 אלף שקל ואם אפשר שיהיה לו כרטיס מסך של nvidia/ati שיריץ קצת משחקים בנחמדות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני צריך להדפיס בעיקר מסמכים, והבנתי שמדפסות לייזר הרבה יותר משתלמות, וחסכוניות בדיו, ורציתי לברר אם זה נכון הציעו לי lexmark E120 ב380 שח לטענתם דיו שמספיק ל 2500 דפים. אם שמעתם עליה משהו אני אשמח לדעת! הרזולוציה שלה היא רק 600X600 זה אמור להפריע לי באיזושהיא צורה?? או שזה רלוונטי רק להדפסת תמונות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני 10 חודשים מדפסת לייזר XEROX 3120, ואני ממש מרוצה... הטיונר במצב חיסכון הדפיס 3400 דפים ולא לא נגמר. אבל קסם הולך להיגמר, ואני צריך לקנות טיונר חדש - אני מחפש הצעות איפה אפשר לקנות בזול (עדיף לא באינטרנט)? * אני יודע שבאופיס דיפו מוכרים בערך ב 450 ש"ח (המחיר הרשמי 500 ש"ח) האם אתם מכירים טיונר חלופי יותר זול (אז עדיף)? ושמעתי משהו על למלא את מיכל טיונר, איך האפשרות הזאת ? איפה עושים את זה? וכמה זה עולה? (לא אכפת לי לנסות) ** אגב לדגמים כמו 3110 של XEROX יש טיונר חלופי בערך ב 300 ש"ח לפני זיכוי על מיכל (בערך 30 ש"ח) - מי שמחפש ישאיר הודעה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
השבוע התחלתי ללמוד לימודים גבוהים, והבנתי שיש צורך ממשי לרכוש מדפסת. רציתי לדעת על איזה חברה אתם ממליצים? ואיזה דגם? חשבתי על: HP 1410 HP 1513 BROTHER -MFC-210C EPSON CX 3500 השאלה שלי בעצם, על איזה מדפסת אתם ממליצים לסטודנט? שכמובן הכי חשוב שתהיי חסכונית (בהתחשב בכמות ההדפסות). אולי בכלל על מדפסת לייזר? אם כן אז איזו? תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 3.5k צפיות
-