עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by davidz85,

שלום לכולם, בשבוע שעבר קניתי עכבר G700 והביצועים והכל בסדר רק ענין אחד מפריע וזה הסוללה. היא די מכבידה ויש הבדל משמעותי בנוחות כשאוחזים בעכבר בלי סוללה ועם. יש אפשרות לקנות סוללה אחרת קלה יותר ? לא נורא שתהיה פחות חזקה, פשוט בלי סוללה העכבר הרבה יותר "קליל" אבל אז חייב להיות עם כבל מחובר לעכבר וזה מבטל את כל העיקרון של האלחוטי... אשמח לעצות אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזאת סוללה מיוחדת לעכבר. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  2. שלום, המצב אצלי הוא כזה : יש לי משחב שאליו מחובר מסך. והטלוויזיה עומדת כ 3 מטרים ממנו ומחוברת בכבל HDMI ארוך. בנוסף גם מחוברת מערכת קולנוע עם כבל אדום לבן למחשב. בזמן האחרון החוטים שעוברים לי על הרצפה ממש מעצבנים אותי. והחלטתי שזהו, שדי ! אני חייב לעשות משהו עם זה. קראתי קצת באינטרנט ונברתי קצת ומסתבר שיש כזה דבר ! מצאתי באינטרנט את הדבר הזה : www.warpia.com/products/wireless-audiovideo-display-adapter-swp100a או http://www.warpia.com/products/streamhd-swp120a קראתי עליהם קצת.. לא ממש הבנתי את ההבדלים אבל ראיתי קצת ביקורות ואומרים שזה פיתרון טוב. השאלה עכשיו עד כמה זה טוב .? האם באמת אין לאגים ? האם אני יכול באמת לצפות בסרטי 1080P ללא הפרעה ? מישהו יכול בבקשה לעזור לי …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום חברי היקרים, ברשותי מקלדת ישנה של מיקרוסופט (microsoft office keyboard) כבר בת כמעט 7 ולדעתי זה הזמן להחליף. זה לא שאני לא אוהב אותה, פשוט הטבע מכריח אותי: היא מאוד מלוכלכת (צהובה במקום לבנה) המקשים מלוכלכים ולא נדבר על מה שקורה מתחתם - האבולוציה מתחילה מחדש. בלי קשר לאלו, המקלדת נוטה להיתקע, מקשים לא נקלטים לפעמים והרולאובר שלה נוראי (תחשבו על סשן סוער של BF שננעל עליך מטוס אוייב ואתה לא יכול להפעיל נורי הטעייה :-\ ). מה אני מחפש? מקלדת גיימינג (העדפה למכנית) שתהיה נוחה גם להקלדה אבל גם לגיימינג (בעיקר). כבר עיינתי רבות בריכוז המידע של המקלדות המכניות, זה לא חידש לי הרבה. התקציב - עד 420 ש"ח אם אפשרות פזילה ל-460. עד 250 אפשר טיפונת יותר. אני בעיקר מתעניין ב-K60 של …

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. שלום לכולם, אז ככה, יש לי מחשב נייח שתפקידו מכרז מולטימדיה והוא מחובר לטלוויזיה. מרחק הישיבה מהטלוויזיה הוא 4-5 מטרים ואני מעוניין לקנות עכבר ומקלדת בעלי יכולת תפקוד אמיתית מהמרחק הזה, קראתי קצת על מקרים שהם מצויין מרחק עבודה דומה אבל בפועל זה לא עובד בצורה טובה, לכן אם מישהו מכיר מנסיון משהו שעובד בצורה טובה למרחק כזה אני אשמח מאד. תודה מראש

5. שלום. ברצוני לרכוש מדפסת ניידת(שמן הסתם פועלת על סוללה), , שיודעת להדפיס תמונות על נייר קשיח כמו כשמפתחים תמונות בחנות צילום. תקציב לא מוגבל, שתהיה באיכות הגבוהה ביותר ללא פשרות. מספיק שתדפיס בגודל 15X10. שתדע לקרוא מכ.זיכרון של המצלמה או נתמכת בחיבור USB להדפסת תמונות מהמצלמה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן, אני מחפש מדפסת משולבת למשרד הביתי.חשוב לי מהמדפסת תהייה איכותית ופונקציונלית. כיוון שהיא מיועדת לנישה מסויימת, עוד נתון שחשוב לי הוא המידות שלה. עומק : 35 - 40 ס"מ רוחב : 60 MAX גובה : 60 MAX תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ToMeRv32,

לא הכי בטוח שזה קשור לפה.. אין לי מתאם כזה ואין לי איפה להשיג כרגע. יש אפשרות לחתוך את החיבור, לחתוך כבל אחר עם חיבור usb, ולחבר חוט אדום לאדום ושחור לשחור ככה שיהיה usb, ואת הנותרים (אם יש) להשאיר לא מחוברים לכלום? זה אמור לעבוד? מישהו ניסה פעם?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by ArZi17,

שלום, אני מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטיים. אני צריך שחיי הסוללה יהיו ארוכים, שהמקלדת תהיה שקטה, שהעכבר יעבוד על כל סוגי המשטחים ושיהיה נוח, שהעכבר לא יהיה כבד מדיי. ובכללי שתהיה קליטה טובה ולא יהיה דילאיי בגלל שזה אלחוטי. קראתי באינטרנט שהדגם mk520 של לוגיטק הוא טוב והוא עולה בסביבות 220 ש"ח. הייתי מעוניין לשמוע למה לקחת אותו ולא להתפשר על דגם כלשהו בסביבות ה100 ש"ח? מה כל כך מיוחד בו? והאם הוא באמת מומלץ, ושווה את המחיר? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  9. שלום אני חדש בפורום ומקווה שלא עברתי עם שום חוק בפיחת הנושא מוצר : מקלדת +עכבר+פאד. לא משנה חוטי או אלחוטי. מטרת המוצר : גיימינג סוג אחיזה : Palm מחיר : 350 שקל. אפשר לחרוג עד 400 אם זה באמת שווה את זה. חנות: אם אפשר אז מ TMS. אבל גם מאייבורי ו - KSP זה טוב. הזול והאיכותי מביניהם עריכה: עדיף אופטי כי אחרי קצת מחקר הבנתי שזה יותר טוב מלייזר לגיימינג. עריכה: הגדלתי את התקציב ל 500 שקל.! תודה מראש לעוזרים ויום טוב!

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by mapisto,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775778 יש את הרמקולים האלו במבצע בyellow ב99 ש"ח (כן, אני יודע... עצוב..)... מכיוון שאני סטודנט וקצר במזומנים, במקום לחכות ולהוציא 250 שקל על רמקולים 2.1 איכותיים יחסית, חשבתי שאולי ישתלם לי לקחת את הרמקולים האלו במחיר הזה... מה דעתכם?

• 44 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by omery000,

קניתי לפני קצת פחות משנה את המקלדת Thermaltake Challenger Ultimate ואני מאוד התאכזבתי ממנה ואני מצטער שלא קניתי מקלדת אחרת. בקיצור אני כרגע שוקל להחליף אותה למקלדת מכנית איכותית שתתאים לי. השימושים שלי הם בעיקר גיימינג (FPS) וכתיבה. התקציב שלי הוא 500 ש"ח ועד 100 ש"ח חריגה. אני השתמשתי אצל חבר במקלדת עם סוויצ'ים כחולים ולא יכולתי לסבול את הרעש שלהם.. אז אני מכוון למקלדת עם סוויצ'ים אדומים או חומים (עם עדיפות גבוה לחומים) אני חייב שלמקלדת יהיה לפחות יציאת USB אחת מכיוון שהרסיבר של העכבר שלי יהיה מחובר אליה (אם אני מחבר אותו ללוח אם יש תקיעות של העכבר) ועוד פרט חשוב הוא שיהיה לה תאורה אחורית מפני שאני לרוב משחק ומקליד בחושך. אני שמתי עין על מקלדת אחת אבל היא בתקרת התקציב של…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, אני צריך המלצה למדפסת לייזר צבעונית פשוטה לצרכים ביתיים. התקציב פתוח כרגע כי אני מעוניין לקבל מושג לגבי מחירים של מדפסות.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by VegansXe,

אשמח להמלצה לעכבר אלחוטי חדש תוצרת Logictech היה לי vx nano אבל הוא לא נמכר יותר והוא נאכל ע"י הכלבה תודה

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  14. הבנתי שזה לא הפורום המתאים לנושא .

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  15. בפורומים של לוג'יטק התארגנה קבוצה של משתמשים שמבקשים מלוג'יטק להוסיף תמיכה ל-G700 ב-Logitech Gaming Software במקום ה-Setpoint. קיימת עצומה בנושא פה למי שרוצה לחתום. הדיון בפורום של לוג'יטק.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  16. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטים עבור מחשב HTPC. שכל היעוד שלהם הוא להפעיל קובץ, ואולי לגלוש קצת באינטרנט. סט מקלדת ועכבר מינימאלי בסביבות המחיר 100 ש"ח. אם יש לכם המלצה מאוד ספציפית אשמח לשמוע. הסט הנורמלי שמצאתי הוא: Logitech Wireless Desktop Set MK260 Retail http://ksp.co.il/index.php?uin=13834 הדבר החשוב ביותר שהם לא "יזללו" סוללות, כמה שיותר חסכוני ועם מנגנון השהייה כשלא עובדים עליהם (בהנחה וקיים דבר כזה). תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by madgod,

היי, אני מעוניין לשים בכניסה לבית מצלמת אינטרנט אלחוטית. המצלמה תחובר לרשת בבית (אלחוטית) ותהיה בעלת אפשרות לצפיה מרחוק. בינתיים הסתכלתי על המצלמה הזאת.... http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=PD64298866 דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by נועה רפאל,

שלום, אני רוצה לקנות מדפסת לבית, לא חשובה המהירות... אני רוצה שעלות הדיו תהיה יחסית זולה - אני יודעת שיש דיו חלופי ודברים כאלה. התקציב שלי הוא בערך 200, 250 שקל. שמעתי ש- HP זה מועדף, אם אפשר פרטים על מדפסות ומחירים ומה מומלץ, תודה.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  19. Started by sHaDy,

אשמח לעזרתכם\המלצה\חוות דעת: קראתי את הביקורת של האתר על ההגה הזה, קצת יוטיוב וגוגל. אין לי בעיה של תקציב, אני מוכן להשקיע את ה-1,500 כמה שזה לא יעלה, אך אני לא יודע עד כמה יש תמורה למחיר. אני בעיקר משחק ב-Richard Burns Rally (RBR). כמה שאלות: 1. האם מישהו שיחק במשחק הזה עם ה-G27 ויכול להמליץ על כך? 2. איך אני מעביר הילוכים באופן סיקוונטאלי כמו בראלי? עם הידיות הכסופות האלה (ראו תמונה, בדומה ל-DS4) או באמצעות כפתורים שמאחורי ההגה (כמו ב- 206 WRC הישנה)? 3. בלם-יד. הבנתי שאין בערכה. אין איזה תוסף של בלם יד שאפשר לקנות או לאלתר איזה משהו? כי וואלה זה חלק משמעותי מנהיגת ראלי כשיש פניות של 180 מעלות. תודה!

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by Eyal-Style,

הקנייה תהיה קניית מחיר\תמורה טווח מחירים עד 400 אם יש בפחות מה טוב אם יש ביותר אשמח לשמוע היי לכולם זאת ההודעה הראשונה שאני כותב בפורום הזה .. היום הלך לי עכבר G500 . גם אם יש אחריות אני לא רוצה לממש אותה . אני זקוק לעכבר גיימינג עם כפתורים נוספים. אני משחק בעיקר במשחקי FPS : CS COD ET וכו וכו וכו . אני ימיני ..

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by nzxt,

טעות לא ראיתי שיש פורום ייעודי לנעול

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by Aviv943,

יש דבר כזה בארץ הקודש? יש לי כרטיס טלוויזיה עם אינפרה אדום, וכשאני רואה טלוויזיה מהמיטה אני לא רוצה לקום כדי לכבות את המחשב.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by VegansXe,

שלום חברים, מישהו מתעסק קצת בעניין מסגרות דיגיטליות? אני מחפש לקרוב מסגרת של 10" או יותר מכך, אך משהו עם רזולוצייה איכותית ולא נקודות עלובות על המסך.... תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by debil,

לשימושים כללים וגם משחקים מדי פעם. עדיפות למשהו שהיה ברמה פעם של ה MX REVOLUTION

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Moshe132,

קניתי לפני 4-5 ימים את המקלדת Razer Lycosa ומאוד התהלהבתי מהעניין שאפשר לקנפג כל מקש אז ניסיתי,נכנסתי לדרייבר התקנתי אותו וניסיתי לשנות את פעולת המקשים(F8=הסיסמה למייל שלי)ולא עבד התכנתי מחדש,ראיתי מדריכים והסתכלתי על בעיות דומות ולא מצאתי כלום..... http://puu.sh/15Cpf פה ניסיתי שזה ירשום "abcde" וזה לא עבד...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים