עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. תאכלס אני מרוצה מהעכבר, אבל לאחרונה בעיית הדאבל קליק מעצבנת. הבנתי שלא מוכרים אותו יותר, מה התחליף הראוי אליו ?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by MDK,

ראשית אני רוצה להודות לכל העזרה והעצות שקיבלתי מכם בת'רד - "עצות למחשב חדש..." תודה לכם מקרב לב, MDK! הנה המפרט הסופי שהחלטתי, ואם יש לכם משהו להעיר - להחליף חלק או משהו כזה - זהו הזמן, כי אני רוצה לקנות את המחשב ולהחליט סופית לגבי המפרט... מארז: ATX Midi Tower 300W + 2 Fans מעבד: AMD Athlon xp 1800 לוח אם: ASUS A7V333 \ Abit AX7-333R - תלוי מה יהיה בחנות - רוב הסיכויים שיהיה את ה-ASUS... זיכרון: 512mb DDR Samsung\Trascend\Crosair PC-2700 333 mhz - שוב תלוי מה יהיה בחנויות... ברור שעדיף Crosair... הארד דיסק: Western Digital 80GB 7200RPM IDE 8 MB Cache Special Edition כרטיס מסך: Leadtek Winfast A-250 TD Geforce 4 Ti-4400 כרטיס קול: Hercules Fortissimo II…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Born2Kill,

מה יותר טוב למשחקים מבחינת נוחות והכל...?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by shloosh,

לא יודע אם ראיתם אבל ה-ageia החדש כבר בנועה.... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5220 1890 שקל...לא כזה נורא. חבל שהכרטיס הזה לא עושה מי יודע מה הבדל בפועל... במחיר שלו אפשר כבר לקנות מעבד חדש שיעזור גם בדברים אחרים חוץ ממשחקים. לא ככה?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by wooper,

שלום אני מחפש עכבר שקט שלא ישמעו את הלחיצות אם יש הצעות בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Jack_g,

איזה מהעכברים הנ"ל יותר טוב מבחינת דייקנות נוחות וזמן סוללה וגם אורך חיי סוללה. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אמא רוצה לקנות לבן דודי מצלמת אינטרנט... השאלה אם יש המלצות בתחום הזה? חברות מומלצות? דברים דצריך לשים אליהם לב? מה הרזולוציות המצויות בשוק? מחירים?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by demultiplexer,

אחרי שיצאו כבר כל ההשוואות באתרי חומרה המובילים לאיזו מסקנה אפשר להגיע שהרדאון 8500 יותר טוב מגי פורס 3 טיטניום 500 או מהגי פורס 3 הרגיל לפחות ? ומה אתם ממליצים לקנות לשחקן משחקי מחשב כבד ? כמה זמן אני יוכל לסחוב במשחקים חדשים עם גי פורס 2 אם איקס ? ואתלון 1.4 256 זכרון והאם יש ואתם יודעים איפה לקנות מחשב נייד מספיק חזק גם למשחקים ?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום לכולם. יש לי בבית מדפסת מסוג HP 8500A, אלא שמימשתי את האחריות שלה ומעבדות HP פשוט תיקנו בעיות אך החמירו אחרות במקביל. ביקשתי לאחר ארבע פעמים ששלחתי את המדפסת למעבדה, שיתנו לי מדפסת חדשה, חלופית. מכיוון שהדגם (המצוין, עליי לציין) HP 8500A, אינו מיוצר יותר, הציעו לי את הדגם HP 8620. על פניו נשמע מעולה, נכון? אבל מסתבר שלא הכל השתפר בדגם החדש, ועל כך יש עוד כמה בעיות: 1. בדגם הישן שלי, 8500A, יש לי שלושה ראשי דיו (מתוך ארבעה אפשריים) מותקנים, והם חדשים ממש. ומקוריים. לא אוכל להעבירם ל 8620 כי הדגם הישן דורש דגמי 940XL בעוד החדש דורש 950 ו 950 XL. מדובר בהפרש משמעותי במחיר. עכשיו נכון, אקבל עם המדפסת החדשה ראשי דיו, אך ידוע שהללו דוגמיות שבמקרה הטוב יש בהן חצי מכמות הדיו…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by ronbubl,

האם יש מישהו שהעכבר נמצא אצלו בשימוש כבר מספר חודשים ויכול להצביע על יתרונות וחסרונות של עכבר זה ל - FPS

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אני רוצה לקנות את המקלדת G19 ומחפש שותף שרוצה גם לקנות מוצר שונה במחיר דומה שנעשה חצי חצי אני מאזור המרכז

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by joelr,

שלום לכולם, אני עובד מהבית ומשתמש במדפסת משולבת. יש לי כרגע מדפסת משולבת HP officejet 6700, שאני רוצה להחליף כי היא עושה לי בעיות. תאני לא מצליח להדפיס איתה כמעט כי היא כל הזמן נותנת לי הודעת שהגיעה כאילו גודל הדף לא תואם את הגודל בהגדרות. וכל ניסיון תיקון לא עבד. חוץ מהבעיה הזו, יש למדפסת מין פיצ׳ר של בדיקה עצמית שהוא עושה לעצמו כל כמה זמן. וגם אם אתה באמצע הדפסה של כמה עמודים, הוא יעצור ויתחיל בדיקה של כמה דקות בלי לשאול אותך. וזה גם שוחט את הטיונרים. אז בקיצור- אני רוצה להחליף למדפסת משולבת אחרת. אני לא מדפיס הרבה אז לא צריך לייזר. אבל כן צריך משולבת כי אני גם סורק ומעתיק. אם יש לכם המלצה מניסיון של מדפסת טובה אמינה ושלא ת…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. ללא חריגות שיהיו מתאימים לי למשחקים לרוב משחקים... מקלדת ועכבר טובים שיחזיקו מעמד לפחות שנה שנתיים... עם יש משהו טוב בפחות מהתקציב הנ"ל זה יהיה מצויין חוטיים!!

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by yair_gobani,

מעבד: INTEL CELERON 1000 לוח אם: VIA CA64-TC מארז: MIDI TOWER ATX *2 FANS מסך: PROVIEW 17" מודם: קרייטיב 56K זיכרון: 196MB כרטיס מסך: TNT 2 32MB כונן: 1.44מיצומושי CD- ATAPI *50 TEAC 8*8*40 מקלדת+עכבר פשוטים רמקולים פשוטים 480W דיסק קשיח: W.D 15G כרטיס רשת: CNET PRO200 PCI זה המפרט שלי אני רוצה לשדרג את ה: [כרטיס מסך [דיסק קשיח [סידי רום האים יש הבדל גדול בין הג'יפורס 4 440 MX לTNT2 שלי מה עדיף LG*52 TOSHIBA *52 ASUS*52 ומה עדיף WD ; MAXTOR; SEAGATE

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. ראיתי באיביי שמוכרים מכניות עם סוויץ חום בסביבות ה-200 שקלים ואפילו פחות מזה... חלק אמרו שהמקלדות האלה טובות.. יש המלצה למשהו? או שעדיף כבר לקנות יצרן מוכר?

16. Started by raanann,

שלום. אני מקווה שאני בפורום המתאים. רציתי לדעת, האם חיבור של מכרטיס המסך למסך ע"י כבל שיוצא מ-DP ונכנס למסך עם חיבור DVI הוא חיבור אפקטיבי? ראיתי שכבל כזה נמכר בהרבה מקומות ורציתי לדעת אם יש יתרון לכבל כזה על כבל DVI רגיל. https://www.google.co.il/search?q=displayport+to+dvi&biw=1420&bih=764&tbm=isch&imgil=LxmrVwXpyEpI7M%253A%253Bwz5DP-GE_oKeBM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.misco.co.uk%25252Fproduct%25252FQ150949%25252FHP-Display-Port-to-DVI-D-Adapter&source=iu&pf=m&fir=LxmrVwXpyEpI7M%253A%252Cwz5DP-GE_oKeBM%252C_&usg=__X32IbAv36JZPcBT5tzb113EkZ-s%3D&ved=0CDcQyjdqFQoTCMOjs_eakcYCFYq3FAodvkwAeQ&ei=S4N-VYPSNorvUr6ZgcgH#imgrc=Lxmr…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. Started by R_G,

אהלן לכולם, יש לי MX500 וחברה שלי מאוד התלהבה ממנו (למרות שהוא נראה כבר רע לגמרי ועם כפתור תקוע..) בכל אופן, אני מחפש המלצה לעכבר בשבילה - אותו סגנון (היה לה נוח..).. לא גיימינג בכלל, עבודה משרדית במחשב הנייד וזהו.. תקציב נניח עד 200 - הסיבה שזה התקציב כי ראיתי שיש ב-160 ש"ח את MX518 וחשבתי עליו.... עצות? רעיונות? כן? לא? אולי? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by zabal,

שלום, אני מחפש מקלדת אורגונומית במחיר סביר של עד 350 ש״ח. המקלדת תשמש לעבודה עם mac. לא משנה לי אם היא אל חוטית או חוטית. חשוב לי שיהיו מקשי מדיה.ניתן לזמין מחול או לקנות בארץ לא חשוב לי שיהיה עברית במקלדת אשמח לקבל המלצות בייחוד עם למקלדות עם כרית לכף היד. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. Started by nbjo460,

טופס המלצה לעכבר: תקציבכם: זה לא משנה כי אני רוצה עכבר איכותי לגיימינג שהוא זול כאילו מבין כל האיכותיים ניקח את הזול חריגה: כנ"ל מה השימושים שלכם בעכבר? גיימינג מהי האחיזה הרצויה בשבילכם? אחיזת FingerTip במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: בקשות מיוחדות: ימניים מחו"ל או מהארץ? לא משנה הערות: שיהיה עכבר גיימינג מוצר א' להשוואה: (במידה ויש) מוצרה ב' להשוואה: (במידה ויש) טופס המלצה לפאד (משטח לעכבר): תקציבכם: זה לא משנה כי אני רוצה פד לגיימינג שהוא זול כאילו מבין כל האיכותיים ניקח את הזול חריגה: כנ"ל מה השימושים שלכם בפא…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by alonn,

שלום חברים, לפני מס' חודשים רכשתי מ-K.S.P את המוצר הזה - Logitech Mini Booxbox עם אחריות לשנתיים. לצערי אחרי מס' קטן של פעמים בהם השתמשתי בו הוא הפסיק לעבוד בהדרגתיות. תחילה המסך מגע קירטע ולא הגיב טוב, ולבסוף כל המכשיר שבק חיים (הוא אמנם נדלק,אך המסך מגע כלל לא מגיב כעת ולא ניתן לזהות אותו ב-Bluetooth). כשניגשתי ל-K.S.P על-מנת לממש את האחריות, הם אכן שלחו לבדיקת מעבדה שקבעה כי קיים נזק פיזי למכשיר. חשוב לי לציין- המכשיר מעולם לא נפל או ניזוק בשום צורה!! כשהצצתי בצג של אחד המוכרים בחנות בעת הויכוח איתו על השירות המזעזע שלהם, ראיתי שבדו"ח מעבדה כתוב כי "כל הפאנל שבור ממקומו". לא היה ולא נברא! מה שכן, בתוך פנים המכשיר יש קרע מוזר. אבל ניתן לראות בוודאות שאם זה נגרם כתוצאה מ…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by tom123p,

שלום, האם מומלץ לרכוש מדפסת לייזר צבעונית? ואם כן, האם יש כזו במחיר סביר של עד 800 ש"ח? כמה הדפסות צבע היא יכולה לעשות טרם החלפת טונר? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אוקיי , יש לי 300שקל למארז , אני רוצה משהו יפה , ניתן לחרוג באיזה 50-60שקל , לא יותר(ממש גג , אפילו 370 אי אפשר) אני רוצה חלון , ומארז נוח , יש לי כבר מאוררי לדים ושטויות אז לא איכפת לי כמה מאוררים וכ'ו

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by KF,

יש לי את העכבר הזה, http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11000 משום מה הוא הפסיק להגיב,יותר נכון נראה לי שהמקלט נדפק איכשהו ? העכבר עצמו תקין ועובד,החלפתי סוללה. כשאני מחבר את המקלט לUSB אז אין אפילו זיהוי,גם במחשב אחר. אחריות ?

24. שלום קניתי מדפסת hp 6500 האם צריך לשלם על חיבור קו נוסף בשביל לקבל פקסים? הבנתי שאם מחברים על קו הטלפון לא מקבלים פקסים בזמן שימוש בטלפון כמו כן האם אפשר למנוע מצב כזה חוץ מלצעוק לאף אחד לא לדבר בטלפון שזה לא מעשי ב לשלם על קו נוסף שזה די מיותר לכמות שאני משתמש

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. לאחרונה המקלדת שלי התחילה להראות סימני גסיסה בעקבות קילומטרז גבוה החלטתי לשדרג, מי נגד מי ולמה? אני מחפש מקלדת שקטה כמו אגם מים, מקלדת עם מקשים נמוכים ורכים אבל שנגיעה קטנה ביותר תגרום להם לפעול תכנות מקשים חשוב לי, מראה פחות חשוב לי, מבנה מלא של מקלדת סטנדרטית עם מקשי num ומקש אינטר רחב ובלי \ ליד המקש Z והכי חשוב אלחוטית טווח מחירים.. אין לי שמץ עד אלפייה

דיונים חדשים בפורומים