עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shimon23,

פירמתטי את ה Hd מהדוס ולפני תחילת הפירמוט זה רשם recording current bad clusters - מה זה אומר? זה לא הראה בסוף הפירמוט שיש bad sectors.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אהלן, לפני כשבוע קניתי את המדפסת: pixma mx455 של CANON ראיתי שהיא קיבלה ביקורות ממש טובות ונחשבה לטובה מאוד ביחס למחיר שלה, היה ממש כתוב שהיא עושה את כל הפעולות בצורה טובה ושהכל אחלה. היא אכן מדפיסה מצלמת ושולחת פקס בצורה טובה פשוטה ונוחה, אך יש לי בעיה קשה עם הסריקה. הסריקה היא בקצב איטי להחריד, ברמה לא סבירה ולא הגיונית. כאשר גם הפקס וגם הצילום הרבה ויתר מהירים, מה שאומר שהבעיה היא לא בעיית חומרה, היות והמדפסת כן יודעת לעשות את פעולת הצילום בזמן סביר. אני משאר שהבעיה היא בקצב העברת הנתונים מכיוון שזו מדפסת אלחוטית שנמצאת באזור שהקליטה בו לא הכי טובה. למרות שפקודות הדפסה (גם כבדות) היא מבצעת בלי שום בעיה, וסריקה באמת לוקחת נצח ברמה של יותר דקה לדף, קצב איטי ברמה קיצונית …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ^DaRk-MiNd^,

Gigabyte GA-7VTXE 5PCI 3DDR - CREATIVE SOUND - ATA100 - AMD DDR266 - VIA KT266A chipset שנה אחריות הערות 0 591/ $116 591 ש"ח (באתר פלונטר). זה באמת המחיר שלו ? או שיש כאן משהו שונה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by KKK,

אפשר לחבר למחשב אחד שתי מקלדות?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by arik_bulldog,

קניתי xerox 3140, חיברתי הכול לפי ההדרכה, הורדתי מדבקות, התקנתי את ההתקנה מהדיסק, אבל הוא לא מדפיס: כשאני עושה בדיקת הדפסה בסוף ההתקנה (או סתם מנסה להדפיס משהו) הוא פותח לי חלון קטן למטה וכותב "USB printer status is not available". הUSB מחובר לUSB מפוצל כי אין אפשרות אחרת, אבל זה יכול להיות הבעיה? אני רואה שהמחשב יודע כשאני מכניס/מוציא את הUSB. מישהו מכיר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by dyn,

שלום, במחשב השני שלי (נייח רגיל, לא נייד) האותיות במקלדת משום מה התבלבלו.. לדוגמה אני לוחץ על "כ" במקלדת זה רושם לי גם כ' וגם ב' ביחד כאילו יוצא "כב" או אני לוחץ על "נ" ויוצא לי "נה" וכדומה... יש למשהו מושג איך לפתור את הבעיה? תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by xcvadmin,

שלום חברים אני רוצה לקנות את המדפסת של HP דגם OfficeJet 4500 עכשיו, המפרט שלה תומך בחיבור לרשת באופן חוטי, כלומר מחברים כבל רשת אליה. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לחבר לה סטיק WIFI ואז היא תשמש כאלחוטית? תודה לעונים. אשמח לתשובה - מעוניין לקנות היום

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by ag43,

קיבלתי UPS חדש ורציתי לנסות אותו וניתקתי אותו מהחשמל ומיד הוא נכבה (טענתי אותו לפני). כשניסיתי להפעיל את המסך האל פסק עבד רגע ואז המסך נכבה והאל פסק סימן לי נורה אדומה אבל כשהפעלתי את המחשב בלי המסך הוא החזיק לי כמה דקות (לא ניסיתי עד הסוף). הגיוני שהמסך לוקח כל כך הרבה חשמל? המסך MAG 786FD והאל פסק - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360426

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by shloosh,

לא יודע אם ראיתם אבל ה-ageia החדש כבר בנועה.... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5220 1890 שקל...לא כזה נורא. חבל שהכרטיס הזה לא עושה מי יודע מה הבדל בפועל... במחיר שלו אפשר כבר לקנות מעבד חדש שיעזור גם בדברים אחרים חוץ ממשחקים. לא ככה?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by UNatural,

שלום רב לחברי הפורום אפתח בכך שאני מודה מאוד על התמיכה של כבר קניתי כמה מוצרים דרך ייעוץ פה בפורום. עכשיו לעניין, אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה ואני הולך ללמוד בין היתר גם מדעי המחשב. אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר שביחד יעלו באיזור ה350 שח. שמתי עין על הg400 ולגבי מקלדת אני לא מחפש משהו עם תמיכה של לפרק כף היד מצאתי פה בחיפוש המלצה למקלדת של IBM אך כשהתקשרתי אליהם אמרו לי לי שהיא עולה בסביבות ה250 enhanced performance של לנובו, למישהו יש הצעה טובה יותר? מה תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום אני צריך עכבר ומקלדת לגיימינג... עכשיו אני כמעט סגור על הMICROSOFT X6 כי זה עם עיברית, וגם כי הביקורות שראיתי הם די טובות. בקשר לעכבר אני מתלבט בין LOGITECH G500 ל-G9X כשאני יותר בכיוון של הG9X.... אני פתוח להמלצות על דברים אחרים אבל תכלס אני מחפש חוות דעת על מה שרשום... תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by nbjo460,

טופס המלצה לעכבר: תקציבכם: זה לא משנה כי אני רוצה עכבר איכותי לגיימינג שהוא זול כאילו מבין כל האיכותיים ניקח את הזול חריגה: כנ"ל מה השימושים שלכם בעכבר? גיימינג מהי האחיזה הרצויה בשבילכם? אחיזת FingerTip במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: בקשות מיוחדות: ימניים מחו"ל או מהארץ? לא משנה הערות: שיהיה עכבר גיימינג מוצר א' להשוואה: (במידה ויש) מוצרה ב' להשוואה: (במידה ויש) טופס המלצה לפאד (משטח לעכבר): תקציבכם: זה לא משנה כי אני רוצה פד לגיימינג שהוא זול כאילו מבין כל האיכותיים ניקח את הזול חריגה: כנ"ל מה השימושים שלכם בפא…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. ראיתי באיביי שמוכרים מכניות עם סוויץ חום בסביבות ה-200 שקלים ואפילו פחות מזה... חלק אמרו שהמקלדות האלה טובות.. יש המלצה למשהו? או שעדיף כבר לקנות יצרן מוכר?

14. Started by Jack_g,

איזה מהעכברים הנ"ל יותר טוב מבחינת דייקנות נוחות וזמן סוללה וגם אורך חיי סוללה. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני מעוניין לקנות עכבר בלו טות' טוב למחשב נייד, שיהיה נוח, ושיהיה טוב למשחקים. רציתי לקבל את חוות דעתכם על Logitech V470 ועל Bluetooth® Notebook Mouse 5000 של Microsoft ולדעת למה הלוג'יטק עולה 100 שקל יותר. או לשמוע על עכברים אחרים טובים לדרישות האלה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by titan,

כמה נראה לכם תעלה מערכת קולנוע ביתית עם רמקולים טובים טלביזיה 43"-41" וDVD בן זונה עם הכל ?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אהלן אני מחפש עכבר שיהיו בו כמה שיותר ככפתורים, שיהיה רגיש עד מאד, כמובן ניתן לתכנות , נוח לעבודה וכ'ו. אשמח גם לקבל המלצות מאנשים . התקציב כרגע שאני מוכן להשקיע זה באיזור ה 800 ש"ח חשוב שיהיה נוח לעבודה של שעות על גבי שעות כל יום ויום תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Shoko,

מתי הוא אמור להגיע לארץ וכמה הוא יעלה ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Elad83,

שלום, לפני כמה שנים, עם המחשב החדש שקניתי, רכשתי עכבר מיקרוסופט 4500. זהו עכבר כבד יחסית עם שני כפתורים בצד בנוסף לשלושה הסטנדרטיים ועם גלילה אופקית. הסיבה שרכשתי אותו היא כי הוא מרגיש טוב ביד ונוח גם במשחקים בזכות הכפתורים שבצד. איכות הבנייה שלו היתה מושלמת והמקשים בו היו לחיצים ורגישים בצורה מדהימה. העכבר החזיק אצלי כמה שנים עד שהגומי על הגלגלת התחיל להיתקלף ולהינמס עד שהגלגלת פשוט נתקעה ולכלכה את האצבעות. ז"ל. קניתי שוב את אותו עכבר זכור לטוב, הפעם מKSP בסניף הקרוב לביתי. הו, מה רבה אכזבתי. זה ממש לא אותו עכבר. מלבד המראה הזהה, הכל שונה. הפלסטיק מרגיש זול יותר והכפתורים בהרבה פחות רגישים. בניגוד לעכבר הקודם שבו מספיקה היתה לחיצה רכה על …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Yovel13,

שבוע טוב לכולם. אני לא ממש ''עדכני'' מבחינת ציוד הקפי אז אני החלטתי שאני מתקדם הלאה כי עד עכשיו השתמשתי במקלדת ועכבר של MICROSOFT, והאוזניות שלי הם של הטלפון (LGG3) מה שאני מחפש זה בעצם עכבר עם אחיזה מלאה (PALM GRIP), עכבר לייזר כמובן, אני משחק איתו CSGO, BF, ולפעמים גם LOL אז צריך שהוא יהיה מהיר. ומה שאני מחפש במקלדת זה שתהיה כמה שפחות רועשת (למרות שזה לא ממש משנה כי אני קונה אוזניות שאני מקווה שישתיקו את ''הקליקים'') אבל מצד שני יש לי חדר ליד עם האחים שלי. התקציב שלי לעכבר - עד 500 שקל, חריגה 600 שקל מקלדת- אותו דבר

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. היי, אני מחפש סט מקלדת+עכבר אלחוטיים לשימוש כללי (לא גיימינג). הכי חשוב לי זה שהעכבר יהיה גדול ולא כמו כל המיני עכברים האלה שיותר מתאימים ללפטופ. יש משהו כזה באיזור ה-150 ש"ח? (אפשר לחרוג קצת כלפי מעלה)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אני רוצה לקנות מקלדת פשוטה לא יותר מ40 ש''ח חבר שלי אמר לי שהיה לו מקלדת מולטימדיה ולא היה אפשר ללחוץ עליה יותר מ2 מקשים בו זמנית השאלה היא האם זה נכון לגבי כל מקלדות המולטמדיה ? כי לגבי מה שהיה לו אני יודע בבודאות כי שיחקתי אצלו וזה נכון

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכולם. יש לי בבית מדפסת מסוג HP 8500A, אלא שמימשתי את האחריות שלה ומעבדות HP פשוט תיקנו בעיות אך החמירו אחרות במקביל. ביקשתי לאחר ארבע פעמים ששלחתי את המדפסת למעבדה, שיתנו לי מדפסת חדשה, חלופית. מכיוון שהדגם (המצוין, עליי לציין) HP 8500A, אינו מיוצר יותר, הציעו לי את הדגם HP 8620. על פניו נשמע מעולה, נכון? אבל מסתבר שלא הכל השתפר בדגם החדש, ועל כך יש עוד כמה בעיות: 1. בדגם הישן שלי, 8500A, יש לי שלושה ראשי דיו (מתוך ארבעה אפשריים) מותקנים, והם חדשים ממש. ומקוריים. לא אוכל להעבירם ל 8620 כי הדגם הישן דורש דגמי 940XL בעוד החדש דורש 950 ו 950 XL. מדובר בהפרש משמעותי במחיר. עכשיו נכון, אקבל עם המדפסת החדשה ראשי דיו, אך ידוע שהללו דוגמיות שבמקרה הטוב יש בהן חצי מכמות הדיו…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Kukishin,

האם זה זבל סיני ברמת הGPT או שזה יותר רציני, למשל, בעיניי לוגיטק זה לא זבל אבל לא משהו כי המוצרים שלהם לא שורדים אצלי הרבה זמן. איך הם ביחס לRAPOO?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. הזמנתי את ה-ASUS A7V-333EA עם מעבד AMD ATHLON XP 2000 . את הזכרונות אני אזמין בעוד שבועיים שלושה. שאלתי היא: האם אני יכול בינתיים לשים את הזכרונות SDRAM 133 שיש לי עכשיו, עד שיהיו לי זכרונות DDR333?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים