עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני רוצה לקנות מדפסת משולבת עם פקס 5610 של HP איך היא?

2. אני רוצה לקנות מקלדת מכנית למטרות הקלדה מרובה... ראיתי שיש בKSP את Razer BlackWidow ובאייבורי את CELERITAS של ZOWIE. האם אתה מכירים עוד דגמים שמוכרים באייבורי/KSP? איזה מקלדת עדיפה עבור עבודה משרדית של שעות?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. ובאותו עניין, האם 2 עכברים אלחוטיים מאותו הדגם בבית לא יפריעו אחד לשני (כ"א מהם יחובר למחשב אחר, כמובן)? אם לא יפריעו, אשמח גם לדעת מדוע. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by lipa,

מישהו מכיר את הדגם החדש? ומה ההבדלים בינו לדגמים האחרים כמו 940 או 960?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. היי מאחר ואין HP 8500 עם הכפתורים ( לא רוצה טאץ' ) בחנויות , ראיתי את המדפסת הזאת למי יש אותה והאם היא כדאית ? ןתןדה לעוזרים http://www.colors-il.com/product2.asp?codeproduct=2764

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. משהו מאוד מוזר שקרה לי בשנים האחרונות. אם אני מגדיר כיבוי אוטומטי למסך אז מפעם לפעם כאשר אני מזיז את העכבר המסך נדלק אך העכבר ולוח המקשים פשוט נעלמים... -הכנסה/הוצאה של ה USB שלהם מזוהות ע"י וונדוס אבל לא מחזירות שליטה. -alt+ctrl+del מקפיצה את מנהל המשימות והעכבר זז בו אך בכל השאר לא רואים אותו. -חיבור עכבר חדש/נוסף חוטי/BT לא מפעילה את עכבר. מה שמוזר יותר הוא שהתופעה קרתה במחשב שלי גם אחרי שהוא הוחלף (פעמיים) ומערכת ההפעלה. הדבר היחידי שנשאר משוטף לכל המערכות הוא שאני משתמש ב G600 של לוג'יטק וב Logitech gaming software שלהם. ד"א, אותו הדבר מותקן לי על המחשב בעבודה אך התופעה לא קוראת שם...

7. Started by roee7777,

זאת גרסת האלומיניום http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24814&catid=192#details זאת גרסת הבד http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24821&catid=192#details שניהם באותה רמת מחיר.. מה יהיה יותר נוח ליד ?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. הם נגמרות אחרי שבועיים בערך. יש לי את המקלדת שנה וחצי וכל 7 חודשים אני מחליף סוללות. עכשיו הם נגמרות כל שבועים. מישהו יודע על דבר כזה? תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by RedHat_Lover,

אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 למחשב בשביל DVD ומשחקים מישהו יכול להמליץ על משהו?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by ldmajor,

אני מחפש גייםפאד איכותי ונוח ואני מתלבט בין 2 אמרו לי השלט של הXBOX 360 נוח אבל הבעיה היא אני לא ממש מוצא אותו בארץ (אלחוטי) השני הוא CHILSTREAM של לוג'יטק http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4109 אני צריך משהו עמיד ונוח שיעמוד בתקציב יתרון מאד מאד מאד גדול במידה והוא אלחוטי במידה ולא אני צריך כבל באורך 2 מטר לפחות * אין לי בעיה להזמין בחול בדקתי בEBAY והשלט זול יותר אבל המשלוח לארץ עולה כמו השלט בתודה דן

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. טוב קצת מורכב, האוזניות של הסמארטפון מכילות מיקרופון מובנה והמחבר PL שלו הוא בעל 3 חישוקי מגעים במקום 2. החלטתי שאני רוצה להשמיש את המיקרופון של האוזניות לסמארטפון שלי במחשב אז רכשתי מפצל PL מ3מגעים ל2X 2 כזה: השמשתי את זה יחד עם מיקרופון סטנדרטי נוסף שחובר לכניסה האדומה במחשב סימולטנית יחד עם זו של האוזניות סמארטפון בעזרת מפצל PL רגיל. עד לכאן הכל טוב ויפה שני המיקרופון עובדים בעת ובעונה אחת יחד עם השמע של האוזניות לסמארטפון עצמם. אך כשניסיתי לחבר בתצורה הזו אוזניות רגילות במקום אילו של הסמארטפון (אוזניות עם מחבר PL בעל 2 חישוקים ולא 3) המיקרופון חדל הסטנדרטי מלפעול. מה קורה כאן בעצם? מהיכן מגיעה ההתנגשות שמשביתה לי את המיקרופון? (אם המפצל PL מ3 לPL2X2 בנוי בצורה …

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. כאמור ברצוני לרכוש מדפסת ועברתי בעיון על הצעתך בנ"ל לשתי המדפסות מתוצרת "קנון" ו-"ברדר". להלן שאלותי: 1) האם מאז תאריך ההמלצות, אין אולי עדכונים ושינויים או שאת מחזיקה בדעתך לגבי שתי המדפסות הנ"ל ? באם התשובה היא כן אעבור לשאלתי הבאה: 2) אני נוטה לכוון מדפסת ה-"ברדר" משום היותה חסכונית יותר ומשום ממדיה הפיזיים הקטנים יותר (לא בהרבה אבל משהו). למרות שהמדפסת ששימשה אותי לפחות כעשר שנים היתה "קנון", שאין בפי אלא מלים טובות עליה והשאלה היא: מה ביחס לסטטיסטיקת הקלקולים של שתי המדפסות שהומלצו על ידך ומה בענין מתן השרות של החברות המספקות אותו ? אשמח לשמוע הערותיך בנושא. המשך ערב נעים מוטי הרשקוביץ

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. Started by shimon23,

מה ההבדל בין שני המדפסות הנ"ל? בהתחשב בהבדלים ביניהם (שכרגע אינם ידועים לי) האם שווה להשקיע עוד 150 + שקל ב 930 c?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. ניסית לחבר למחשב את ההגה אבל הוא לא זיהה את החיבור... אני מריץ על המחשב VISTA. ההגה הוא של Ti. הדגם שרשום מאחוריו- HY-822 version 3.1

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by davidreznic,

אני מזמין את אחד העכברים מאמזון ורצתי לדעת האם ההבדל שווה את המחיר. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. SAMSUNG 959NF זה המסך שקניתי לי היום הכסף לא משחק תפקיד אבל לא צריך להגזים

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by koplov,

שלום, אני מחפש מדפסת לייזר שחור לבן פשוטה עם יכולת להדפיס ישירות מהסמארטפון. איזה מדפסות מומלצות? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by RedHat_Lover,

טוב, קודם כל אני רוצה להגיד שאני לא משחק הרבה חוץ מאיזה שעתיים ביום ב-Quake וזהו בערך, אין לי תקציב מוגבל אבל אני לא רוצה להוציא הרבה, אני מתלבט בין לקנות Celeron 1.2Ghz להמהיר אותו ל-1.55+(בעיקר בגלל KoM שהשפיע עלי ;D) לבין Athlon Xp 1600+, אני יודע שזה לא בדיוק "כוחות" , אני חושב על סלרון יותר בגלל שכל המערכת תעלה פחות, זיכרון ה-SDRAM עולה פחות(לפחות בארץ), לוחות האם נחשבים "ישנים" אז הם עולים פחות ויש הבדל בין המעבדים של 45-50$ משהו כזה, ועוד ל-AMD צרכים DDR שהוא יותר יקר(לא חייבים אבל עדיף) וגם לוח אם אכותי עולה דיי הרבה. אז מה דעתכם?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by LaCostE,

הספק http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4011 יחזיק AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800 DFI NF4 ULTRA INFINITY A-Data\Samsung 1024 DDR 400 MHz WD 80GB 7200RPM 8MB SATAI LG GSA-4167B GF 6500 ________________________________ עוד משהו שרציתי לשאול מה ההבדל בין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4014 לזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4011 או הספק,מחירים שונים.. לראשון יש PFC או משהו?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכולם, אז ככה: יש לי ממיר YES HD בבית שמחובר כרגע בחיבור HDMI לטלוויזיה. אני מעוניין לחבר את הממיר גם לטלוויזיה בחיבור HDMI וגם למחשב בחיבור HDMI (חשבתי לקנות קופסא מפצלת HDMI ולפצל את הכבל HDMI שיוצא מהממיר). הממיר אמור להתחבר למחשב דרך חיבור HDMI לכרטיס הקלטה שיודע לעקוף את הגנת ה HDCP של הממיר כדי שאני אוכל להקליט ב 1080I. השאלה היא כזאת: איזה כרטיס (פנימי/חיצוני) איכותי יכול לבצע הקלטה ב HD מממיר של YES ? נ.ב (קראתי בפורום שיש כאלו שמעדיפים להקליט דרך קומפוננט כי זו אותה איכות אבל בקומפוננט הבנתי שאפשר להקליט רק ב 720P ואם אני אחבר את הממיר בקומפוננט זה לא יבטל את השידור לטלוויזיה דרך הכבל HDMI שאני רוצה שהיא תהיה מחוברת גם?) תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב חוטיים (לא צריך אלחוטי) עם דגש לזה שיהיו קומפקטיים ושלא תופסים הרבה מקום, אם יש משהו בלי סאב אני אפילו מעדיף כדי שתפוס כמה שפחות מקום אבל שיהיה באס נורמלי. אם יש משהו שממש נותן תמורה למחיר אני מוכן לחרוג לסיכום: רמקולים: קומפקטיים (אין צורך באלחוטי) תקציב 200 קניה: אפשר בארץ ומחו"ל תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by jackhammer,

האם יש אפשרות לשנות בעכבר G5 מהדור השני את הכפתורים ככה שהפתורים שבאגודל ישנו את הרזולוציה והכפתורים מתחת לגלגלת יעשו קדימה ואחורה? לא הצלחתי לעשות את זה עם הדריבר של לוג'יטק האם יש דרך אחרת?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Jack_g,

איזה מהעכברים הנ"ל יותר טוב מבחינת דייקנות נוחות וזמן סוללה וגם אורך חיי סוללה. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by hyplex,

נדפקה לי המקלדת של מיקרוסופט בת ה10+ שנים וחשבתי לעבור למקלדת מכנית, שמעתי שהן הרבה יותר טובות. מה אתם אומרים על: Corsair Vengeance K70 Cherry Red זאת מקלדת טובה? יש אלטרנטיבות טובות יותר? מה ההבדל בין קליקר אדום או נגיד חום/כחול?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by b00h,

בס"ד שלום לכולם, ושבוע טוב. יש לי מדפסת לייזר, מדגם Brother HL-2030... קרה ונדלקה נורית המַכְוֵן ("tuner"), וככל הנראה עליי להחליפו. הבנתי שיש מס' אפשרויות, וכיוון שאין לי נסיון בנושא רציתי להתייעץ לגבי מה עדיף - 1. לקנות מכון חדש. 2. לקנות מכון "ממוחזר". 3. לקחת את המכון הנוכחי ולמלא אותו. לפי מה שהבנתי האפשרות השלישית היא הכי זולה, רק השאלה אם היא הכי כדאית? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.