עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. SAMSUNG 959NF זה המסך שקניתי לי היום הכסף לא משחק תפקיד אבל לא צריך להגזים

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Boomer,

אני כרגע פועל ברזולוציה של 600*800 עם 90Hz. המסך שלי הוא Sony HMD A200 השאלה שלי היא איך אני יודע מה ה-Refresh Rate שמומלץ לי לעבוד איתו. על המסך כתוב לי - Ergonomic resolution - 1024 x 768 @88 Hz. יש לי אפשרות לעלות את זה עד ל-100Hz ב-Apdater במאפייני תצוגה. בחוברת כתוב כך: Horizontal: 30 to 70 Khz. Vertical: 48 to 120 Hz. אז איך אני יודע מה הכי טוב לי לשים? אני יודע שכמה שיותר גבוה יותר טוב, אבל שגבוה מדי יכול להרוס את המסך. אז מה לעשות? תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by niv_m,

מחירים ואיזה חומרה כדי, אין צורך בכרטיס גרפי חזק תודה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אני מחפש מוצר שיהיה מפצל USB אבל שלא יתחבר למחשב. אלא שקופסת החיבורים הזו תהיה אלחוטית (שתהיה WIFI) אבל שתאפשר לי לחבר אליה מוצרי USB בלי ש5 החיבורים כל פעם ירדפו אחרי המחשב הנייד. רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום לכולם. יש לי בבית מדפסת מסוג HP 8500A, אלא שמימשתי את האחריות שלה ומעבדות HP פשוט תיקנו בעיות אך החמירו אחרות במקביל. ביקשתי לאחר ארבע פעמים ששלחתי את המדפסת למעבדה, שיתנו לי מדפסת חדשה, חלופית. מכיוון שהדגם (המצוין, עליי לציין) HP 8500A, אינו מיוצר יותר, הציעו לי את הדגם HP 8620. על פניו נשמע מעולה, נכון? אבל מסתבר שלא הכל השתפר בדגם החדש, ועל כך יש עוד כמה בעיות: 1. בדגם הישן שלי, 8500A, יש לי שלושה ראשי דיו (מתוך ארבעה אפשריים) מותקנים, והם חדשים ממש. ומקוריים. לא אוכל להעבירם ל 8620 כי הדגם הישן דורש דגמי 940XL בעוד החדש דורש 950 ו 950 XL. מדובר בהפרש משמעותי במחיר. עכשיו נכון, אקבל עם המדפסת החדשה ראשי דיו, אך ידוע שהללו דוגמיות שבמקרה הטוב יש בהן חצי מכמות הדיו…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Born2Kill,

מה יותר טוב למשחקים מבחינת נוחות והכל...?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by demultiplexer,

אחרי שיצאו כבר כל ההשוואות באתרי חומרה המובילים לאיזו מסקנה אפשר להגיע שהרדאון 8500 יותר טוב מגי פורס 3 טיטניום 500 או מהגי פורס 3 הרגיל לפחות ? ומה אתם ממליצים לקנות לשחקן משחקי מחשב כבד ? כמה זמן אני יוכל לסחוב במשחקים חדשים עם גי פורס 2 אם איקס ? ואתלון 1.4 256 זכרון והאם יש ואתם יודעים איפה לקנות מחשב נייד מספיק חזק גם למשחקים ?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Crash5,

CPU : Cache 512Kb - 478 pin 0.13 Micron @ 2.4Ghz Intel® "Northwood" Pentium A 1.6Ghz - L2 300W/350W/400W? איזה חברה? עדיפות לספק שקט!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by zabal,

שלום, אני מחפש מקלדת אורגונומית במחיר סביר של עד 350 ש״ח. המקלדת תשמש לעבודה עם mac. לא משנה לי אם היא אל חוטית או חוטית. חשוב לי שיהיו מקשי מדיה.ניתן לזמין מחול או לקנות בארץ לא חשוב לי שיהיה עברית במקלדת אשמח לקבל המלצות בייחוד עם למקלדות עם כרית לכף היד. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. Started by nbjo460,

טופס המלצה לעכבר: תקציבכם: זה לא משנה כי אני רוצה עכבר איכותי לגיימינג שהוא זול כאילו מבין כל האיכותיים ניקח את הזול חריגה: כנ"ל מה השימושים שלכם בעכבר? גיימינג מהי האחיזה הרצויה בשבילכם? אחיזת FingerTip במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: בקשות מיוחדות: ימניים מחו"ל או מהארץ? לא משנה הערות: שיהיה עכבר גיימינג מוצר א' להשוואה: (במידה ויש) מוצרה ב' להשוואה: (במידה ויש) טופס המלצה לפאד (משטח לעכבר): תקציבכם: זה לא משנה כי אני רוצה פד לגיימינג שהוא זול כאילו מבין כל האיכותיים ניקח את הזול חריגה: כנ"ל מה השימושים שלכם בפא…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by shloosh,

לא יודע אם ראיתם אבל ה-ageia החדש כבר בנועה.... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5220 1890 שקל...לא כזה נורא. חבל שהכרטיס הזה לא עושה מי יודע מה הבדל בפועל... במחיר שלו אפשר כבר לקנות מעבד חדש שיעזור גם בדברים אחרים חוץ ממשחקים. לא ככה?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by eli_t,

היי, יש לי את ה MX 620 שבגדול הוא עכבר טוב אבל מה שמעצבן אותי זה המשקל שלו, בגלל שהוא עובד על 2 סוללות הוא מאוד כבד, רמת הדיוק שלו גם לא גבוהה במיוחד לדעתי. מה שחשוב לי זה שיהיה קל ומדויק !! מתחתי את התקציב ל 600 ש"ח.. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by CyberBot,

כן אני קצת מרושש לתקציבי razer וחבריו אבל רוצה מכנית השאלה אם זה שווה את ה"סיכון" של ההזמנה? עד 150 שקל http://www.dx.com/p/motospeed-k70-usb-2-0-wired-104-key-gaming-keyboard-w-backlight-black-140cm-cable-228637?utm_source=dx&utm_medium=club&utm_campaign=club_skureview_page?utm_source=dx&utm_medium=club&utm_campaign=club_skureview_page http://www.dx.com/p/r-horse-rh7380-suspension-imitation-usb-2-0-wired-mechanical-gaming-keyboard-black-320621

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. הזמנתי את ה-ASUS A7V-333EA עם מעבד AMD ATHLON XP 2000 . את הזכרונות אני אזמין בעוד שבועיים שלושה. שאלתי היא: האם אני יכול בינתיים לשים את הזכרונות SDRAM 133 שיש לי עכשיו, עד שיהיו לי זכרונות DDR333?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Jack_g,

איזה מהעכברים הנ"ל יותר טוב מבחינת דייקנות נוחות וזמן סוללה וגם אורך חיי סוללה. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אמא רוצה לקנות לבן דודי מצלמת אינטרנט... השאלה אם יש המלצות בתחום הזה? חברות מומלצות? דברים דצריך לשים אליהם לב? מה הרזולוציות המצויות בשוק? מחירים?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. ללא חריגות שיהיו מתאימים לי למשחקים לרוב משחקים... מקלדת ועכבר טובים שיחזיקו מעמד לפחות שנה שנתיים... עם יש משהו טוב בפחות מהתקציב הנ"ל זה יהיה מצויין חוטיים!!

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by arik_bulldog,

קניתי xerox 3140, חיברתי הכול לפי ההדרכה, הורדתי מדבקות, התקנתי את ההתקנה מהדיסק, אבל הוא לא מדפיס: כשאני עושה בדיקת הדפסה בסוף ההתקנה (או סתם מנסה להדפיס משהו) הוא פותח לי חלון קטן למטה וכותב "USB printer status is not available". הUSB מחובר לUSB מפוצל כי אין אפשרות אחרת, אבל זה יכול להיות הבעיה? אני רואה שהמחשב יודע כשאני מכניס/מוציא את הUSB. מישהו מכיר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by dg_142,

למען שמו באהבה מה עושים אם אבד משדר של מקלדת ועכבר אלחוטיים שבאו כסט? מדובר בעכבר ומקלדת של teac.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Yakim Peled,

נשברה לי אחת הרגליות. פניתי ליבואן, אין לו כזו. חיפשתי ברשת, לא מצאתי. פניתי לכמה חנויות גדולות שמתעסקות עם מחשבים, לא מתעסקים עם זה בכלל. הצילו!!!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by UNatural,

שלום רב לחברי הפורום אפתח בכך שאני מודה מאוד על התמיכה של כבר קניתי כמה מוצרים דרך ייעוץ פה בפורום. עכשיו לעניין, אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה ואני הולך ללמוד בין היתר גם מדעי המחשב. אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר שביחד יעלו באיזור ה350 שח. שמתי עין על הg400 ולגבי מקלדת אני לא מחפש משהו עם תמיכה של לפרק כף היד מצאתי פה בחיפוש המלצה למקלדת של IBM אך כשהתקשרתי אליהם אמרו לי לי שהיא עולה בסביבות ה250 enhanced performance של לנובו, למישהו יש הצעה טובה יותר? מה תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by cateye,

היי יש לי מדפסת HP 1410 ואני רוצה לסרוק כמה מסמכים באותו קובץ כPDF איך אני עושה את זה בבקשה? תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. לאחרונה המקלדת שלי התחילה להראות סימני גסיסה בעקבות קילומטרז גבוה החלטתי לשדרג, מי נגד מי ולמה? אני מחפש מקלדת שקטה כמו אגם מים, מקלדת עם מקשים נמוכים ורכים אבל שנגיעה קטנה ביותר תגרום להם לפעול תכנות מקשים חשוב לי, מראה פחות חשוב לי, מבנה מלא של מקלדת סטנדרטית עם מקשי num ומקש אינטר רחב ובלי \ ליד המקש Z והכי חשוב אלחוטית טווח מחירים.. אין לי שמץ עד אלפייה

24. שלום, רכשתי את העכבר logitech G502 ואשמח לדעת איך לחשב את הרגישות של העכבר במשחק ביחס לDPI אני מעדיף DPI של 800 לרוב כרגע אני מנסה כמה הגדרות שונות בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אהלן, לפני כשבוע קניתי את המדפסת: pixma mx455 של CANON ראיתי שהיא קיבלה ביקורות ממש טובות ונחשבה לטובה מאוד ביחס למחיר שלה, היה ממש כתוב שהיא עושה את כל הפעולות בצורה טובה ושהכל אחלה. היא אכן מדפיסה מצלמת ושולחת פקס בצורה טובה פשוטה ונוחה, אך יש לי בעיה קשה עם הסריקה. הסריקה היא בקצב איטי להחריד, ברמה לא סבירה ולא הגיונית. כאשר גם הפקס וגם הצילום הרבה ויתר מהירים, מה שאומר שהבעיה היא לא בעיית חומרה, היות והמדפסת כן יודעת לעשות את פעולת הצילום בזמן סביר. אני משאר שהבעיה היא בקצב העברת הנתונים מכיוון שזו מדפסת אלחוטית שנמצאת באזור שהקליטה בו לא הכי טובה. למרות שפקודות הדפסה (גם כבדות) היא מבצעת בלי שום בעיה, וסריקה באמת לוקחת נצח ברמה של יותר דקה לדף, קצב איטי ברמה קיצונית …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים