עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shimon23,

מה ההבדל בין שני המדפסות הנ"ל? בהתחשב בהבדלים ביניהם (שכרגע אינם ידועים לי) האם שווה להשקיע עוד 150 + שקל ב 930 c?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by AMD2002,

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Haflo,

אני זקוק לנפח על השרת בשביל לאחסן קבצים (משהו כמו 100GB), ויש לי מספר התלבטויות: 1. האם לקנות דיסק אחד גדול, אם כן איזה? 2. במידה וזה דיסק אחד יש חשש גדול יותר לאובדן חומר, אז האם לא עדיף מבחינת גיבוי לקנות שני דיסקים של 40GB או 60GB ? 3. מה בנוגע לביצועים ואיזה דגמים מומלצים? (אני מעונין יותר באמינות ויציבות - ובלי רעשים מפחידים כמו שיש ל Seagate) דעות בבקשה....

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני מתכוון לקנות מחשב ב1 לינואר, על כן אני מתכוון לקנות ספק, ומאוד מאוד חשוב לי הOC, על כן הייתי מאוד ממליץ לעצמי על האנרמקס בעל היציבות מטח המצויינת שלו. אבל מצד שני יש את , Antec SmartBlue 350 Watt והוא יפה!!!!! האם הוא יעשה לי קפיצות מתח???? אני לא מוצא עליו כלל וכלל ביקורות! (מי שנותן לי את ההשוואה של טום אני הורג אותו) Antec SmartBlue 350 Watt vs Enermax 350W EG 365P עריכת המודר: (באיחור קל הייתי אומר) פתאום קלטה את עיני הכותרת הלא-משהו עניינית

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Kukishin,

האם זה זבל סיני ברמת הGPT או שזה יותר רציני, למשל, בעיניי לוגיטק זה לא זבל אבל לא משהו כי המוצרים שלהם לא שורדים אצלי הרבה זמן. איך הם ביחס לRAPOO?

6. יש לי תקציב של 2000 שקל טיפה יותר איזה רמקולים כדי לי לקחת?? השימוש בעיקר למוזיקה, משחקים וקצת לסרטים מה אני יקח?? שווה להשקיע כזה מחיר ברמקולים למחשב?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by DarkLloth,

http://www.nzxt.com/products/avatar http://www.techpowerup.com/reviews/NZXT/Avatar/5.html סוג של חללית הייתי אומר , נראה בהחלט מעניין , אמור לעלות באזור ה 250-300 ש"ח כנראה ...

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by ariel-ro,

שלום, אני צריך מצלמת אינטרנט ואני מתלבט בין: Logitech Webcam C905 שעולה 180ש"ח בבאג לבין: Logitech HD C270 שעולה 195ש"ח בKSP מי לדעתכם עדיפה? אריאל

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Forest14,

מבקש המלצה למדפסת לייזר משולבת צבעונית עד 2000 ש"ח. תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Game5,

שלום , אני מחפש עכבר אלחוטי טוב למחשב נייד , אם אתה מוצאים עכבר חוטי טוב אז אין לי בעייה גם חוטי. אני לא ממש יודע מה הולך עם נייד , אבל אני חושב שעדיף עכבר רגיל ולא קטן שקשה להשתמש בו. בינתיים מצאתי את העכבר הזה: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=502984 עולה 155 ש"ח בנועה מחשבים... אגב עכבר אלחוטי מגיע עם עם 2 חלקים (עכבר + חיבור usb שמתקשר עם עכבר) ? תודה אבי

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. טוב אז ככה... תקציב : 250-300 שקל... שיהיה לא יותר מידי גדול כי אין לי הרבה מקום לעכבר על השולחן מחשב שלי. ושיהיה מותאם לCS 1.6 אם יש כזה דבר. אהה כן ויש לי כפות יידים קטנות תודה מראש לכל אלה שיעזרו עריכה: תקשיבו אני חושב שבסופו של דבר התחרות תיהיה בין הMX518 לבין הG5 אז אני אומר מראש עזבו אל תשימו לב למחיר כי MX518 עולה 230 שקל בערך.. ומצאתי גם G5 ב280 שקל ככה שאין ממש הבדל אז אל תתיחסו להבדל הכספי של ה50 שקל

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by KKK,

אפשר לחבר למחשב אחד שתי מקלדות?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. SAMSUNG 959NF זה המסך שקניתי לי היום הכסף לא משחק תפקיד אבל לא צריך להגזים

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by nadavkr3,

אני רוצה לקנות מקלדת גיימינג בתקציב של 200 ש''ח, מקסימום 300, לא חייבת להיות מכנית אבל עדיף שכן ,ורצוי שתהיה גם בעברית. יש לכם המלצות?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by nattyk212,

היי אשמח לקבל המלצות לעכברים לגימינג התקציב הוא עד 1000 שקל אבל אני לא באמת רוצה להשקיע כל כך הרבה סתם רוצה להבעיר שאני מוכן להשקיע בעכבר טוב שאני אהנה מימנו

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. יש חיה כזאת? לא מוגבל לחנות/מדינה מסויימת, כל עכבר קיים שעונה על הדרישות של שקט וגיימינג יתאים לי (: btw, עכברי nexus לא מתאימים למשחקים :<

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by noise,

בצרה צרורה נשפך כוס מים של חצי ליטר על המקלדת המסכנה הזו - באמצע הלילה!!! שלושה ימים ישבתי כמו מפגר עם פאן ויבשתי אותה.. כמה פעמים אמרתי לעצמי לא להניח כוס מים על שולחן המחשב - כמה פעמים אמרתי ולא הקשבתי בקיצור לאחר סימני התאוששות קלים המקדלת חזרה לעבוד בהתחלה כמה כפתורים אחר כך עוד כמה באמצע מ היה יוצא ר וק היה יוצא ע אבל בסדר. עכשיו הכל טוב והמקלדת עובדת כמו חדש... בקיצור S510 עמידה גם במים.... או לפחות במקרה שלי שחצי ליטר מים פשוט עפו להם על המקשים... שבוע טוב לכולם

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום! רכשתי מדפסת חדשה- hp 4615, עם פקס.. יש לי מודם של hotbox, ואין לי מושג איך אני מפעיל את הפקס.. במודם עצמו יש 2 חיבורים- אחד לקו הטלפון, השני לפקס. אני מחבר את הפקס לכניסה tel1 בהוטבוקס, אבל הפקס לא פועל (יש בדיקה עצמית של הפקס שהוא מבצע והוא כותב "לא זוהה קו טלפון פעיל"אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by lipa,

מישהו מכיר את הדגם החדש? ומה ההבדלים בינו לדגמים האחרים כמו 940 או 960?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by RedHat_Lover,

אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 למחשב בשביל DVD ומשחקים מישהו יכול להמליץ על משהו?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני מתלבט בקניית פקס ומדפסת, האם לקנות את 2 המכשירים לחוד או קנייה של מכשיר משולב של פקס+מדפסת+סורק (הסורק לא רלוונטי לצורך העניין). הדרישות למדפסת הם סטנדרטיות (בעיקר טקסט), והפקס יוציא מס' עמ' בשבוע (די מינימלי). התקציב הוא סביבות 1000-1200 ש"ח לשניהם. המדפסת המיועדת: HP DeskJet 5150, במחיר 455 ש"ח. הפקס המיועד: Panasonic FHD332, במחיר 650 ש"ח. או הדגם למכשיר המשולב: HP OfficeJet 5510 All-In-One שעולה 1076 ש"ח. היתרון של מכשיר משולב: מכשיר אחד במקום שניים (ומחיר זול יותר?) החיסרון: המכשיר מתקלל - הכל מושבת. אז מה עדיף? מה דעתכם? למישהו יש מכשיר משולב? ממתין לתשובות.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by asafgolan,

כאשר אני מתקין את הדרייברים של העכבר, הוא פשוט לא מגיב. ראיתי שבמנהל ההתקנים כתוב על ההתקן של העכבר שהוא לא מותקן כראוי (קוד 37). ניסתי להתקין אותו מחדש דרך מנהל ההתקנים וקיבלתי את אותה שגיאה. ניסתי להוריד דרייבר מעודכן מהאינטרנט וזה גם לא עזר. כאשר אני בוחר במנהל ההתקנים "עכבר תואם HID" במקום הדרייבר של הMX518, העכבר עובד כראוי. עוד אציין שמדובר בWINDOWS XP SP2 ושהדרייברים של הUSB מעודכנים. יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ldmajor,

אני מחפש גייםפאד איכותי ונוח ואני מתלבט בין 2 אמרו לי השלט של הXBOX 360 נוח אבל הבעיה היא אני לא ממש מוצא אותו בארץ (אלחוטי) השני הוא CHILSTREAM של לוג'יטק http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4109 אני צריך משהו עמיד ונוח שיעמוד בתקציב יתרון מאד מאד מאד גדול במידה והוא אלחוטי במידה ולא אני צריך כבל באורך 2 מטר לפחות * אין לי בעיה להזמין בחול בדקתי בEBAY והשלט זול יותר אבל המשלוח לארץ עולה כמו השלט בתודה דן

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by elrondd,

יתרון לאלחוטית, לא חובה פקס. אמינות, דיו זול ולא מסובכת בהתקנה, וכמובן סריקה מאלחוטי. מהמדפסות שמומלצות בהודעה הדביקה יש מדפסת שמומלצת? הקנון או הברדר? ואני מבין שהHP פחות מומלצת? תודה מקרב לב.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.