ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מקלדת טובה לגיימינג, לא רועשת ולא יקרה- עד 120 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש להדפיס שבועון PDF שאני מנוי אליו פעם בשבוע, בערך 100 עמודים. אולי עוד שטויות פה ושם טוטאל 200 עמודים בשבוע שחור לבן A4. רציתי לשאול מהי המדפסת הכי חסכונית במחיר שצרכן ממוצע יכול לקנות שתאפשר לי לעשות את זה בלי לשבור את הראש כמה יעלה לי כל דף ואיך אני הולך להתרושש ולוותר על ארוחות ערב ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקלדת + עכבר אלחוטיים בתקציב עד 200 ש"ח כ"א. חשוב לי שהעכבר יהיה כמה שיותר קל עם דוללות או שיגיע עם סוללות נטעונות (כמו העכבר של מייקרוסופט אבל משהו שיותר נורמלי מבחינת צורה). תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכם פורום יקר, לא מזמן פירסמתי נושא לעזרה בהרכבת מפרט ועזרו לי בצורה מדהימה שם! קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=545577.0 כרגע יש לי עכבר של לוגיטק חמוד וקטן לנייד עם חיבור Micro-USB + מקלדת של מייקרוסופט מעולה, דקה ושקטה בחיבור USB. שאלתי היא במקרה הספציפי הזה של המחשב שאני מתכנן לקנות האם אני צריך יותר מזה? ובכל מקרה הייתי רוצה לקבל חוות דעת ממכם על עכבר+מקלדת שיהיו ללא סוללה וללא כלום (כמו חיבור WiFi לדוגמא שהבנתי שאין צורך בסוללה בכלל וזה מעולה לדעתי). וכמובן במחיר סביר ממש עד כמה שניתן... תודה רבה לכם!!!!!!!!!!
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני מנסה כבר שבוע להשיג את העכבר הזה (rat5) ואני פשוט לא מצליח למצוא אותו בשום מקום (מבחינת זמינות) אז רציתי לדעת איפה הוא זמין ואם אין, אז המלצה לעכבר טוב מאוד לגיימינג עד שח 370-380.
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום רכבתי סט של לוגיטק המגיע כסט (עבר+מקלדת) מדגם K520. באופן כללי המוצר בסדר גמור, כפתורים שימושיים, עיצוב נחמד (אפשר לעבוד עוד על איכות המקשים). בכל מקרה, הבעיה היא שהמקלדת כל הזמן נכנסת למצב שינה ! האם יש דרך להפסיק את זה? מה זה אומר מצב שינה? לאחר זמן מסויים ללא שימוש במקלדת, לוקח בערך 3 שניות עד שניתן להקליד שוב. תודה
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום ! אני מתחיל לימודי שנה א בהנדסה עוד מעט ואני מחפש מדפסת הזרקת דיו אמינה באיזור ה - 300-400 שקלים (תקציב סטודנט מגובל, אני יודע ), אבל אפשר מדפסת שכמובן צריכה לכלול סורק טוב, ולא יזיק פקס ( כן, אני גם מוצא לפעמים שאני צריך לשלוח פקס, למקומות שלא שמעו על שימוש באימייל ) רוב ההדפסות שלי יעשו בשחור לבן, למעט דוחות, גרפים וכאלה שכנראה יהיו בצבע.. רוב התרגילים יהיו במחשב ככה שאני לא מתכנן להדפיס הרבה, אבל אני כמובן צריך מדפסת ללימודים... אני רואה מדפסות של HP וCANON, וקשה לי לבחור מה כדאי, למשל ב KSP (3 שנות אחריות ) אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת pixma ip 4850 קנון אני משתמש בדיו לא מקורי והמדפסת מוציאה לי ירוק מה לעשות? תודה לעוזרים ויום נעים</blockquote>
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/18972-18972-238444-410635-410635-5165417.html?dnr=1 יש למישהו נסיון איתה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, זה עכבר של לוג'יטק. מה אפשר לעשות עם זה? מאוד אהבתי את העכבר. תודה רבה, בני.
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שניהם - ... העיסוקים שלי הם בעיקר גיימינג שדורש דיוק ומהירות, שמעתי לגבי ה- Imperator 2012 שהוא לא עמיד כל כך ... שהוא נהרס די מהר יחסית ל- G500, ( והבנתי שזאת גרסה חדשה שסידרו בה את כל הבאגים והבעיות ) שמעתי בנוגע ל G500 שהוא כבד טיפה....אבל רוב התגובות לגביו היו חיוביות בסך הכל... אז רציתי מישהו שמבין בכל הדברים האלה בשביל שיכריע בין השניים ( או שיתן לי נקודת מבט שונה לדברים ) הערה : אני רוב הזמן ב Claw Grip - והיד שלי יחסית גדולה ( אם זה משנה משהו )... תודה רבה למי שקרא עד לכאן - ועוד יותר - למי שיגיב ויעזור לי להגיע להחלטה..!
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
אני מחפש משטח לאחד העכברים האופטיים המומלצים בפורום (ואולי גם לייזר).לאחר חיפוש בפורום ראיתי שיש המלצות רבות על משטחים של SteelSeries ובמיוחד QCK. בשל העדפתי למשטח עבה וגדול יותר מה-QCK הסטנדרטי מצאתי מס' משטחים שיכולים להתאים. SteelSeries QCK+ heavy SteelSeries NP+ כמו כן, ראיתי מס' דגמים שרציתי לדעת מה מיוחד בהם: 4HD ו-9HD. אשמח אם למישהו יש חו"ד על המשטחים הללו ויוכל לעזור לי לבחור את המתאים ביותר עבורי. תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המלקדת הזו? אתם אומרים שיש משהו יותר טוב להציע..? אני רוצה לקנות אותה והמחיר שאני רוצה לקנות עד 450 שקל אז מה אתם אומרים הכי טוב למחיר הזה? X6 נראה פצצה ונראה טוב!
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
-
היי, מסתבר שבדרך למעבר למערכת אלחוטית חבויים להם אתגרים ומכשולים רבים. הפעם בעיות עקיבה עם ה-G700. לפני מספר דק' קיבלתי את העכבר, התקנתי/עדכנתי את כל התוכנות הדרושות, אך הוא מסרב בתוקף לספק את הביצועים המרשימים בהם לוג'יטק כל כך מתגאים. העיקבה שלו קטועה ובעייתית במצב אל חוטי (כרגע הוא נטען עם כבל USB) גם בהגדרות המקסימליות. (האם יכול להיות שזה בגלל הטעינה/בטריה כמעט ריקה?) הרסיבר מחובר למחשב בנמצא במרחק של כמטר או פחות מהעכבר כאשר השולחן הוא שולחן עץ (לא מתכת). לידו מותקן הרסיבר של המקלדת ומעליו האנטנה של האינטרנט האלחוטי. מה לדעתכם יכול להיות מקור הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? בתודה מראש! **עריכה: העכבר מראה סימנים של בעיות עקיבה גם במצב חוטי. יכול להיות שזה המשטח (רייזר …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי את העכבר Saitek Cyborg R.A.T 9, ואני מאוד מרוצה ממנו נכנסתי לאתר של Saitek וראיתי מקלדת שעובדת על אותו עיקרון, מודולרית כמעט לחלוטין עם הרבה פונקציות, אורגונומית ודיי מגניבה המחיר לא כלכך בעיה.. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח למצוא מקום שמוכר אותה בארץ הדגם הוא Saitek Cyborg Mad Catz S.T.R.I.K.E 7, יש סרטון דמו שלה ביוטיוב אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הדגם או יכול להביא לי את השם + המספר של היבואן של Saitek אני אשמח מאוד. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי dongle של que למחשב עם אנטנה והכל.. רק שהמחשב קורא אותו מישום מה בתור מקלדת.. http://www.que-electronics.com/catalog/product.aspx?PId=12 זה הדבר.. השאלה אם אני צריך דייבר או רק איזה מדיה פלייר כזה בשביל שיריץ אותו..?
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, מחפש מדפסת משולבת, העדפה ללייזר. לא משנה לי כל כך אם תהיה אלחוטית או לא. עריכה: קצת קראתי פה והבנתי שהמון ממליצים על מדפסות של HP 4500 ו6500. הבעיה עם HP ממה שאני מבין זו אחריות של שנה, דיו יחסית יקר. אני צריך מדפסת משולבת שתכלול פקס, מכונת צילום, סורק והדפסה כמובן(דו צדדית אוטומטית לא חייב). מקריאה פה הבנתי שטכנולוגיית לייזר צבעונית עדיין לא ממש בשימוש והיא יקרה אז מבחינתי זה יורד מהפרק. ברודר אני לא רוצה, לא אוהב את האופציה של 4 ראשי דיו וכמו כן היה לי ניסיון לא טוב עם מדפסת משולבת שלהם שנהרסה תוך כדי גסיסה מתמשכת ולא מעט תקלות(וגם דיו שנגמר יחסית מהר, אם אני לא טועה הדגם היה MFC750). קראתי קצת על מדפסות של קנון, 3 שנים אחריות, לא כל כך יקרות אבל מכלי דיו יחסית קט…
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
השימושים שלי הם כתיבה , תכנות וקצת משחקים מדי פעם. אני רוצה שהקליטה תהיה טובה ויציבה. אני מעדיף שהעכבר יהיה לייזר , מדויק ככל האפשר ושיהיה נוח. המקלדת אני מעדיף מקלדת שהיא תהיה בנויה טוב , עם זמן סוללה ארוך ככל האפשר וגם כמובן שתהיה נוחה. האפשרויות שראיתי הן: Microsoft Wireless Desktop 3000 או Logitech Wireless Combo MK520
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מקלדת עד 70-80 ש"ח ושתהיה בעברית ואנגלית ושתהיה מTMS השימושים הם לגיימניג פשוט אני מעדיף להשקיע בעכבר
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
המלצה לעכבר:1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר): 150 2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): 170 [3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Palm 4. במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: אני רוצה לקנות את SteelSeries QCK Mini 5. בקשות מיוחדות - עכבר לימיניים / שמאליים וכדומה. אני ימני 6. מהם השימושים של הציוד שתרצו לקנות?: משחקי מחשב אני מתלבט בין MX518 לG400 שמעתי שיש בעיות שמתקינים את הדרייבר הם תוקנו ? אם לא אפשר לפרט על הבעיה ? MX518-h…
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
נראה לי שאני מבזבז יותר זמן על הבדיקה מה לקנות מאשר זה שווה, אבל זה כבר מים מתחת לגשר... הדרישות הם יכולות הדפסה וסריקה, פקס אופציונאלי ולא חובה - וכן הדפסה אלחוטית(המדפסת תהיה מחוברת לראוטר וידפיסו ממנה דרך מחשבים ניידים שמחוברים לאותה רשת ביתית). סה טו. ה4500 wireless קורצת לי גם במחיר, וקראתי פה כמה וכמה וכמה דיונים על ההשוואה ביניהם, כאשר בכולם מזכירים את זה של4500 יש ביקורות גרועות ואת ה6500 מהללים, אבל באמת שלא הצלחתי להבין למה. תהרגו אותי. ברור לי אגב, שמבחינת עלויות, אפשר לרכוש מדפסת ב100 ש"ח ואז כעבור שנה להשקיע 1000 בדיו, ואפשר לקנות מדפסת ב500 ולהשקיע 400 בשנה בדיו - אני לא בטוח שהפרש המחירים בין ה4500 ל6500 "מצדיק" את זה - תקנו אותי אם אני טועה. לפי זאפ יד…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש כבל כזה ואני לא מוצא. אשמח אם משהו יעזור לי לחפש באיביי.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מקלדת גיימינג טובה עד 400 שקל הדבר שחשוב לי זה מקשים נמוכים ראיתי לדוגמה את הrazer lycosa, איך היא? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מארה"ב מתאם רשת חשמל של D-LINK AV500. החיבור הוא חיבור אמריקאי יש לי בבית מתאמים מהסוג הזה שקניתי פעם באיביי (שהם ממש זבל) ואני מפחד גם שהם יעשו קצת "ניחות" לרשת. מישהו מכיר פתרון או מתאם יותר איכותי מהזבל הזה? גם שאני מחבר את זה על התקע, הוא רק מתרחק מהשקע ונוצר יותר לחץ על המתאם הזה, והכל רגיש שם ויכול להתפרק בנגיעה כמעט. תודה
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-