עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום. יש לי מחשב שולחני חדש, ומדפסת לייזר ישנה - עם חיבור פריפרל. ללוח אם אין כניסה כזאת. האם יש דרך לרכוש אולי ..... כרטיס PCI? במידה וכן, מה שם הכרטיס אותו אני מחפש? או שיש אולי חיבור אחר בלוח? כל עצה תתקבל בברכה תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. חיפשתי בכל אייביי ולא מצאתי.. ניסיתי באתר של רייזר לראות עם אפשר להזמין אבל אין אופציה כזאת לישראל מצאתי רק באמזון מישהו שמוכר אבל זה לא נותן לי לעשות הזמנה כי אני לא מאמריקה מישהו יש רעיון איפה אני יכול לחפש?? זה העכבר Razer DeathAdder Dragon Age™ II תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by yellow acid,

אז ככה, אני פחות מחפש את ה"גאג'טים" וכל מיני עזרים לגיימרים, המטרה שלי זה שיהיה יותר קל ללחוץ על הכפתורים. אני צריך שיהיו לי כפתורים בעיברית, ורצוי מאד מקש אנטר גדול ומקש באקספייס גדול במחיר הכי זול שאפשר. תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Naor1131,

היי, קניתי אוזניות siberia v2 לבנות כאלו אבל עם חיבור שהוא מתאים לפלאפונים (לא usb) יש לו חיבור מיקרופון ואודיו. חיברתי הכל כמו שצריך והבעיה היא שאני מדבר עם מישהו בסקייפ לדוגמה או בכל מקום אחר הוא שומע את מה שאני שומע באוזניות ולא אותי. זה כאילו המיקרופון פועל הפוך. יש לי מערכת הפעלה XP. אם מישהו יודע איך לפתור את זה אני אשמח לדעת .

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by emil001,

היי, צריך המלצה למקלדת ועכבר עד 300 - 250 ש"ח. יש להדגיש כי היעד הוא עד 5 מטר (קליטה גבוהה) ושרמת הסוללה תשמר לאורך זמן ככל האפשר. ע"פ הדגשים הללו והסכום הנכון אבקש להמלצותיכם בבקשה. תודה מקרב לב, אמיל.

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  6. שלום, אני רוצה לרכוש את המדפסת הזו HP P1102 הבעיה שבאחת הביקורות ב-ZAP כתוב שהיא לא מקבלת טונר חלופי, דבר שכמובן מאוד מיקר את המדפסת, אני מצאתי באינטרנט הרבה טונרים חלופיים הבעיה שאני לא באמת יודע המדפסת תקבל אותו או לא, יש איזו דרך לוודא זאת? אני משער ש-HP לא יודו בזה בחיים, אבל אולי יש כאן מישהו עם ניסיון עם המדפסת הזו? תודה !

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. קניתי מקלדת יקרה ואבד לי המשדר USB יש למישהו מושג איך אני יכול להשיג את המשדר... תודה רבה...אני ממש תקוע וזקוק לעזרה דרך אגב פניתי לחנות WELLCOME בראשון לציון שממנו נקנה המקלדת אבל אין להם אפשרות להשיג את המשדר...

8. Started by orryou,

שלום, ברצוני לקנות עכבר גיימינג. אני שמאלי אז העכבר צריך להיות מתאים לשמאליים או לפחות לשני הידיים ועוד דבר אני אוחז בעכבר בצורה CLAW. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by dg_142,

למען שמו באהבה אני מעוניין במדפסת לייזר וגם בסורק. אין לי צורך בפקס, יש לי רק קו אינטרנט. אני סטודנט, ועדיין אין לי מושג בנוגע להיקף השימוש החודשי. העדפה להדפסה דו צדדית. לא יודע אם יש עדיפות לסורק עם מזין דפים. אין דגש על חיבור רשת וכדומה. ההעדפה לתקציב היא עד 800 שקל, ולעלות זולה של טונרים. עדיף לקנות סורק ומדפסת או שעדיף מכשיר משולב? המחשב יכול לסנכרן בין הסורק למדפסת בכדי שישמשו כמכונת צילום, או שזו אפשרות הקיימת רק במכשירים משולבים? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  10. בס"ד שלום, אשמח לעזרה במציאת הכרטיס האידיאלי מבחינתי לשימושים שפורטו בכותרת (קליטה והקלטה של שידורי עידן+ לא הכרחיים). במחשב יש לי יציאות pci-ex1 (ולא 16X) פנויות. אין צורך בהקלטת תכני HD, אלא בהמרת וידאו מקלטות לפורמט דיגיטלי באיכות המקסימלית. ראיתי מס' המלצות על הכרטיס הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6386&added=1 . האם הוא הכי טוב גם עבורי, או שמא יש כרטיס זול יותר שיספיק לי? שאלה כללית: כמה נפח בערך תופסת שעה של וידאו מומר? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by PayneBack3251,

שלום, 4 שנים עבדתי עם סט אלחוטי של Microsoft Wireless Multimedia Keyboard 1000, סך הכל סט פשוט שעלה בזמנו 170 ש"ח אבל הוא עשה את העבודה בצורה מעולה ! כמובן ש4 שנים זה הרבה זמן למקלדת ועכבר אז הגיע הזמן להחלפים, אמרתי נשקיע הפעם במשהו ממש איכותי, אז קניתי את הסט האלחוטי Logitech Wave (עלה 350 ש"ח) הסט נראה ממש טוב ומרגיש ממש איכותי, אבל הקליטה שלו פשוט גרועה !!! המרחק הוא 2 וחצי מטר והוא פשוט לא מצליח לעבוד כמו שצריך (ניסיתי לאבטח את התדר ולא עזר), הסט הפשוט של מיקרוסופט עשה את זה בקלות ! אשמח להמלצה על סט נורמלי שפשוט יעבוד כמו שצריך, ומי שמעוניין לקנות את הסט שלי מוזמן ליצור איתי קשר הוא במצב חדש (מי שמכיר את הסט וחושב שהוא בשבילו), תודה מראש, עידן.

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  12. Started by ilanb0,

יש לי מחשב משרדי עם מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט מסוג RF (המקלדת קולטת שידור ממשדר קטן המחובר למחשב בחיבור USB רגיל. למקלדת יש "מצב רוח". לפעמים מקלידה בלי בעיה, עפ"י רוב מפספסת תוים כאשר מקלידים קוד כניסה - משהו מוזר ביותר. אני מוצא עצמי הרבה מאד פעמים מתקן טקסט כדי שייצא נכון. אז החלטתי לפזול לאחרות וראיתי שהוזכרו המקלדות של לוג'יטק - MK. מה בעצם ההבדלים בין הסוגים השונים של הדגם הזה (MK)? יש 220, 250, 650 וכול'. כלומר, מה בעצם השיפור שנמצא בדגמים היקרים יותר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by k22,

שלום, אני רוצה מיקלדת ועכבר לגיימר עד 300 שקל אם חריגה של עד 100 בתמורה למשהו טוב ואיכותי עד היום היה לי את זה http://www.tms.co.il/product/2331 ועכבר של point of view של גימר אבל קניתי אותו ב2007 והוא כבר ישן ועושה לחיצה כפולה כל פעם וזה מציק.. אני מתלבט בין הדגמיםhttp://ksp.co.il/?uin=16970 http://ksp.co.il/?uin=13375 http://ksp.co.il/?uin=16970 http://ksp.co.il/?uin=15663

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. העכבר יהיה בשימוש בסלון עם ה HTPC שלי, יש מצב טוב מאד מאד מאד שאשתמש במחשב כדי להריץ תוכנות CAD, משחק מדי פעם.. מה קיים בתקציב שלי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. חברים, מישהו מכיר פיתרון לבעיה הזאת? :'(

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום. Samsung CSX-4300 בעת סריקה (בצייר של ווינדוס 7), הסורק תוקע את הדפים (בין הדף הראשון לשני). הדרייבר המותקן הוא המעודכן ביותר מהאתר של סמסונג עבור המדפסת. האם מישהו יכול לחשוב על סיבה כזאת? מצד שני, בשימוש בתוכנה שנקראת VueScan, הסריקה פועלת כראוי. כאשר התקנתי סורק אחר (Avision), הסריקה בצייר עבדה באופן תקין. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by גיימר,

מה יותר מרעיש מקלדות מכניות או רגילות? ובעצם מה הכוונה במרעיש? בעת לחיצה על מקש?

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. Started by RX7,

היי אני סטודנט מבקש המלצה למדפסת לייזר שחור לבן פשוטה שתעשה את העבודה, תקציב באיזור ה300 ש"ח המלצות יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  19. שלום. יש לי מדפסת / סורק משולב (משרדי), של חברת גסטטנר, מסוג MP 161 SPF. המכשיר נמצא אוטומאטית על ידי ווינדוס 7, אבל כמדפסת. לא כסורק. התקשרתי לתמיכה, והם אמרו את הדבר הבא: "זה פעולה קלה שכל איש מחשבים יודע לעשות, אבל אנחנו גובים עליה כסף, אז כדאי לך להזמין איש מחשבים". האם מישהו יכול לעזור :s05: תודה מראש

• 6 תגובות
    • 10.1k צפיות
  20. Started by dovik,

המדפסת אמורה להיות כמה שיותר חסכונית ואמינה בהמשך, לכן המחיר ההתחלתי לא קריטי מדי. לא חשוב אם זה יהיה הזרקת דיו או לייזר, אך ישנו אילוץ: אני לא מדפיס תדיר. יכול לקחת כמה שבועות טובים בין הדפסה להדפסה, אז שיהיה אמין ובלי שטויות של ניקוי ראשים וכד' (הגם זה גומר את הדיו יותר מהר, כך שמעתי,נא לאמת).. עדיף שזה יוציא דפים מאותו הצד שמקבל (היא תתמקם בסמוך לקיר) ולא תתפוס יותר מדי מקום. כנראה שאצטרך לסרוק הרבה, אז עדיף ממשק נוח מהבחינה הזאת,שלא יהיה איטי (בשחור לבן). פקס לא יזיק, בתנאי שזה לא ישפיע משמעותית על המחיר. אשמח לתגובות לעניין ולנקודות נוספות שפספסתי..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by p0Le,

שלום, אני מחפש מדפסת צבעונית הכוללת פקס, צילום, הדפסה ו- WiFi בתקציב של עד 900 ש"ח. יש עדיפות לקנייה ב KSP\IVORY עקב קרבה לבית, אך אם המקרה באמת חריג לא תיהיה בעיה. המדפסת שכרגע מצאתי לנכון לקרוא עקב ביקרות בחו"ל היא HP Officejet Pro 8600 - http://www.ivory.co.il/HP_Officejet_Pro_8600.html תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by aonn45,

יש לי בערך 600 שקל איזה מיקלדת מכאנית שווה לי ליקנות?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. למומחים שלום רב. אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת של CANON מדגם PIXMA MX375 או דגם MX435 ואני לא יודע במה לבחור. עד עכשיו היו לי מדפסות של HP שלא שרדו זמן רב אצלי והתקלקלו מהר, איכות ההדפסה הייתה בינונית ומטה וכל הזמן היו לי תקלות ובעיות "מכאן ועד אילת" , ולכן החלטתי לנסות וללכת על CANON. יש לי דילמה איזה דגם לבחור, כי באתר הרשמי של היבואן מופיע רק דגם MX375 וכתוב "חדש" ולא מצאתי ביקורות עליו, לעומת זאת, הדגם השני MX435 ראיתי ביקורות לא מחמיאות במיוחד, והוא לא מופיע באתר של היבואנית KARAT. מה דעתכם בעניין? האם לקנות מדפסת CANON או חברה אחרת? בגדול אני מחפש מדפסת משולבת שתהווה אלטרנטיבה ראויה ל HP גם באיכות וגם באמינות, שבעיניי הם "על הפנים" ב HP. הנושא דחוף כי אני מתלבט כבר…

• 5 תגובות
    • 4k צפיות
  24. יש לי בעיה במקלדת שמתבטאת בעיקר במשחקים של כדורגל כמו PRO או FIFA.. כשאני לוחץ למשל על חץ למטה+חץ הצידה+מסירה אז הוא לא מוסר אלא ממשיך לרוץ. יש דרך לתקן את זה, או שחייב להחליף מקלדת? איזה מקלדת תומכת בבעיה הזאת?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום וברכה לאחרונה הצטרפו למשפחתי המון אחיינים חמודים וכולם אצלנו במשפחה רוצים אותם על הכיסוי של האייפון.. יש מדפסת שעושה את העבודה? הכוונה הדפסה בצורה ברורה על כיסוי לבן לדוגמא... תודה מראש...!

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים