עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by urich,

זהו מה עדיף פשוט אני מת לקנות מקלדת אחת של vivanco הכחולה המדהימה הזאת או ללכת על מקלדת usb שאני לא ממש מה יתרון של מקלדת כזאת.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום. ציוד היקפי? זה הפורום הנכון אני מניח (: מישהו יכול להמליץ לי על כסא למחשב משרדי, שעליו אשב... בערך.... 12 שעות ביום? אני לא מחפש להשתגע במחיר, כי אין לי תקציב גבוה לזה ): הכסא לא צריך להיות יפה בכלל, ולא מעוצב. רק בריא, תומך תודה!!!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by קוזמו,

ישמש גם לדברים אחרים, אך בסופו של דבר מה שחשוב זה ביצועים ב-FPS ונוחות לאורך זמן. יש סיבה לא ללכת על ה-Logitech G502 Proteus Core? משהו טוב יותר באותו מחיר?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by olegu,

האם ricoh זו חברה טובה כמו פלוקסטר וימאהאה והאם כדי לי לקנות CD-RW RICO Hmp7163a-dp 16x ראיתי את הצורב הזה בכתובת: http://www.aluf.co.il/aluf_march/new/desk/f480055.asp?name=RIC0H&number=480055&idProduct=13 במחיר של584 ש"ח הצורב הזה יותר טוב מLG וACER? תמליצו ותגיבו לי בבקשה על השאלה כי אני קונה צורב די בקרוב???????????????????????? תציעו לי גם צורבים אחרים אבל שהמחיר שלהם לא יהיה יותר מ650 ש"ח img]http://www.hwzone.co.il/YaBBImages/smilies/cwm1.gif :-*

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. יש לי כבר מחשב חזק מאוד, לצרכי עריכת וידאו.בו יש מארז של 900 שקל,(מיותר להגיד מה הוא כולל) אני קונה עכשיו מחשב שני. המפרט- לוח-asus p4p800 e delux כרטיס מסך- asus radeon 9600 xt מעבד- פנטיום 2.8 זיכרון- 512 קינגסטון 400 מגהרץ. הוא ישמש לי ל- אינטרנט, קצת משחקים, ומעט עריכת וידאו ( "לעזור" למחשב השני מפאת חוזר זמן ) אני רוצה מארז, לא יקר ולא מיוחד,ולא מגושם. ספק- אני מניח שכל ספק יחזיק את המערכת הנל, אז לא מוכן להשקיע. רצוי אם -יהיה ריבוי מיקום למאווררים (מוציאים ומכניסים אויר), יהיה חלון צד שקוף, יראה טוב ולא משעמם. תקציב- אני חושב ש 300 שקל מספיקים בהחלט למארז... תודה.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by spitzi,

שלום, תוכלו להמליץ לי על מקלדת + עכבר אלחוטיים (אולי סט משולב): העכבר צריך להיות גדול יחסית, משהו פשוט עם שני לחצנים ובלי תחכומים. כרגע יש לי את הדגם החוטי הפשוט הזה, אשמח לגירסא אלחוטית. מקלדת עם מקשים רכים שנלחצים בקלות, כמו של מחשב נייד. תקציב: 300-400 ש"ח סה"כ. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by jackhammer,

אני מחפש חנות בארץ שמוכרת את ה Razer Copperhead אני אוהב את הכחול אבל לא ממש חשוב הצבע אם מישהו יכול לתת לי לינק אני ישמח תודה נ.ב: שמתי לב שאסור לשים שמות של חנויות אז אם אפשר תשלחו לי לפרטי בבקשה מנהלים בבקשה אל תנעלו

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by speed42,

אני מעוניין לקנות מתאם : 1. חיבור DVD של מחשב כך שאוכל לחבר אותו ב USB (מתח חיצוני) - חשוב שאוכל לבצע התקנה של WINDOWS ופירמוט מדיסק דרך USB. אשמח להמלצה לאחד מאיפה לקנות כולל EBAY. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by wooper,

שלום אני מחפש עכבר שקט שלא ישמעו את הלחיצות אם יש הצעות בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Gohan,

טוב אז המפרט שיש לי הכשיו הוא : Atlonxp 1800+ GA-7VTXH-PLUS Kingston - 256 asus gf3 64mb maxtor 40 (ata 100) samsung cd-rom sc-152c creative vibra128 on bord ומארז כבר עם ספק 250W יש לי במארז 2 מאוררים 1 80ממ רגיל ואחד SPIR למעבד. היום קיבלתי 400 שקל ואני צריך עזרה. אתם בבקשה יכולים לעזור לי איך לשפר להוסיף ועוד...... אני גיימר כבד.... הא כן תודה ;D

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by enzo,

קניתי סט אלחוטי wireless laser desktop 5000 והתקנתי כפי שמוסבר בחוברת. העכבר עובד והמקלדת גם אך כשאני נכנס לוורד או באינטרנט ורוצה לכתוב אז זה מקפיץ לי כל מיני חלונות. גם המספרים שבמקלדת לא מגיבים: לא ב-NUMPAD ולא בשורת המספרים שמעל האותיות. וידאתי שה-NUM LOCK במצב ON וכמו כן הורדתי את הגרסה האחרונה של התוכנה שמגיעה עם הסט. אין לי אפשרות "לעצב" את המקשים של האותיות אלא רק את מקשי המועדפים ומקשים נוספים. מה צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אני אשמח שתמליצו לי על דגם טוב של מדפסת לייזר שחור-לבן בתקציב של 400-500 ש"ח. חשוב שהמדפסת תהיה חסכונית. ושעלות הטונרים שלה תהיה נמוכה... (בעתיד אני לא אצטרך לפשוט את העור בשביל לקנות דיו למדפסת.... כמו במדפסת הזרקת דיו) זהו נראה לי... תודה לעוזרים מראש

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by penny_hardaway,

שלום לכולם! אני מתכונן לקנות מחשב חדש בערך ב-7000 שקל. בגלל שמזמן לא הייתי פה אני שואל איזה מערכת כדאי לי לקנות בלי צורב עם מסך 17" הארד דיסק 80GB ו512 MB זיכרון

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום קניתי מדפסת hp 6500 האם צריך לשלם על חיבור קו נוסף בשביל לקבל פקסים? הבנתי שאם מחברים על קו הטלפון לא מקבלים פקסים בזמן שימוש בטלפון כמו כן האם אפשר למנוע מצב כזה חוץ מלצעוק לאף אחד לא לדבר בטלפון שזה לא מעשי ב לשלם על קו נוסף שזה די מיותר לכמות שאני משתמש

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by tom123p,

שלום, האם מומלץ לרכוש מדפסת לייזר צבעונית? ואם כן, האם יש כזו במחיר סביר של עד 800 ש"ח? כמה הדפסות צבע היא יכולה לעשות טרם החלפת טונר? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by AC/DC,

אתם יכולים לאמר לי היתרונות וחסרונות של ה טרנספורמר? מינסיון אישי כי את הביקורת קראתי כבר עד 400 שקל יש משהו יותר טוב ?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by TeaTime,

מישהו יודע מה הפירוש של זה ? ולמה דברים שזה כתוב לידם עולים יותר?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Zikokin,

נרכשה לפני קצת פחות משנה וחצי, קיימת אחריות לשלוש שנים, אני משתמש בראשי דיו מקוריים, לאחרונה שליחה להדפסה (לא משנה אם מהאינטרנט, קובץ Word, קובץ PDF וכו') מפיקה התנהגות מוזרה, המדפסת מתחילה להדפיס, ואז באמצע הדף מפסיקה, מוציאה דך רק חצי מודפס, מנסה להדפיסו שוב, מוציאה דף רבע מודפס וכך הלאה, עד שנמאס לה או עד שהיא מצליחה להוציא דף מודפס באופן תקין, ובין לבין היא גם מוציאה דפים ריקים. במעקב בזמן ההדפסה מול תוכנת המדפסת, אני רואים שהיא משנה אתה סטטוס מ Printing ל Printer not responding, ואז חזרה ל Printing ולעיתים פתאום Offline ואז שוב Printing וחזור חלילה. נראה שיש סוג של חוסר תקשורת רגעי (אבל כזה שחוזר על עצמו במהלך ההדפסה) בין המחשב למדפסת, שאולי גורם לתופעה הנ"ל (אם באמצ…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. היי, אני רוצה להחליף את ה Xaser III הזקן במשהו קצת יותר מודרני ואיכותי. הדברים החשובים לפי הסדר: 1. שקט 2. איכות בנייה 3. מראה המארזים שברשימה הקצרה שלי כרגע הם: Lian Li PC6070 השחור, Antec P180 וה-CoolerMaster Stacker 830. אם מישהו יכול לעזור לבחור ביניהם, או להציע משהו אחר אני אודה לו.

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. קניתי אפסון R200 ואני מרוצה ממנה. שקטה,איכותית וטובה. נחמד שיש 6 ראשים נפרדים לצבעים-חסכוני. בדרייברים יש סטטוס המראה מצב של כל ראש בניפרד. יש לי אותה 3 ימים, השימוש שלי הוא בנתיים רק לעטיפות לסרטים שאני מכין (דף ל DVD). הדפסתי משהו כמו 7-10 דפים, וכבר הסטטוס מראה שהכחול עוד מעט בחצי, והאדום ב 3/4. הגיוני? אמרו לי פעם, שהראשים במגיעים עם מדפסת חדשה היום, הם "לא מלאים" למטרת רווח של החברות. האם זה נכון? אם כן, זה אמור להיות ככה, או שהסטטוס הזה משקר...? תודה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Haflo,

אני זקוק לנפח על השרת בשביל לאחסן קבצים (משהו כמו 100GB), ויש לי מספר התלבטויות: 1. האם לקנות דיסק אחד גדול, אם כן איזה? 2. במידה וזה דיסק אחד יש חשש גדול יותר לאובדן חומר, אז האם לא עדיף מבחינת גיבוי לקנות שני דיסקים של 40GB או 60GB ? 3. מה בנוגע לביצועים ואיזה דגמים מומלצים? (אני מעונין יותר באמינות ויציבות - ובלי רעשים מפחידים כמו שיש ל Seagate) דעות בבקשה....

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by R_G,

אהלן לכולם, יש לי MX500 וחברה שלי מאוד התלהבה ממנו (למרות שהוא נראה כבר רע לגמרי ועם כפתור תקוע..) בכל אופן, אני מחפש המלצה לעכבר בשבילה - אותו סגנון (היה לה נוח..).. לא גיימינג בכלל, עבודה משרדית במחשב הנייד וזהו.. תקציב נניח עד 200 - הסיבה שזה התקציב כי ראיתי שיש ב-160 ש"ח את MX518 וחשבתי עליו.... עצות? רעיונות? כן? לא? אולי? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Notter,

LOL... מה שמוצאים מתח למקלדת שמנקים אותה פעם בשנה יש שם מערכת חיים שלמה נראה לי זה מה שנמצא... מלוכלך לפי דעתכם?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אני קונה עכבר חדש ואני מתלבט בין שני העכברים האלה (אלה שבכותרת) .. כי MX Revolution הוא אלחוטי זה סוג של היתרון אבל זה גם חיסרון עם הסוללה .. והG5 שהוא חוטי .. אבל בתכלס מגביל את התנועה בגלל החוט .. (הMX.. עדיין לא בטוח זה תלוי באיזה מחיר אני ימצא אותו הG5 יש יותר סיכוי שאני יקנה אותו אבל בכל זאת עם אני מוצא את שניהם במכיר טוב את מה עדיף לקחת?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Pika007,

אהלן וסהלן D: אחרי שנים של חיפוש סט נורמלי אלחוטי, התחדשתי היום ב WAVE של לוג'יטק, שבא ביחד עם העכבר LX8. רשמים ראשוניים: אני רק 10 דקות על הסט הזה, וכבר די הספקתי להתרגל לצורת המקשים. שונה מהמקלדת הענתיקה שהקלדתי עליה עד עכשיו, די נוח, והמקשים מאוד שקטים, בלי קליקים מעצבנים. אין תחושת קפיציות מוגזמת, הפלסטיק איכותי, נחמד להקליד. המקלדת במשקל די קל, לדעתי עוד 20 גרם לא היו עושים לה רע, אבל סה"כ אני באמת שלא יכול להתלונן. יש סט מקשים למדיה סנטר, זום סקולר בצד ומקש ייעודי ל AERO של ויסטה (מצב החלפת חלונות) יש מקש FN וקיצורים יעודיים לוורד, אקסל, לוח שנה, 3 יישומים להתאמה אישית, אינטרנט, מסנג'ר, ואג'קט לכונן האופטי (מותנה בהתקנת התוכנה SETPOINT) מקשים לא מותנים- מקש…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.