עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים פשוטים, לשימושים של אינטרנט ואולי קצת אופיס, לא מעבר לכך. תקציב 150-200 שקל. נראה לי שעדיף להתמקד במוצרים של מייקרוסופט או לוג'יטק, תקנו אותי אם אני טועה. יש משהו מומלץ מהרשימה כאן?: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-keyboard&db135101=135118,135121&db166765=166767&db983841=983842&orderby=price פתוח כמובן גם להצעות אחרות. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Gohan,

טוב אז המפרט שיש לי הכשיו הוא : Atlonxp 1800+ GA-7VTXH-PLUS Kingston - 256 asus gf3 64mb maxtor 40 (ata 100) samsung cd-rom sc-152c creative vibra128 on bord ומארז כבר עם ספק 250W יש לי במארז 2 מאוררים 1 80ממ רגיל ואחד SPIR למעבד. היום קיבלתי 400 שקל ואני צריך עזרה. אתם בבקשה יכולים לעזור לי איך לשפר להוסיף ועוד...... אני גיימר כבד.... הא כן תודה ;D

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום למומחים בפורום. אני מתלבט לקנות מדפסת בראדר MFC-J985DW. רציתי לישאול שאלה לפני שאקנה מדפסת הזה. אני לא מדפיס הרבה דפים. נגיד פעם בחודש יום אחד מדפיס דף אחד או 2 או 4 דפים. אם אני לא מדפיס הרבה, רק פעם בחודש מדפיס דפים בודדים. האם ראשי דיו אחד מיהם או כמה מיהם ייבשו צבע, בגלל שאני לא מדפיס הרבה דפים? וזה לא ניגמר ראשי דיו צבעים הם מלאים צבע. אספר לכם היה לי מדפסת מזמן ישנה בדגם HP 870 אותו דבר לא מדפיס הרבה. רק יום אחד מדפיס בודדים. אני מדפיס דפים פעם אחת בחודש. המדפסת HP 870 עשה לי הרב בעיות לא מושכת נייר A4 וגם ראשי דיו אחד צבעונית ייבשה או שחור יייבש בדקתי בראשי דיו שיניהם בפנים צבע מלא. נסיתי לנקות ראשי דיו לא עזר ייבש בלי ברירה החלטתי ליקנו…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. ושוב תודה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by House M.D.,

היי. הייתי רוצה לרכוש מקלדת חדשה, המקלדת שיש לי כרגע (logiech media keyboard 800) עבדה מצוין מבחינתי עד שהחלטתי לנקות אותה, הוצאתי את כל המקשים, ועכשיו יש כמה מקשים שהמערכת שמחזיקה אותם במקום נשברה והם כל הזמן יוצאים החוצה. אני בכוונה לא מציין פה תקציב כרגע, כי אני בכלל לא יודע האם כדאי לי מקלדת רגילה או מכנית? כעיקרון, הייתי מרוצה מהמקלדת הזו שהיא כמובן לא מכנית, מבחינת הרעש שהיא עושה היא הייתה דיי רועשת בשבילי והבעיה היא ששמעתי שמקלדות מכניות הן הרבה יותר רועשות, אז זה משהו שיכול להפריע לי. מצד שני, הבנתי גם שמקלדות מכניות הרבה יותר נוחות. יש לציין לא הרגשתי באי נוחות מסוימת עם המקלדת שלי. אז מה אתם ממליצים? האם כדאי לי בכל זאת לנסות מכנית? האם יש מכניות שלא יותר רועשות…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by orenoren1911,

תקציב: עד 1000 שקל שיהיה דיו חסכוני עד 200 שקל שיהיה לה 3 שנים אחריות שלא תעשה בעיות אחרי שנה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אהלן ברצוני לקבל המלצה למדפסת משולבת בתקציב עד 400 שקל. תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. היי, יש לנו וידאו והרבה קלטות. המטרה להעביר את הסרטים למחשב, לאו דוקא לצרוב ישירות לDVD. ראיתי שני מוצרים שנראים רלונטים: 1. Diamond VC500 שנמכר בארץ ב200 שקל 2. AverMedia EZmaker 7 שנמכר באייבורי ב290 שקל מתלבטים מה לבחור. יש המלצות? משהו אחר אולי? חשוב לי שיעבוד חלק כי יש לנו הרבה קלטות.. האם התוכנה שמגיעה עם הכרטיס צריכה להוות שיקול או שאפשר להשתמש בכל תוכנת לכידה עם כל כרטיס? האם הכרטיסים האלה יכולים גם לשמש ככרטיס טלויזיה? (לחבר ממיר רגיל של יס ולצפות בטלויזיה במחשב) תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. דבר ראשון, רציתי לשאול אם נראה לכם שהמקלדת והעכבר שמגיעים בחבילה הזאת איכותיים? יקלטו ממרחק של 5 מטר? ובוא נראה אם מישהו חושב שהוא יכול למצוא בזול או יותר אחלה יום!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Zikokin,

נרכשה לפני קצת פחות משנה וחצי, קיימת אחריות לשלוש שנים, אני משתמש בראשי דיו מקוריים, לאחרונה שליחה להדפסה (לא משנה אם מהאינטרנט, קובץ Word, קובץ PDF וכו') מפיקה התנהגות מוזרה, המדפסת מתחילה להדפיס, ואז באמצע הדף מפסיקה, מוציאה דך רק חצי מודפס, מנסה להדפיסו שוב, מוציאה דף רבע מודפס וכך הלאה, עד שנמאס לה או עד שהיא מצליחה להוציא דף מודפס באופן תקין, ובין לבין היא גם מוציאה דפים ריקים. במעקב בזמן ההדפסה מול תוכנת המדפסת, אני רואים שהיא משנה אתה סטטוס מ Printing ל Printer not responding, ואז חזרה ל Printing ולעיתים פתאום Offline ואז שוב Printing וחזור חלילה. נראה שיש סוג של חוסר תקשורת רגעי (אבל כזה שחוזר על עצמו במהלך ההדפסה) בין המחשב למדפסת, שאולי גורם לתופעה הנ"ל (אם באמצ…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by spitzi,

שלום, תוכלו להמליץ לי על מקלדת + עכבר אלחוטיים (אולי סט משולב): העכבר צריך להיות גדול יחסית, משהו פשוט עם שני לחצנים ובלי תחכומים. כרגע יש לי את הדגם החוטי הפשוט הזה, אשמח לגירסא אלחוטית. מקלדת עם מקשים רכים שנלחצים בקלות, כמו של מחשב נייד. תקציב: 300-400 ש"ח סה"כ. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by srulikg,

שלום. יש לי את המדפסת המשולבת HP Deskjet Ink Advantage 4645 וכשאני סורק, חלק מהדפים יוצאים ישר וחלק יוצאים עקום. הסורק קיבל מכה קטנה כשסגרתי את המכסה. יכול להיות שמשהו נדפק?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by avrahams1,

היי, אני מחפש המלצה למקלדת טובה לגיימינג. יש לי תקציב אפילו עד 400 שקל, אבל עדיף לא לא לבזבז כ"כ הרבה, ואני לא מחפש איזה מותג מטורף או מקלדת מכנית. דבר נוסף - אני לא רוצה אלחוטית. תודה, אבי. עריכה: שכחתי כשכתבתי את הכותרת, אבל אני אוסיף את זה כאן. אני מתכוון לקנות את העכבר logitech g500, מה אתם אומרים עליו? האם זה overkill? במידה וכן, על איזה עכבר אתם ממליצים?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by ELiA,

למה זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2687 יותר יקר מזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4852 ?? תודה לכל העונים

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by RedHat_Lover,

אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 למחשב בשביל DVD ומשחקים מישהו יכול להמליץ על משהו?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. קניתי אפסון R200 ואני מרוצה ממנה. שקטה,איכותית וטובה. נחמד שיש 6 ראשים נפרדים לצבעים-חסכוני. בדרייברים יש סטטוס המראה מצב של כל ראש בניפרד. יש לי אותה 3 ימים, השימוש שלי הוא בנתיים רק לעטיפות לסרטים שאני מכין (דף ל DVD). הדפסתי משהו כמו 7-10 דפים, וכבר הסטטוס מראה שהכחול עוד מעט בחצי, והאדום ב 3/4. הגיוני? אמרו לי פעם, שהראשים במגיעים עם מדפסת חדשה היום, הם "לא מלאים" למטרת רווח של החברות. האם זה נכון? אם כן, זה אמור להיות ככה, או שהסטטוס הזה משקר...? תודה

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. עכשיו זה מוגזם- קולות מוות של דיסק IBM- הם בעצמם הקליטו אותם ................ http://ssddom01.storage.ibm.com/hddt/knowtree.nsf/cffe836ed7c12018862565b000530c74/4b1a62a50f405d0d86256756006e340c?OpenDocument קולות אלו מאפיינים את כל הדגמים ממש כמו לנגן בכינור עים מסור במקום בקשת!!! דן

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by g27,

למכירה ! מערכת נהיגה מתקדמת ביותר - LOGITECH G27. המערכת כוללת : הגה בעל טווח סיבוב של 900 מע' מוט הילוכים ( 7 הילוכים) לוח דוושות - גז, ברקס, קלאץ' המערכת חדשה לחלוטין ומעולם לא היתה בשימוש. מגיעה במארז המקורי מהיצרן. [צונזר]

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום רב! אני מחפש לרכוש סורק שולחני שיודע לסרוק מסמכים (בעיקר את סיכומי ההרצאות שלי (עומס עבודה: 40-100 דפים ליום, בממוצע)). התכונות הבאות הן חובה: סריקה דו-צדדית אוטומטית פידר עם מגש למינימום 15 עמודים (העדפה ל-25 ומעלה, אבל זאת נקודה שאני יכול להתפשר בה) יכולת סריקה צבעונית (איורים, טקסט בצבעים שונים, הדגשות במרקר וכו') אפשרות לבחור בין סריקה באמצעות הפידר לבין סריקה של עמודים בודדים על הזכוכית חיבור USB אינו חלק ממכונה משולבת התכונות הבאות אינן חובה: איכות מספיק טובה לסריקת של תמונות ישנות חיבור לרשת ביתית דרייברים ללינוקס (קשה לי להאמין שיש הרבה סורקים שיש להם דרייברים מיוחדים ללינוקס) מקשי שליטה גם על הסורק עצמו (לא רק באמצעות תוכנה התקציב של הסורק הוא עד 800$ לא כ…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. Started by nisimm,

אני מחפש מקלדת ומצאתי את G15 של לוג'יטק אבל זה יקר מדי מצאתי מקלדת בתקציב שהיא לוג'יטק wave אבל לא יודע אם היא מתאימה לגיימרים מישהו התנסה עם המקלדת?מכיר מקלדות אחרות?מה עם reclusa microsoft?

21. http://blog.logitech.com/2011/06/09/introducing-the-logitech-optical-gaming-mouse-g400-2/ http://www.logitech.com/en-us/gaming/mice-keyboard-combos/devices/optical-gaming-mouse-g400

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by AMD2002,

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אהלן, כמו שהכותרת אומרת : אני מחפש מישהו אשר יש לו את העכבר הנ"ל, כי יש לי ולעוד מישהו מהאתר כמה דברים שאנחנו לא כל כך סגורים עליהם הדבר העיקרי הוא, האם העברת הDPI ON THE FLY מוגבלת ל400 800 1800 ו2000 DPI, או שניתן לכוונן את זה כך שזה יחליף לאיזה DPI שאני רוצה [נגיד, 400 600 1200 ו1600, סתם דוגמא] כי הוא קרא שזה נעול, ואני קראתי שזה פתוח לשינוי לפי צרכי המשתמש, כל זמן שזה בין 400 ל 2000 DPI... זה בערך השאלה העיקרית, אה והשאלה השניה שלי, איזה שימושים עיקריים יש ללחצן האגודל במשחקים? [ז"א, לאיזה שימוש אתם הגדרתם אותו] תודה מראש לכל מי שעוזר, ומצטער עם הכותרת לא הכי אינפורמטיבית מבחינת מה יהיו השאלות בתוך ההודעה, אבל כתוב בה בדיוק מה אני מחפש - בעלים של העכבר הנ"ל.. -ג'ו

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by KoM,

התקנתי את הדרייברים החדשים של אינטל להתקן ה-ATA100, וכשאני נכנס למחשב שלי הסידירומים לא מוצגים. יש לציין כי ישנו שיפור משמעותי במהירות, אבל זוג הסידירומים שלי פשוט נעלמו. נראה לי שהוא לא מזהה אותם כהתקני ATA 100, ופשוט לא מציג אותם, איך אפשר לתקן זאת ?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. יש לי תקציב של 2000 שקל טיפה יותר איזה רמקולים כדי לי לקחת?? השימוש בעיקר למוזיקה, משחקים וקצת לסרטים מה אני יקח?? שווה להשקיע כזה מחיר ברמקולים למחשב?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים