ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
אני יודע שאין כזה דבר לגימינג אבל הבנתם את הנקודה שלי התקציב שלי עד 350 בערך יש לי כרטיס סאונד ישן שאני משתמש בו של 5h v2 sound card כשהיתי יותר קטן קניתי 5h v2 וsibira ושניהם בשלב מסוים הפסיקו לשמוע בצד אחד שזה די עצוב בהתחשב בעובדה שהשקעתי עליהם 500/750 שקל שלא היו שווים תכמה חודשים שהם שרדו... הבנתי ש [h=1]Corsair Vengeance 1400[/h]נחשבות טובות אבל אני לא בטוח על מה ללכת+ אם אני לא ימצא משהנו בקרוב אני יתפשר על אוזניות על הפנים ב 100 שקל http://ksp.co.il/?store=holon&uin=21576 תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בקרוב יהיה לי ADSL אבל עדיין אין לי. ויש לי רשת ביתית בין שני מחשבים. השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול לגרום למחשב שלא מחובר לאינטרנט להשתמש בחייגן של המחשב השני שכן מחובר לאינטרנט? אני מחוברה לאינטרנט זהב. אז כאילו אני שואל אם זה אפשרי לגרום למחשב השני להשתמש בחייגן של המחשב הראשון או שפשוט המחשב הראשון חייב להיות מחובר לאינטרנט בשביל שגם המחשב השני יוכל להיות מחובר.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים החדשים של אינטל להתקן ה-ATA100, וכשאני נכנס למחשב שלי הסידירומים לא מוצגים. יש לציין כי ישנו שיפור משמעותי במהירות, אבל זוג הסידירומים שלי פשוט נעלמו. נראה לי שהוא לא מזהה אותם כהתקני ATA 100, ופשוט לא מציג אותם, איך אפשר לתקן זאת ?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש את הדרייבר למצלמה DBW0706 קיבלתי אותה ממועדון "חבר" והנה היא באתר החברה. אני לא מצליח למצוא את הדרייבר שלה באינטרנט, אשמח לעזרתכם תודה אסף
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הם נגמרות אחרי שבועיים בערך. יש לי את המקלדת שנה וחצי וכל 7 חודשים אני מחליף סוללות. עכשיו הם נגמרות כל שבועים. מישהו יודע על דבר כזה? תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, מחפש עכבר גיימינג התקציב שלי 350 שקל אשמח לעזרה תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי שהמקלדת הנוכחית עושה לי בעיות עם הכפתורים גם אחרי שניקיתי אותה משהו כמו שעתיים, פירקתי את כל הכפתורים החלטתי לקנות מקלדת חדשה שימושים: לא יודע עד כמה זה רלוונטי אבל בעיקר משחקים תקציב: 200-300 אפשרי לחרוג טיפה במידה וזה משתלם אגב, לגבי המקלדות האלה של logitech עם המסך LCD, עד כמה הם משתלמים ?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה עכבר חדש ואני מתלבט בין שני העכברים האלה (אלה שבכותרת) .. כי MX Revolution הוא אלחוטי זה סוג של היתרון אבל זה גם חיסרון עם הסוללה .. והG5 שהוא חוטי .. אבל בתכלס מגביל את התנועה בגלל החוט .. (הMX.. עדיין לא בטוח זה תלוי באיזה מחיר אני ימצא אותו הG5 יש יותר סיכוי שאני יקנה אותו אבל בכל זאת עם אני מוצא את שניהם במכיר טוב את מה עדיף לקחת?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שווה כלללל שקל המארז הזה http://shop.keynetik.co.il/he/%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%AA/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9D/%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%98/GIGABYTE_3D_Aurora
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במדפסת משולבת סורק - hp deskjet f2483. לאחרונה המדפסת התחילה להדפיס דפים ריקים. החלפתי לטונר חדש (גם שחור וגם צבעוני). עשיתי הדפסה של test page - יוצא לבן (ריק). ניסיתי לעשות ניקוים למיניהם של ע"י התוכנה של HP אבל עדיין המדפסת מדפיסה דפים ריקים בלבד. מה יכולה להיות הבעיה? תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי כמה דברים. בהתחלה רציתי לקנות cmstorm trigger, שהיא נראית ממש אחלה וגם יש ביקורות טובות, אבל נראה לי מעצבן הכפתורים בצד שמאל. למישהו יש אותה? האם מתרגלים לזה ? בהמשך רציתי נורא corsair k70 אבל אין בארץ ולא מצאתי דרך זולה להזמין אותה מחול. האם יש לכם רעיון לא יקר? והיום ראיתי את זאת: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10723 היא נראית לא רע בכלל וגם הצבע, אבל מטריד אותי שעם הזמן הצבע הלבן יהווה בעיה מבחינת לכלוך, מה דעתכם ?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי דפי גלילון וגם דפים אחרים ואני מנסה להדפיס ( בהגדרות אין LABEL PRINT , אז הגדרתי PHOTO GLOSSY פעם אחת ו PHOTO MATT ) בשניהם או שהצבע נמרח או שהצבע דהוי ולא תואם למה שנראה בקובץ WORD , איך אפשר להגדיר ולהדפיס דפי מדבקה על נייר בגודל A4 כמו שצריך . תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אנחנו קבוצה של חיילים ומחפשים רמקולים במחיר שפוי.. חשבנו על רמקולים פשוטים בסביבות ה150-200 ש"ח וחיבור רגיל למחשב ומצאתי את אלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745926 האם מישהו יכול להמליץ עליהם או על משהו יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכונן לקנות מחשב חדש בערך ב-7000 שקל. בגלל שמזמן לא הייתי פה אני שואל איזה מערכת כדאי לי לקנות בלי צורב עם מסך 17" הארד דיסק 80GB ו512 MB זיכרון
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, קניתי היום את המערכת שכ"כ רציתי במשך הרבה מאוד זמן - [glow=red,2,300]Logitech x530 5.1[/glow], אני מאושרת עד השמים, אבל ישנו דבר שפוגם באושר שלי.. אין לי תמיכה בסראונד. אם אתם שואלים אותי למה קניתי סראונד בלי שתהיה לי תמיכה לסראונד, זה פשוט - הפסיקו לייצר את הX530. עדיף להשיג אותם עכשיו כל עוד אני יכולה ולפני שהמחירים יזנקו וכל מה שאוכל להשיג זה מערכות משומשות לחלוטין ביד-2. עכשיו, אני צריכה או כרטיס קול תומך סראונד, או לוח אם תומך סראונד, לכן אשמח להמלצות. אני אישית מעדיפה יותר לוח אם תומך סראונד, ככה גם אשדרג את הלוח אם שיש לי כרגע. [מוכנה לשרדג למשהו עם יותר סלוטים לזיכרון/או עם קרוספייר] תקציב - כרטיס קול = 200 ש"ח מקסימום. לוח אם = 400 ש"ח מקסימום, רק אם באמת …
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי אפסון R200 ואני מרוצה ממנה. שקטה,איכותית וטובה. נחמד שיש 6 ראשים נפרדים לצבעים-חסכוני. בדרייברים יש סטטוס המראה מצב של כל ראש בניפרד. יש לי אותה 3 ימים, השימוש שלי הוא בנתיים רק לעטיפות לסרטים שאני מכין (דף ל DVD). הדפסתי משהו כמו 7-10 דפים, וכבר הסטטוס מראה שהכחול עוד מעט בחצי, והאדום ב 3/4. הגיוני? אמרו לי פעם, שהראשים במגיעים עם מדפסת חדשה היום, הם "לא מלאים" למטרת רווח של החברות. האם זה נכון? אם כן, זה אמור להיות ככה, או שהסטטוס הזה משקר...? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתם יכולים לאמר לי היתרונות וחסרונות של ה טרנספורמר? מינסיון אישי כי את הביקורת קראתי כבר עד 400 שקל יש משהו יותר טוב ?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז המפרט שיש לי הכשיו הוא : Atlonxp 1800+ GA-7VTXH-PLUS Kingston - 256 asus gf3 64mb maxtor 40 (ata 100) samsung cd-rom sc-152c creative vibra128 on bord ומארז כבר עם ספק 250W יש לי במארז 2 מאוררים 1 80ממ רגיל ואחד SPIR למעבד. היום קיבלתי 400 שקל ואני צריך עזרה. אתם בבקשה יכולים לעזור לי איך לשפר להוסיף ועוד...... אני גיימר כבד.... הא כן תודה ;D
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מחפש עבר לגיימרים ופאד מתאים. האמת אין לי מושג כמה זה אמור לעלות ככה שזרקתי מספר שנראה לי הגיוני (400 שקל) - אם אפשר בפחות אז כמובן שטוב, ואם צריך להוסיף קצת אז גם בסדר. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, קודם כל אני רוצה להגיד שאני לא משחק הרבה חוץ מאיזה שעתיים ביום ב-Quake וזהו בערך, אין לי תקציב מוגבל אבל אני לא רוצה להוציא הרבה, אני מתלבט בין לקנות Celeron 1.2Ghz להמהיר אותו ל-1.55+(בעיקר בגלל KoM שהשפיע עלי ;D) לבין Athlon Xp 1600+, אני יודע שזה לא בדיוק "כוחות" , אני חושב על סלרון יותר בגלל שכל המערכת תעלה פחות, זיכרון ה-SDRAM עולה פחות(לפחות בארץ), לוחות האם נחשבים "ישנים" אז הם עולים פחות ויש הבדל בין המעבדים של 45-50$ משהו כזה, ועוד ל-AMD צרכים DDR שהוא יותר יקר(לא חייבים אבל עדיף) וגם לוח אם אכותי עולה דיי הרבה. אז מה דעתכם?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב חוטיים (לא צריך אלחוטי) עם דגש לזה שיהיו קומפקטיים ושלא תופסים הרבה מקום, אם יש משהו בלי סאב אני אפילו מעדיף כדי שתפוס כמה שפחות מקום אבל שיהיה באס נורמלי. אם יש משהו שממש נותן תמורה למחיר אני מוכן לחרוג לסיכום: רמקולים: קומפקטיים (אין צורך באלחוטי) תקציב 200 קניה: אפשר בארץ ומחו"ל תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות שתי מערכות הקלטה לחנות. לכל מערכת יש כניסת לעכבר USB. מצרכים מסויימים אני צריך ששתי המערכות יעבדו בו זמנית. כלומר אני צריך שעכבר אחד יעבוד בו זמנית עם שתי המערכות...תזוזה ימינה בעכבר תזיז ימינה את הסמן בשתי המערכות.. מה שאני צריך זה בעצם מפצל USB לעכבר - שמשדר את אותהאות לשתי היציאות USB... יש דבר כזה? תודה קובי
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שניהם פחות או יותר באותו טווח מחיר, הצורך שלי בעכבר לשימושים כלליים, 80% עבודה/גלישה באינטרנט, 20% משחקים. מה אתם אומרים? חובה לייזר אלחוטי, היתרון ברייזר שהוא יכול לעבוד גם עם חוט וגם ללא.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עכשיו זה מוגזם- קולות מוות של דיסק IBM- הם בעצמם הקליטו אותם ................ http://ssddom01.storage.ibm.com/hddt/knowtree.nsf/cffe836ed7c12018862565b000530c74/4b1a62a50f405d0d86256756006e340c?OpenDocument קולות אלו מאפיינים את כל הדגמים ממש כמו לנגן בכינור עים מסור במקום בקשת!!! דן