עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני רוצה לקנות מקלדת ששימושה העקרי יהיה הקלדה. היום אני משתמש במקלדת של מחשבי הנייד ומרוצה מאוד. בחנתי כמה מקלדות ישנות ונחרדתי ממגושמותם. בקשר לתקציב, איזור המאה שקל נשמע לי כסביר ביותר. תקנו אותי אם אני טועה. מכיוון שאין לי שום הבנה והתמצאות בתחום (יש כזה בכלל?) אין לי שום כיוון או פרמטרים מיוחדים, חוץ ממה שלמדתי מהמקלדות (הישנות) שבחנתי וזה עניין המקשים הבולטים - במחשבי הנייד כל המקשים בגובה שווה וקלים ללחיצה מה שאין כן בשאר המקלדות (=מקשים גדולים, קשים ובולטים). לצורך הפרוטוקול אומר שאני לא מעוניין במקלדת אלחוטית. יש לכם המלצות למקלדות ספציפיות או כל דבר שיהיה לי לעזר? מקווה שהבהרתי את עצמי. תודה!

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אני מעוניין לקנות עכבר בלו טות' טוב למחשב נייד, שיהיה נוח, ושיהיה טוב למשחקים. רציתי לקבל את חוות דעתכם על Logitech V470 ועל Bluetooth® Notebook Mouse 5000 של Microsoft ולדעת למה הלוג'יטק עולה 100 שקל יותר. או לשמוע על עכברים אחרים טובים לדרישות האלה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by GALITT2000,

היי, רציתי להתייעץ איתכם על איזה מהם אתם ממליצים, תקציב כ 200 ש"ח. אחד שתיים שלוש תודה רבה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. Started by danezeq,

היי כולם/ן. יש לי ילד קטן שלא מפסיק לקחת את העכבר ולכוון את האור האדום לעיניים. אני יודע שיש עכברים שלא עושים שימוש בטכנולוגיה הזאת, יש המלצה לעכבר כזה? איך נקראת הטכנולוגיה הזו? המון תודה!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום אני צריך עכבר ומקלדת לגיימינג... עכשיו אני כמעט סגור על הMICROSOFT X6 כי זה עם עיברית, וגם כי הביקורות שראיתי הם די טובות. בקשר לעכבר אני מתלבט בין LOGITECH G500 ל-G9X כשאני יותר בכיוון של הG9X.... אני פתוח להמלצות על דברים אחרים אבל תכלס אני מחפש חוות דעת על מה שרשום... תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by xcvadmin,

שלום חברים אני רוצה לקנות את המדפסת של HP דגם OfficeJet 4500 עכשיו, המפרט שלה תומך בחיבור לרשת באופן חוטי, כלומר מחברים כבל רשת אליה. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לחבר לה סטיק WIFI ואז היא תשמש כאלחוטית? תודה לעונים. אשמח לתשובה - מעוניין לקנות היום

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום, קניתי דפי גלילון וגם דפים אחרים ואני מנסה להדפיס ( בהגדרות אין LABEL PRINT , אז הגדרתי PHOTO GLOSSY פעם אחת ו PHOTO MATT ) בשניהם או שהצבע נמרח או שהצבע דהוי ולא תואם למה שנראה בקובץ WORD , איך אפשר להגדיר ולהדפיס דפי מדבקה על נייר בגודל A4 כמו שצריך . תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. כי רק עכשיו גיליתי בעזרת סנדרה שהלוח אם שלי הוא מהם... מישהו יודע מה כתובת האתר שלהם?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by MS-D,

בוקר טוב ! קודם כל לא ממש ידעתי לאיפה לשייך את הת'רד אז אני חושב שזה המקום המתאים .. יש לי 2600 ש"ח שאותם אני רוצא להוציא על ציוד הקפי למחשב ואני מתכוון - מארז , מסך , מקלדת ועכבר .. אני משחק הרבה מאוד, צופה בסרטים ויושב מול המחשב שעות רבות ,חשוב לי שהציוד ההקפי יהיה נוח כפי שאפשר במסגרת התקציב. אשמח עם כל אחד יכתוב לי את הציוד ההקפי שהוא היה קונה במסגרת התקציב ובגלל שאין לי עדיפות מסוימת , אשמח לשמוע כמה הצעות ולבחור את הטובה שבהם , תודה מראש !

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום, אני רוצה לקנות ספק ומארז והארד דיסק בערך ב1000 ש"ח עכשיו המארז שאני רוצה זה raidmax scorpio (עולה בערך 400) (בצבע שחור,אבל זה לא חשוב) והארד דיסק לא חשוב לי בדיוק,רק שיהיה לפחות 40 ג'יגה וספק אמין כלשהו (אני לא משהו מבין בספקים...) עכשיו מצאתי את המארז שאני רוצה+הארד דיסק של 80+ספק כוח של HEC בבערך 950 בפנדה,אבל שמעתי שזאת לא חנות מאוד טובה האם אתם ממליצים לקנות ממנה? או שיש לכם רעיון לחנות יותר טובה? כל עזרה תתקבל בברכה תודה מראש

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by eli_t,

היי, יש לי את ה MX 620 שבגדול הוא עכבר טוב אבל מה שמעצבן אותי זה המשקל שלו, בגלל שהוא עובד על 2 סוללות הוא מאוד כבד, רמת הדיוק שלו גם לא גבוהה במיוחד לדעתי. מה שחשוב לי זה שיהיה קל ומדויק !! מתחתי את התקציב ל 600 ש"ח.. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Pika007,

אהלן וסהלן D: אחרי שנים של חיפוש סט נורמלי אלחוטי, התחדשתי היום ב WAVE של לוג'יטק, שבא ביחד עם העכבר LX8. רשמים ראשוניים: אני רק 10 דקות על הסט הזה, וכבר די הספקתי להתרגל לצורת המקשים. שונה מהמקלדת הענתיקה שהקלדתי עליה עד עכשיו, די נוח, והמקשים מאוד שקטים, בלי קליקים מעצבנים. אין תחושת קפיציות מוגזמת, הפלסטיק איכותי, נחמד להקליד. המקלדת במשקל די קל, לדעתי עוד 20 גרם לא היו עושים לה רע, אבל סה"כ אני באמת שלא יכול להתלונן. יש סט מקשים למדיה סנטר, זום סקולר בצד ומקש ייעודי ל AERO של ויסטה (מצב החלפת חלונות) יש מקש FN וקיצורים יעודיים לוורד, אקסל, לוח שנה, 3 יישומים להתאמה אישית, אינטרנט, מסנג'ר, ואג'קט לכונן האופטי (מותנה בהתקנת התוכנה SETPOINT) מקשים לא מותנים- מקש…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by gmppaz,

שלום, אני רוצה לקנות מארז ואני מתלבט בין אלה: http://www.mtr.co.il/Product.asp?Pid=2073&Cat2Cat1ID=7500&Cat2ID=0 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=3857 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 בעיקרון אל תמליצו לי בהקשר למחיר אלא רק מבחינת איכות, נוחות ומה שבא לכם תודה לעונים ד"א נכון הקישור הראשון, פשוט מארז יפהפה????

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. היי, אני רוצה להחליף את ה Xaser III הזקן במשהו קצת יותר מודרני ואיכותי. הדברים החשובים לפי הסדר: 1. שקט 2. איכות בנייה 3. מראה המארזים שברשימה הקצרה שלי כרגע הם: Lian Li PC6070 השחור, Antec P180 וה-CoolerMaster Stacker 830. אם מישהו יכול לעזור לבחור ביניהם, או להציע משהו אחר אני אודה לו.

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by AC/DC,

אתם יכולים לאמר לי היתרונות וחסרונות של ה טרנספורמר? מינסיון אישי כי את הביקורת קראתי כבר עד 400 שקל יש משהו יותר טוב ?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. עשיתי סקר שוק חביב ביותר על סטים שונים בשוק, ומצאתי את הארבעה הכי טובים (לדעתי) בסכום של 300-450 ש"ח לאחר 4 שנים עם סט של TECH, הגיע הזמן להשתדרג. אני מעוניין לרכוש סט של מקלדת+עכבר: זה לא נועד לגיימינג , אני משתמש המון במחשב, ובחלק מהזמן מול הטלויזיה איתו... חובה 2.4 כי הסט הישן עשה בעיות מרחק והוא לא היה 2.4.... אגב....מי לדעתכם הי יפה ? חשוב לציין שאם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשקול.. אז ככה לוגיטק: MK520 MX3200 LX710 או מיקרוסופט microsoft bluetrack 3000 תודה לעוזרים !!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by avi03,

היי אני צריך מפלונטר עכבר ומקלדת,אין לי מושג מה התקציב של ציוד איכותי. בכל מקרה התקציב הוא בין 200-300 תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אהלן, לפני כשבוע קניתי את המדפסת: pixma mx455 של CANON ראיתי שהיא קיבלה ביקורות ממש טובות ונחשבה לטובה מאוד ביחס למחיר שלה, היה ממש כתוב שהיא עושה את כל הפעולות בצורה טובה ושהכל אחלה. היא אכן מדפיסה מצלמת ושולחת פקס בצורה טובה פשוטה ונוחה, אך יש לי בעיה קשה עם הסריקה. הסריקה היא בקצב איטי להחריד, ברמה לא סבירה ולא הגיונית. כאשר גם הפקס וגם הצילום הרבה ויתר מהירים, מה שאומר שהבעיה היא לא בעיית חומרה, היות והמדפסת כן יודעת לעשות את פעולת הצילום בזמן סביר. אני משאר שהבעיה היא בקצב העברת הנתונים מכיוון שזו מדפסת אלחוטית שנמצאת באזור שהקליטה בו לא הכי טובה. למרות שפקודות הדפסה (גם כבדות) היא מבצעת בלי שום בעיה, וסריקה באמת לוקחת נצח ברמה של יותר דקה לדף, קצב איטי ברמה קיצונית …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by UNatural,

שלום רב לחברי הפורום אפתח בכך שאני מודה מאוד על התמיכה של כבר קניתי כמה מוצרים דרך ייעוץ פה בפורום. עכשיו לעניין, אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה ואני הולך ללמוד בין היתר גם מדעי המחשב. אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר שביחד יעלו באיזור ה350 שח. שמתי עין על הg400 ולגבי מקלדת אני לא מחפש משהו עם תמיכה של לפרק כף היד מצאתי פה בחיפוש המלצה למקלדת של IBM אך כשהתקשרתי אליהם אמרו לי לי שהיא עולה בסביבות ה250 enhanced performance של לנובו, למישהו יש הצעה טובה יותר? מה תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. היי, אני מחפש סט מקלדת+עכבר אלחוטיים לשימוש כללי (לא גיימינג). הכי חשוב לי זה שהעכבר יהיה גדול ולא כמו כל המיני עכברים האלה שיותר מתאימים ללפטופ. יש משהו כזה באיזור ה-150 ש"ח? (אפשר לחרוג קצת כלפי מעלה)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום לכולם, הלכה לי מדפסת hp laserjet 6700 מחפש לקנות מדפסת חדשה משולבת (סורק, פקס) + צבעוני מדפיסים מעט מאוד חשוב שתהיה אמינה ולא תתקלקל וכמובן שלא אצטרך להוציא הרבה על דיו ומוצרים אשמח לקבל המלצות למדפסת סביבות 400-700 שמעתי על EPSON משתלם מאוד מבחינת הדיו?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by e-r-a-n,

צורב של LG במהירות 24x10x40 עדיף מאשר ה plextor 24x10x40 ?? כי יש בניהם הבדל מחירים של 150 ש"ח!! והצורב LG יש 2 סוגים אחד LG 24x10x40 Retail - 111$ ו LG 24x10x40 OEM - 106$ מה ההבדל בניהם בכלל ? מה זה ה OEM וה RETAIL ?.. ה retail אני יודע שזה כאילו בא בקופסא אם החוברת וכל הדברים הללו

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Gohan,

טוב אז המפרט שיש לי הכשיו הוא : Atlonxp 1800+ GA-7VTXH-PLUS Kingston - 256 asus gf3 64mb maxtor 40 (ata 100) samsung cd-rom sc-152c creative vibra128 on bord ומארז כבר עם ספק 250W יש לי במארז 2 מאוררים 1 80ממ רגיל ואחד SPIR למעבד. היום קיבלתי 400 שקל ואני צריך עזרה. אתם בבקשה יכולים לעזור לי איך לשפר להוסיף ועוד...... אני גיימר כבד.... הא כן תודה ;D

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. היי, יש לנו וידאו והרבה קלטות. המטרה להעביר את הסרטים למחשב, לאו דוקא לצרוב ישירות לDVD. ראיתי שני מוצרים שנראים רלונטים: 1. Diamond VC500 שנמכר בארץ ב200 שקל 2. AverMedia EZmaker 7 שנמכר באייבורי ב290 שקל מתלבטים מה לבחור. יש המלצות? משהו אחר אולי? חשוב לי שיעבוד חלק כי יש לנו הרבה קלטות.. האם התוכנה שמגיעה עם הכרטיס צריכה להוות שיקול או שאפשר להשתמש בכל תוכנת לכידה עם כל כרטיס? האם הכרטיסים האלה יכולים גם לשמש ככרטיס טלויזיה? (לחבר ממיר רגיל של יס ולצפות בטלויזיה במחשב) תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by ronmar,

היי, אנחנו קבוצה של חיילים ומחפשים רמקולים במחיר שפוי.. חשבנו על רמקולים פשוטים בסביבות ה150-200 ש"ח וחיבור רגיל למחשב ומצאתי את אלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745926 האם מישהו יכול להמליץ עליהם או על משהו יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.