ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני משתמש כבר כמה שנים בעכברי Logitech G5 למיניהם ולאחרונה הגעתי למסקנה שהם לא נוחים לי. מעבר לכך הופיעה אצלי תופעה של כאבים בשורש כף היד ואני חושש שאולי גם לעכבר הייתה תרומה לזה. אני שם לב שכשאני אוחזר בעכבר אני עושה מאמץ את היד ומחזיק אותו בצורה לא טבעית. השימושים שלי הם עבודה לאורך כל היום בתכנות, עיצוב, שימושים כללים וגם משחקים. כשאני חושב על זה אני חושב שהעכבר שהיה לי הכי נח היה העכבר האופטי הקלאסי של מיקרוסופט. אני חושב שבגלל שהוא היה עבה ושטוח יחסית, זה מה שעשה אותו כל כך נח. האם יש עכברים שדומים לו גם היום? מבחינת מחיר אני מוכן לשלם כמה שידרש בעבור עכבר טוב באמת, אבל אני מניח שזה לא יחצה את המחיר של 500 שקל מקסימום. תודה!
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
אני מרכיב רשימת חלקים למחשב חדש (A64-3000+ או A64-3200+ בעקבות ירידת המחיר), ומתלבט לגבי מארז. הפתרון הפשוט והזול הוא לקנות CI-6A19 שחור או לבן ב- 310 ש"ח., כולל ספק. אם אני אחליט ללכת על ספק שקט יותר (זלמן), האם יש מארז אחר טוב יותר? דרישות: 3x5.25 2x3.5 ברגי בונן (פתיחה וסגירה ללא כלים) מרווח נורמלי בין הלוח לספר להתקנה של כל היט-סינק שארצה מקום למאוורר 120 מ"מ מאחור שקט (גומיות לבידוד איפה שצריך, ובכלל אם יש משהו בתכנון שנועד לעשות אותו שקט) מודולרי ככל האפשר (פונקציות כמו מגש נשלף בתלות במחיר) לא חייב להיות: אלומיניום (אלא אם כן זה נותן יתרונות מיוחדים מבחינת שקט - המשקל עצמו והעיצוב לא משחקים כאן בשבילי). עיצוב מיוחד חלון בצד חיבורים בחזית (המארז לא מונח על השולחן) ב…
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
נראה לי שזה לא היה ככה שקניתי אותו לפני הרבה זמן זה לא איזה משהו מקצועי אבל אחד טוב,עם ג'יל אבל לא מהפשוטים אולי הוא צבר ליכלוך עם הזמן,וזה בגלל זה ? ???
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני צריך לבדוק מארז כדי לראות שהוא עובד , כלומר הספק . עכשיו אין לי שום דבר לחבר אליו אבל אפשר לקחת איזה פלייר ולסגור מעגל חשמלי וכך לראות שזה עובד....לא? השאלה שלי לאיזה פינים לחבר את זה , כלומר את הפלייר
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אז ככה הזמנתי את העכבר אבל עדין לא קיבלתי אותו ( זאת אומרת שיש לי אופציה לבטל את הקניה) מה שאני רוצה לדעת האם הוא שווה , קניתי אותו ב מקום ב 160( תראו בזאפ) או האם כדי לבטל ולקחת משהו אחר.
-
- 12 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי היום קניתי את העכבר מKSP , לאחר הפתיחה ראיתי שיש קצת חופש בלחצן השמאלי, הכוונה היא שיש קצת חופש כזה הלשונית קצת יותר למעלה וכך זה עושה רעשים קצת כשאני נוגע עם האצבע, זה קצת מציק לי , כי ציפתי שלעכבר איכותי כזה מחברה איכותית כזו , זה לא יקרה. גם לכם יש את זה בעכבר הזה, והאם זה סיבה לחזור לKSP?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש סט מומלץ (אפשר גם בנפרד) של מקלדת ועכבר , להקלדה נוחה . כיום יש את הסט של Wireless Desktop 3000 , אכזבה אחת גדולה ! אשמח להמלצה בנושא , דרור .
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מארז עם כמה תכונות ספציפיות: כל האוויר הקר יגיע מקדימה (שמאחורה האוויר רק יצא), בלי מאווררים בצדי המארז, עם מקום ללפחות שלושה כוננים, ולפחות שני כוננים קשיחים. ובכונן דיסקטים אין צורך. אני מחשיב את עצמי כחובב מודינג, כך שבכל מקרה אני אהיה חייב לעשות שינוי כלשהוא במארז, ואני שונא להיות עם מה שלכולם יש.
-
- 11 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
למי מכם יש את ה Antec 3700AMB ? איך הוא ? :s05:האם לדעתכם השקעה של 100 ש"ח נוספים תועיל בקניית אחיו ה Antec 3700BQE ? ( יחס עלות תועלת ).
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
חג שמח לכולם אני מחפש מקלדת חדשה, חשוב לי תהיה נוחה, עם כפתורים נגישים לווליום, מחשבון ובלי כפתור FN. אופיונלי: כפתורים שאוכל להגדיר אותם בעצמי. תקציב: עד 200 ש"ח אשמח להמלצות, תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, כמו בכותרת מחפש "מדפסת לייזר לרשת (לא משולבת, לא בצבע)".. הפעם חשבתי על XEROX (או אחר).. מה ממליצים? תודה. נ.ב. יש לי לא מעט ניסיון עם HP (לא בלייזר), כל פעם הייתי נותן להם צ'אנס חדש וכל פעם הייתי מתאכזב מחדש (איכות בניה / רעש / עלויות דיו / אמינות / אחריות / תוכנה.. מה לא?)..
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת ליזר צבע טובה כדי להדפיס תמונות משפחתיות. אחרי בדיקה קצרה מצאתי מדפסת XEROX 6125 מה דעתכם אליה??. אולי תמליץ על משהו אחר. תודה רבה מקווה לתשובה מהירה זה קצת לחוץ לי. תודה פבל
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
כי הציאו לחבר שלי ב 600 שקל ואני לא מוצא בשום מקום את המחיר שלו. אה וה FAN CONTROLER הוא שולט על כול שלושת המאווררים או רק על זה שמוציא אוויר?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
sidewinder mouse הוא העכבר הטוב ביותר לגיימרים? עדיף על g9 ,diamondback,habu וכל השאר ?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי לפעמים בעייה שבאמצע משחק הרמקולים מתחילים לזמזם חזק והמחשב נתקע.רק אם אני עושה ריסטרט ביד הוא נדלק וחוזר אל עצמו.הורדתי את הדרייבר הכי עדכני. יש לי כרטיס לייב וליו
-
איזה צורב תומך בדיסקים של 800MB/90 MIN? אני מעוניין לקנות צורב וזה מאוד חשוב לי מכיוון שאני צורב המון סרטים וחלקם מעל 700MB אנא- ענו רק אם אתם בטוחים כי אני אקנה לפי ההמלצות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני מספר ימים, אתר PcTIP העלה ביקורת חדשה על הרמקולים ALTEC LANSING ATP 3 . לאחר שקראתי את הביקורת רציתי להגיב באתר PcTIP אבל מכיוון שאני מעונין לשמוע תגובות אובייקטיביות העדפתי להעלות באתר HWzone את הסקר.לדעתי מדובר בביקורת ייחודית למדי, מה דעתכם על הביקורת? [poll] [opt] הביקורת קבעה נורמה חדשה, כמה נמוך ניתן לרדת כדי למכור.למעשה בכלל לא מדובר בביקורת אלא בנסיון עלוב לקידום מכירות המסווה כביקורת. [/opt] [opt] מדובר בביקורת בינונית שלא בולטת לטובה או לרעה לעומת הנורמה המקובלת באתרי חומרה בישראל. [/opt] [opt] ביקורת מעולה רחבה מקיפה מעמיקה ומעניינת הלוואי שהיו עוד הרבה ביקורות כאלה. [/opt] [opt] אני לא קורא ביקורות!. [/opt] [/poll]
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הגה חדש למחשב וראיתי את ההגה של לוג'יטק G25. האם זה הגה טוב למשחקים כמו Need for speed shift, GRID וכו'? ואיפה הכי כדאי לקנות את זה במחיר סביר בחנות בחיפה?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איזה לוח כדאי לי לקחת? ASUS A7V133-C או ASUS P4T-E ??? ???
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
על פי ידיעה המופיעה באתר זה, המעבד athlon xp ישווק בקרוב מאוד ובמחירים אפילו נוחים(למעשה t.bird 1.4=xp 1.4) לפחות בחו"ל. אני מעונין לרכוש T.BIRD 1.4 בימים אלה וכרגע אני מתלבט, להלן: 1. האם 1.4 XP יציג עליה משמעותית בביצועים ? 2.באם אני אקנה היום T.BIRDעם לוח אם asus a7v133-c , ואני ארצה לשדרג בעתיד לXP הלוח אם יתמוך? 3.ובקיצור, האם יש טעם לחכות(לפחות חודש חודשיים להערכתי)?
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
המחיר שלו, 3682, מישהו הזכיר את זה קודם. האמת זה לא המחיר הכי גבוה שאינטל "תקעו". אם אתם זוכרים, פנטיום 4 1.5 כשהוא רק יצא, עלה בסביבות 4900 ש"ח. ורק אחרי חודש המחיר ירד משמעותית ב1000 ש"ח. משום מה אינטל תמיד אבל תמיד במעבד הכי חזק שלהם נותנים מחיר גבוה. הם עוד לא הבינו שזאת אחת הסיבות שהמעבדים שלהם לא משתלמים ? זה מדהים כמה שחברת ענק יכולה להיות אטומה למה שהשוק צריך.
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מהם איכויות של היציאת טלויזיה והלכידת וידאו שמגיעות עם הכרטיס ? האם מישהוא יכול לשלוח לי לאי מייל איזה סרטון קצרצר שהוא לכד בעזרת הכרטיס ?<
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מבקש לא להרוג אותי , אני לא מנסה למכור אותו , אני רק רוצה שמישהו יקח אותו ממני , כי הוא מתמלא באבק ואין לי שום כוונות להחזיר אותו לתוך המחשב . אי אפשר לדעת , אולי יצא לי מזה משהו טוב ...
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי לכולם האם למישהו יש מושג מהם תנאי הסף (חומרה) להרצת dvd ללא כרטיס פריסה נפרד כך שאוכל לחבר את המחשב לטלויזיה אוקיי זה נכון שניתן לקנות DVD ודי אבל כל עידכון של פרוטוקול חדש (כדוגמת כנית MP3 וכו') במחשב מדובר בהורדת תוכנה והתקנה ואת המכשיר צריך לזרוק לפח. אני אשמח לקבל תגבות גם לגבי איזה כרטיס קול לקנות (שיתמוך בפרוטוקולים מתקדמים) ואיזה כרטיס מסך יספק אותי עם יציאת SVIDEO. תודה על כל התשובות עד כה.
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-