עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by stingeR-,

ההתלבטות היא בעיקר תאימות למשחקים השונים ודילאיי שאני מפחד שיש בשלט של מיקרוסופט כי הוא אלחוטי למרות שבאקסבוקס הוא סבבה... אזמה לקנות ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. המקלדת הנוחכית שלי דיי מתפרקת ולא נוחה לי במיוחד במיוחד (razer lycosta), אני אשמח אם תמליצו לי על מקלדת חוטית נוחה עם עברית ואנגלית (אם אפשרי) ושיהיה גם את WINKEY . חשבתי על ה black widow 2013 אבל יש רק את גירסת הULTIMATE והיא דיי מיותרת (ההבדל היחיד זה אורות ועוד חיבור USB שאני לא צריך). כמובן שאפשר עוד חברות ואין בעייה אם זה יהיה הרבה יותר זול (אני אפילו ישמח) אבל המקלדת חייבת להיות נוחה ושאני יוכל ללחוץ לפחות על 6-10 מקשים בו זמנית ואני אשמח אם זה לא יהיה גלוס כמו המקלדת הנוכחית שלי (לא חובה אבל זה לא כזה נעים אחרי עבודה מרובה) תודה מראש fp581

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. יצאה גרסה לחדשה ל-Logitech Gaming Software ונוספה תמיכה בעכברים הבאים (במקום Setpoint): G9, G9x, G100, G500, G700 ,MX518 להורדה היכנסו לאתר של לוג'יטק לטאב התמיכה, ביחרו בעכבר שלכם ולחצו על Downloads.

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by UdiS87,

מחפש המלצה לעכבר ומקלדת, רוב השימוש יהיה למשחקים (גיימר ממוצע לא משהו מטורף) מבחינת עכבר -חשוב שיהיה יחסית קטן מדוייק וקל משקל שמתאים לאחיזת claw, אני ימני מבחינת מקלדת- אני שנים נמצא עם לפטופ אז התרגלתי למקלדת עם כפתורים שטוחים ורחבים כמו שיש לרוב הלפטופים ואני מחפש משהו כזה גם לנייח, שתהיה מרווחת שטוחה ונעימה עוד משהו חשוב לא פחות- עיצוב סולדי ונוח, הכי קלאסי שיש (לא עכברים מפלצתיים ולא מקלדות מעוגלות) ןשיהיה שחור התקציב הוא בסביבות 300-350 שח תודה לעוזרים 8)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by swisaman,

טוב,אחי רוצה אוזניות חדשות אז הצעתי להביא לו את הTHERMALTAKE SHOCK ONE שלי(שהוא דיי מתלהב מהם),ואני אתפנק באיזה אוזניות חדשות ^^,למרות שהם נרכשו לפני איזה חודשיים.. יש המלצות לאוזניות גיימינג ומוזיקה עד 350 ש"ח~ ? בעיקר גיימינג,מוזיקה וסרטים הם שימוש דיי צדדי,כרגע אני משתמש בכרטיס קול מובנה של הלוח - אם(בחתימה),ככל הנראה ארכוש בקרוב X-FI XTREME AUDIO. היה לי ניסיון דיי מר עם הסיבריה,שנהרסו כל חודשיים בערך והייתי צריך לשלוח אותם לתיקון לעיתים תכופות,כדאי שהאוזניות שתמליצו לי עליהם יהיו כאלה שלא יתקלקלו פתאום בלי סיבה. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. או במילים אחרות האם המעבר בינהם שווה 200 ש"ח לחלופין - המלצה על מקלדות בסדר גודל של 500 + ש"ח למשחקים

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, לאחר קריאה רצופה של הנושא הנ"ל בסטיקי, וחפירה לא קלה ביוטיוב, וקריאה ממושכת על הנושא הגעתי למסקנה שאני רוצה לרכוש מקלדת מכנית. מהסברים שהבנתי לנכון, המקלדת שהכי מתאימה לצרכיי היא מכנית בעלת cherry MX blue/brown, יותר העדפה לbrown , אבל מכיוון שאין דגמים נורמליים בארץ אני אאלץ ללכת על הblue שיותר נפוץ כאן. אני מבין שהדעות לגבי black widow הן שנויות במחלוקת, אז אשמח לדעות אישיות שלכם, ומה הקטע שהBW הרגיל עולה 400 והאולטימייט עולה 730, מה ההבדל ביניהן. תודה.

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  8. Started by fp581,

אני צריך עכבר חדש כי הישן מתחיל למות ונגמרה האחריות (לצערי). התקציב כל כך רחב כי ראיתי את העכבר הזה http://www.pegasusgear.com/Default.asp?sType=0&PageId=84206 אבל הבעייה היא שאין עליו ביקורות (או שלא מצאתי ביקורות) ואינני מכיר את החברה או שמעתי עליה בעבר. לפי מה שאני הבנתי זאתי חברה ישראלית (לא בטוח גם בזה) שהתחילה לייצר מוצרי גיימינג במחירים ממש זולים. השאלה שלי היא אם העכבר שלהם שווה משהו או שהוא יחזיק חודש ויתפרק. החיסרון בעכבר, שאני רואה, שאין לו רפרש רייט של 1MS אבל הוא דיי קרוב ב-5 אז זה לא כזה קריטי. האפשרות השניה שלי היא עכבר שעוד לא יצא:http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-ouroboros אני יכל לחכות את הזמן הזה על שהוא יצא ויגיע לארץ אבל ההבדל במחיר הוא…

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  9. Started by IlanF,

אני מחפש להחליף את העכבר שלי למשהו קצת יותר מתאים לגיימינג. התקציב אמנם לא ממש גבוה, אבל זה מה יש... אני מחזיק את העכבר בעיקר באחיזת claw, ומעדיף שיהיו לו 5 כפתורים (כבר הרגל של שנים לעבוד עם עכבר של 5 כפתורים וקשה לי מאוד להתרגל לעכבר רגיל אחרי זה - ניסיתי ) חשבתי לקנות את ה MX518 שהיה לי עד לא מזמן, אבל חשבתי שקודם אבדוק אם יש משהו יותר טוב כאן. משטח לעכבר יש לי כלשהו מבד של steelseries ש"השאלתי" לאחי תודה

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  10. שלום. מחפש עכבר wireless לצרכים משרדיים, לעבודה מרובה עם המחשב. תקציב עד 150 ש"ח. אפשר דרך ebay עם יותר זול. ניסיתי לחפש לבד אבל הסתבכתי הגעתי לעכבר הנ"ל Logitech Couch Mouse M515 mouse http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=Logitech+Couch+Mouse+M515+mouse&_dmpt=Mice&rt=nc&LH_ItemCondition=3 המלצה שלו ב cnet http://reviews.cnet.com/mice/logitech-couch-mouse-m515/4505-3148_7-34453719.html תודה

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  11. אהלן, חבר'ה . מחפש אוזניות, וצריך את העזרה שלכם. המטרה העיקרית היא לגיימינג, אבל גם כדי שאני אוכל להשתמש בהן למוסיקה לדוגמא. הן צריכות להיות בעלות מיקרופון ונוחות ברמה סבירה (אין לי אוזניים גדולות כ"כ, אבל האוזניות הנוכחיות שלי נורא לוחצות ומציקות לאורך זמן). בגלל שאני לא רוצה לעבור את טווח ה-300 ש"ח כי אני לא משחק יותר מדי, אני רוצה ללכת על הSteelSeries Siberia V2, אבל יש לי כמה שאלות לגביהן: אני משתמש בכרטיס קול חיצוני, אז כמה דברים : א' - האוזניות הנוכחיות שלי תפקדו ככרטיס הקול של עצמן. זאת אומרת שחיברתי ל-USB ומיד הן עבדו בלי קשר לכרטיס קול של המחשב. האם גם בסבריה זה אותו הדבר? ב' - איזה חיבור יש להן? במידה ולא USB, האם תהיה לי אפשרות להשתמש במתאם PL קטן לגדול (ל…

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  12. חשיבות: 1. אמינות. 2. דריברים נורמלים שלא דופקים את העסק ומעמיסים על המחשב. נקודות בונוס: פידר דו כיווני ואלחוטית. מומלץ גם: ושלא תבזבז יותר מדי דיו ולא מסורבלת לתפעול. תודה.

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  13. שלום רציתי לקבל המלצות על עכבר שמתאים למי שעובד שעות בתוכנת שרטוט אוטוקאד כרגע אני משתמש בעכבר רגיל והיד החלה לכאוב לי האם יש עכבר שמתאים יותר וארגונומי יותר אודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 6.6k צפיות
  14. Started by thechecker,

שלום! רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את האוזניות האלה, אני לא משחק הרבה במחשב הרבה אבל אני צריך אוזניות שיתאימו גם למוסיקה אז רציתי לדעת אם שומעים בהם טוב גם למוזיקה או שזה יותר למשחקים ועדיף לקנות אוזניות שהם יותר נחשבות למוזיקה ואם צריך אז לקנות מיקרופון בנפרד, וגם רציתי לדעת כמה האוזניות האלו עולות בארץ בגרסה בלי ה-USB. אם יש לכם אוזניות טובות אחרות להמליץ(אבל לא האזניות היקרות מאוד) אז תמליצו ;D תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by l_messi,

1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר): 250-300 2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): 50 3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Palm / Claw / FingerTi 4. במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר:אין לי משטח5. בקשות מיוחדות - עכבר לימיניים / שמאליים וכדומה. ימניים 6. מהם השימושים של הציוד שתרצו לקנות?: משחקי מחשב / עבודה משרדית 1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית הפאד): 50 חריגה מקסימלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הפאד): 50 2. מה …

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  16. Started by ashafir,

שלום, אני מחפש לקנות אוזניות גיימינג טובות, אך שיהיו גם סבירות לסרטים ומוזיקה. חשבתי על אלו : 1) http://ksp.co.il/?uin=13567 2) http://ksp.co.il/?uin=11561 מה אתם אומרים על אלו? והאם עדיף עם חיבור USB? או שיש לכם המלצות על אוזניות אחרות. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  17. חשבתי על אוזניות הבאות: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=13430&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap מומלץ? יש יותר טוב? עריכה: שכחתי לציין: האוזניות צריכות לשמש אותי לגיימינג ולצפייה בסרטים. עדיפות לכבל 5 מטר אבל גם 3 יספיק.

• 19 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. שלום לכולם, מחפש מקלדת ועכבר (לא ב-סט) לשימוש מסיבי, כלומר שעות ארוכות של ישיבה מול המחשב. רצוי אלחוטיים. לגבי המקלדת אחרי הרבה שנים עם מקלדות רגילות נראה לי שהגיע הזמן לעבור למכנית. כמובן שמתאימה ונוחה להקלדה. אין לי צורך במקשים מיוחדים. חשוב שכל מקשי ה-F יהיו סטנדרטיים, וכל שאר המקשים. (היום אני עם ה logitech wave ואני עוד שניה מתחרפן ממנה) לגבי העכבר חשוב שיהיה נוח, חיישן לייזר, dpi גבוה (עבודה עם 2 מסכים) מדוייק, רצוי לחצני קדימה אחורה. היום אני עם ה logitech mx 1100 ולטעמי הוא גבוה מידי מה שיוצר עומס על פרק היד. גם לא מרגיש לי הכי מדוייק. תודה רבה לכולם!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום וברכה, אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר צבעונית. הייתה לי עד כה מדפסת הזרקת דיו. אמנם מחירי הטונרים של הזרקת הדיו זולים יותר, אך מרגע פתיחתם, גם אם לא נעשה בהם שימוש, הם מתחילים להתייבש, כך שאם אני לא מדפיס דף צבעוני כל יום, אלה פעם ב..., לא בטוח שהזרקת דיו יוצא יותר זול. מכיוון שאינני מבין בנושא, אין לי מושג מהו טווח המחירים כדי שאוכל לרשום פה את המחיר שבו אני מעוניין. אבל, המרכיב החשוב שלי מבחינת מחיר הוא האחזקה. הבנתי שיש מדפסות שגם הטונרים הלא מקוריים שלהם מאוד יקרים. אני מעוניין כמובן בכאלה שיש להם טונרים זולים, גם אם הם לא מקוריים. כמובן חשובה לי גם איכות המדפסת וההדפסה. עוד פינוקים שאשמח, במידה והם לא מייקרים את המחיר לשמיים - מדפסת משולבת: 1. אלחוטית 2. פקס 3. ס…

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  20. אני מחפש אוזניות גיימינג אלחוטיות עם מקרופון תודה רבה על העזרה FP581

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Arile,

שבת שלום לכולם, אתמול רכשתי מדפסת מסוג PANTUM P 1000. חיברתי את המדפסת למחשב והיא עובדת והכל טוב. אלא מה, כאשר קישרתי בין מחשב אחר למדפסת (לא המחשב אליו המדפסת מחוברת פיזית) התגלתה בעיה משונה מאוד. המדפסת הרי מקושרת למחשב השני כמדפסת רשת (יש לי רשת אלחוטית). המחשב שלי מזהה את המדפסת ומצליח להתחבר אליה בקלות. הבעיה היא שכאשר אני רוצה להדפיס מסמך כלשהו המדפסת לא מדפיסה דבר. במנהל ההדפסות ההדפסה אכן מופיעה וגם רשום כי היא תקינה ותחת "סטטוס" רשום "מדפיס" אבל כלום לא יוצא. זה לא הכל ! כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב אליו מחוברת המדפסת פיזית, ההדפסה שהודפסה קודם לכן (מהמחשב שאינו מחובר פיזית למדפסת) יוצאת כמו שצריך מיד עם עליית המחשב אליו המדפסת מחוברת פיזית !! מה קורה פה? למה זה …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Yossiel,

הי, אני מתלבט בין שתי מקלדות מכניות, לשימוש של גיימינג והקלדה. אני מתלבט בין ה Razer Lycosa לבין ה BW. מה יותר משתלם? והאם יש מקלדות אחרות שאתם ממליצים עליהם? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by X7-007,

אז מזמן היה לי את ה SX ולא הייתי יכול למצוא משהו יותר טוב ממנו, אז התפשרתי על Razer Destructor, עכשיו זה נהרס ויש דגמים חדשים כבר בשוק שמשתווים או דומים ביכולתם ל SX שהוא נקרא לו אחד המשטחים הבאמת שווים את כספם. בשלב זה אני מעוניין בביצועים מטייבים, עדיין יש לי קושי בלהחליט אם אני צריך 2 צדדים כי לפעמים אני רוצה לערוך משהו או פשוט שליטה מאשר קופץ לכל מקום. או שבסיגנון חופשי לקנות 2 נפרדים שלכל אחד היתרון הבולט שלו. שאלה מה הקצב Wear down שלהם, עד כמה אני יוכל להשתמש בהם לפני שיאבדו את ה Glide או האחיזה. בכללי אני רוצה לחכות לחדשים של Razer או לחדש ביותר של Roccat Razer Destructor 2 Roccat HIRO שידוע שדיסרקטור מצויין וה HIRO אומרים שהוא לא יהרס או אם בכלל אחרי הרבה הרבה זמ…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לקנות את האוזניות Steelseries Siberia V2. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדלים בין 3.5mm ל-USB? ההבדל במחיר יכול להיות מעל 100 ש"ח לגירסת ה-USB. כמו כן, מצאתי את האוזניות באיביי ב-40 דולר (160 ש"ח) אצל המון מוכרים. מניסיון שלי עם איביי אם כתוב על מוצר Original או Genuine אז הוא מקורי לחלוטין. האם זה הגיוני הפער הזה בין המחיר שם לארץ או שיש מצב שהן מזויפות? הערה קטנה, אני יודע שיש אותן בבאג ב-200 ש"ח, אבל באג מתנערים מזה וטוענים שזאת טעות בפרסום ולא מוכנים לקחת אחריות ככה שאני לא מעוניין לקנות אותן מבאג גם אם יהיו הכי זולים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. לחיצה על הכפתור הירוק במרכז העמוד תכניס אתכם להגרלה הגדולה, לאחר מכן יתחלף הכפתור בקישור לפייסבוק ויש לעשות לייק על העמוד על מנת להכנס להגרלות הקטנות (בשביל להגדיל את הסיכויים תצטרכו לשלוח את הקישור האישי שלכם למצטרפים חדשים וכך לזכות בפרסים גדולים יותר). ניתן לזכות בעכברים, אוזניות, פדים וציוד נוסף! מניסיוני כבר מספר ישראלים זכו בהגרלות של רייזר והציוד שלהם מאוד איכותי ואמין - שווה להשקיע כמה דקות! http://www.razerzone.com/bladegiveaway תתאמצו זה כדאי!

• 2 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים