עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני חושב לקנות עכבר SteelSeries Sensei בדקתי קצת באינטרנט וראיתי שהוא אחד הטובים אם לא הכי טוב במחינת פונקציות וחיישן והאיכות שלו והבנתי שהוא גם מתאים ל PALM. האם יש אנשים שהשתמשו/משתמשים בו בPALM? ויוכלו לאמת את דעותי לגביו? לגבי מקלדת ראיתי שה SteelSeries g6v2 או g7 הם ממש מומלצות אבל לא ממש מצאתי מידע באתרים בארץ לגביהם ראיתי שאפשר להזמין ב Pcgames אבל רציתי לראות אם מישהו כאן שהשתמש במקלדות או משתמש יכול לתת חוות דעת עליהם ומה ההבדל ביניהם? והאם ניתן להשיג את המקלדת עם עברית או לחרוט בעזרת מקום שעושה חריטה מקצועית שלא פוגעת במקלדת? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by bronco,

איך אני יכול לחבר את ה Bose Companion 5 לכרטיס קול בכניסת PL 3.5 כרגע זה מחובר דרך USB ואייכות הסאונד מגעילה יש מתאם מאנלוגי לדיגיטלי? (PL 3.5 TO USB ) תודה ליועצים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, אני צריך לקנות ראשים מסוג 940XL והם נגמרים ממש ממש מהר.. המחירים בשמיים, ויש אפשרות לקנות ראשים חלופיים, ראשים ממוחזרים או מה שנראה כמו הבחירה המשתלמת ביותר - למלא לבד. חיפשתי ב ebay ויש מלא מלא מלא סוגים של דיו וערכות מילוי והלכתי קצת לאיבוד. מן הסתם שבטח יש הבדלים באיכויות לכן אני שואל אם למישהו יש כבר נסיון עם הזמנה של ערכה כזו מאיביי, או אפילו אולי גם מהארץ אם המחיר סביר. תודה מראש

• 21 תגובות
    • 10k צפיות
  4. משהו בעניין?

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  5. האם יש אפשרות לבצע עדכון קושחה במדפסת משולבת HP Photosmart C7283? אם כן, אז איך?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום. ציוד היקפי? זה הפורום הנכון אני מניח (: מישהו יכול להמליץ לי על כסא למחשב משרדי, שעליו אשב... בערך.... 12 שעות ביום? אני לא מחפש להשתגע במחיר, כי אין לי תקציב גבוה לזה ): הכסא לא צריך להיות יפה בכלל, ולא מעוצב. רק בריא, תומך תודה!!!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. ראשית: יש לי וינדוס 7 ואני משתמש בlgs 8.4 שני הכפתורים העליונים מצד שמאל של העכבר (g6 וg7ְ) לא פועלים ברוב המשחקים שניסיתי. למעשה, אני אני חושב שרק בskyrim הצלחתי להגדיר אותם. יש לציין שבכל מצב אחר הכפתורים האלה כן פועלים (אם לדוגמא אני מגדיר להם לשלוט על הווליום)

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  8. המלצה למדפסתסו אלחוטיוהמלצות על מדפסת שכוללת את הדברים הבאים: 1. סורק+פקס 2. אלחוטית 3. איכות הדפסה טובה גם בש.ל. וגם בצבע 4. אמינות 5. אופציה לראשי דיו חלופיים אחד הדגמים שמצאתי: Canon Pixma MX715 אני לא נעול עליו ואשמח לחוו"ד של אנשים שמכירים את הדגמים האלו ויכולים להגיד אם שווה או לא. לגבי המדפסת הנ"ל, הבנתי שאיכות ההדפסה בש.ל. לא נחשבת להכי טובה אבל אני לא באמת יודע מה המשמעות כי לא ראיתי תוצאות. ההדפסה שלה לא מהירה כ"כ אבל מצד שני אני לא בית דפוס אז אין לי בעיה עם מדפסת במהירות רגילה. כל עזרה תתקבל בברכה תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. יש לי כבר איזה 5 שנים אותם מקלדת ועכבר חוטיים, ובמקלדת כבר יש לחצנים שקשה ללחוץ עליהם וזה מעצבן, ועכבר חוטי כבר נמאס עליי.. אז אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת עד 350 שקל, ושיהיה אלחוטי. אז אני צריך את העזרה שלכם

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  10. Started by composite,

שלום רב! לא מזמן קניתי את המקלדת האלחוטית של אפל. כיוון שהיא לא נתמכת באופן טבעי ע"י וינדוס רכשתי לצידה מתאם Bluetooth קיקיוני ביותר. כצפוית המתאם לא שרד זמן רב וכעת איני יכול להשתמש במקלדת יותר. לכן נושא זה - אני מחפש המלצה למתאם בלוטות' אמין וטוב, ללא הגבלת תקציב (כמה זה כבר יכול לעלות?), ובכללי - אם יש איזה מדריך להתאמה מושלמת של המקלדת הנ"ל לעבודה עם וינדוס, כולל התוכנות, החומרה וההגדרות המתאימות - אני אשמח. בנוסף, אשמח להמלצה לתוכנה שתאפשר לי להגדיר פעולות מסוימות למקשים מסוימים שקיימים במקלדת ואין לי בהם שימוש, אבל הפעולות האלה חסרות לי. למשל - במקלדת של אפל יש כפתור eject שאין לי בו צורך, אבל חסר כפתור delete, שאני מעריך מאוד. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by CyborgRAT,

שלום! אני מחפש באינטרנט ולא מצליח למצוא באיזה מערכות הפעלה, המצלמה תומכת. אני אציין כמה שמות ואשמח אם תוכלו להגיד לי אם המצלמה נתמכת. Windows XP 32 bit & 64 bit Windows 7 32 bit & 64 bit Windows 8 32 bit & 64 bit תודה מראש, ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  12. הבנתי שאם מכוונים בהדפסה לאיכות טיוטה, אז הדיו יכול להישאר ליותר זמן. האם אפשר לכוון בהגדרות פקס שגם הפקס לא יצא באיכות הכי גבוהה שיש אלא באיכות רגילה/נמוכה/טיוטה? איך מגיעים להגדרה הזאת? תודה דגם מדפסת HP4500 ללא רשת, רגילה אם זה משנה

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  13. היי, מקווה שאני לא מפר את החוקים של הפורום. (לא מצאתי תשובה לשאלה הזו בדיונים הנעוצים) אני שוקל לקנות עכבר גיימינג ואני מתלבט איזה עכבר לקנות. הדגם שנמצא ברשותי כרגע הוא Logitech MX510. אני עם הדגם הזה בערך מאז שהוא יצא (שזה אומר משהו כמו 8 שנים) כמובן שאז לא היה כל כך הרבה אפשרויות ומבחר כמו היום. אני יודע שהעכבר הנ"ל מיועד ל- Palm Grip. אני רגיל אליו. בפועל אני משתמש בו כ- Fingertip/Claw Grip. השאלה שלי היא פשוטה: קראתי פה דיונים, קראתי גם את הכתבה על בחירת עכבר הגיימינג המושלם. יצא לי לראות הרבה ביקורות בפורומים ודגמים באתרים. פשוט נראה לי שבמקרה הזה אין תחליף להתנסות בשטח ולכן השאלה שלי היא פשוטה: האם יש חנות או מקום שבה אפשר לפחות לנסות חלק מהדגמים? (עם דגש ע…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by lesForce,

שלום לכולם שידרגתי את כל המחשבים בבית ל-WIN8, ומשום מה הגדרת המדפסת (HP 4500) עושה בעיות הפעם. (בעבר הגדרתי אותה על WIN7 והכל עבד כמו חמאה) ראשית, היה קשה להגדיר אותה מהרגיל, בהתחלה שאר המחשבים בכלל לא זיהו שיש מדפסת רשת, רק לאחר מספר שעות, אחרי שכבר התייאשתי מהעניין, ראיתי את המדפסת ברשת והגדרתי אותה לבסוף בהצלחה בשאר המחשבים. אבל זה לא הסוף. משום מה, החיבור איתה לא עובד חלק, פעם אחת זה עובד, ויותר מידי פעמים זה לא עובד. מספר ימים שהמדפסת פשוט בסטטוס של "לא מכוונת". כמובן שבדקתי שהמחשב המתפעל פועל ומחובר לרשת. יש לכם קצה חוט?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by talje,

היי, אני מעוניין לקנות שלט למצגות שגם מצביע וגם ניתן לדפדף בעזרתו במצגות, וגם שיהיה איכותי. בחיפושיי העלתי בחכתי את Logitech Wireless Presenter R400 - http://www.logitech.com/en-sg/product/5993?crid=11 אשר עליו קראתי מספר ביקורות ברשת ונראה כי הוא מעולה. מצאתי גם את דגם R800 של אותה חברה אך הוא מחוץ לגבולות התקציב (עד כ300 ש"ח). רציתי לשאול: א) האם מישהו התנסה עם הR400 ויכול לשתף אותי עם חוות דעתו על המכשיר? ב) האם מישהו מכיר מוצר דומה שעונה על הצרכים שלי ויכול להמליץ עליו? יש לציין כי אני זקוק למוצר לשבוע הקרוב ולכן הזמנה מחו"ל איננה רלוונטית. תודה, טל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by nigger84,

שלום לכולם, רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם המדפסת הנ"ל. נראה לי שהיא חדשה ובגלל זה אין ביקורות באינטרנט. אני מחפש כבר הרבה זמן מדפסת משולבת חסכונית בדיו ולפי ההצהרות בפירסומים זו אמורה להדפיס פי 2 באותו מחיר.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by huber,

שלום חברים. יש ברשותי עכבר מסוג MX1100. לאחרונה המקש השמאלי של העכבר התחיל להגיב בצורה מוזרה, כמעט כל לחיצה נקלטת כלחיצה כפולה, מה שהופך את חווית השימוש בעכבר לנוראי. לצערי תקופת האחריות הסתיימה לפני זמן מה - השאלה האם יש דרך לפתור את הבעיה? לא מצאתי דרך לפרק את העכבר.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by arik100,

אהלן יש ברשותי עכבר דיי חדש - בשימוש מספר חודשים LOGITECH G500. הוא עושה בעיות עם הגלגלת ככה שאני מזיז אותה ואחרי שהתנועה נקלטה נגיד אני גולל למטה , אז הוא מחזיר את העמוד למעלה. אני לא יודע אם זה תקול או שזה פשוט מאוד רגיש, אבל זה לא קרה אפעם לפני זה עם אף עכבר. העכבר הקודם שלי הוא MX518. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אשמח להמלצות , אני כמובן מחפש את המדפסת + סורק הטובה ביותר שהכסף שלי יכול לקנות. אני גם צריך שהמדפסת תהיה אלחוטית , זאת אומרת שאוכל למקם אותה היכן שארצה בבית כל עוד שיש חשמל באיזור. כמובן שמחיר הדיו הוא גם פקטור. תודה רבה על העזרה חברים.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. ברשותי כרגע - MX518 עם רגליות שחוקות,פאד QCK+ גם הוא דיי "שחוק" ומקלדת SIDEWINDER בת 3 שנים בערך(+). התקציב הוא באזור ה600 ש"ח,והשימוש העיקרי הוא גיימינג(FPS בעיקר) והקלדה מרובה פה ושם(קסואל כזה..) מבחינת אחיזה בעכבר אני משתמש בPALM. אשמח להמלצות,תודה.

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  21. Started by proevo4ever,

מחפש גויסטיק עם דגש ל d pad , היה לי מקודם Rumble pad 2 של לוג'יטק שהיה מעולה!, קניתי F510 והפאד שלו נורא , לא מדויק . אני משחק פיפא ופשוט הפאד מעאפן לאללה. יש המלצה לפאד מדוייק להפליא? לא משנה לי חוטי או אלחוטי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Kak,

ברשותי G700 של לוג'יטק וגם steelseries 3hd. לא שמעתי אף פעם התייחסות לנושא אבל אני נוטה להאמין שצבירת אבק\ליכלוך על עינית הליזר של העכבר וגם צבירת ליכלוך על המשטח של העכבר לאורך זמן יפגעו בביצועים שלו (יקשו על העינית ויורידו את רמת הדיוק) אני מעוניין לנקות את המשטח ואת העינית אבל לא בטוח אם אני עלול לשרוט את העינית או לחלופין להוריד בשטיפה איזה שהוא חומר שמצפה את המשטח של העכבר. איך מומלץ לנקות אותם? נ.ב הסיבה שאני שואל היא שהיום כשהתחלתי להשתמש העכבר קפץ ממקום למקום כמו משוגע, כיביתי אותו ונשפתי כמה פעמים על העינית והוא אכן התייצב מיד, לא ראיתי כלום לפני כן כשהסתכלתי אבל אני מאמין שנכנס לשם משהו שהסתיר חלקית את העינית

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Ghsu1234,

אני מעוניין לקנות מיקרופון שולחני. מצאתי מיקרופון שנראה ממש טוב, קוראים לדגם Alctron UM900 רציתי לדעת אם אולי יש מיקרופונים עדיפים אליו (באותם מחירים = 400+-) ואם אני קונה את זה איזה סטנד כדאי לקנות, אני מעוניין בסטנד שאפשר לשים בצד של השולחן מבלי שיפריע לי להגיע אל המקלדת (אולי משהו שיביא את המיקרופון מלעמלה כלפי) תודה מראש. עידו רותם

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ffooxx,

מעונין במקלדת לצורכי הקלדה לא למשחקים בכלל. מוארת עם תאורה מלאה שתהיה בעברית אני רוצה שתהיה גם אלחוטית. היחידה שמצאתי זה הLogitech Wireless Illuminated Keyboard K800 אבל לא מצאתי חנות שמוכרת אותיות בעברית מוארות. יש המלצות? תודה מחיר: 500 ש"ח

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני מעדיף עכבר של חברה מוכרת וגודל מלא ולא כל מיני עכברי מיני למחשב נייד. תקציב עד 200 שקל אם אפשר פחות אז מה טוב.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים