עבור לתוכן

זקוק לעזרה דחופה עם חיבור שקעים ל-CAT6 בבית.

Featured Replies

פורסם

זקוק לעזרה די דחופה - הקבלן שלי עשה כבילה עם CAT6 בכל הבית אבל גילה שהוא פשוט לא יודע איך לחבר את השקעים לכבלים.

יש כאן מישהו (או מכירים מישהו) שמתאים לו לבוא אלי במהלך שבוע הבא ולחבר 10-20 שקעים לכבלי CAT6 בבית תמורת תשלום הוגן (איזור ב"ש).

אני מניח שבשביל מישהו שמנוסה בזה זה שעה-שעתיים עבודה מקסימום, לא?

יש את כל הציוד הנדרש...

דברו איתי

פורסם
  • מחבר

שלחתי..

פורסם
  • מחבר
שלח לי מייל

gal-rock@hotmail.com

אשמח לעזור

קיבלת?

פורסם
  • מחבר

סכמת רשת ראשונית:

פורסם
  • מחבר

ועוד שאלה למומחי התקשורת כאן - יש בעיה לחבר שקע זכר סטנדרטי ל-CAT6 לבד?

פורסם
  • מחבר

הזדמנות אחרונה לפני שאני מבקש מאיזה טכנאי שיעשה את העבודה - אין מעוניינים כאן?

פורסם
  • מחבר

בדיון ב"רשתות" אין קול ואין עונה אז אשאל גם כאן - הבאתי איש מקצוע והוא טוען בתוקף (למרות האמור במדריך המצויין של NETCHIEF) שלא ניתן לחבר מחבר זכר לכבל CAT6 - רק לקורונה בשקע נקבה.

הוא טוען שהגידים עבים מדי, קשה ללחוץ אותם והם משתחררים בקלות - מה שלא קורה עם CAT5E.

מכירים את העניין? הגיוני?

כמה צריכה לעלות כזו התקנה?

אם זה בכל זאת אפשרי - חיבור לזכר זה פשוט/זול יותר מקורונה/שקע גוויס (עבודה - בהזנחת מחיר השקע כמובן)?

תודה!

פורסם

הא? יש לי כבלים CAT6 בבית, קנויים, זכרים. אם יש לך לוחץ וסופיות מה פשוט יותר מאשר לבדוק?

פורסם
  • מחבר

הטענה שלו היא שהקנויים מותקנים במפעל עם מכונה מיוחדת וזה לא מעשי לעשות את זה עם הלוחץ הידני הביתי.

הקבלן שלי ניסה לפי מדריך הכבילה של NETCHIEF - לא ממש בהצלחה (ויש לו ידיים טובות).

פורסם

ניתן לחבר ראש זכר ישירות לכבל ללא כל בעיה.

שים לב שבcat6 הגידים עבים יותר ודורשים ראש rj45 מתאים.

כל עוד החיווט בשני הקצוות מסודר בצורה ישירה (כמו במדריך של netcheif) הכל יהיה בסדר.

פורסם
  • מחבר

יש הבדל ב"ראש"?

תוכל לשלוח לי לינק למשהו מתאים?

צריך משהו שקל לקנות בכל חנות, לא משהו שיש בחנויות איזוטריות או בחו"ל אלא משהו שאפשר למצוא אפילו הרחק הרחק מאחורי הרי החושך בב"ש (מתלה למקרן למשל לא מצאתי בשום מקום).

משתמשים באותו "לוחץ" כמו CAT5?

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

מוזמן ליצור עימי קשר

פורסם
  • מחבר

איזור ב"ש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים