עבור לתוכן

גם לכם יש בעיות עם הביצועים של gta v?

Featured Replies

פורסם

התקנתי אותו דרך סטים, אחרי ההרשמה המייגעת לשירותים של רוקסטר הפעלתי את המשחק, הוא מידי פעם עולה לי במצב Window, אני משחק אותו על 970 g1, עשיתי בהתחלה העל על אולטרה, הביא לי ביצועים סביב 40 fps, הורדתי את כל ההגדרות לvery high ועלה לסביבות 50-60 fps. ועדיין לא מרגיש שהמשחק עובד חלק.. כל מיני גילצ'ים בגרפיקה, נפילות fps קטנות כאלה.. הם הולכים לשפר את זה?

פורסם

איזה AA אתה משתמש?

אם יש לך משהו מופעל ב- Advanced Graphics תכבה אותו.

עוד המלצות שהוזכרו בת'רד השני:

ציטוט With every new PC game comes a few particular settings which will tank your frame rate. GTA V is amazingly well-optimised, but there are still a couple of settings I've found which bring the frame rate down. Note my rig is a 3570k with GTX 970 4GB, so your mileage may vary.

Grass Quality is a killer. On Ultra it halves my frame rate in rural areas. Set this to Very High.

Extended Distance Scaling and Extended Shadows Distance (in Advanced Graphics) both give my GPU a beating. I just set these to minimum.

High Resolution Shadows (also in Advanced Graphics) has a high performance cost with little visual payout, in my opinion.

MSAA is costly even at 2X. You will get frame drops. I'm sure you could dial down some of the other settings to minimise the impact. FXAA works okay on its own as an alternative.

EDIT: Thanks to /u/Cuboix for recommending that if you drop Shadow Quality down to High, you should then have enough overhead to enable 2x MSAA (with TXAA if you have Nvidia). This is great if you prefer fewer jaggies over sharper shadows.

Everything else other than the above is maxed out and I'm getting a smooth 60fps at 1080p with no drops. Again, your mileage may vary.

I hope this helps someone out. Enjoy the game!

560 commentsshare

חוץ מזה רק לקוות שיצאו עדכונים שיתקנו את הבעיות.

פורסם
התקנתי אותו דרך סטים, אחרי ההרשמה המייגעת לשירותים של רוקסטר הפעלתי את המשחק, הוא מידי פעם עולה לי במצב Window, אני משחק אותו על 970 g1, עשיתי בהתחלה העל על אולטרה, הביא לי ביצועים סביב 40 fps, הורדתי את כל ההגדרות לvery high ועלה לסביבות 50-60 fps. ועדיין לא מרגיש שהמשחק עובד חלק.. כל מיני גילצ'ים בגרפיקה, נפילות fps קטנות כאלה.. הם הולכים לשפר את זה?

האם המשחק משתמש ביותר מ3.5 GB של VRAM?

פורסם

האמת לי אין שום בעיה עם המשחק עובד לי חלק לגמרי בלי תלונות עד כה.

עם מפרט :

GEFORCE 660GTX TI

INTEL I7 3770

8GB RAM

והמשחק מותקן על SSD של INTEL

פורסם
  • מחבר

באמת יש דברים שהדלקתי ב

Advanced Graphics, אכבה אותם, ואם אתה מפעים את כל האופציות על אולטרה, אתה עובר 3.5. עכשיו אחרי שהורדתי את ההגדרות שאמרתם עובד יותר חלק, אבל עדיין לא מושלם.

מוזר שעם כרטיס כמו 970 צריך לבטל לגמרי Advanced Graphics

פורסם

שים לב שיצאו דרייברים חדשים במיוחד למשחק, זה בדרך כלל קורה עם משחקים חדשים וגדולים. תתקין את הדרייבר החדש ותראה אם עוזר.

פורסם
  • מחבר

התקנתי.. מאמין שיוציאו עוד תיקונים למשחק

פורסם

נסה בהגדרות של העכבר לשים את האפשרות MOUSE INPUT METHOD על DIRECT INPUT

פורסם
  • מחבר

וואלה באמת העכבר זז לי מוזר, במיוחד בתפריטים

פורסם

יש שם כמה שיטות קלט נסה לשחק עם כל אחת מהן אולי זה יגרום למשחק להרגיש חלק יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! בדיוק גם הגיע לי היום משלוח של מסך 144h gsync. מעניין אם ישפר את החוויה

פורסם

תתחדש.

GSYNC אמור לעשות פלאים במקרים כאלה.

פורסם
  • מחבר

יודע אם עכשיו מפעילים vsync בהגדרות של המשחק או לא, או שיש הגדרה של gsync אחרי שהפעלתי בהגדרות של nividia.. נראה

פורסם

לא מפעילים VSYNC, מאפשרים בלוח הבקרה של NVIDIA וזהו אני חושב. (אין לי מסך GSYNC אבל זה מה שהבנתי בזמנו)

פורסם
  • מחבר

אני אשב על המסך שבוע ככה אעלה ביקורת מסודרת בע"ה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים