עבור לתוכן

Steam Winter Sale 2014

Featured Replies

פורסם

2642575-nyyqguh.png

בעוד מספר ימים תגיע אלינו מכירת החורף של סטים, הכינו את עצמכם והארנקים שלכם

במכירה יופיעו רבים מאוד מהמשחקים בהנחות, אבל יש לשים לב במיוחד לדילים הבאים שבהם ההנחות משמעותיות הרבה יותר:

הדיל היומי

כל 24 שעות מצטרף סט משחקים חדש, כל סט כזה יהיה זמין ל- 48 שעות בלבד של הנחות משמעותיות.

Flash sale

מספר משחקים בודדים המתחלפים כל 8 שעות.

משחקים בדיל זה עלולים להופיע בו מספר פעמים במהלך ה- sale

בחירת הקהילה

כל יום יופיעו מספר משחקים להצבעה על ידי חברי הקהילה. המשחק שיזכה במירב הנקודות יופיע למחרת לרכישה בהנחה גדולה יותר מהרגיל.

משחקים כאן ייתכן ויופיעו בהנחות פחות משמעותיות, במקרים אלו מומלץ להמתין שיגיעו לדילים האחרים

כמה הערות חשובות

שימו לב לא לרוץ לקנות את המשחק הראשון שקופץ במבצע - חכו שיגיע לדיל היומי או ל- flash sale ואם יופיע שם בהנחה טובה אז תקנו.

במחינת הדילים הגדולים ההנחות בדרך כלל יהיו גדולות יותר ב- Flash sale, לאחר מכן ב- daily deal ואז ב- commnity choice ולבסוף יש את המבצעים הרגילים שלא נמצאים בדיל מיוחד.

משחקים יכולים להופיע מספר פעמים בדילים שונים. אם פספסתם משחק ב- flash sale, אל תתבאסו, כנראה שתראו אותו שוב או בבחירת הקהילה או בדיל היומי מספר ימים לאחר מכן.

משחקים תחת בחירת הקהילה לא תמיד יקבלו הנחות משמעותיות, במקרה כזה חכו שהמשחק יגיע לדיל היומי או ל- flash. אבל אם אתם רואים שהמבצע ממש טוב למשחק המסויים - אל תתביישו, תקנו.

אם המשחק שאתם רוצים לרכוש לא הופיע עדיין באחד הדילים יש לחכות עד ליום האחרון של המבצעים לפני שתקנו אותו בהנחה רגילה. סיכויים גבוהים שיופיע באחד הדילים. אם לא הופיע עד יום המכירה האחרון - תרכשו אותו

זאת תקופה טובה לאגור משחקים ב- backlog, אבל תשדלו לשמור על איפוק ולא לרוקן את חשבון הבנק שלכם על המכירה, תשתדלו לקנות רק משחקים שבהם תשחקו

Brace yourselves, winter sale is coming :)

News2.png

• תגובות 42
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה ההבדל בין בחורות שקונות בגדים בסוף עונה לבחורים שקונים משחקים בסוף עונה ? יש יותר סיכוי שהבת תלבש את הבגד....

פורסם

ד"א זה ב 18 לחודש בשמונה בערב אז תעדכן. קדימה גייב תפתיע אותנו.

פורסם

במידה ויש מישהו שלא מודע

תבדקו אם יש לכם במלאי רקעים ואייקונים

אפשר להמיר אותם ל GEMS

ואז למכור

כרגע שק של 1000 נמכר במעל $1

מספיק שיש לכם כמה רקעים בחשבון ואולי תעשו כמה דולרים

בנתיים הצלחתי לעשות 31 דולר ועוד יש לי דברים בערך של מעל 10 דולר שעוד לא מכרתי

הייתי עושה יותר אבל היו לי בעיות בארנק סטים

פורסם
  • מחבר

רקע = 100 gems וקלף שווה בין 10 ל- 30. כדי לקנות משהו אתה צריך כמה מאות gems לפחות. אם אתה רוצה משחק אז תתכונן לוותר על עשרות אלפים.

גם שק של 1000 gems יהיה קצת קשה להשיג למשתמש הממוצע שלא מתעסק כל היום בהחלפת קלפים...

פורסם

זה משתנה

יש רקעים ששוים רק 10 GEMS ויש ששווים 100 זה תלוי במשחק

ככה גם באייקונים

קלפים בכלל לא שווה להמיר כי אפשר לעשות איתם דברים רווחים נוספים עדיפים

אבל נראה לי בקלות יהיו הרבה אנשים שיש להם לפחות כמה עשרות רקעים אייקונים במלאי שיהיו שווים כמה דולרים

פורסם

התחיל.

המשחק הראשון שקניתי: Microsoft Flight Simulator X ששוחרר היום בגירסה מעודכנת ל-Steam. ‏$5 נראה לי מחיר סביר לסימולטור כל כך פופולרי, גם אם יחסית ישן.

פורסם
  • מחבר

הקדמת אותי בכמה שניות :)

בדיוק אני מסתכל גם על זה, רק לא מובן לי ממש מה זה כולל. אם זה כולל את ה- acceleration אני קונה מיד. אני בכל מקרה כנראה יקנה אם סידרו את עניין ההתקנה (מניח שכן, כי לסטים אין ממש התקנה) - אחרי שהתקנתי אותו במחשב אחד ומחקתי לא הצלחתי להתקין מחדש בכלל. זה דרש ניקוי כוללני של קבצים וניקוי רג'יסטרי יסודי ורק אז איכשהו הצלחתי להתקין מחדש.

עריכה

כולל acceleration.

מהעמוד סטים:

Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition (FSX: Steam Edition) is functionally similar to the boxed version of Microsoft Flight Simulator X (MSFSX Gold Edition)

מוויקיפדיה:

Microsoft Flight Simulator X: Gold Edition combines the Deluxe Edition and the Acceleration expansion pack into one

טוב אז FSX אני קונה. עכשיו בינתיים אין עוד הרבה שאני רוצה. אני מחכה למבצע יותר טוב על space engineers נראה לי ראיתי אותו לפני כמה ימים ב- 65-60% הנחה

פורסם

הקנייה של המשחק זה החלק הזול. עכשיו אני מקווה שמשחק עם גיימפאד יהיה מספיק מהנה, כי קניה של ג'ויסטיק טוב היא עסק יקר.

פורסם
  • מחבר

אחח אכן. יש לי כרגע logitech extreme 3d pro שאני מתעסק איתו קצת. אני צריך לקנפג dead zone נורמאלי כי החיישנים קצת מזייפים לי וקולטים תזוזות ממש קטנות (אני רק תופס את הג'וייסטיק וכבר קופץ לי ה- radder כמו לא יודע מה)

פורסם

AC Black Flag ב-75% הנחה ועולה עכשיו 10$. האם זה משחק מומלץ?

אני דווקא אוהב את הסדרה, אבל ב-AC3 פחות התחברתי לקרבות הימיים, כשצריך להפגיז ספינות אחרות עם התותחים. חוץ ממה שהייתי חייב לא עשיתי את המשימות הימיות.

האם Black Flag מבוסס על לוחמה ימית כזו? כי אם כן, אני אוותר.

פורסם

אני דווקא אוהב את הסדרה, אבל ב-AC3 פחות התחברתי לקרבות הימיים, כשצריך להפגיז ספינות אחרות עם התותחים. חוץ ממה שהייתי חייב לא עשיתי את המשימות הימיות.

בבלאק פלאג יש יותר משימות בים..

- - - תגובה אוחדה: - - -

התחיל.

המשחק הראשון שקניתי: Microsoft Flight Simulator X ששוחרר היום בגירסה מעודכנת ל-Steam. ‏$5 נראה לי מחיר סביר לסימולטור כל כך פופולרי, גם אם יחסית ישן.

סימולטור ישן ומקרטע.

כיום יש את XP שהוא העתיד של הסימולטורים.

פורסם
  • מחבר

XP?

BF הוא משחק מעולה, אבל כן הוא מבוסס בעיקר על הלוחמה הימית

פורסם

תודה על המידע. אני חושב שאוותר.

אולי יהיה מבצע טוב על shadow of mordor, ואז אקנה אותו במקום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים