עבור לתוכן

רוצה להבין משהו לגבי מכונות תספורת

Featured Replies

פורסם

שלום,

אחרי שקניתי כבר שתי מכונות תספורת שמתאימות גם לזקן, והן נחלשו מאוד תוך שנה, עשיתי קצת "מחקר" באינטרנט.

הגעתי למסקנה שכדאי לקנות מכונות של Moser, כמו ה- 1854 או ה- 1871 כדי ליהנות ממכונה איכותית ועמידה.

הבעיה שהמכונות האלה לא מתאימות גם לזקן וגם לשיער, כי אם רק לאחד מהם, מבחינת רמות חיתוך.

בד"כ אני מסתפר על 7,9 ו-11 מ"מ ומסדר זקן על 1 מ"מ.

לא הצלחתי למצוא מכונה שמכילה הרבה רמות חיתוך, מ- 1 מ"מ ועד סביב 12 מ"מ.

השאלה שלי: האם כשכתוב "4 רמות חיתוך: 3,6,9,12" הכוונה לארבע הרמות האלה בלבד או שיש גם באמצע?

אם הכוונה רק לארבע הרמות האלה, אין מכונה של Moser שמכילה את כל רמות החיתוך שאני צריך, 1-12 מ"מ? האם צריך לקנות שתי מכונות בנפרד, לשיער ולזקן?

תודה רבה.

פורסם

1. בד"כ הכוונה היא לארבע רמות בלבד.

2. 1884 מציעה טווח של 0.7-3 מ"מ מובנה בתוך המכונה כך שיש לך עוד 5 שלבים בין כל קפיצה של 3 מ"מ של המסרקים החיצוניים.

3. לפי האינפורמציה שמסרת (ולפי מה שהשמטת) ניתן גם לחשוב שהמכונות נחלשו כתוצאה מקיצור חיי הבטריהף מה שקורה באופן טבעי. בטריה נטענת עובדת באופן דומה בכל המכונות. אין לפיכך הבדל משמעותי מבחינת *עמידות* בין היצרנים השונים, למעט כאשר מדובר בבטריה נטענת בעלת יכולות יוצאות דופן אל מול התחרות. שים לב שאופן ההטענה שלך לא מקצר את חיי הבטריה.

פורסם

לרוב מכונה שמתאימה לשיער לא מתאימה לסידור זקן במיוחד כשרוצים זקן כמה שיותר קצוץ.

לי יש 2 מכונות, אחת לשיער, שמשום מה מחירה עלה בצורה דרסטית, ואחת לפנים. היא נמצאת אצלי כבר 4 שנים והיא מדהימה - קטנה, קלה, נטענת, ומגיע לכל איזור בפנים. העניין הוא שאין לה טווח, היא מספרת מאוד קצוץ (1 מ"מ).

אני ממליץ לך לקנות מכונה או 2 מכונות בהתאם לצרכים שלך - אם אתה שומר על זקן ארוך יחסית מכונת תספורת אחת תספיק, אם אתה מסתפר ארוך אבל שומר על זקן קצר נורא לא בטוח שמכונת תספורת תהיה נוחה ויעילה מספיק.

פורסם

יש לי מכונה עם חוט חשמל שמחזיקה כבר הרבה שנים.

קצת יותר מסורבל לעבודה איתה בגלל החוט אבל היא לא נחלשה בכלל ועובדת כמו חדשה.

פיליפס שקר כלשהו.

פורסם

אישית יש לי מכונה של מאוזר בת 4 שנים ככה, שהסוללה שלה כבר דיי חלשה אבל עובדת ותמיד אפשר לעבוד עם הכבל חשמל שלה והיא עובדת כמו שצריך.

בכל מקרה היא מכונת תספורת ככה שהיא משאירה זיפים ועובדת מעולה גם אחרי תקופה כל כך ארוכה, ממליץ בחום (לקחתי דגם שעלה 400 שקל בדיוטי פריי עם 4-6 ראשים הכי פשוטה שהייתה שם)

פורסם
  • מחבר

freefall, לא הבנתי את סעיף 2. אילו 5 רמות נוספות יש לי, מלבד 0.7-3 מ"מ?

בנוסף, לגבי הסוללה, איני מטעין אותה כשהיא לא בשימוש ולפיכך אין סיבה שחייה יתקצרו בגלל שימוש לא נכון.

בהחלט ייתכן שהיא נחלשה באופן טבעי אך לא ראיתי ולו תגובה אחת באתר זאפ לגבי החלפת סוללה במכונות Moser. מאמין שמישהו היה כותב שהוא הספיק להחליף. אדרבה, כתבו שהמכונה החזיקה כמה שנים (שוב, בלי לציין שהחליפו סוללה).

שאלה נוספת: האם יש הבדל בין שימוש במכונה שעובדת על חשמל בלבד (אין סוללה) לבין שימוש במכונה שעובדת על סוללה אך מחוברת לחשמל בזמן השימוש?

תודה רבה על התשובות.

פורסם

שהיא על סוללה ומחוברת לחשמל (בדגם שלי 1873C) הוא משתמש בחשמל מהקיר וככה שהסוללה לא משפיעה בכלל וזה כמו להשתמש במכונה שמחוברת ישירות לחשמל שזה יתרון כשהסוללה נחלשת או נדפקת.

פורסם

לגבי מכונתתספורת לפנים, אני מאוד ממליץ על זו של babyliss. נכון שהקונוטציה קצת נשית, אבל תאמינו לי שזו אחלה מכונה, עם משהו כמו 6 מצבי גילוח, ככה שאפשר לעצב זיפים ארוכים וקצרים בכמה אורכים. אמנם יש לי אותה רק חודשיים, אז אני לא יודע איך היא תהיה עוד שנה, אבל בינתיים עושה את העבודה יופי.

פורסם

אני בעלים של מוסר 1871, מאוד מרוצה ממנה גם בזקן וגם בראש, מכונה חזקה, אמינה ועמידה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים