פורסם 2013 בנובמבר 512 שנים שלום לכולם אני במצב נואש ואין לי מושג מה לעשותיש לי מחשב נייד דיל אינספירון 5110עם מערכת הפעלה ווינדוז 7 אולטימיטהתקנתי לפני כיומים תוכנה בשם partion magicובזמן שהתעסקתי עם שיניוי פורמט מ NTFS ל- FAT32 לדיסקונקיהבחנתי שמחיצת ה-D נעלמה שגודלה כ500 GB ונשארתי רק עם ה-C שגודלו 100GBוהבחנתי שלכונן D האות נעלמה נסיתי לקבוע לו עם התוכנה את האות D בחזרה וכלום לא עזר אז עשיתי ריסט למחשב בתקווה שזה מה שיפתור את הבעיה.....רק שמאותו רגע של ריסט הווינדוז קורס ואני לא מצליח אפילו לראות מה רשום במסך הכחול שמופיעהמחשב גם כן לא נכנס לסייף מוד... מה שהותיר את הריקאברי הרקברי לא עזר נסיתי לעשות שחזור מערכת וקפצה הודעת שגיאה.....לבסוף הבנתי שאין מנוס אילא לפרמט את המחשבכשהעלתי את ההתקנה של הווינדוז ראתי שגם כן ה-C נעלם ונשארתי עם שתי מחיצות שהם 100 MB למערכתועוד אחת 8GB כגיבוי ועשיתי גם כן בדיקת זיכרון הדיגנוסטיק של דיל ולא הראה שיש בעיותמה אני עושה....... בבקשה עזרו ליהנה כמה צילומים של המסך[ATTACH=CONFIG]4380[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4379[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4378[/ATTACH] נערך 2013 בנובמבר 512 שנים על-ידי Rami0786
פורסם 2013 בנובמבר 512 שנים זאת כבר הפעם האני לא יודע כמה שאנשים "הורגים" דיסקים עם Partition Magic. אולי הגיע הזמן לעזוב את הדרעק הזה?תעלה את המחשב מlive CD עם gparted ותוכל לעשות סדר בבלגן.
פורסם 2013 בנובמבר 512 שנים זאת כבר הפעם האני לא יודע כמה שאנשים "הורגים" דיסקים עם Partition Magic. אולי הגיע הזמן לעזוב את הדרעק הזה?תעלה את המחשב מlive CD עם gparted ותוכל לעשות סדר בבלגן.אין בעיה עם PM, פשוט כמו כל דבר צריך לדעת מה עושים לפני שעושים.....
פורסם 2013 בנובמבר 512 שנים מחבר מה זה מlive CD ומאיפה אני יכול להשיג אחד??- - - תגובה אוחדה: - - -תנסה לחבר את הכונן למחשב אחר ולתקן עם תוכנה טובהזה מחשב נייד ורוב המחשבים יש להם רק מקום אחד ל-harddisc
פורסם 2013 בנובמבר 512 שנים נראה לי שPARTITION MAGIC זה די ישן ושניסיתי את הגרסא האחרונה בווינדוס 8, הווינדוס רשם שזה תוכנה שידוע שיש איתה בעיות תאימות ולא כדאי להשתמש בה... היית עם ווינדוס 8?<
פורסם 2013 בנובמבר 512 שנים דבר אחד לא ברור לי... למה אתה צריך תוכנה כזאת בשביל לעשות דבר שמובנה בחלונות?
פורסם 2013 בנובמבר 512 שנים ^ זה כבר פחות חשוב עכשיו.live CD זאת מערכת הפעלה שלא דורשת התקנה ועובדת רק מהRAM. ניסית לפחות להדביק את המושג לגולגל ולקרוא עליו איזה שתיים לפני שרצת לשאול?
פורסם 2013 בנובמבר 512 שנים קודם כל תציל תמידע על ההארד דיסק אחרי זה תראה מה אפשר לעשות.1. תריץ LIVE CD2. תשתמש בתוכנה TESTDISK היא התוכנה הכי טובה בתחום שחזור המידע.
פורסם 2013 בנובמבר 512 שנים לפני שהוא עושה שחזור שיברר אם הוא באמת הרס את הפרטיציה והקבצים כביכול כבר מחוקים .. אחרת הוא סתם יהרוס
פורסם 2013 בנובמבר 512 שנים מחבר ^ זה כבר פחות חשוב עכשיו.live CD זאת מערכת הפעלה שלא דורשת התקנה ועובדת רק מהRAM. ניסית לפחות להדביק את המושג לגולגל ולקרוא עליו איזה שתיים לפני שרצת לשאול?בדקתי אבל אני לא יודע מה להורידאז אם תוכל להועיל בטובך ולתת קישור אני אשמח- - - תגובה אוחדה: - - -לפני שהוא עושה שחזור שיברר אם הוא באמת הרס את הפרטיציה והקבצים כביכול כבר מחוקים .. אחרת הוא סתם יהרוסאיך אני עושה את זה כי עשיתי בדיקה דיגנוסטית לזיכרון וזה לא הראה שיש בעיות- - - תגובה אוחדה: - - -קודם כל תציל תמידע על ההארד דיסק אחרי זה תראה מה אפשר לעשות.1. תריץ LIVE CD2. תשתמש בתוכנה TESTDISK היא התוכנה הכי טובה בתחום שחזור המידע.אני מניח שהתוכנה testdisc זה לא live cd
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.