פורסם 2013 בספטמבר 1612 שנים ההרשמה עברה דירה אהלן נובים יקרים, קיבלתי בקשות רבות לארגן קניה קבוצתית למשחק BF4 אולי סתם התגעגעתם ואתם רוצים לפגוש אותי בדיזנגוף סנטר אבל ברצינות, אני פותח את הדיון כדי לבדוק היענות לקניה שכזאת, על מנת לקבוע מחיר סופי (כמו תמיד- כמה שיותר קונים, כך המחיר סבבה), מדובר על עותק פיזי של המשחק כמובן. -------------- עדכון המחירים: גרסת מחשב- 249 ש"ח גרסת קונסולה- 279 ש"ח. נערך 2013 באוקטובר 2112 שנים על-ידי simonsix
פורסם 2013 בספטמבר 1612 שנים סורי כבר רכשתי הכול... מצטער אני אנסה להשיג אנשים שרוצים לקנות ולא נמצאים פה ובכך גם יצטרפו
פורסם 2013 בספטמבר 1612 שנים מה הצפי של ירידה במחיר לעומת המחיר של אוריג'ין. כי עם אין שום ירידה מהמחיר של אוריג'ין- הקנייה הקבוצתית היא בזבוז זמן וכסף.
פורסם 2013 בספטמבר 1612 שנים כבר עכשיו ניתן להזמין מהארץ ב250 שח כך שכמובן מחיר כ200 שח (אולי בפחות? צריך הרבה הזמנות)בא בחשבון ומקבלים קופסא. אז כל מי שעדיין לא רכש ומעוניין במשחק .. תצביע.סיימון היית גם מפרסם ב http://gamepro.co.il/ כך ניצור יותר קונים. נערך 2013 בספטמבר 1612 שנים על-ידי rroonnii
פורסם 2013 בספטמבר 1612 שנים מחבר מה ההבדל בין זה לבין קנייה מאוריגין ? (כללי ובפרט מבחינת מחיר ) יש אנשים שאוהבים עותק פיזי של המשחק. לקרוע את הניילון לגזרים, להריח את העטיפה ואחכ להוסיף את המשחק לאוסף של באטלפילד. אוריג'ין זו רכישה דיגיטלית, שוות ערך לסידיקי, כל אחד ומה שהוא מעדיף - - - תגובה אוחדה: - - - סיימון היית גם מפרסם ב http://gamepro.co.il/ כך ניצור יותר קונים. מה זה האתר הזה? גם רעיון, נבדוק קודם אם יש ענין, אולי אזרוק משהו גם לפייס
פורסם 2013 בספטמבר 1612 שנים תאמין לי ,יש עניין .וזה לא שאתה מפסיד משהו . פרסם באתר חדשות הגיימינג . אם נקבל ב200 שח את Digital Deluxe זה פחות ב50 + שח מאוריגין וגם מקבלים קופסא. זה לא רע. נערך 2013 בספטמבר 1612 שנים על-ידי rroonnii
פורסם 2013 בספטמבר 1612 שנים LOL במילא יצאו פאצ'ים וזה ואחרי כל התקנה יהיה צריך שעתיים לעדכן את זה בדיגיטלי פשוט מגבים את הספרייה של המשחק על הכונן השני, שמים להוריד אותו באוריגין, סוגרים אותה, ומעתיקים את המשחק לאן שצריך... אחרי זה שמריצים אוריג'ין הוא ישר מסיים את ההורדה כביכול וזהו. ועוד בכלל אם קונים פרמיום אז זה עוד יותר טיפשי לקנות פיזי ... הסיבה היחידה לקנות פיזי זה אם אתם אנשי מערות שעוד יש להם ספרייה עם כל המשחקים שלהם :D
פורסם 2013 בספטמבר 1612 שנים מעוניין בעותק פיזי....מה מחיר המטרה? נערך 2013 בספטמבר 1612 שנים על-ידי oza87
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.