פורסם 2013 בספטמבר 1512 שנים מישהו היה צריך להרים את הכפפה, אז לקחתי על עצמי זוהי תחרות "זהה את הכרטיס". זה הולך ככה: אני (או כל אחד אחר) מעלה תמונה של כרטיס מסך (ללא כיתובים מזהים!) והשאר מנסים לגלות מהו הכרטיס. ממש כמו שהיה בשירשור הזה. אם מישהו ירצה לנהל זאת, ניתן יהיה לספור נקודות למשתתפים. אז בואו נתחיל! אני אתן את הסיפתח: זה אחד קל יחסית, אם רק יודעים לאיזה כרטיס היה את השבב הקטן שמופיע בתמונה. בהצלחה!
פורסם 2013 בספטמבר 1512 שנים מחבר יש לנו מנצח! למרות שאני לא יודע אם זה של גיינווארד... אבל זה היה מהיר! מיד עוד כרטיס. - - - תגובה אוחדה: - - - הכרטיסים הסגולים מכים שנית! נערך 2013 בספטמבר 1612 שנים על-ידי הדוד משה
פורסם 2013 בספטמבר 1612 שנים מחבר פששש... מה קרה שכולם נאלמו דום?אני מניח שזה זמן טוב לתת רמז:זה היה כרטיס מאוד נפוץ בזמנו.
פורסם 2013 בספטמבר 1612 שנים מחבר אני יודע שאתה יודע. שאלתי את עצמי מי יהיה ערני מספיק. הרווחת, אתה מוזמן לומר יש עוד הרבה כרטיסים בתור.
פורסם 2013 בספטמבר 1712 שנים מחבר היות ואיש לא ענה על הכרטיס הסגול נכונה, אגלה כי מדובר ב-MX440 (בניגוד למה שבטעות כתבתי בדיון אחר...) והנה הכרטיס הבא. סימנים מזהים כמו שם הצ'יפ הוסתרו באלגנטיות תוך שימוש ב-GIMP. ובכל זאת יש שם לא מעט רמזים.
פורסם 2013 בספטמבר 1812 שנים מחבר הכרטיס הוא Radeon 9250 של Club3D בכל מקרה, הנה הכרטיס הבא שיקח אתכם אחורה בזמן: אגב, אני מאוד קצר בכרטיסי היי-אנד מכל התקופות, ככה שאם יש לכם משהו, אתם יותר ממוזמנים להעלות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.