עבור לתוכן

הכינו את הארנקים - מבצעי Steam לקיץ 2013!

Featured Replies

פורסם

שלום חברי הקהילה וכלל גולשי האתר. כאן נרכז את מבצעי Steam של קיץ 2013 עם הנחות ענק על מגוון משחקים!

פוסט זה יתעדכן באופן שוטף לגבי כל מבצע שווה שאולי פספסתם, אתם מוזמנים להוסיף במידה ומצאתם אחד שלא צויין.

מגוון משחקים בהנחות ענק בעמוד החנות הראשי של Steam

tYLdryg.png?1

• תגובות 242
  • צפיות 134.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רוצה להוסיף - לא בדיוק מבצע אבל יכול להתאים לדיון

ה-beta של dota 2 הסתיימה וכרגע הרישום פתוח http://blog.dota2.com/

פורסם

צריך הסבר קצר,

אם אני קונה משחק בסטים, אני חייב להוריד אותו ישר? אם אני רוצה לקנות במבצע ולהוריד אותו לדוגמא עוד חודש-חודשיים? זה אפשרי?

או אם אני קונה את כל ההאלף לייף- אני יכול לקנות הכל ולהוריד אחד אחד מתי שבא לי?

פורסם

אתה לא חייב להוריד מיד. המשחק נוסף לספריה שלך, ואז מתוך התוכנה אתה יכול לבחור להוריד ולהתקין את המשחק.

(כמובן גם אחרי שהורדת אתה יכול למחוק את המשחק כדי לפנות מקום, והוא עדיין ישאר בספריה שלך להורדה עתידית)

פורסם

בהמשך לשניצל,

יש לך כבר חשבון בסטים? בכל מקרה אתה קונה רק רישיון. הרישיון הוא פר משתמש, תוכל להוריד מתי ואיפה שבא לך.

פורסם

יש לי משתמש אבל עדיין לא קניתי שם בכלל,

זאת אומרת שאני קונה עכשיו במבצע ואני אוכל להוריד מתי שבא לי ללא הגבלת זמן,

אני יכול להוריד, לשחק, למחוק, ואם יבוא לי עוד שנה לשחק שוב, אני אוריד שוב? הבנתי נכון?

פורסם

בהחלט, אתה קונה רישיון ("מפתח") שנשמר לך בספרייה של סטים לתמיד.

תוכל להוריד גם על יותר ממחשב אחד, אבל לשחק רק מאחד בכל זמן.

שאלה משלי:

מישהו שיחק בHL 2 EP 1/2 ?

חשבתי לקנות רק את הHL2 כדאי לסיים אותו כמו שצריך, ומתלבט אם יש ערך מוסף בשתי חבילות ההרחבה האלו. לא מצאתי הצדקה לבאנדל המלא.

פורסם

המבצעים בסטים תמיד מבורכים, למרות שגם ככה בשאר השנה ניתן למצוא מחירים הרבה יותר טובים באתרי צד שלישי.

בקשר לדוטה, לא יודע עד כמה זה ישפיע, המשחק היה גם ככה סוג של "חינם", כל משתתף בבטא קיבל עשרות, וכשאני אומר עשרות, אני מתכוון קרוב ל50-60 הזמנות לבטא, מעניין אם משהו באמת מהותי ישתנה שם.

פורסם

מישהו שיחק בHL 2 EP 1/2 ?

חשבתי לקנות רק את הHL2 כדאי לסיים אותו כמו שצריך, ומתלבט אם יש ערך מוסף בשתי חבילות ההרחבה האלו. לא מצאתי הצדקה לבאנדל המלא.

אין ספק שכן. חוץ מזה כל אחד מהם עולה רק עוד 2 דולר. לא שווה?

פורסם

במהלך שבוע האחרון עד לפני כמה ימים היה מבצע 666 בGMG. כל שש שעות- שש משחקים בהנחה עם קופון נוסף של הנחה. קניתי שם Remember me ב 26$ במקום 50. לצערי המבצע נגמר.

פורסם

יופי של כיף יהיה לי עם HL בימים הקרובים... תגרדו אותי עם שפכטל מהכיסא לעבודה כל בוקר :P

פורסם

לא באמת מאמין שיש אנשים שלא שיחקו HL עד עכשיו

פורסם

ראשון לא, שני כן.

פורסם

זה קורה במשפחות הכי טובות... בשביל זה המבצעים הללו קיימים, לא? :character0074:

פורסם
אין ספק שכן. חוץ מזה כל אחד מהם עולה רק עוד 2 דולר. לא שווה?

:D

עכשיו אני מתלבט אם לקנות את כל הבאנדל או לא.

לא שיחקתי בHL המקורי, אבל נראה לי שאוותר.

למי שמכיר - מה עוד שווה בחבילה פרט לHL2 + EP1 + EP2?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים