עבור לתוכן

הסליבים מוכנים.. (תמונות)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

הבטחתי לכם סליבים וקיימתי.

אז הנה לכם תמונות של המחשב שלי מוכן עם הסליבים החדשים, שלקחתי מכיסאות חדשים שקיבלנו לבית ספר, תהנו!

תמונה לפני הסליבים:

IMG_3244.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

אחרי:

20040514101851119_1959_28Small29.jpg

20040514102045119_1961_28Small29.jpg

1.jpg

3.jpg

4.jpg

6.jpg

2.jpg

5.jpg

מחכה לתגובות!

פורסם

פשוט מדהים האבתי איך שמיחזרתה דברים

הסליבים שלקחתה מבית הספר הם מפלסטיק נכון?

אני רואה שגם חתכתה חלון יצא נחמד אבל אני ממליץ לך לשים גומי על החלון יוצא אפקט יפה יותר לי לדוגמא לא היה גומי אז חתכתי כבל חשמל שחור לאורכות והלבשתי במקום גומי יוצא אותו גימור כמו עם גומי

פורסם

רעיון מגניב לאללה!

אבל זה נראה רופף טיפה...תנסה למתוח אותם ולחתוך בדיוק....

פורסם

זה באמת רופף

אבל חפיף העיקר שזה יפה

פורסם

אפשר לשאול למה לכיסאות יש סליבים???

ויצא לך ממש יפה אבל למה לא השתמשת בסליבים הכחולים? ולמה לא עשית את כל המחשב אם סליבים?

פורסם

חמוד מאוד! :)

פורסם

ויצא לך ממש יפה אבל למה לא השתמשת בסליבים הכחולים?

באמת יצא לך יפה העסק הזה...

פורסם

קבל ח"ח על המקוריות...

פורסם

אפשר לשאול למה לכיסאות יש סליבים???

ויצא לך ממש יפה אבל למה לא השתמשת בסליבים הכחולים? ולמה לא עשית את כל המחשב אם סליבים?

כשבית ספר מקבל כיסאות חדשים יש על הרגליים סליבים כאלה....

פורסם

מדהים..

פורסם

יצא יפה מאוד , אהבתי את הרעיון המקורי. :)

פורסם
  • מחבר

חברים תודה רבה לכם על התגובות המחממות לב! ;)

אני שמח מאוד שאהבתם את זה, זה נותם מוטיבציה להמשיך במודים נוספים (אחד בדרך, אני מבטיח TOP WINDOW, החיתוך וההדבקה נעשו, נשאר רק לעשות את המעגל של הלדים ומוכן!)

*עכשיו בקשר לזה שהסליבים "רופפים". זה לא בדיוק רופפים, זה נראה כך משום שהסליב עצמו גדול יותר מהחוטים של המולקס, ואז זה מתקמט קצת ונראה מעט רופף. אין כל כך מה לעשות עם זה כי כשניסיתי לסובב את הסליב כדי להצמיד אותו לחוטים זה לא היה נראה יפה.

אבל זה שטויות, לדעתי יצא יפה מאוד ככה.

ואל תדאגו הסליבים מהודקים טוב טוב, אין סיכוי שהם יפלו מהחוטים, הם רק נראים רופפים.

*בקשר לשאלה למה כיסאות בית ספר זקוקים לסליבים - אז לדעתי זה כדי שהרגלים החדשות שלהם לא ישרטו בהובלה לבית הספר.

*הסליבים הכחולים מיועדים למחשב של אחותי, כיהיה לי זמן אחרי הבגרויות.

תודה!

פורסם

כל הכבוד יצא פצצה :)

קבל ח"ח

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יצא ממש יפה.... למה אצלנו בבית ספר לא מביאים כיסאות חדשים כמה חבל.... :xyxthumbs:

פורסם

באמת היה צורך להקפיץ דיון מלפני שנה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים