פורסם 2004 במרץ 1321 שנים המדריך לקוח מהאתר: ********http://www.gideontech.com********** אני סך הכל תירגמתי את הקטעים החשובים ושמתי פה (8 1)בואו נגיד שיש לכם ספק כוח של 300 W ואתם רוצים לחבר אליו עוד הרבה מאווררים קטודות או מה שזה לא יהיה... אז אתם בבעיה כי אז הוא יקרוס כנראה :-\ 2)בואו נגיד שאתם סתם רוצים לחבר עוד ספק כוח (בלי המחשב) בשביל סיבות אחרות ומשונות.... 3)או אפילו לבדוק ספק כוח ישן (לא כולם יעבדו לכם אם תחברו אותם למחשב החדש שלכם). מה עושים ??? אז ככה בחיבור החשמל הגדול שיוצא מהספק (המלבן הגדול) ושמחברים אותו למחשב צריך לקצר שתי פינים מסויימים כדי שהוא יעבוד...(ראה תמונה). איך מקצרים!? פשוט מאוד צריך כבל חשמל רגיל או אפילו לחתוך מספק ישן כבל... (ראה תמונה). קיימת עוד אופציה שהיא לקחת שני כבלים ולחבר אותם למפסק פשוט (ON\OFF) ואז אתם יכולים לשלוט בפעילות של הספק... ואז אנחנו מכניסים את הכבל מקצה אחד לפין הראשון ומהקצה השני לפין השני... (ראה תמונה). עכשיו רק תחברו אותו לחשמל והוא יעבוד 8) (אם לא הוא כנראה מקולקל). מקווה שנהנתם. לכתבה המקורית : http://www.gideontech.com/guides/psu_powerup/
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים תודה רבה היו על זה כמה דיונים וכבר הסבירו את זה אבל מדריכים עם תמונות זה רק לטובה
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים ERROR 403-----------------בכל מקרה, השקעה נחמדה למדריך..אבל זה לא נראה לי מחדש להרבה ילדים..
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים מדריך לא רע....תמיד ידעתי שאפשר להדליק ספק גם בלי לחבר אותו ללוח... רק לא ידעתי איזה רגליים לקצר...
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים מחבר דבר ראשון בבקשה [:דבר שני אני לא רואה שום שגיאה כשאני מנסה להפעיל את הלינקים זה עובד...אם הייתי יודע איך להעלות כמה תמונות ב"תגובה" אחת אז הייתי עושה את זה \:
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים א) גם אני לא רואה את השגיאותב) אתה לא יכול להעלות יותר מקובץ אחד להודעה אחת.. תשלח פשוט כמה הודעות...
פורסם 2004 באוקטובר 620 שנים אח שלי לא עובדדד ליי אני מת לדעת איך עושים!!!!בבקשה בא לך לעלות?<?? להסביר??
פורסם 2004 באוקטובר 620 שנים זה לא מסובךלוקחים את הספק (כשהוא לא מחובר לחשמל)ושמים חוט חשמל קצר שגורם לפין שהחוט שלו ירוקלדעת בכל אחד מהשחורים אז מחברים לחשמלזה הכל
פורסם 2004 באוקטובר 620 שנים זה לא כזה מסובךנכון יש את החיבר שמתחבר ללוח אם?אתה לוקח את החוט הירוק ומחבר אותו לאחד מהשחורים(חותך או מחבר את אחד הפינים בעזרת עוד חוט חשמל)אז אתה מחבר את הספק לחשמל וזהו זה יעבודאם זה לא לאט מספיק,תקרא שוב לאט יותר
פורסם 2004 באוקטובר 620 שנים להלחים רק חוט של הספק שלי לספק אחר?יעני הירוק לשחור?ואיזה חוט להוסיף כדאי להלחים שם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.