עבור לתוכן

מה המקסימום שאפשר לדרוש על מפרט כזה

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין למכור את המפרט הנ"ל כולל ציוד היקפי,ווינדוס 7 מותקן כולל אופיס. שאלתי היא כמה אפשרי לדרוש על כך.

להלן המפרט:

מעבד Intel® Core™2 Duo Processor E6320

(4M Cache, 1.86 GHz, 1066 MHz FSB

זיכרון 2GB

הארד דיסק 120GB

כרטיס מסך RADEON 1950XT

מארז Gigabyte TRITON 180 BLACK CASING

צורב DVD של LG

ציוד היקפי: מקלדת מייקרוסופט ועכבר אופטי מייקרוסופט, מסך LCD סמסונג 17 אינץ', מערכת רמקולים

creative sbs 2.1 370

תודה מראש.

פורסם

המחשב לא שווה כמעט כלום: שווי כרטיס המסך הוא אפס עגול, על הספק לא אמרת כלום, המעבד מיושן מאוד אפילו ביחס למה שאפשר למצוא בשוק היד-שנייה שמוצף במעבדי C2D מאוחרים יותר, לוח האם כנראה מיושן באותה המידה ובכל מקרה שוויו של לוח LGA775 נמוך מאוד, ההארד-דיסק פצפון אפילו ביחס לגילו של המחשב (היה לי פנטיום 4 עם הארד דיסק של 160 GB), צורבים משומשים לא שווים דבר בהתחשב במחירם הנמוך של חדשים ובהתחשב בהיותם חלקים מכניים שנוטים להתקלקל, אף אחד לא יקנה LCD מלפני כמה שנים ועוד בגודל 17"....

על המחשב בשלמותו, יחד עם כל הציוד ההקפי, הייתי משלם אולי 350 שקל אם תתפוס אותי ביום ממש טוב.

פורסם

הרגת אותו. יום טוב בשביל 350?

ת'אמת, תצטרך מישהו שממש זקוק למחשב פשוט בשביל אינטרנט ואופיס, מבלי לחשוב על שדרוג.

לאור המצב ביד 2 והנטיה של אנשים להגזים הייתי אומר לך שאתה יכול למכור ב 400-450

טיפ קטן,

יש לך אחלה רמקולים, אפילו חדשים לא ממש משתווים אליהם (אלו של 150-180 ש"ח) אז אפילו בקניית מחשב חדש אם אתה לא מתכוון לשים לפחות 250 על רמקולים, אל תמכור אותם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים