עבור לתוכן

איך אני מחבר את הנגן הנ"ל, אפשר תרשים ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.

אני בונה מערכת רמקולים ניידת.

הזמנתי מEBAY נגן USB וקורא כרטיסים, אני רוצה לדעת איך אני מחבר אותו חוטית :

1. למגבר לכניסות RCA

2. לחיבור LINE IN שמופיע שם אני רוצה לחבר חיבור 3.3 נקבה.

זהו הקישור לנגן:

http://www.ebay.com/itm/Black-12V-In-Dash-FM-Stereo-Audio-MP3-Player-USB-SD-AUX-Inputs-Car-Receiver-/320936689330?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D517135792261278266%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26

תודה

פורסם

אתה מחבר את ה R_out L_out מהמכשיר אל המגבר שלך, תיקח שני חוטי rca, תחתוך מהם צד אחד ותלחים אל הכבל שיוצא מהחיבור (כולל את האדמה לסיכוך).

אותו דבר עם ה Line in, תקנה את החיבור שאתה רוצה (אני מניח שהתכוונת ל 3.5") ותלחים את שלושת הרגלים (GND,L_in,R)in) בצד השני.

פורסם

idanmal

אני משדרג מערכת ניידת שלי, לכן מעניין אותי למה לא הזמנת משהו בסגנון הזה:

http://www.ebay.com/itm/12V-MP3-decoder-board-Dual-channel-stereo-2-10W-Amplifier-Remote-DC-power-cable-/180913641944?pt=US_Ham_Radio_Transmitters&hash=item2a1f4b19d8&_uhb=1#ht_3200wt_1396

.זה מכיל מגבר מובנה חזק מספיק , שלא יהיה צורך במגבר חיצוני ( אלא אם כן אתה רוצה להפעיל סאב רציני עם מערכת ניידת)

חיבורים אליו נוחים יותר.

וכמובן עולה בערך פי 2 פחות

לעומת שלך:

אין לו מסך ורדיו, שלפי דעתי לא ממש צריך במערכת ניידת

אגב לגבי מחיר: אותו אחד שהזמנת ב $ 8.89 (גם לשלך אין סוללה)

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה לגבי החיבור.

בקשר למחיר של ההוא שהזמנתי, נפילה ! כשועל ותיק ואחד שמזמין עשרות מוצרים בחודש ב-ebay

אני מודה שנפלתי במחיר, לא מצאתי את זה שהבאת פה.

בקשר למגבר כבר יש לי אחד שהזמנתי מebay חזק ואיכותי יותר ממה שפרסמת.

המגבר שלי הוא:

http://www.ebay.com/itm/2-X-100Watt-4-TK2050-Class-D-Audio-Amplifier-Board-/120930840494?pt=US_Home_Audio_Amplifiers_Preamps&hash=item1c280a2fae

זכיתי בו במכרז 23 דולר.

הרמקולים אלו רמקולים של מורל הרמוניק ישנים מלפני בערך 8-9 שנים 110 וואט rms, 6 אום גודל 4.25

קוקסיאליים.

הסוללה היא 12v 7a מצבר קטן כמו של אופנוע .

לכן היה חסר לי הנגן ההוא להפעיל את כל הדבר הזה.

אני הולך לחבר לזה גם משדר a2dp בלוטות שישדרג את זה משמעותית.

רק התיבה זו בעיה, דיברתי עם מורל והם צריכים לחזור אלי עם תשובות לגבי כמה ליטר תיבה אני צריך לשני רמקולים כאלו.

יש גם את המגבר הזה שהיה כאופציה ואם כל העסק לא ירוץ כמו שצריך אני אזמין אותו, נראה נחמד:

http://www.ebay.com/itm/Motorcycle-USB-Speaker-4-Channel-Power-Amplifier-MA-200-For-SD-DVD-CD-FM-MP3-MP4-/330736706281?pt=Car_Audio_Video&hash=item4d0171a2e9&vxp=mtr#ht_2370wt_922

פורסם

הלוח מבוסס TK2050 שהזמנת שבהחלט הרבה יותר טוב ממה שהצעתי (אני בונה מערכת הרבה יותר חלשה)

אני מקווה שלקחת בחשבון שהנתוני הגברה הם עבור מתח כניסה 30 וולט.

עבור מתח 12 והתנגדות 6 הוא יוצאי כ 25-30 וואט (לא חישבתי, אלא יחסית לזה שכתוב שמוציא 45 וואט במתח 23.5 והתנגדות 6)

חבל שאין בדף נתונים שלו גרף הספק כתלות במתח.

למה אתה רוצה להכניס את שני הרמקולים לתיבה אחת? לקבלת באס עמוק יותר למרות שהם 4.25?

אני לא מומחה להגברה אבל ממה שידוע לי עדיף לך לשים את שני הרמקולים בנפרד כל אחד בתיבה נפרדת, ולקבל בכך שני מקורות קול עדיף מרוחקים .

וזה ימנע סרבול של הובלת תיבה גדולה.

קצת חסר תועלת לנסות לקבל באס עמוק/נמוך וחזק מ 4.25 בחוץ

לגבי מצבר, הוא קצת קטן להספקים כאלו.

המגבר השני לא ידוע על מה מבוסס. אבל ניראה פחות טוב. ולא כתוב עבור איזו התנגדות הוא מוציא 41 W

פורסם
  • מחבר

בקשר ל25-30 וואט זה בסדר זה גם חזק לים, מקסימום אזמין אחד יותר חזק.

בקשר לפיצול של הרמקולים לשני תיבות זה לא בא בחשבון, אז באמת זה יהפוך למסורבל.

אני מאמין שאפשר להתגבר על הבס העמוק בכל מני דרכים.

חיברתי כבר את המערכת בלי הנגן וזה נשמע חזק ומספק, כשהם ישבו בתוך תיבה אני מאמין שזה יהיה ליגה מבחינת סאונד,

הרמקולים האלו מאוד איכותיים.

פורסם

אני לא מתווכח מבחינת איכות.

לגבי האם מספיק 30 ואט לים, אז לך כן אבל זה יחסי. אני בונה מערכת של 10 ואט ואני יודע שיספק אותי.

אני רק אומר שיכול להיות שכל המאמץ שתשקיע בלהוציא באס עמוק/נמוך מ 4.25 בים. לא יהיו שווים את המאמץ הזמן וכסף.

לא הבנתי למה לפי דעתך להוביל שתי תיבות קטנות יחסית מסורבל יותר מלהוביל תיבה אחת גדולה.

אם התכוונת לכך שתצתרך לבנות שתי תיבות ולא אחת- אז אולי כדאי לשקול לקנות שתי תיבות סטנדרטיות שמתאימות ל 4.25 (לא צריכות להיות יקרות)

בנוסף אני בכל זאת חושב שמבחינת תחושת צליל שתקבל בים /מקום פתוח משני רמקולים מרוחקים עדיף מצליל של מקור אחד כפול.

לגבי שאלה הראשונה בפורום. שים לב שהיציאות ימין ושמאל בנגן הן יציאות רמקולים ולא LINE OUT.

למרות שלא מוצין בפרטים של הנגן הן צריכות להיות מוגברות אם כך. לכן אל תגביר כמעט בנגן.

פורסם
  • מחבר

ברור ששני רמקולים מרוחקים אחד מהשני ישמעו יותר טוב אבל אני רוצה משהו עם ידית כמו בידורית.

פורסם

אם כל כך חשוב לך שהכל יהיה כיחידה אחת עם ידית ובטח גם גלגלים ,אז כן לשים שני רמקולים בתיבה אחת זו אפשרות שמתאימה לך.

בהצלחה! ועדכן אותנו בתוצאות. :)

פורסם
  • מחבר

זה לא הולך להיות משהו ענק על גלגלים אבל כן כיחידה אחת!

הבעיה שלי היא רק התיבה איפה להכין.

אולי אני אקפוץ למישהו שעבדתי אצלו בעסק של הגברה ותאורה, אני וחבר החזקנו לו את הנגריה,

היינו בונים קייסים ורמקולים לתקליטנים.

דרך אגב יש לכם מושג איך אני מוצא קונקטורים לנגן ההוא מאחורה,

כדי לחבר את ה-L-out וה-R-out כמו שצריך?

פורסם

אתה מתכוון לקונקטר שיתחבר ללוח עצמו? לא הגיעו יחד עם הנגן?

אם לא, אז גש לחנות אלקטרוניקה

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם המוכר, הוא שלח לי ביחד עם הנגן, תודה..

פורסם

מוכר טוב אם כך. כי לפי פירוט תכולה, לא כתוב שיש גם את המחברים, אז הוא לא חייב לשלוח.

כשתקבל את המוצר אנא כתוב את דעתך בדיון :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=527531.0

פורסם
  • מחבר

לא ייודע אם יש לי כח לזה פשוט אני מזמין עשרות מוצרים בחודש מאיביי, יש לי חודשים שאני מזמין בסכומים של בין 3000-7000 שקל,

אני מתקן אייפונים/מוכר אביזרים וכיסויים.

כולל שטויות של אשתי כמו בגדי ים,כובעים,בשמים ועוד

ולהתחיל להעלות כל מוצר קצת בעיה.

פורסם

מובן, אם כך לסיכומו של עניין ,בהצלחה עם המערכת :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים