עבור לתוכן

מפרט למחשב לגיימר עלות של עד 7000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

מבקש עזרה במפרט למחשב לגיימר עם סדר גודל של עלות של 7000 ש"ח.

מצ"ב ההגדרות :

מה התקציב המקסימאלי?

7000 ש"ח, גמיש, אם אפשר לחסוך זה נחמד לא קריטי.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

בעיקר משחקים ובמיוחד FPS כמו BF3 אך גם RPG כמו SKYRIM

רזולוציה של 1280 * 1024 תספיק(מסך 19 או 21 אינץ מלבני)

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?

ציוד היקפי כרגע לא נדרש, האם יש מסך 21" מלבניים?

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

המחשב לא אמור להיות אולטרה שקט(אך גם לא טרקטור), כך שאין מה להשקיע לדעתי בקירור.

גם מארז מיוחד שאיננו בליסט של חנות מחשבים רגילה, מיותר לדעתי.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

המחשב מיועד למשחקים בלבד ובין משחק למשחק יהיה כבוי, בסולם של 1 עד 10, לא יותר מ-5.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

כן, מערכת הפעלה(WIN7), לא לכל השאר.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

לא.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

1 דיסקים של WD(העדפה אישית שלי) עם 3 שנות אחריות.

1 דיסק SSD למערכת ההפעלה.

8 גיגה זיכרון.

מעדיף אמינות על ביצועים ולכן מעדיף לוח אם של אינטל(כן, אני יודע שזה אנטי גיימרי אבל מעדיף לקבל ירידה בביצועים ולקבל אמינות מוגברת).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

אולי כרטיס מסך, המחשב צריך לסחוב 3 עד 5 שנים.

תודה על כל עזרה.

פורסם

אין מה לקנות מחשב עכשיו. בימים הקרובים יוצאים לשוק הכרטיסי מסך high end החדשים של amd שאמורים להוות שיפור גדול ביחס לנוכחיים. ממליץ לכולם לחכות עד הביקורות לפחות ומשם להחליט איך ממשיכים. אני מקווה ששאר האנשים פה לא יתפתו להביא מפרטים לאנשים אלא להגיד להם להמתין קצת, כי זה הדבר ההגיוני לעשות.

פורסם
  • מחבר

אין מה לקנות מחשב עכשיו. בימים הקרובים יוצאים לשוק הכרטיסי מסך high end החדשים של amd שאמורים להוות שיפור גדול ביחס לנוכחיים. ממליץ לכולם לחכות עד הביקורות לפחות ומשם להחליט איך ממשיכים. אני מקווה ששאר האנשים פה לא יתפתו להביא מפרטים לאנשים אלא להגיד להם להמתין קצת, כי זה הדבר ההגיוני לעשות.

תודה על המידע.

אני לא ממש יודע אם אני צריך כרטיס HIGH END ולמרות שלגיימר כרטיס מסך הוא רכיב מאוד חשוב במפרט, הייתי שמח בכל זאת לקבל הצעות למפרטים עם הכרטיסים העכשוויים.

פורסם
  • מחבר

תודה על המידע.

אני לא ממש יודע אם אני צריך כרטיס HIGH END ולמרות שלגיימר כרטיס מסך הוא רכיב מאוד חשוב במפרט, הייתי שמח בכל זאת לקבל הצעות למפרטים עם הכרטיסים העכשוויים.

פורסם

אתה לא חייב לקנות כרטיס high end אבל כשהכרטיסים האלה ייצאו בסביבות חודש פברואר המחירים של הכרטיסים הנוכחים ירדו ובסך הכל תשלם פחות... לשיקולך

פורסם
  • מחבר

אתה לא חייב לקנות כרטיס high end אבל כשהכרטיסים האלה ייצאו בסביבות חודש פברואר המחירים של הכרטיסים הנוכחים ירדו ובסך הכל תשלם פחות... לשיקולך

OK, שוב תודה על המידע.

בואו נשאיר את הנושא של כרטיס המסך פתוח לכרגע, אפשר לקבל מפרט לפי הפירוט שנתתי לא כרטיס המסך כרגע?

פורסם

לא ממש.

מחיר מחשב מורכב כך:

X - מחיר המערכת ללא כרטיס מסך.

Y - מחיר כרטיס המסך.

Z - מחיר כולל.

בהנחה ש Z=7000. ואנחנו לא יודעים את Y, אנחנו לא יכולים לדעת את X, מה שאומר שאין איך לבנות מערכת.

פורסם
  • מחבר

לא ממש.

מחיר מחשב מורכב כך:

X - מחיר המערכת ללא כרטיס מסך.

Y - מחיר כרטיס המסך.

Z - מחיר כולל.

בהנחה ש Z=7000. ואנחנו לא יודעים את Y, אנחנו לא יכולים לדעת את X, מה שאומר שאין איך לבנות מערכת.

אז נעריך ש-Y=כרטיס מסך יעלה בערך 2000 ש"ח ונבנה מערכת ללא כרטיס מסך על סמך אומדן זה.

פורסם
  • מחבר

אפשר יהיה לקבל מפרט גם ללא כרטיס מסך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים