עבור לתוכן

פריסת NGN ארצית, קצת איטית לא ?

Featured Replies

פורסם

היי,

סתם רציתי לדעת אם מישהו יודע איך מתקדמת הפריסה של ה NGN של בזק.

לפי הרושם שלי הפריסה דיי איטית, אבל אולי אני טועה.

בעיר שלי, רמת השרון, כבר התחילה פריסה לפני הרבה זמן, משהו כמו שנה אני חושב, ועדיין אין אצלי NGN.

מישהו יודע האם הפריסה מהירה מתי אמורים לסיים לפרוס את התשתית ?

משהו ?

אולי אתקשר לבזק לשאול אותם מתי התשתית אמורה להגיע אלי. יש מספר ספציפי ל NGN או שסתם להתקשר לבזק ?

בכל מקרה אם מישהו יודע משהו, אשמח למידע סתם מתוך עניין...

תודה :)

פורסם

לספר לך את האמת? פרט לזה שהמהירות המקסימלית עלתה, לא ממש שם לב לשינוי מהותי.

עדין יש שעות שבהם היוטיוב זוחל, וההורדה על 40-50 קילו...

אז כן בלילה אפשר להפציץ במגה לשניה אבל מה זה שווה אם הגלישה כשאתה באמת צריך אותה מסריחה?

בזק + בזב"ל 10 מגה בת"א

פורסם

האמת שגם אני חשבתי לפתוח על זה ת'רד לשאול אם מישהו יודע מה קורה עם זה לעזאזל....

העיקר שהבטיחו שברגע שיהיה NGN ישדרגו אותי מ 5 ל 10 ללא תשלום...

פורסם
  • מחבר

האמת שגם אני חשבתי לפתוח על זה ת'רד לשאול אם מישהו יודע מה קורה עם זה לעזאזל....

העיקר שהבטיחו שברגע שיהיה NGN ישדרגו אותי מ 5 ל 10 ללא תשלום...

אני זוכר שדברתי עם נציג של בזק לפני מספר דיי רב של חודשים והוא אמר לי שקצב הפריסה מהיר ושהNGN אמור להגיע אלי בקרוב,

מאז לא קרה שום דבר, ואני גם בצבא כבר כמה חודשים אז אני בעצמי קצת שחכתי מזה

אבל זה ממש מבאס ומוזר

גם נמאס לי מ2.5MBPS כשאני יודע שבNGN אני יכול לקבל 10 בכמעט אותו מחיר, וגם קצב העלאה נורמאלי סוף סוף....

פורסם

לפני כשנה נתנו לי הערכת זמן של כשלושה חודשים עד שאוכל לשדרג את התשתית ל- NGN. לפני חצי שנה גם אמרו לי כשלושה חודשים עד שאוכל, היום הם כבר לא נותנים צפי יותר. האמת שחוץ מניצול המחיר במבצע על התשתית, ה- NGN לא מעניין אותי. אני עכשיו על 8 מגה ומשלם יותר מ- 15 מגה ב- NGN.

מה שמצחיק זה שאני נמצא במקום די מרכזי וקרוב למרכזיה, ואני השתתפתי בפיילוט של ה- ADSL עוד לפני שהוא היה זמין לכלל התושבים.

פורסם

לפני כשנה נתנו לי הערכת זמן של כשלושה חודשים עד שאוכל לשדרג את התשתית ל- NGN. לפני חצי שנה גם אמרו לי כשלושה חודשים עד שאוכל, היום הם כבר לא נותנים צפי יותר. האמת שחוץ מניצול המחיר במבצע על התשתית, ה- NGN לא מעניין אותי. אני עכשיו על 8 מגה ומשלם יותר מ- 15 מגה ב- NGN.

מה שמצחיק זה שאני נמצא במקום די מרכזי וקרוב למרכזיה, ואני השתתפתי בפיילוט של ה- ADSL עוד לפני שהוא היה זמין לכלל התושבים.

אצלי זה בדיוק אותו סיפור. ואני עדיין ממשיך להתקשר אליהם פעם בחודשיים לברר לגבי NGN, רק בגלל שאני לא רוצה לעבור לUFI של HOT.

פורסם

יש לי כבר כמעט שנה UFI של הוט באיזור הקריות

012+הוט 12 מגבייט בכבלים

ואין מצב שהאינטרנט יורד לי מתחת ל1.4 מגבייט לשנייה ולפעמים מעבר ל1.51

אהה וגילוי נאות(אני עובד של 013) יש לי מנוי של נטטויזין 013 על אותו המחשב גם 12 מגבייט והוא לא מהיר כמו 012 ובנוסף יש לו הרבה יותר עומסים וגיליתי גם שהוא חוסם הרבה תוכנות להורדה+הורדות ישירות(מנוי למגה אפלוד) ומוריד מקסימום על 100

פורסם
  • מחבר

בקיצור המצב על הפנים, ואתם אומרים שאין מקום לאופטימיות...

חבל שככה נראת המדינה שלנו...

פורסם

לפני כמה ימים ראיתי בצומת הראשונים רכב של בזק עמוס בכבלים

יתכן והם עדיין פורסים

בשלב הבא תראה אותם מתעסקים ליד ארונות הבזק, אחרי זה זמן קצר עד שיציעו.

פורסם

לא רק שהיא איטית אלא גם המחירים גבוהים מדי :s07:

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם ממליצים ?

כרגע אני חיי על 2.5 מגה ונמאס לי.

מה האופציה הכי טובה היום לנלפחות 5 מגה , עם עדיפות ל 8-10 ...

אני כרגע על בזק , אני חושב שאני לא משלם הרבה כי זה איזו שהיא הטבה מהעבודה של אבא שלי, למרות שהוא כבר לא עובד בה אז זה לא בחינם אלא רק הטבה

אבל אני רוצה לבדוק אופציות חדשות...

פורסם

ואני דיי אופטימי, רכב של בזק עמוס בכבלים מעלה לי חיוך של תקווה.

פורסם

אחרי כ3 שנים עם הוט, ושנתיים בערך עם UFI (בשבועות הראשונים שהשיקו אותו כבר עברנו אליו), אני מרוצה מאוד.

12 מגה, + 014, לרוב מקבלים מעל 1.3 מגה (המינימום שקיבלתי היה מגה הורדה).

עכשיו בתחילת החורף התחילו קצת ניתוקים, חוץ מזה הכל בסדר.

למען הסר ספק: אני לא עובד שם.

פורסם
  • מחבר

אחרי כ3 שנים עם הוט, ושנתיים בערך עם UFI (בשבועות הראשונים שהשיקו אותו כבר עברנו אליו), אני מרוצה מאוד.

12 מגה, + 014, לרוב מקבלים מעל 1.3 מגה (המינימום שקיבלתי היה מגה הורדה).

עכשיו בתחילת החורף התחילו קצת ניתוקים, חוץ מזה הכל בסדר.

למען הסר ספק: אני לא עובד שם.

אני מנוי של יס, אורנג ובזק כרגע מבחינת טלוויזיה טלפון קווי פלאפון ואינטרנט...

ככה שאני לא יודע כמה הוט רלוונטי...

מה האופציות שכדאי לי לבדוק ? אולי אפילו בתוך בזק פשוט לנסות לדבר איתם ולראות מה יש להם להציע מבחינת חבילה גדולה יותר ?

פורסם

אתה צריך לבקש להתנתק - תגיד להם שבהוט יש 12MB, במחיר שאתה משלם אצלם על 2.5. תשאל מה הקנס, ותבקש שינתקו אותך, אל תתפשר עד אשר תועבר למחלקת שימור לקוחות - שאמנם לא יסללו לך סיב אופטי לדירה, אך סביר להניח יתנו לך מחיר לא רע ל-5 או 8 מגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים