עבור לתוכן

כעס על הגננת, ונעל את הילדים בחוץ

Featured Replies

פורסם

באמת כואב.

"בתאריך: אתמול בשעה 13:52:39 "

אתה רוצה תגובות תביא משהו על חרדים - והמבין יבין.

פורסם

כואב הלב. באמת חמור מאוד, מקווה שזה יגיע למודעות של הציבור ויחרימו את המשחקייה הזאת.

פורסם

לפי החדשה - נשמע קטנוני ומגעיל בצורה יוצאת דופן(התנהגות אנשי המשחקייה).

מה קרה שם באמת? אני לא באמת יודע. האם גם במקרה הגרוע ביותר, בו הילדים שם שרפו את המקום והגננות קיללו והרביצו לבעלים - האם היה מקום להעניש את הילדים? לא נראה לי. זה לא מה שאני הייתי עושה(או כך הייתי רוצה לחשוב).

פורסם

יש כאן רק צד אחד וללא ספק גם הכתב לא סובל מעודף נייטרליות, אני לא הייתי ממהר לשפוט בלי לשמוע את הצד השני.

כבר היו מספיק סיפורים על גננות שלא הייתי נותן להן להיות גננות של צמחים, אז אני לא ממהר לקבל את הטענות שלה כאמת המוחלטת.

פורסם

יש כאן רק צד אחד וללא ספק גם הכתב לא סובל מעודף נייטרליות, אני לא הייתי ממהר לשפוט בלי לשמוע את הצד השני.

כבר היו מספיק סיפורים על גננות שלא הייתי נותן להן להיות גננות של צמחים, אז אני לא ממהר לקבל את הטענות שלה כאמת המוחלטת.

מה יש לשמוע, הוא אמר את הצד שלו.

הם התנהגו בצורה לא מכובדת, אז הוא דפק אותם חזק בתחת עמוק עמוק.

אבל זה בסדר, הוא התקשר לביטוח קודם והם אמרו שזה אפשרי.

אם אני צריך לעשות ניחוש מחושב בלי לדעת כלום על המקום והילדים, אבל עם הרבה דמיון ונסיון חיים.

הוא עובד איתם כבר הרבה זמן.

הוא לא אוהב את הבלגן והצרות שמגיעים עם קבוצה של ילדים מוגבלים.

אולי יש נזקים מדי פעם.

מישהו עושה פיפי.

מישהו שובר משהו.

ובעל המקום חושב שהוא עושה להם טובה, לפריקים האלה שלא כל כך נוח ונעים לארח.

הרבה יותר נעים ילדים רגילים, והם מתנהגים בצורה מכובדת.

אבל הוא מתאפק כי למרות שהוא לא סובל אותם הוא הרי בן אדם טוב שאוהב ילדים.

ואז באה גננת ומתלוננת על זה שהם חיכו לו בחוץ בחום בזמן שהוא דידה לאיטו אל עבר בוקר עבודה שבו הוא לא ממש מעוניין.

אז האגו שלו והתחושה האמיתית שלו לגביהם התפרצו והוא התקשר לביטוח לוודא שיש לו מספיק תירוצים כדי לשבור את הכלים איתם, ואז יצא עם הקפה כמו כלב שמשתין בטריטוריה שלו, כדי להביע תחושת סיפוק ושחרור.

כמובן שזה רק ניחוש מחושב שאינו מבוסס על עובדות מהמקרה הספציפי הזה חוץ ממה שנכתב בעיתונים, ועשוי ברובו מספקולציות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים