עבור לתוכן

שאלה לגבי זיכרון פנימי G.SKILL

Featured Replies

פורסם

מבחינת זכרונות למחשב עם מעבר I5 מה עדיף

2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel

עם מתח של 1.65 או

2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel

עם מתח של 1.35?

מה ההבדל בינהם ברמת העיקרון?

פורסם

עדיף מתח כמה שיותר נמוך- גם פליטת חום נמוכה יותר, גם חיסכון בחשמל וידידותי לסביבה.. וגם אינטל ממליצה כמה שפחות.

אבל כל אלו לא משמעותיים ובעניין ההמלצה של אינטל- 1.65V זה עוד בגבול ההמלצה לכן זה בסדר גמור.

הבדלים נוספים מלבד המתח יכולים להיות בתזמונים, תדר וכו'..

פורסם

יש לי את שני הזוגות, הקיט של ה 1.35V עובד גרוע, הוא מצליח לעבוד בתדר שלו רק כאשר המחשב לא באוברקלוק, ה RIPJAW עובדים אצלי משמעותית יותר טוב...

ניסיתי אותם על שני לוחות של אסוס, P7P55D PRO ו P7P55D DELUXE, (שניהם עם ביוסים אחרונים ) אותה הבעיה.

פורסם

אז אולי זו בעיה נקודתית. אין שום סיבה שזיכרון לא יעבוד בתדר שמצהיר עליו היצרן. אם שאר המערכת באוברקלוק מלבד הזיכרון ויש בעיות.. אז למה להאשים את הזיכרון? אולי אחת ההגדרות לא תואמת את הצהרת היצרן- במקרה זה יש להגדיר בהתאם בביוס (לא בהכרח תדר ומתח.. יש הרבה פקודות מחזורים).

לשאלת פותח הדיון- זה לא שווה 30 שקלים, קח את הזול מהשניים.

פורסם

כתבתי שהם עובדים אצלי יותר טוב...

אתה בטח יודע שניסיתי לשנות כל דבר אפשרי בביוס ופשוט כלום לא פתר את הבעיה...

אישית לא הייתי ממליץ על משהו שהנסיון שלי איתו גרוע, לך אין כאלה שאתה יכול לתת פידבק חיובי... :)

פורסם
  • מחבר

אני לא שואל מבחינת המעבד אלא מבחינת הלוח אם של ג'יגהבייט ולא אסוס מהדגם P55A-UD3 s1156

כתוב שם במפרט של הלוח אם שיש תמיכה ב x4 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory

כלומר המתח לכל זיכרון הוא 1.5V לפי מה שאני מבין.

עכשיו כמו שכבר רשמתי יש לי אופציה לקנות 2 זיכרונות פנימיים שונים אחד זה

2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel

עם מתח של 1.65V(זה לכל אחד מהם?לשניהם?)

ואחד זה 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channe

עם מתח של 1.3V.

מה עדיף מבחינת לוח האם הספציפי שלי(ולא המעבד,לוח אם של אסוס וכו')?

כי הבנתי שה-RIPJAWS יותר טוב אבל אני מפחד שתהיה בעיה עם המתח והוא לא יעבוד בכלל או שלא יעבוד טוב.

פורסם

שניהם יעבדו. קח את הזול יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים