עבור לתוכן

זקוק די דחוף לנטבוק קל וזול ככל האפשר להצגת מצגות (עד 2K)

Featured Replies

פורסם

ה-ASUS R2H של אשתי בשלבי גסיסה ואני זקוק למחליף ראוי לפני תחילת הסמסטר בעוד שבוע (היא מרצה באוניברסיטה).

תקציב: עד 2K אבל עדיף כמה שפחות. יש גם גמישות כלפי מעלה אם יש הצדקה של ממש.

שימושים: הצגת מצגות, עבודה מזדמנת עם מסמכי OFFICE, הצגת סרטים (לא HD), השמעת מוזיקה.

דרישות מיוחדות, לפי סדר עדיפות:

1. קל, קטן וזול ככל האפשר.

2. עמיד ככל האפשר (10 - 11 הרצאות בשבוע במקומות שונים) + אחריות מ"בית טוב" (לא לקנות מeBay למשל).

3. מערכת הפעלה XP. לא שום דבר אחר.

4. חובה יציאת VGA מובנית ללא מתאמים או שטויות.

5. רזולוציית מסך גבוהה זה בונוס אבל שתהיה סטנדרטית (אחרת זה יותר בעיה בחיבור למקרנים ישנים בכיתות).

6. BT רצוי מאוד עד הכרחי.

7. WiFi ממש לא קריטי.

8. מסך מגע רצוי אבל ממש לא חובה (כנ"ל לגבי flip screen שממילא לא בתקציב).

9. רצוי 9' או 10' אבל יש לזה לרוב מחיר במשקל. לא מאוד קריטי כי לא ממש עובדים עליו ישירות (בכיתה עם מקרן ובבית עם מסך נפרד).

עריכה: שני נושאים אחרונים:

1. מכיוון שנפח אחסון לא ממש קריטי לי, האם יש עדיין דגמים כדאיים מבוססי SSD פלאש בשוק ובטווח המחירים שלי פחות או יותר?

האם זה חוסך משמעותית בפועל מבחינת משקל/חום/רעש והאם הביצועים מושפעים בהשוואה לדגמים מבוססי ה-HDD כמו הרוב?

2. למרות הסף התקציבי, אני עדיין לא פוסל על הסף דגם עם מסך מגע כי זה פיצ'ר מאוד נוח שהתרגלנו אליו מה-R2H. האם יש דגם קל עם

מסך מגע במחיר קרוב? הדגמים שראיתי (של GB) מגיעים ל-3K ויותר ושוקלים כמעט 1.5 ק"ג (שזה בעייתי יותר מהמחיר).

מה שלא ציינתי ממש לא חשוב לי.

רב תודות מראש לכולם,

גונן.

פורסם
  • מחבר

בבקשה?

עד עכשיו נתקלתי באייסר בסביבות 1600 ש"ח ומשקל של ~1KG עם מסך 9' אם אני זוכר נכון?

פורסם

Acer Aspire One

יש לי ניסיון אישי איתו, פתרון זול ונחמד.

יש עכשיו גם את חברת hasee שנדחפת לשוק הישראלי גם כן, בגדול כל בנטבוקים זהים וההבדל הוא בעיקר בגודל המסך והסוללה

פורסם
  • מחבר

דווקא בשבילי אורך חיי סוללה לא ממש קריטי וגם גודל המסך לא ממש חשוב (עם ה-7' של ה-R2H היא הסתדרה יפה מאוד).

יותר חשוב לי משקל נמוך ועמידות (איכות בניה)... תודה!

פורסם

קח את הACER, אשתך תהיה מרוצה

פורסם
  • מחבר

רב תודות.

עדכנתי כמה פרטים בפוסט הראשון...

פורסם
  • מחבר

ראיתי את ה-ACER ב~1700 ש"ח במחסני חשמל והם טוענים כי לוח האם מבוסס על 4500MHD ולא על ה-945G הרגיל.

יש לזה משמעות בפועל? זה בכלל נכון?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

ממשיך בשאלות:

1. מה הנטבוק הזול ביותר שכולל ליבה גרפית מתקדמת יותר מה-GMA950? ראיתי דגם מבוסס ION אבל המחיר מעל 2.5K והמשקל כמעט 1.5Kg. מצד שני הוא 11', עם רזולוציה גבוהה, מסך LED ויציאת HDMI בנוסף ל-VGA המובנית...

2. יש דגמים עם SSD פלאש עדיין?

פורסם

תשובות למה שאני יודע להגיד לך:

לגבי ערכת שבבים טובה מה-950 אני לא ראיתי משהו בשוק. רק את ה-ION שהזכרת שאפשר למצוא ב-2470 שח

http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=VJ597EA&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

אם יש לך כוח לנסות להוציא אותו בפחות במכירה אישית בוואלה גם זו אופציה:

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TX311c1010EJ

SSD = מחירים מאוד גבוהים! אתה לא תמצא אותו בנטבוקים, בטח לא במחירים האלה

פורסם
  • מחבר

ה-eee הראשונים של אסוס לא באו עם SSD פלאש ? הם עוד בנמצא?

פורסם

זה היה פלאש של 8 ג'יגה.. לא כונן בסדר גודל שאתה מדבר עליו

פורסם
  • מחבר

8G מספיק לי בהחלט... :xyxthumbs:

יש נטבוק עם כונן פלאש שמריץ XP למיטב ידיעתך?

פורסם
  • מחבר

אני התכוונתי לכונן פלאש, לא SSD - כיוון שנפח האחסון די זניח לי ואני מניח שהמשקל יהיה נמוך יותר, לא?

פורסם

אם התקציב הוא 2000 שקל, למה לא ממליצים על ASUS 1005HA, הוא חזק יותר

ממה שהציעו עד כה ועם זמן סוללה הארוך ביותר.

?!

פורסם
  • מחבר

אני מוכן לשלם יותר עבור פיצ'רים שחשובים לי - אחרת אני מעוניין לשמור את המחיר נמוך ככל האפשר.

* נפח אחסון וזמן סוללה די זניחים עבורי

* ה-N270 אמור להספיק לחלוטין לצרכים שלי אבל הפרש ביצועים משמעותי עדיין יתקבל בברכה (אולי ה-330 כפול הליבה או ION למשל).

* משקל וגודל קריטיים לי יותר מביצועים וזמן סוללה וה-ACER קליל בהרבה.... זו הסיבה שאהי עדיין מחפש משהו מבוסס פלאש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים