עבור לתוכן

הגדרת HD 4870 לניגון mkv

Featured Replies

פורסם

קניתי לאחרונה HD 4870 1gb. מבחינת קידוד סרטי HD המחשב שלי מכוון בצורה אופטימלית לכרטיס הקודם שלי שהיה nvidia 9600gt. הוא נגן הכל בצורה חלקה, אפילו קובצי mt2s מתוך תיקיות בלוריי. הכרטיס החדש כמובן לא עובד עם אותם מקודדים מהיותו מחברה שונה(cuda acceleration, coreavc etc) והוא מקרטע אפילו ב720p mkv. ניסיתי להחליף מקודדים וגם לשנות ערכים בmerit אבל שום דבר לא מצליח. מיותר לציין שאני מאוכזב היות ומדובר בכרטיס חזק פי כמה מהקודם ואני אפילו שוקל להחזיר אותו ולהחליף לכרטיס של nvidia גם במחיר של ביצועים פחות טובים במשחקים.

פתרון?

אודה לתגובה מהירה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך.

לצערי זה לא ממש עבד. המערכת שלי כבר הייתה מוגדרת לפי הקישור הראשון באתר שמתאים יותר לכרטיסי nvidia. ההוראות בקישור השני אכן גרמו לסרטים להתנגן טוב אבל באיבוד איכות משמעותי ובולט וגם נוספה בעיה חדשה - המסך נחתך לחלקים כשיש תנועה. כל ההגדרות הידניות האלה הן כאב ראש אחד גדול. זה מאוד עצוב שבסוף 2009 כרטיס gddr5 עם גיגה בייט לא יכול להריץ סרט 720p בפורמט כלכך נפוץ :s07:. nvidia פשוט לוקחת את ati בפשטות של הcuda והתמיכה של coreavc. מחר אני אחליט אם אני מחזיר את הכרטיס.

פורסם

באיזה נגן אתה משתמש?

פורסם
  • מחבר

mpc homecinema. ניסיתי גם אחרים.

פורסם

אני מצליח לנגן 720P חלק על מחשב עם כרטיס מסך מובנה... נראה לי שאתה מתאמץ מידי.. :s05:

פורסם

פותח הת'רד נסה להתקין את bsplayer בגירסא העדכנית ביותר. יש גירסא חינמית דרך האתר שלהם. מחק לפני ההתקנה את כל המקודדים שיש לך.

אחרי ההתקנה פתח את התכונה בזמן שאתה מחובר לאינטרנט. התוכנה אמורה לזהות כבר לבד איזה מקודדים חסרים לך על מנת להפעיל סרטים בצורה אופטימלית.

הייתה לי בעייה דומה אחרי התקנה מחודשת של הווינודס (כרטיס מסך 4830). לא מצאתי מקודדדים שיעבוד כמו שצריך למרות שכולם היו בגרסאות הכי חדישות. אחרי ההתקנה האוטומטית של התכונה הכל עבד פיקס!

בהצלחה..

פורסם

עובד לי מצויין עם אותו כרטיס

בלי שום הגדרות ובלי כלום חבילת קודקים של K-LITE ונגן BSPLAYER

פורסם
  • מחבר

פותח הת'רד נסה להתקין את bsplayer בגירסא העדכנית ביותר. יש גירסא חינמית דרך האתר שלהם. מחק לפני ההתקנה את כל המקודדים שיש לך.

אחרי ההתקנה פתח את התכונה בזמן שאתה מחובר לאינטרנט. התוכנה אמורה לזהות כבר לבד איזה מקודדים חסרים לך על מנת להפעיל סרטים בצורה אופטימלית.

הייתה לי בעייה דומה אחרי התקנה מחודשת של הווינודס (כרטיס מסך 4830). לא מצאתי מקודדדים שיעבוד כמו שצריך למרות שכולם היו בגרסאות הכי חדישות. אחרי ההתקנה האוטומטית של התכונה הכל עבד פיקס!

בהצלחה..

תודה, אבל bsplayer לא חידש כלום. כל מה שהוא עשה זה להתקין חלק מהקודקים שמחקתי.

כל מה שאני רוצה זה לגרום למחשב להשתמש בזכרון של הכרטיס ולהוריד עומס מהמעבד בלי לפגוע באיכות של הסרט. אני לא מבין למה ATI מתהדרים ב"HD" בדגמים של הכרטיסים אם אין להם שום תמיכה בשום קובץ חוץ מm2ts.

פורסם

אהלן,

אתה יכול לעלות מידע על הקובץ?

http://mediainfo.sourceforge.net/he

האם שניסית לנגן את אותו הקובץ בזמן שהיה לך כרטיס nvidia האצת החומרה פעלה? איך אתה יודע שהיא פעלה?

איזה מעבד יש לך?

פורסם

תודה רבה לך.

לצערי זה לא ממש עבד. המערכת שלי כבר הייתה מוגדרת לפי הקישור הראשון באתר שמתאים יותר לכרטיסי nvidia. ההוראות בקישור השני אכן גרמו לסרטים להתנגן טוב אבל באיבוד איכות משמעותי ובולט וגם נוספה בעיה חדשה - המסך נחתך לחלקים כשיש תנועה. כל ההגדרות הידניות האלה הן כאב ראש אחד גדול. זה מאוד עצוב שבסוף 2009 כרטיס gddr5 עם גיגה בייט לא יכול להריץ סרט 720p בפורמט כלכך נפוץ :s07:. nvidia פשוט לוקחת את ati בפשטות של הcuda והתמיכה של coreavc. מחר אני אחליט אם אני מחזיר את הכרטיס.

אחי תבדוק את המאמר הזה שנייה

http://mpc-hc.sourceforge.net/AntiTearing.html

יכול להיות שזה יעזור לך, זאת אופציה שהם הוסיפו בhome cinema

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים