עבור לתוכן

מסך כחול unmountable_boot_volume שום פתרון לא עוזר

Featured Replies

פורסם

שלום!

אתמול עבדתי במחשב ופתאום הוא התחיל לזוז לאט ולהתקע, עשיתי RESET ואז קיבלתי מסך כחול unmountable_boot_volume

ניסיתי את כל האפשרויות שמייקרוסופט נתנו ושום דבר לא עבד.

כשאני עושה chkdsk (על כל האפשרויות F P וכו') הוא מגיע ל50% ונתקע (הנורה האדומה עדיין דלוקה והוא כאילו חושב למרות שאין שום רעש מההארד דיסק)

עשיתי Fixboot ואפילו ניסיתי לעשות התקנה מחדש של הווינדוס אבל כשאני מגיע לדף של המחיצות הוא כותב לי שיש לי 2 אבל הראשונה היא unknown.

בעיקרון יש לי 2 מחיצות, אחת נקראת C: והשניה D: על C יש את הווינדוס ועל D קבצים שאני מוריד...

ההארד דיסק שלי הוא WD 320Gb בחיבור SATA.

יש לזה פתרון?

נ.ב יש משהו מוזר, לפעמים כשאני מעלה את הדיסק של הווינדוס או של ERD הוא כותב לי שקבצים בדיסק פגומים למרות שהדיסק עובד במחשבים אחרים.

לפעמים הוא מעלה את הדיסק בלי בעיה... (בד"כ אחרי שהמחשב מקבל קצת מכות :))

יכול להיות שזה בעיה בחומרה?

תודה!!

פורסם

תריץ תוכנה ייעודית של היצרן לאיתור תקלות בדיסק הקשיח.. התוכנה של WD שעושה את זה נקראת Data Lifeguard Diagnostic

אתה יכול להוריד אותה מאזור התמיכה באתר של החברה http://support.wdc.com/product/download.asp?lang=en

תבחר בדגם שלך של הכונן.. תוריד את הגרסה של הDOS שבאה כBOOTABLE ISO שצורבים ואז מריצים ישר בהפעלה של המחשב.

התוכנה הזו תגיד לך ב100% אם זה חומרה ברמה שצריך להחליף או במידה ואפשר לתקן היא תסדר את הבעיה..

במידה וזה רושם לך שאי אפשר לתקן..תרשום על דף את מספר/קוד השגיאה שזה נותן לך וככה תוכל לבדוק ברשת מה משמעות הקוד

(אני אומר קוד/מספר..אבל יכול להיות שזה אומר לך ישר מה הבעיה..אני פשוט עובד עם כונן של SEAGATE ואף פעם לא יצא לי להריץ את התוכנה הזאת של WD

אבל הן זהות במהות שלהן.)

שים לב : התוכנות האלה הם לשימוש טכנאים בדר''כ ..כלומר שלחיצה לא במקום ואתה עשוי לפרמט לעצמך את הארדיסק. אז תקרא טוב לפני שאתה לוחץ שם על משהו בהרצה שלה

פורסם
  • מחבר

הרצתי את WD Diag והוא כתב שיש יותר מדי שגיאות.

הקוד שגיאה:

0225

מה עושים?

פורסם

צר לי להיות זה שמבשר לך אבל הכונן של טוטאל לוסט

לפי האתר תמיכה של WD

225 - Too Many Errors Found Error. count reached a threshold value. There are too many errors detected on this drive to be repaired. Replace the drive.

זה הדף עם כל הקודים והמשמעות שלהם בתכל'ס

http://support.wdc.com/techinfo/general/errorcodes.asp

אני מקווה שהוא עדיין באחריות..

פורסם
  • מחבר

הוא עדיין באחריות אבל השאלה הגורלית היא האם ניתן להוציא את הנתונים שקיימים שם?

יש לי 2 מחיצות ואני חושב שרק המחיצה של הווינדוס © נדפקה...

האמת שהיא פחות חשובה, המחיצה החשובה שלי היא D וקצת תמונות מC

האם יש סיכוי לחלץ משהו? רק מD? משניהם? או שהכל הלך???

פורסם

שמע אחי, התוכנות האלה לא סופרות מחיצות ... הן בודקות את הכונן כולו..

אתה יכול לנסות לחבר את הכונן שלך במחשב אחר ולנסות לגשת למחיצה השנייה .. על מנת להציל את המידע

או אפילו אתה יכול לגשת אליו מBOOT לדוס שיודע לקרוא NTFS ..בהנחה שהכונן מפורמט בNTFS..

השאלה היא - אם יש לך לאן לגבות את המידע בהתחשב בזה שהוא עצמו דפוק? אם כן

זה יכול גם לעבוד..אבל באותה מידע זה יכול גם לא לעבוד,

בסופו של יום הכונן דפוק ואתה צריך להחליף אותו

הצעה שלי לפני שאתה מחליף אותו בכל אופן...תריץ עליו פירמוט מלא...לא נראה לי שאתה רוצה שהמידע שלך יסתובב לו בעולם (:

פורסם
  • מחבר

יש לי הארד דיסק נייד שאני יכול לגבות עליו הכל...

ואם אני מחזיר אז אני מביא אותו לטכנאי שלי, יש מצב שהוא ישחזר...

הכונן מפורמט לNTFS, עם איזה תוכנה אני יכול לראות מה יש בפנים (שעולה מה BOOT)? וגם להעתיק לכונן הנייד?

בנתיים אני אנסה להעביר את הכונן למחשב אחר.

תודה!

פורסם

יש שלל תוכנות... תוריד hiren's boot cd

יש שם כל מה שאתה צריך

רק שיהיה לך ברור שלא תוכל לממש את האחריות אם לא תחזיר להם את הארדיסק ..

ככה שבסוף המסלול אחרי השיחזור (אם יצליח ואם לא) אתה צריך לתת להם את הכונן הדפקטי.

פורסם
  • מחבר

יש לי Hiren's מה לנסות משם?

והטכנאי שלי יחזיר את ההארד דיסק אני לא דואג..

פורסם

אחד מאלה..אמור לתת לך גישה לקבצים בתצורה של דוס

NTFS Dos Pro 5.0

NTFS 4 Dos 1.9

Paragon Mount Everything 3.0

NTFS Dos 3.02

איזה מהם שיעשה לך את העבודה...אחרי שיש לך גישה..אתה פשוט יכול להעתיק את התיקיות/קבצים שאתה צריך לגבות

עם פקודות דוס..או שלהריץ משם איזה סוג של תוכנת סייר ודרכה לעשות את זה

פורסם
  • מחבר

מצאתי שם את WD Lifeguard Tools שיש שם אפשרות להעתיק מחיצה, מחר אני אשיג הארד דיסק אחר בשביל הגיבוי ואני אנסה.

תודה על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים