פורסם 2008 בדצמבר 817 שנים איך הלוחות אם של אינטל ?לא מבחינת OC מבחינה של רכיבים איכות מוצר סופי .חבר שלי עבד בבאג מחשבים והוא אמר לי שהלוח הזה בעייתי מלא מסכים כחולים והממשק של הביוס שלו קצת בעייתי לא כמו בלוחות הרגילים יש לי אפשרות לקנות ASUS / GIGABYTE G31 לוח אבל שמתי עין על הלוח של אינטל G31http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/dg31pr/dg31pr-overview.htmמה אתם אומרים עליו ? הוא קצת יותר יקר 270 ש"ח .ואני אזמין איתו זכרונות 2GB 800 *2 של סמסונג סה"כ הנזק 490 ש"ח לא כולל משלוח .
פורסם 2008 בדצמבר 817 שנים יכול להיות שבאותו סדרת יצור יש איזשהי בעיהבאופן כללי הלוחות האם של אינטל לוחות אם טובים ואמינים שמיועדים למשתמשים ביתים/משרדי ללא פצרים וללא תמיכה ב OCלא עדיף לך G41?
פורסם 2008 בדצמבר 817 שנים מחבר אז אם אני צריך לוח מבוסס G31 ואין לי מטרה לעשות OC מבין אינטל , גיגהבייט , אזוס עדיף אינטל ?
פורסם 2008 בדצמבר 817 שנים ערוך בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366877.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.