עבור לתוכן

6gb ddr2 800mhz cl4 gskil vs 4gb dd3 1600mhz cl9 a-data

Featured Replies

פורסם

1. השאלה בכותרת..

2. מה עדיף 1066mhz עם cl5 או 800mhz עם cl4 ?

3. האם שווה להשקיע עוד 400 שקל בשביל זיכרונות ddr3 למרות שהcl שלהם ממש גבוה יחסית לddr2 ?

4. ראיתי באתר של gskill שהזכרונות האלו לא מתאימים לצ'יפסט p43 יש אמת בדברים האלה? לא שמעתי על זה עד עכשיו..אז איזה זכרונות אני אקח שיתאימו לp43 ?

זה הלינק http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr2&no=98

האמת אחרי שהסתכלתי באתר יותר לעומק לא ראיתי שום זכרונות שכתוב שתומכים בצ'יפסט p43 מה זה אומר? מה אתם אומרים?

פורסם

יש יותר זולים מ-G-Skill.

לגבי השאלות שלך.

1. זה כבר נשאל. תחפש PI PK בחיפוש של הפורום.

2. FAQ זכרונות (סטיקי)

3. FAQ זכרונות (סטיקי)

4. הם מתאימים. ואם אתה רוצה תחליף.. כפי שכבר אמרתי יש יותר זולים מ-G-Skill.

נ.ב. לתשומת ליבך. למערכת הפעלה XP לשימושים סטנדרטיים וגם למשחקים אין צורך ביותר מ2GB של זיכרון.

פורסם
  • מחבר

1.חיפשתי וקיבלתי בתוצאות רק את השאלה שלי..

2. אני לא ראיתי את זה בסטיקי, תעזור לי בבקשה..

3. ראיתי בסטיקי שבכלל אין טעם להשקיע בddr3 אני צודק?

4. אז למה לא כתוב באתר שלהם?

תודה רבה..

פורסם
  • מחבר

מישהו..

פורסם

1. אתה צריך להגיע לעמוד הראשי של פורום מעבדים לוחות אם וזכרונות.. ושם בתיבת החיפוש לרשום PK PI. אם אתה תחפש בתוך הדיון שלך, אז החיפוש יתבצע אך ורק בתוך הדיון שלך. יכולתי פשוט לתת לך קישור, אבל כך זה היה פחות מעניין. ;)

2. בסטיקי מצוין שלא משתלם להשקיע במהירות גבוהה יותר או תזמונים נמוכים יותר. מכאן המסקנה היא שתקח זיכרון DDR2 800Mhz בנפח הרצוי ושיהיה הכי זול שתמצא.. כמובן שאם 1066Mhz עולה כמה שקלים יותר אז זה לא דבר רע.

3. לא סתם רשומים דברים בסטיקי.

4. אני לא יודע.

פורסם

1. אני סבור כי ההבדל בין שני הדגמים מצוי במפזר החום; בדגם PI מפזר החום הדוק טוב יותר לשבבי הזיכרון בפרט, ויכולת פיזור החום שלו יעילה יותר בכלל בהשוואה לזה שבדגם PK.

2. מנסיוני, ההבדל הוא לרוב בבדיקות הסינטטיות. (הן מבחינת רוחב הפס והן מבחינת התזמונים.)

אמנם ישנם יישומים מספר, שיראו שיפור מה גם "בעולם האמיתי", אך גם במקרה זה ההבדל אינו ניכר כל-כך.

בשורה התחתונה, אמליץ על PC-6400, שכן גם אם מתוכננת המהרה למערכת, הדגמים הללו של G.Skill מוצלחים מאוד בתחום ההמהרות בהינתן מתח מספיק.

במקרה שאין לך עניין ורצון להתעסק גם בהמהרת הזכרונות, אז אולי כדאי שתיקח את הדגם התואם לתדר האפיק במערכת. כלומר, אם אתה מתכנן המהרה קלילה של המערכת, תוכל לקחת זכרונות של 900MHz, וכך "יובטח" לך פעולה תקינה של הזכרונות מן המפעל בתדר אפיק של עד 450Mhz, מאשר לסמוך על יכולת ההמהרה של זכרונות 800MHz. אני מקווה שהבנת את כוונתי.

3. לא הבנתי את השאלה, שכן אלה שני דברים שונים. מה סוג המערכת שאתה מתכנן? בכל מקרה, לא אוכל להמליץ על DDR3, שכן יכולת הטכנולוגיה לא ממומשת במלואה כרגע בהתאם למחירה.

4. לפי דעתי, P43 אינו מוזכר בפרט, שכן הוא "כלול" ב-P45 ברמת השבב. כלומר, הם זהים, אך P43 הוא פשוט גרסה מוחלשת של P45 ועל כן מחירו.

בכל מקרה, אוכל לכתוב כי מנסיוני זכרונות PI של G.Skill עובדים היטב במערכת מבוססת שבב P43.

פורסם

ההבדל זניח, קח מה שזול יותר. תתחדש.

פורסם
  • מחבר

6gb ddr2 800mhz cl4 gskil vs 4gb dd3 1600mhz cl9 a-data

מתלבט מה עדיף מבין השניים, מצד אחד הddr2 זה 6ג'יגה וcl4 אבל הוא 800mhz והוא ddr2 ומצד שני הddr3 הוא 1600mhz והוא ddr3 אבל הוא cl9 והוא רק 4 ג'יגה...מה דעתכם ייתן לי יותר ביצועים?

המחיר לא משנה בכלל אז אני מבקש לא להתייחס אליו אל רק לביצועים

פורסם
  • מחבר

מה אני צריך לשנות בה? לא יודע איזה שם אחר לתת לה...

תוכל בבקשה רק לענות לי על השאלה מבלי להתייחס למחיר אני מקבל את זת במחיר הקרן מהספק כך שזה לא כל כך יקר לי ..

פורסם

"6gb ddr2 800mhz cl4 gskil vs 4gb dd3 1600mhz cl9 a-data"

זו יכולה להיות כותרת טובה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, ערכתי..תוכל בבקשה לעזור לי..

פורסם

קודם כל תבדוק איזה סוג זיכרון ואיזו מהירות יתאימו ללוח-אם שלך.

ציינת שני זכרונות מסוגים שונים DDR2 ו-DDR3.. תקרא מה רשום על זה בסטיקי ('שילובים').

ושנית, אני לא רואה סיבה להשקיע ב6GB זיכרון אלא אם כן השימושים שלך דורשים זאת.

ואל תשכח לקרוא מה רשום בסטיקי על מערכת הפעלה 32bit ושימוש ביותר מ4GB זיכרון.

פורסם
  • מחבר

אני לא מדבר על שילובים, או 6 ג'יגה של ddr2 800mhz cl4 או 4 ג'יגה של ddr3 1600mhz cl9

לגבי הלוחות, אני קונה מחשב חדש כך שאני אקנה לוח מתאים- או p43 ds3l לddr2 או p45t ds3r לddr3

השאלה שלי היא האם למרות שלddr3 יש cl9 הוא יהיה עדיין יותר טוב מהddr2 800mhz

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים