עבור לתוכן

Gothic 3:Forsaken Gods

Featured Replies

פורסם

למישהו יש קצת אור לשפוך על המשחק הזה !?

חוץ מתאריך יציאה

• תגובות 54
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מידע ממש חם מהתנור!!:

המשחק הזה הולך להיות גרוע בדיוק כמו GOTHIC3 ומומלץ להתרחק ממנו כמו מאש.

פורסם

גוטיק לא גרוע אלא אחד ה - RPGים העמוקים ביותר, והבעיות הטכניות שלו כבר תוקנו בטלאים שיצאו לו.

הנה כתבת בקרוב על ההרחבה - http://www.1up.com/do/previewPage?cId=3169552&p=1

פורסם

אני לא יודע מה עשו הטלאים למשחק, אבל הגרסא הראשונית של GOTHIC3 הייתה פשוט מזעזעת ברמות שקשה לתאר, אחרי 5 דקות משחק הכרחתי את עצמי למחוק אותו מרוב שהזדעזתי. אגב את GOTHIC2 אהבתי מאוד.

מקווה שהמשחק החדש שיצא בקרוב יהיה יותר טוב.

פורסם

אל תדאג, הוא לא יהיה.

כאילו יכול להיות שכן, אבל מרוב באגים לא תצליח לשחק בו.

אלא אם תרצה לחכות לטלאים שיתקנו אותו...אבל במועד הזה כבר סביר להניח שייצא כבר FABLE3, ELDER SCROLLS 5 וFALLOUT4

אגב כדי להגביר את ההתלהבות מהמשחק:

"The demo was too short to reach any real conclusions, but I'm a bit worried. Forsaken Gods is being built on a game that was already rough to begin with, and it didn't look terribly fun when the person giving the demo entered combat and died almost immediately. His solution? Turning on invincibility in the developer console. That's not quite the height of accessibility that he was preaching.... "

פורסם

חח טוב נחיה ונראה.

פורסם

יאללה יאללה מספיק ללכלך על גוטיק 3, רוב המשחקים הכי מעניינים שיצאו במחשב מלאים בבאגים, ראה FALLOUT, GOTHIC1, BALDUR'S GATE.

אתם רוצים ללכלך תלכלכו על OBLIVION, לי הוא מתרסק כל 15 דקות, גוטיק 3 הייתי משחק ימים רצוף בלי אוכל עד שהחיו אותי כי מתתי וחזרתי.

פורסם

זה שהיית חריג לא אומר שהמשחק הזה טוב...

וזה שהמחשב שלך לא הצליח להריץ את OBLIVION, שהיה משחק FLAWLESS לחלוטין, זה בהחלט ובאופן בלעדי בעיה שלך.

פורסם

יאללה יאללה מספיק ללכלך על גוטיק 3, רוב המשחקים הכי מעניינים שיצאו במחשב מלאים בבאגים, ראה FALLOUT, GOTHIC1, BALDUR'S GATE.

אתם רוצים ללכלך תלכלכו על OBLIVION, לי הוא מתרסק כל 15 דקות, גוטיק 3 הייתי משחק ימים רצוף בלי אוכל עד שהחיו אותי כי מתתי וחזרתי.

:lol: :lol: :lol:

פורסם

זה שהיית חריג לא אומר שהמשחק הזה טוב...

וזה שהמחשב שלך לא הצליח להריץ את OBLIVION, שהיה משחק FLAWLESS לחלוטין, זה בהחלט ובאופן בלעדי בעיה שלך.

אל תבלבל במוח בדיוק לפני שבוע דיברתי עם מישהו שהיה לו בול אותה בעיה, אז זה בטוח לא "בלעדי" ולידיעתך המשחק רץ חלק בזמן המעט שהוא רץ.

פורסם

אל תבלבל במוח בדיוק לפני שבוע דיברתי עם מישהו שהיה לו בול אותה בעיה, אז זה בטוח לא "בלעדי" ולידיעתך המשחק רץ חלק בזמן המעט שהוא רץ.

מפתיע שלי המשחק עבד ועדיין עובד מעולה בשני מחשבים שונים וגם ל-4 חברים שלי הוא עבד ללא בעיות..מה גם שבדיון הראשי של המשחק פה לא שמעתי על תלונה אחת של מישהו...שגם זה "מפתיע" בהתייחס לעובדה שלדיון יש איזה 2 זיליון עמודים.

פורסם

לא להסיט את הדיון ל - GOTHIC 3 VS. OBLIVION, מי שלא אוהב את גוטיק לא מוכרח להגיב פה בכלל.

פורסם
  • מחבר

שיחקתי בגוטיק ובאובליוויון והרבה יותר אהבתי את גוטיק העלילה הרבה יותר מעניינת

פורסם

סוף סוף מישהו שמבין :xyxthumbs:

פורסם

את האמת ניסיתי לא מזמן לשחק בגוטיק 3 בעקבות כל ההמלצות והתייאשתי אחרי כמה דקות. המשחק רץ קטוע למרות שמשחקים

כבדים פי כמה וכמה רצים על המפרט שלי ולא כ"כ אהבתיאת הליטה בדמות. יש לציין שהתקנתי את הפאטצים האחרונים. כמה זמן

משחק לוקח כדי להכנס לראש של המשחק הזה? (אם אני אוהב את הראש אני אמשיך לשחק למרות הבעיות).

ד"א - איזה באגים היו בBALDUR'S GATE? אני לא זוכר אפילו קריסה אחת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים