עבור לתוכן

Q9450 ב-FoxPc משתלם או טעות?

Featured Replies

פורסם

המעבד הנ"ל מפורסם במחיר 1050 ש"ח, זול מהQ9300!

האם זוהי ירידה חדה במחירו שתגרור ירידה חדה במחיר של הQ9300 שתגרור ירידה חדה במחיר של הQ6600, או טעות?

והרי הלינק: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1165

• תגובות 44
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה מוזר ... ה Q9300 עולה שם 1200 ושניהם BOX

פורסם

לא טעות, זה מבצע למי שמשלם במזומן

"מוצר במלאי אספקה מידית. מותנה במזומן שטרות:)"

פורסם

לא טעות, זה מבצע למי שמשלם במזומן

"מוצר במלאי אספקה מידית. מותנה במזומן שטרות:)"

שטויות! מזומן עולה 1050 שקל ולא מזומן נניח שני תשלומים עולה 1250???????????

בחייך!למה כמה מרויחים על מעבד? במקרה הטוב 10%! אתה מדבר כאן על הנחה של 16% !!!!! וגם על ה-1050 הם מרויחים אז אתה רוצה לומר לי שהמעבד הזה נקנה במחיר של 900שקל כולל מעמ??? אין מצב!

יש מצב ש:

1. שתתקשר אליהם ותשאל אם אפשר לבוא לקחת ונראה מה תהיה התשובה...

2.שזה לא מיבואן רשמי, קרי לא חיון ולא איסטרוניקס.

ואני בטוח שאין מצב למחיר כזה...לא יכול להיות זה מריח לכאורה לא טוב.

פורסם

כן, צודק, הם כבר כמה ימים באתר משאירים בטעות את המחיר הזה ועוד רושמים בטעות, הטבה למי שמשלם במזומן על המקום...

פורסם

המחיר של המעבד הזה נכון להיום דרך איסטרוניקס/חיון לצרכן הוא כ-1500שקל.

כל מחיר מתחת לזה מריח לא טוב..ודי לחכימא ברמיזא..

פורסם

למרות שזו חנות אמינה, משהו כאן מאד מסריח...

פורסם

דבר אחד כמעט בטוח:

במחיר של 1050 שקל הריח כבר מגיע דרך המסך..

פורסם

המחיר של המעבד הזה נכון להיום דרך איסטרוניקס/חיון לצרכן הוא כ-1500שקל.

כל מחיר מתחת לזה מריח לא טוב..ודי לחכימא ברמיזא..

בולשיט....... תעיף מבט על מחירונים חדשים של חיון, או יותר טוב- תתקשר אליהם.

התקשרתי לברר מה העניין- המחיר אכן ככה, המעבדים לגיטימיים חדשים בקופסאות ומובאים היישר מחיון, עניין המזומן הוא בשביל לא לשלם עמלת אשראי של 2.3%

מדובר על מבצע, כנראה עובדים על רווח נמוך, ורוצים לשמר כל אחוז רווח, זה למה מבקשים מזומן.

אני לא מבין אותכם.

שהמחיר רגיל כולם מתלוננים "שיורידו"

עכשיו שחנות שידועה כאמינה מורידה מחיר ויוצאת במבצע שחיתות כולם מתלוננים שזה נמוך ומדי ומפחדים?

אתם מצחיקים.

פורסם

בולשיט....... תעיף מבט על מחירונים חדשים של חיון, או יותר טוב- תתקשר אליהם.

התקשרתי לברר מה העניין- המחיר אכן ככה, המעבדים לגיטימיים חדשים בקופסאות ומובאים היישר מחיון, עניין המזומן הוא בשביל לא לשלם עמלת אשראי של 2.3%

מדובר על מבצע, כנראה עובדים על רווח נמוך, ורוצים לשמר כל אחוז רווח, זה למה מבקשים מזומן.

אני לא מבין אותכם.

שהמחיר רגיל כולם מתלוננים "שיורידו"

עכשיו שחנות שידועה כאמינה מורידה מחיר ויוצאת במבצע שחיתות כולם מתלוננים שזה נמוך ומדי ומפחדים?

אתם מצחיקים.

תקשיב: אם במחירון של חיון ו/או איסטרוניקס המעבד הזה פחות מ-350$( נכון להיום/אתמול) אני מצהיר פה על גבי הפורום שאני ברווז!

עכשיו תחשוב קצת..תחשוב!!!

המחיר של המעבד במזומן הוא 1050שקלים, זאת הנחת מזומן מ-1250? כאילו..דהההההההההההההה אולי תעשה חשבון שתבין שמשהו כאן לא מסתדר... :screwy: :screwy:

אם הם רוצים לעשות "הנחת מזומן" אזי מ-1250 היו מורידים את ה-2.3% מחברת האשראי והיית מקבל מחיר של 1221 שקל :lol:

אבל..מחר אני אבדוק את זה ויש לי קשרים מהעבר באיסטרוניקס( את חיון אני לא מכיר..) ואתן תשובה. אבל אני אומר לך חד משמעי שלכאורה זה מריח לי לא טוב!

אין מצב, אין מצב שהמעבד הזה נמכר ב-1050 שקלים!

עריכה: נפל לי האסימון..לפי מה שאתה אומר:תעיף מבט על מחירונים חדשים של חיון, או יותר טוב- תתקשר אליהם יש לך קשר לאחת החנויות שאיש לך גישה למחירונים???כלומר אתה מ-FXXX XX??

פורסם

אם כבר, מעצבן שה E8400 כלכך זול בארה"ב (170$) ובארץ כלכך יקר (850 שקל), כשמעבד כמו ה Q9450 שבטח נמכר פחות עולה בחו"ל 330$ ובארץ 1350 שקל.

פורסם

אם כבר, מעצבן שה E8400 כלכך זול בארה"ב (170$) ובארץ כלכך יקר (850 שקל), כשמעבד כמו ה Q9450 שבטח נמכר פחות עולה בחו"ל 330$ ובארץ 1350 שקל.

ממתי מחירוני חו"ל מענינים אותנו? אתה יודע כמה עולה ארוחת מלכים בתאילנד?

פורסם

טוב, אני רואה שאתה פולט פניני חוכמה אחת אחרי השניה יחיסת לברווז. אני מניח שיש איזשהו קורלציה בין הפרשי המחירים היחסיים (או שלפי דעתך פשוט מטילים קובייה ולפי זה קובעים את המחיר של המוצר).

פורסם

אני לוקח סיכון שאצטרך להצהיר שאני "ברווז".. :silly:

אבל מחר אהיה חכם יותר, ותאמין לי שאני יודע מה שאני אומר ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים