עבור לתוכן

Hybrid CrossFire עם תמיכה בריבוי מסכים.

Featured Replies

פורסם

נתקלתי בלוח-אם המעניין הבא:GIGABYTE GA-MA78GM-S2H.למי שלא מכיר,יש בו כ.מסך מובנה HD3200 עם שלל יציאות,והוא מוזכר באהדה בסטיקי.קישור ללוח באתר גיגהבייט

תכונה מעניינת שלו,שחשובה לי, היא תמיכתו בטכנולוגית Hybrid CrossFire שמאפשרת להוסיף כרטיס מסך חיצוני שיעבוד יחד עם המובנה.לתכונה זאת יש שני שימושים:

1.חיזוק הביצועים של הכרטיס המובנה (לפי הביקורות שקראתי,משפר באופן ניכר),על מסך בודד.

2.לחליפן ניתן להשתמש בטכנולוגיה זאת ע"מ להציג בו זמנית עד 4 מוניטורים,שזה מה שמעניין אותי,כאמור בכותרת.(אני מתעניין למעשה בתמיכה בשלושה מסכים-אחד של 24" ועוד 2 של 19").

עד כאן נשמע טוב,אך אליה וקוץ בה:

א.לא ניתן להשתמש בכרטיס מסך נוסף מסדרה גבוהה יותר מ 3400 בטכנולוגיה זאת,(HD 3450 הוא המומלץ).

ב.טכנולוגיה זאת נתמכת רק תחת וינדוס ויסטה!

אם כך,מה הועילו חכמים בתקנתם?....

כלומר השאלה שלי היא האם 3 מסכים ברזולוציה מלאה יפעלו כמו שצריך עם מערכת הפעלה כבדה כמו ויסטה עם כרטיסי מסך חלשים כאלו.אפילו עם מעבד חזק ו 4GB זיכרון אני חושב שמערכת כזאת תתקשה לתמוך בממשק ה AERO לבדו.על משחקים אני אפילו לא שואל.....אני מקווה שאני טועה....אולי קיימת אפשרות להגדיר שיותר "כוח כרטיסי מסך",ילך למסך שבו היישום כבד יותר....

תודה לעונים!

*אגב,ניתן כמובן לחבר ללוח הזה כרטיס מסך חזק PCI-E,שיתמוך בשני מסכים ובנוסף כרטיס PCI רגיל (לא אקספרס),למסך נוסף,(ואז גם לא חייבים ויסטה),אך כך מפסידים את הטכנולוגיה היפה הזאת של Hybrid CrossFire ,עם צריכת חשמל ופליטת חום נמוכים,שזה למעשה מה שמייחד את הלוח הזה.*

פורסם

כל עוד המסכים במצב Clone, כרטיסי המסך לא עובדים קשה יותר. מדובר סה"כ בהכפלת פלט.

פורסם
  • מחבר

כל עוד המסכים במצב Clone, כרטיסי המסך לא עובדים קשה יותר. מדובר סה"כ בהכפלת פלט.

תודה,אבל לא התכוונתי ל Clone.בשביל זה מספיק כרטיס אחד,(עם יציאה אחת),ומפצל שעולה גרושים.לא נראה לי שלזה AMD התכוונו,למרות שאפשר,כמובן,לעשות גם את זה עם 2 כרטיסים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים