פורסם 2008 ביוני 917 שנים אהלן ווסהאלן ומרחבא. המחשב שלי מת. הוא נהרג בעת מילוי תפקידו באמצע המשחק קריסיס ;D (סתם בצחוק) אז החלטתי לקבור אותו, ולשם כך התחלתי לבנות לו ארון קבורה. הרעיון עלה לי יום אחד בפעילות בשטח (לא ברור מה הקשר) תוך כדי הליכה. לבנות קייס למחשב בצורת ארון קבורה. הרעיון יושב לי בראש כבר הרבה זמן, וסוף סוף התחלתי לבנות אותו אז פתחתי לו יומן. הוא עלה על המחשב. ב SKETCHUP אחר כך הוא הפך למוצק עם פוליגל וקיבל קרביים זמניים ואחר כך הגיע החומר האמיתי זה האזור עבודה שלי. מבולגן אני יודע אבל ככה אני. התחלתי ל"עבוד" עליו. חתכתי אותו למידה ואחרי כן קיפלתי לו את השוליים ולתוצאה. זהו בנתיים, נשאר לי עוד המון עבודה מקווה שאני יסיים את זה לפני שאני ישתחרר. הצעות הערות והארות יתקבלו בברכה. ויכ
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים אין לי יותר מידי מה להוסיף,קשה לדמיין איך זה יצא,הכל תלוי בהשקעה שלך בפרטים הקטנים.נחכה ונראה.וממש מצחיק אותי שאתה עובד על שולחן פינג פונג,לא חבל?
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים מחבר הרבה זמן לקח לי. (אבל זה לא באמת העבודה פשוט לא נגעתי בזה) אבל אני חזרתי לעבוד על הפרוייקט. זה אחרי כיפופים. וחיבורים. וכבר יש את הצורה הכללית. בנתיים קצת יהיה לי קשה להמשיך את העבודה כי אני צריך להשיג פלטות לאחורי ולקידמי בשביל לסגור אז זה. בנוסף השגתי מארז ופרקתי אותו לחלקיקים. הכל בשביל המגש של הלוח אם שגם יעבור חיתוך אז זהו בערך להפעם. אם אתם רוצים תמונות של המארז מפורק לגמרי דברו איתי זה מגניב שבעצם לא נשאר ממנו כלום
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים כן, גם אני חושב. או לפחות ברמה היותר חיצונית. כלומר לא מפריע שיש שילדה מתכתית.. אבל מסביב שיהיה ציפוי דמוי עץ, או אריזת עץ. אבל חוץ מזה, מוד מעולה.. מצפה לעדכונים נוספים (=
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר משיטוטים באתר ובתראדים ישנים הבנתי שמארז מעץ יצא כבד מאוד ויהיה מאוד קשה לקרר אותו. מעבר לזה שאני רוצה את זה ממתכת.
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים החלק למעלה נראה רחב מדי לטעמי. בתור אחד שמאוד אוהב את כל הקשור לערפדים, ע"מ שארון שכזה יראה טוב בדר"כ - שני החלקים הישרים צריכים להיות שווים זה לזה. ה"אלכסונים" הארוכים צריכים להיות בערך פי 3 יותר מהאלכסונים הקצרים. ה"ישר" המדומה בין 2 אלכסונים לא זהים שכאלו, צריך להיות בערך פי 2 מהקווים הישרים... (יש לי ארון קבורה קטן כזה לידי, והוא נראה טוב, אז לקחתי "מידות" ממנו... ) אבל כל הכבוד על היוזמה, מחכה לעדכונים!
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר למה קשה לקירור ? זה תלוי איך אתה ממקם את המאווררים שלך עץ בניגוד למתכת הוא מוליך חום גרוע. ובמצב כזה אני יצטרך לעבור אפילו לקרור מים. ואני לא רוצה להגיע למצב כזה. ובקשר לHYDROIT אני לא בדיוק מבין אותך. המידות הם ביחס שאתה מדבר עליו. החלקים הישרים שווים זה לזה. ה"אלכסונים" הארוכים הם 62 ס"מ שזה בערך פי 3 מהאלכסונים הקצרים 22. ובקשר למשפט האחרון איבדתי אותך גבר. ובקשר לרוחב של החלק העליון, לדעתי זה נראה בסט.
פורסם 2008 באוגוסט 1917 שנים מחבר רציתי מגש קומפלט ללוח אם ולא מצאתי אז חיברתי אחד לעצמי. אלו החלקים מהמארז שפירקתי. וככה הם נראים אחרי שחיברתי אותם. אני עוד צריך לחתוך זוויות שיחזיקו את הפינות. ארגנתי פלטות לקדימה ולאחורה. מה שמעלה שאלה. כמה חשוב שהצד האחורי של הקייס יוכל להיפתח?? אם לא אז אני יסגור אותו וזהו. אם כן אז אני יצטרך לחשוב על פתרון.
פורסם 2008 באוגוסט 1917 שנים מחבר שחכתי להכניס תמונות של החיבורים. דרך אגב כל החיבורים בפרוייקט הזה יהיו ככה (ניטים)
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים מחבר אני מתחיל לעבוד על החיבורים בין הפנל העליון לדפנות. אני מחבר את זה עם צירים. שאלה: מה עדיף צירים בפנים שזה יוצר לי קצת בעיה כי הם ירימו קצת את הפנל, או צירים בחוץ שזה פותר לי המון צרות אבל זה טיפה לא אסטתי??
פורסם 2009 באוקטובר 1916 שנים מחבר חודשיים עברו ואף אחד לא יכול לענות לי?? או שסתם לא בא לכם לראות אותי מסיים כי אתם מקנאים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.