עבור לתוכן

q6600 vs e8400

Featured Replies

פורסם

מישהו בבקשה יכול להביא לי קישור של אחד מהתאים של הבדיקוץץ( שעשו השוואה בין שניהם..)

כל אחד פה אומר את הדעה שלו ובסוף אתה לא יודע למה להקשיב אז בבקשה.. אם למישהו יש השוואה..

תודה

פורסם

מבלי לראות השוואה מדוקדקת אני יכול להגיד לך את כוח של כל אחד ואחד.

אם אתה משווה בקטע של משחקים אז E8400 לוקח ודי בהפרש (אבל זה ישתנה לטובת Q6600 בהמשך).

אם אתה משווה בקטע של תוכנות אז תוכנות שתומכות ב-4 ליבות מקבלות בוסט יפה של ביצועים לעומת ה8400 ולא משנה כמה MHZ יש לו אם, תוכנות לא תומכות ב4 ליבות אז הE8400 מנצח על בטוח.

לסיכום:

הQ6600 יהייה מנוצל במלאו רק בעוד כשנה אבל E8400 לא ממש יכול לסחוב עוד שנה, כי עוד ועוד תוכנות תומכות בריבוי ליבות, כך שזה החלטה שלך מה לקנות.

פורסם

מזכיר לי את השטויות שנאמרו על 64 ביט בתקופה שהוא יצא (עידן חדש, שיפור בביצועים בהיקף של עשרות אחוזים), בינתיים עברו 5 שנים מאז שיצא ה AMD64...

פורסם

לפני שזה הופך לעוד דיון עם 6 עמודים מה יותר טוב-הנה העובדות

ברוב התוכנות של היום-ה8400 יותר חזק. יש מספר תוכנות עם אפשרות ניצול של 4 ליבות ואיתם ה6600 יותר טוב,מספר התוכנות האלה מצומצם יחסית.

זה המצב נכון להיום, אם אתה רוצה לשמוע מה מסתובב ברחבי הרשת מה השמועות לגבי העתיד-הפורום מוצף בכל מיני דעות.

פורסם

השאלה למה לא לחכות ל Q9300 שאמור להיות יותר מהיר מה Q6600 ויותר זול.

פורסם

מתי יוצאים ה-Q9XXX ?? וכמה המחיר + - ?

פורסם

אמורים לצאת באמצע החודש הזה בחו"ל. ה Q9300 יעלה 266$ במהירות 2500 מה"ץ ה Q9450 יעלה 316$ במהירות 2666 מה"ץ אבל עם פי 2 L2.

פורסם

בחול זה לא ממש מעניין... אני צריך לדעת בארץ...

פורסם

הQ6600 יהייה מנוצל במלאו רק בעוד כשנה אבל E8400 לא ממש יכול לסחוב עוד שנה, כי עוד ועוד תוכנות תומכות בריבוי ליבות, כך שזה החלטה שלך מה לקנות.

WTF?

CORE 2 DUO ב-3.00GHz יחזיק לפחות עוד שנתיים-שלוש.

פורסם

סייבר גם אני ממתין לבדיוק אותו דבר כמוך

לא לחוץ כי יש לי לפטופ עצבני (x61 tablet L7700 3GB RAM ) ומחשב שולחני P4 עם 2 גיגה זיכרון שמשמש בעיקר לצריבה של קשקושים והורדות וכו ...

אני אומר שעד סוף החודש המעבדים החדשים מרובעי הליבה כבר יהיו בארץ , לדעתי משהו באזור ה 30 למרץ .

ולשם אני מכוון, וכנראה שאני אלך על הQ9450 .

פורסם

אני מדבר על ישומים של ריבוי ליבות (אדון בורג).

כמובן שE8400 הוא מעבד מעולה הוא חזק מאוד אבל תחת ישומים שתומכים ב4 ליבות הוא יפול, כך אני חושב לפחות.

פורסם

הוא לא ייפול, רק יתפקד פחות טוב בהשוואה למרובע ליבות. בכל זאת, זה לא חד ליבה.

פורסם

בסדר, הגזמתי טיפה אבל עדיין הוא יציג ביצועים נחותים יותר מאשר הQ6600. ולכן אני חושב שלקנות מרובע ליבות עכשיו יהיה חכם יותר מאשר לקנות כפול ליבה.

אתה יודע מה אפילו לא את הQ6600 אלה את ה-Q9300 שיוצא עוד מעט... מי שמחפש ביצועים גבוהים, וגם מחשב לעתיד שילך היום על QUAD.

כי בתכלס Q6600 מציג היום ביצועים מעולים גם אם כפול ליבה עוקף אותו עדיין זה לא ברמה מורגשת, והמאזן כוחות יטה יותר לכיוון של הQ ככל שהזמן יעבור.

פורסם

כשחלונות 7 יצא בסביבות 2010 כבר יעברו 7 שנים מאז הוכרז 64-ביט ולמרות שאז (וגם היום) כל המעבדים שנמכרים הם 64-ביט, עדיין יהיה חלונות 7 בגרסאת 32 ביט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים