עבור לתוכן

מישהו הצליח למצוא פתרון לבעיה שהControl Panel של nVIDIA יוצר בVista?

Featured Replies

פורסם

הCP בדייברים האחרונים מסתבר עושה ראנדומאלית בעיות בVISTA.

1) מבטל Aero כיוון שמשום מה המערכת חושבת שהיא רצה במצב של 16bit

2) גורם לקריסה של הControl Panel וכל מה שמשתמש בCPLים.

כל הפתרונות שמצאתי באינטרנט לא עזרו לי יותר מידי, גם חזרה לדרייבר ישן או מעבר לחדש לא עזרה(יש לציין שזה קרה בפתאומיות בלי שום שדרוג דרייבר).

הדבר היחידי שעוזר זה הסרה מוחלטת של הדרייבר של nVIDIA(אפשר להתקין את הדרייבר לכרטיס המסך ידנית).

לעבוד בלי שליטה על הדרייבר של הכרטיס מסך זה מעצבן, אבל לעבוד בלי control panel זה סיוט(אני צריך להפעיל CPLים בצורה ידנית).

nVIDIA פשוט מבזים יותר ויותר מיום ליום בכל הנוגע לדרייבר ותמיכה, גם ככה יש דרייבר נורמאלי פעם בחצי שנה, עכשיו גם הבאגים המפגרים האלה?

תודה,

פורסם

על מה אתה מדבר?

יש לי מחשב עם VISTA וNVIDIA

וגם לשותף שלי יש, ולא נתקלנו בבעיות כאלה...

פורסם
  • מחבר

google it, אין לכם בעיות עכשיו אז יום אחד יהיו.

הControl Panel פשוט שבור, יוצר קבצי קונפיגורציה פגומים, ומאז אחד הדרייברים האחרונים גם לא ניתן להסירו.

הUninstall לא עושה כלום, הControl Panel נטען עדיין בכל עליה של מערכת ההפעלה.

את הקבצים של הNVCPL אי אפשר למחוק בשום צורה, לא תחת Safe Mode אחרי שלוקחים עליו owner ship ושמים effective permissions על FC. ואפילו לא דרך תוכנת מחיקה שרצה תחת Local System Service ויש לה הרשאות SYSTEM מלאות.

ניסתי לעבור על הרשומות בRegistery ולחפש מאיפה לכל הרוחות עוד עדיין יכול לעשות כיוון שבHKLM\S\MS\W\Run הוא לא נמצא, אבל עדין החרא הזה מחרבש הכל.

הControl Panel של Windows עולה במצב בטוח בצורה מעולה, ואפשר לגשת אליו דרך הexpand view גם במצב רגיל במחשב שלי(כיוון ששום CPL חוץ מהבסיס לא עולה ככה. כמו כן הדבקה של debugger לwindows explorer מציגה קריסה ברגע שNVcpl.cpl נטען.

מצאתי כמה זעקות בנושא בעקר בפורומים של nVIDIA ללא שום תגובה מועילה במיוחד.

עריכה: טוב אחרי אין ספור חיפושים, מצאתי Hotfix לבעיה.

הייתי צריך לבקש אותו מMS כיוון שהוא איננו זמין להורדה ישירה משום מה אך אחרי כשעתיים הוא נשלח לMail.

אך אז שוב צצה בעיה, הוא איננו מתאים לSP1 של Vista, אז המשכתי בחיפושים, וגיליתי שהוא נמצא בRC של SP1 שיצא לפני יומיים, למזלי בחשבון Microsoft Connect שלי כבר הייתה הורדה זמינה. אך שוב בעיה, אי אפשר להתקין SP1 כאשר SP1 כבר מותקן, למרות שהם "בגרסאות" דה פקטו שונות BETA מול RC הגרסאה שאיתה הם מזדהים היא זהה.

אז הסרתי את SP1 Beta תהליך שלקח חצי ולא פחות מ3 איתחולים, התקנתי את SP1 RC שלקח עוד כ25 דקות. ועכשיו הכל עובד.

ועל זה נאמר סעמק, סעמק וכוס עמק....

פורסם

אתה עובד עם גרסת בטה של מערכת הפעלה, למה ציפית???????

תשלח באג ריפורט למיקרוסופט.

פורסם
  • מחבר

אתה עובד עם גרסת בטה של מערכת הפעלה, למה ציפית???????

תשלח באג ריפורט למיקרוסופט.

זה לא קשור לבטא, ההוט פיקס לא קיים לSP1, הוא שוחרר רק לרגיל, הוא נמצא בRC של SP1 שייצא לפני כמה ימים, אבל אי אפשר להתקין אותו על SP1 BETA שיצא לפני כמה חודשים.

גם לאנשים שהבעיה הזאת קרתה לא היה SP1, למזלי בפורומים של MS עוזרים.

פורסם

אז מה אמרו לך לעשות?

פורסם
  • מחבר

אז מה אמרו לך לעשות?

תקרא את השרשור...

טוב אחרי אין ספור חיפושים, מצאתי Hotfix לבעיה.

הייתי צריך לבקש אותו מMS כיוון שהוא איננו זמין להורדה ישירה משום מה אך אחרי כשעתיים הוא נשלח לMail.

אך אז שוב צצה בעיה, הוא איננו מתאים לSP1 של Vista, אז המשכתי בחיפושים, וגיליתי שהוא נמצא בRC של SP1 שיצא לפני יומיים, למזלי בחשבון Microsoft Connect שלי כבר הייתה הורדה זמינה. אך שוב בעיה, אי אפשר להתקין SP1 כאשר SP1 כבר מותקן, למרות שהם "בגרסאות" דה פקטו שונות BETA מול RC הגרסאה שאיתה הם מזדהים היא זהה.

אז הסרתי את SP1 Beta תהליך שלקח חצי ולא פחות מ3 איתחולים, התקנתי את SP1 RC שלקח עוד כ25 דקות. ועכשיו הכל עובד.

ועל זה נאמר סעמק, סעמק וכוס עמק....

זה נפתר אתמול, יש hotfix בהורדה לבד(מקבלים קישור וססמא לקובץ מMS אחרי שממלאים טופס) - לא מתאים לSP1

הhotfix שולב בSP1 RC שייצא לפני כמה ימים(שהורדתי כבר מConnect) והתקנתי.

שני הדברים הללו פותרים את הבעיה, אבל זה עדיין מאוד מציק.

פורסם

שמע אם פתרו את הבעיה בSP1 לא צריך לדאוג מזה יותר מידי

פורסם
  • מחבר
:s07: :s07: :s07: :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים