עבור לתוכן

בעיה: autoplay של כונן קשיח - חסר copy.exe

Featured Replies

פורסם

אז ככה, יש לי קספרסקי 6, שכמעט כל דבר מפריע לו והוא נותן הודעה שזה וירוס כמו torjan, כאלה דברים... לא נראה לי הגיוני שבתוך ה-mp יש לי וירוס (הוא כל הזמן אומר את זה, אני לוחץ skip עד שהוא שותק...

טוב זה לא הבעיה, יש לי בעיה אחרת... בmp שלי יש קובץ בשם copy.exe שהוא מתלונן עליו כמו שאמרתי, ויש לי בעיה שמזכירה את השם שלו.. אז אולי הוא קשור

אני בא להתקין turbo pascal בתמימות, הקספרסקי פתאום מתקיף אותי בצעקה שלו (מי שמשתמש בתוכנה יודע למה אני מתכוון), אני לוחץ delete שוב ושוב עד שזה נגמר. אחרי זה אני בא לפתוח ממש במקרה את כונן C, הוא רושם לי בהתחלה הודעה access is denied, משהו כזה... חשבתי שזה בגלל שאני באמצע ההתקנה של הפסקל שגם ככה לא עובדת לי, אז פשוט סגרתי אותה, ואני עדיין לא יכול להכנס לכונן. הפעם זאת שגיאה שחסר קובץ copy.exe, ואפשר רוצה לחפש אותו בהתחל -> חיפוש.. ממש ממש לא ברור לי למה, ההודעה הזאת באה בכל שלושת הכוננים שלי כשאני מנסה לפתוח אותם, אבל תכלס אני יכול להכנס אליהם. לחצן ימני, פתיחה עובד.. אם זה דאבל-קליק זה פשוט עושה autorun, כמו שזה מתנהג עם דיסק רגיל, אבל הוא לא מוצא את copy.exe ונותן שגיאה.

בחיים לא קרה לי.. עשיתי סריקת וירוסים, מחקתי הכל, ועדיין אני עושה דאבלקליק והוא נותן את השגיאה שוב ושוב...

תמונה של השגיאה:

http://img123.imageshack.us/img123/1963/errordk2.jpg

פורסם

פשוט תכנס לכונן הקשיח, תמצא שם קובץ AUTORUN.INF, תמחק אותו וזה יבטל את ה AUTOPLAY.

אני ממליץ לך בחום לבצא סריקה מלאה של המחשב עם עוד אנטי וירוסים ותוכנות נגד רוגלות, כי נראה לי המחשב שלך נדבק בצורה קשה.

אולי יש לו איידס.

בעצם נראה לי סרטן, כי זה נראה כאילו הוא משתלט ומתרבה לך על המחשב.

פורסם

בקשה, מדריך לתיקון הבעייה-

To completely solve "Cannot open drive... Windows cannot find copy.exe" problem you should:

1) Kill all processes related to copy.exe trojan

(including but not limited to host.exe, xcopy.exe, temp1.exe, temp2.exe and svchost.exe)

2) Delete all files related to copy.exe trojan

(including but not limited to host.exe, xcopy.exe, temp1.exe, temp2.exe and svchost.exe)

3) Clear all references to Copy.exe virus from Autorun.inf files on all drives or simply delete these files

(please note, that this may stop some other useful autorun functionality of drives)

4) Delete subkeys under HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MountPoints2

key which are created by Copy.exe file virus.

This is long but effective way of Copy.exe repair.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים