עבור לתוכן

חתחתי חלון במארז ועכשיו המחשב לא עולה!! נראה לי שפגעתי במשו עם הדיסק!

Featured Replies

פורסם

אתמול אבא שלי לא היה בבית ,ואז לקחתי את המסור דיסק שלו וניסיתי לעשות במארז בצורת ריבוע כזה אבל

בטעות בגלל שאני לא טוב אם הדיסק אז אני יודע שפגתי בכמה חוטים שם :bash: :bash: : :s07:וגם קצת אחרי הדלת זה המשיך לי כזה

וזה פגע במיקדמה של המארז :s07::bash:גם זה נכנס עמוק ויש בפנים כל מיני ברזלים וחותים ודברים כאלה על הרצפה של המארז

אני מפחד לפתוח את הדלת כי אולי אני ישבור משו שמהל המארז :'( :'( :-X

גם מהחור הזה רואים את המגדל של המאבד זה עם המאורר אז הוא קצת שבור כזה ועקום

וגם המאוורר נפל ממנו :: :nixweiss::kopfpatsch:

אז ניסיתי להדליק זה עשה כזה רעשים מוזרים ממש חזקים :screwy: :screwy: ומהר חיביתי כי גם יצא אני חושב עשן כזה אז ניתקתי אותו מהחשמל ואני לא יודע מה לעשות :-X!!!!!

בבקשה תעזרו לי אני חייב לתקן את זה מהר!!!! :'(

פורסם

:bash: :bash: :bash:

אתה עשיתה חלון למארז בלי להוציא את הדלת קודם כל אתה יכול ליפגוע בחלקים בפנים (כנראה מה שעשיתה) והחתיכות הקטנות שעפות מהחתיכה יכולות לעשות קצר במעגל של המחשב (כנראה מה שקרה) בקיצור לך לטכני תיראה אולי אפשר להציל משהו...

בקיצור מצטער על המחשב... אם אתה יכול אולי להראות לנו תמונות של המחשב מבפנים אז זה אולי יעזור טיפה יכול להיות שלא קרה משהו רציני חחח...

פורסם

iLOL

פורסם

נראה לי שכדאי לעשות מהמחשב מחזיק מפתחות.

או שאולי אפשר לנסות לשים אותו במקום פתוח, לחבר לחשמל ולראות תוך כמה זמן הוא מתפוצץ? :P

עכשיו ברצינות, תנסה לקחת חלק חלק למחשב אחר שפועל (הארד דיסק, כונן אופטי, כרטיס מסך, זכרונות ולבסוף לוח אם ומעבד).

כל חלק שפועל שים בצד.

ותלמד מהטעויות שלך :silly: :silly: :silly:

פורסם

^^^

באמת נשמע שהוא ניסה לחתוך את הדלת בלי לפרק אותה קודם...

פותח הת'רד, המארז זאת הבעייה הכי קטנה שלך! תקווה שלא הרסת את החומרה...

"המגדל של המעבד זה עם המאוורר" - אתה מתכוון לגוף קירור? משהו בצבע כסף כזה... אם כן, יכול להיות שנגרם גם נזק למעבד עצמו או ללוח האם. אם זה המקרה אז אתה בבעיה.

יכול להיות שגרם נזק לחוטים, וזה יצר קצר שגרם לעשן בהדלקה.

אתה צריך עכשיו לנתק את המחשב מהחשמל, ולפתוח את הדלת (או יותר נכון את מה שנשאר ממנה), כי להרוס אתה כבר לא יכול. אחרי שאתה פותח, נסה לראות אם יש חוטים קרועים, חלקים שבורים, ואם החלק של הלוח אם שעליו ישב ה"מגדל" שבור. יכול להיות שלא נגרם נזק רציני, למרות שאני בספק.

בהצלחה!

(ד"א, LOLLLLLLL!!!!)

פורסם

תשמע אחי, אני מתאר לעצמי שיש 2 אפשרויות:

1. או שאתה בן 8-11 שעושה שטויות כשאבא שלו עף מהבית ומתחיל להתעסק עם מסורים

2. או שאתה בן 20+ ובאת לעשות דאווינים :lol:

אם אתה באמת רציני, המינימום שנפגע זה הספק והמארז (אם אתה בקטע של הלחמות אפילו את הספק אתה יכול להציל).

אבל המקסימום שיכול להיפגע מכזה דבר זה 70%+ מהרכיבים במחשב..

פורסם

:lol: :lol: :lol: אתה אמיתי ?

תביא תמונות !!!

פורסם

תמונות!!!! מהר!

המעבד מת אם יצא עשן לא?

בן אדם....... LOL!

פורסם

iLOL

:lol: :lol: :lol: אתה אמיתי ?

תביא תמונות !!!

בונא בחור, אותי הרגת :lol:

בכל מקרה, תנסה לבדוק מה נראה כמו אחרי מלחמת לבנון השניה ומה אולי עוד יש סיכוי שעובד, אה, ותתקשר לבנק ותשאל אם הם מוכנים לאשר לך משיכה חריגה :lol:

פורסם
  • מחבר

אמא שלי חזרה לפני עשר דקה ככה,והיא הריכה ריח שרוף אמרתי עשינו על-האש כי לא מצאתי תירוץ אחר אז אני חייב לפתור את זה מהר :nixweiss: :nixweiss:

פתחתי תמארז כזה היה ריח מסריח בדקתי שחלקים עובדים למשל הספק,כרטיס מסך עובדים אבל רציתי לבדוק עם המעבד אבל המגדל הזה המאורר שעליו היה עם חצי חתכים וריח שרוף והמגדל כמעט מתרסק ללמטה :kopfpatsch: :kopfpatsch: וגם המאורר ההוא שמוציא אויר נחטח.

יש מלא חלקי ברזל ,ניקיתי קצת והלוח אם כמעט נחתח לשתיים אבל עדיין לא אני מחזיק את זה עם המקלדת הישנה שיש לי. :bash: :bash: :s07:

הדיסק קשיח מוציא קולות של צפצפה אז אני חושב הוא נהרס אבל בנתיים השארתי הכל בפנים.

למזלי אבא שלי בטיול 3 ימים והוא חוזר רק עוד 2 :yelclap: :yelclap: :hi::yelclap:.

אין לי מצלמה,אבא מחביא אותה כי בפעם שעברה שהשתמשתי בה, גמרתי מלא מחסניות של פילים

ויש לי פלאפון מעפן כזה בלי מצלמה,אז אין לי דרך לצלם :sleep: :sleep:

מה לעשות? :'( :'( :'( :-\ :-X

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה LOL בענק מה לא הוצאתה את הדלת לפני וחוץ מזה אם אין לך ידע איך לעשות את זה אל תעשה והנה דוגמא למה שקורה לילד שלא יודע מה הוא עושה וזה בטוח ילד!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap::xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

לפי דעתי הוא עובד עלינו אבל זה רק הדעה שלי נשמע טוב מדי ....

פורסם

נראה לי שהוא ילד בן 12 שלא יודע מה זה דיסק והוא חתך את המעבד לגזרים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אויייייייי זה גדוללללללללללללללללל :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

אבל לא נורא לומדים מטעויות זה בטוח לפעם הבאה ילדון תלמד לא להתעסק בדברים שאתה לא יודע..., נ.ב למה עשיתה את זה בלי שאבא שלך ידע את זה אתה רואה סתם גם ניסתה להסתיר את זה וגם הלך לך המעבד במקרה הטוב או שגרמתה לקצר עזוב אתה היסתבכתה נראה לי בענק

פורסם

לי דווקא נראה שהוא חתך את הצד שהלוח אם נמצא בו (צד ימין של המארז) חחח הוא אומר שהלוח אם נחתך לשניים .

תגיד, חשבת קודם על מה שאתה תיכננת לעשות ? (לחתוך חלון?!?!?!? ) תהיה בריא....

פורסם

שאלה, אם הרסת את המחשב שלך אז עם איזה מחשב את כותב עכשיו ?

למרות שגם אם זה לא אמיתי ,קבל ח"ח על המקוריות !

צריך להיות אידיוט בשביל לחשוב על דבר כזה אידיוטי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים