עבור לתוכן

CrossFire Power Supply Unit - שליטה במספר הכבלים שרוצים

Featured Replies

פורסם

בדיוק עכשיו סיימתי לעבוד על פרוייקט של ספק כוח עם מספר כבלים שאני צריך,כולו מפרספקס עם תאורה כתומה . השתמשתי בספק כוח גנרי רגיל,עם שני מאווררי 80 מ"מ .

להלן תמונה -

Psu35.jpg

Psu36.jpg

Psu37.jpg

Psu38.jpg

ניתן לנתק את הכבלים הלא-נחוצים ללא פגיעה בספק הכוח. בנוסף,כל המלוקסים הם UV,וגם יש סליבינג לכל כבל. לדעתי,ספק כוח כזה לא ניתן למצוא בחנויות. :o

מקווה להעלות הסבר לאיך עשיתי מחר או במהלך השבוע.

אשמח לתגובות.

פורסם

מדהים

עבודה איכותית ביותר

חבל רק שהלכת על ספק ג'נרי..\:

פורסם

זה חתיכת פרספקס אחת מקופפץ או שזה שלוש חתיכות ?? אם זה חתיכה אחת איך עשיתה אותה?

פורסם
  • מחבר

זה רכיב אחד. אני בספק אם הוא קיים בארץ,כי חיפשתי. הבאתי אותו איתי מטיול שהיה לי ברוסיה. עלה לי שם 15$ .

ככה הוא נראה -

Psu25.jpg

אבל - מבדיקה שעשיתי ומנסיון,אפשר להכין משהו דומה מאוד משלוש חתיכות פרספקס,שמדביקים את הצלעות שלהן,ובאחת מחתיכות הפרספקס קודחים עם מקדח כוס חור בקוטר 80 מ"מ. הכנתי אחד כזה לפי בקשה.

[br]פורסם בתאריך: 3.02.2007 בשעה 08:40:49

וזה ספק הכוח שעבדתי עליו - PowerMan Pro HPC-420-102 DF 420 .

Psu02.jpg

גם אותו הבאתי איתי מרוסיה - עלה לי שם 50$ .

אבל כעיקרון , אפשר לעבוד עם כל ספק,לדעתי. צריך רק להיות מאוד זהיר ולזכור שאחרי שמפרקים ספק,האחריות עליו מן הסתם כבר לא בתוקף.

אם תהיו סבלניים,אני אסיים לרשום כיצד הרכבתי את כל ספק הכוח (בסביבות יום שלישי אעלה לאתר),ואתם תוכלו לראות שזה לא מאוד מסובך כמו שזה נשמע. ;D

פורסם

רק סיימתה לעשות אותו?

למה אני לא מאמין לך? אני מחטט גם באתרים רוסיים פה ושם

זה נראה לי כמו פרויקט וותיק במיוחד שגם התמונות שיכות לאותו אתר...

שיט

אני צודק, פרויקט מה 30-05-2005

http://www.modding.ru/view.php?cat=articles&item=modpsu1

אני קורא לעלות את הבחור על המוקד בעוון גנבה מאתר אחר ולקיחת אחריות על פרויקט שלא שייך לו (דרך אגב אחלה של פרויקט)

אכן מרוסיה, לא שלו אבל

אלא אם כן הניק שלו הוא Raveman והשם שלו (מתורגם) הוא רומן קוסטינקו

פורסם

למען הסר ספק, תעלה תמונה של הספק ולידו חתיכת נייר ועליה רשום - HWzone.co.il.

פורסם

איזה נוכל -___-

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים